Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım meyve de meyve suyu da yasak.makarnanın her türlüsü yasak,pirinç yasak.kısır yiyebilirsin ama abartma canım
güldencimmmmm hoşgeldin canımmmm inş. onu da vereceksn tatlım.
hava yağmurlu nasıl yürüyüş yapıcam ben
kızlar karatay düşünüyorsanız kitabını alın mutlaka daha iyi anlayabilmeniz için
sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs?
kitabı okuyun![]()
Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkımBen çorbayı çok seviyodum tüh((
Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +yok cuma dışında tartılmak yok artık
oleeeyyyyyy![]()
Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be yaebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen
bu hafta mezun olabilirim![]()
Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adınahemen tanıtıyorum kendicağızımı
İsmim gülden 27 yaşındayım bir kızım var 8 yaşında
Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim
8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim
Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekinhocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum
sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim.Hep olmak istediğim gibiydim oldum
ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim
Ayşem sayesinde tekrardan sizlerleyim
Hepinize çooook kolay gelsin başarılar diliyorum
Obezite kaderiniz değildir
"İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler zaman alır"![]()
arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii
Ben çorbayı çok seviyodum tüh((
her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +yok cuma dışında tartılmak yok artık
şımarttın beni ceren
canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam![]()
kızlaar bu arada dün tartıda 50.5 çıktım ama bugün 50.6![]()
ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen
hemen tanıtıyorum kendicağızımı
Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim
8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim
Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekinhocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum
sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim.Hep olmak istediğim gibiydim oldum
ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim
merhaba canım hoşbulduk en küçüğümüz olsan gerek ne güzel dilerim sende verirsin inşallahGülden abla hoşgeldin ameliyatların ise yaşayacağına inanmam ama ne güzel sende işe yaramış ben zeliş 16 yaşındayım
Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm
Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkım
Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..
Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be ya
Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adına![]()
Gülden'di sanırım değil mi? öncelikle tebrik ediyorum seni, inanılmaz kilo vermişsin... 50 kilo ne demek!! bir 5-10 kilo varmış, sen eminim havada karada verirsin bu kiloyu.. bir sarsılıp, kendine gelmen yeterli :)
ben ceren bu arada, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, çalışıyorum , evliyim, çocuğumuz yok :) kilo vermeye çalışıyoruuuumm :)
yersin tatlım ama hazırları yeme, kendin yap arada.. daha saplıklı olur.. un-krema falan kullanmazsın sorun olmaz yani bence arada..
tartılma cnm yaa, ben de 10 gündür deli spor yapıyorum, tartıda aynıyım, moralim bozuluyor...
hakediyorsun Buse'cim sen !! ay inşallah yani, spor akşamları bi şey yemiyorum, o kadar yoruluyorum, ama tartıda aynıyım.. umarım birden iner yoksa benim yüreğime inecek...
wauwww, işte Buse, bi de şımartıyorsun beni diosun, ben bi şey yapmıyorum ki, sen yapıyorsun
gitmeeeeeee..
harikasın, eminim kalan kiloyu da hızlıca vereceksin... bu arada robert pattinson'ı (aslında edward halini) ben de çokk severim![]()
Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm![]()
Çok teşekkür ederim canım ben de çok mutlu oldum. Kalan kilolarımı da büyük oranda yağ olarak, yakın zamanda veririmtebrikler venüüüssss, süpersin, 10 kilo.. 10 kilo et düşün, 10 kilo yağ onun 3-4 katı eder.. süpersin... dur ben resimli karşılaştırma bulayım sana da daha da moral olsun..![]()
Kolay gelsin canım benim, akşam konuşuruz rahat rahat o halde diyeceğim ama ben de oda müziği festivaline gideceğim. Artık yarın sohbet ederiz, yarın da izinliyim nasılsakızlar dün gece anneannemlerden baya bi geç dödnük.. Saat 01:00'i geçmişti kalktığımızda. Eve gelir gelmez vurdum kafayı yattım
Sabah da arkadaşlarımla buluşcaktık okulda sunumumuzu hazırlamak için, ona geç kaldım uyandım 10 dk içinde evden çıktım apar toparHala ödev yapıyoruz. Kızlardan müsade istedim bilişim merkezine geldim okulun, ordan yazıyorum. Yarım saat kullanabiliyoruz burda 1 bilgisayarı gün içinde. Yarım saatte geçmişi okuyabildğm kadar okuyacağım. Akşama da sporum var spordan sonra 19:30 gibi evde olurum, yazarım o zaman
![]()
Dünkü Menüm:
sabah07:30)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- kk peynir
- 2 çeri domates
ara:
- 1 şeker(sınavdaydım:))
öğle13:30)
- 1 porsiyon et şiş
- salata
- 1 bardak ayran
ara(15:30)
- 1 orta boy elma
akşam18:00)
- 4 yk kabak yemeğ
- 2 yk yoğurt
- salata
3 lt su,4 fincan yeşil çay
30 dk walk at home, 20 dk pilates, 16 dk karın bölgesi egzersizleri
2 saat de çarşıda gezdim :)
günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayındersim var akşama kadar
bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii
![]()
zelişşş süpersin :) ben geç kalktım bugün sabaha kadar uyuyamadım ya bi gözüm açıktı hepGünaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totolarısütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii
Ben çorbayı çok seviyodum tüh((
gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..
arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?
bakalım aksamım nasıl ggecicek, pilava veda etmek zorundayım
simdi biraz gecmise bakayım![]()
aa beni de unutmayııın
canım çok geçmiş olsun
o senin süperliğin tubişiiim
oleeeyyyyyy
canım peki sınav istediğin gibi iyi geçti mi
dönücem yakındaaaaaa canım çıkıyooor
yaaaaaaaa
şımarttın beni ceren
canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam
tatlı telaş bunlar ama Allah kolaylık versin valla zor iş :26:
ay çok sevindim bunaaama diyetini boşlamana sinirlendim zeliş, kaçamak olabilir ama tüm gün diyeti bırakmayacaksın
ay ben de çok merak ediyorum şuaaan
hepinize günaydııın
karataya başlayacaksanız kitabı okumadan başlamayın, ben de dukana kitabı okuyup başladım
sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs?
kitabı okuyun
canım tartılma böyle takıyorsan durumu, ben de tartılıyorum ama hiç takmıyorum. 7 aydır bu şekildeyim, artık umursamıyorumama kasın şiştiği için eksi çıkmıyorsun, yoksa yağ yakıyorsun. bunu bil ve üzülme
![]()
hemen tanıtıyorum kendicağızımı
Gülden'di sanırım değil mi? öncelikle tebrik ediyorum seni, inanılmaz kilo vermişsin... 50 kilo ne demek!! bir 5-10 kilo varmış, sen eminim havada karada verirsin bu kiloyu.. bir sarsılıp, kendine gelmen yeterli :)
ben ceren bu arada, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, çalışıyorum , evliyim, çocuğumuz yok :) kilo vermeye çalışıyoruuuumm :)
yersin tatlım ama hazırları yeme, kendin yap arada.. daha saplıklı olur.. un-krema falan kullanmazsın sorun olmaz yani bence arada..
tartılma cnm yaa, ben de 10 gündür deli spor yapıyorum, tartıda aynıyım, moralim bozuluyor...
hakediyorsun Buse'cim sen !! ay inşallah yani, spor akşamları bi şey yemiyorum, o kadar yoruluyorum, ama tartıda aynıyım.. umarım birden iner yoksa benim yüreğime inecek...
wauwww, işte Buse, bi de şımartıyorsun beni diosun, ben bi şey yapmıyorum ki, sen yapıyorsun
gitmeeeeeee..
harikasın, eminim kalan kiloyu da hızlıca vereceksin... bu arada robert pattinson'ı (aslında edward halini) ben de çokk severim![]()
iyiydi tuğbam inşallah bi sonraki çok daha iyi olacak![]()
tuğbacım menünde göze batan hiç bie şey yok ,kaçamak yok vs. ama protein açısından zayıf bir menü olmuş
Bebeğim spor yapamıyorum bide kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre su içebiliyorum(
Kızlaaarr daha yeni fırsat bulup yazabildim bugün eve alısveris yaptık yaa bu mutfagın eksikleri bir türlü bitmiyor al al al yine eksik var yine eksik alısverise gittik eve geldik hepsini koliledik büyük bir kısmını hafiflettik ama yine alınacak cok sey var offf
Yarında gelinlik provam var o kadar yogunum ki bugün hem nisanlımın hem benim canımız cıktıı vallahi
Gecmisi okuyamadımmm yarın okurum artıkkk cokkkk yorgunumm
Kızlar ben geldimannemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız
![]()
Hosgelldinnn canim yeni gelmissinn sen ondan gozumden kacmis kusura bakma canim benim sinavlarim vardi bi iki hafta ihmal ettim burayi yoksa yeni gelen herkese kendimi tanittim seni es gecmezdim tekrar kusura bakma olur mu :)
Ben Ecem yasim 23 ogrenciyim nisanliyim dugunume az zaman kaldi istanbuldayim :) bu takima ekimde geldim su an itibariyle 20 kilo vermis durumdayim basladigimda 76ydim simdi 56 yim asil hedefim 57diydi o yuzden 57 ile bu takimdan mezun oldum ama su an tekrardan gundemimde olan 55 kiloya gitmeye karar verdim :) 1 aylik mezunum ama bu takimi birakmadim birakmamda hemde tubise(dontpanic) sozum var o gidene kadar bende burdayim :) bu arada boyumda 172 iste boyle simdi ister yeni de bana ister eski :)) hee bu arada ben mezun oldugum icin listede yokum 6 ayda listeye girmeye hakkim yok birazcik kidemden torpillyim ondan girip yorum yapiyorum menumu yaziyorum hahahahah :) saka bir yana ben kilolari attim cok huzurlyummmmm darisi basinaaaa canim :)
her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +yok cuma dışında tartılmak yok artık
tünaydın kızlar, dün sabahın köründe çıktım evden gece girdim ve zıbardım, deli gibi gezdim ve dondum. hava kötüydü iyi olur sanmıştım bir gün önce güneşi gördüğümden, ince giyip çıkmıştım. neyseki hasta olmadan kurtardım günü
şimdi komşuya geçiyoruz kahve yapcakmışım beni bekliyorlar![]()
ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen
Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm![]()
Dünkü Menüm:
sabah07:30)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- kk peynir
- 2 çeri domates
ara:
- 1 şeker(sınavdaydım:))
öğle13:30)
- 1 porsiyon et şiş
- salata
- 1 bardak ayran