Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım
13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran
inş. hemen etkisini gösterir bebeğim![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (10:00)
Kepekli sandviç ekmeğinin arasına beyaz peynir
2 yudum taze portakal suyu
Öğle (13:30)
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam (19:30)
(*Spordan döndükten sonra yiyebiliyorum ancak :\)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
+ 2,5 Lt su
+2 bardak yeşilçay+1 saat (aerobik+yer egzersizleri)
Aylar sonra ilkkez menü yazıyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
1 meyveli soda 2 top dondurma
öğlen
fırın da 2 kanat 2 kanat budu
ara
1 nescafe 2 kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık türlü 2 kanat
ara
1 türk kahvesi
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (10:00)
Kepekli sandviç ekmeğinin arasına beyaz peynir
2 yudum taze portakal suyu
Öğle (13:30)
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Akşam (19:30)
(*Spordan döndükten sonra yiyebiliyorum ancak :\)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
+ 2,5 Lt su
+2 bardak yeşilçay+1 saat (aerobik+yer egzersizleri)
Ben geldim :) gülden abla şimdi 99 kiloyum
karamel geçmiş olsun
menüler süper ben kendi menülerimi beğenmiyorum sizinkileri görünce :)
Menü
sabah 8:00
1 bardak süt
öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin
ara 17:00
4 kuru kayısı
akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran
su 2 litre
kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım
13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran
güldenim senin menünü yorumlayıp öyle çıkayım karatay başlamak istiyorsun ya.meyveli soda,dondurma,nescafe olmamış tatlım türk kahvesi şekersizse içebilirsin canım.saatlerde önemli öğünlerin arasında en az 4-5 saat olacak ara öğün de olmayacak
Hosgelldinnn canim yeni gelmissinn sen ondan gozumden kacmis kusura bakma canim benim sinavlarim vardi bi iki hafta ihmal ettim burayi yoksa yeni gelen herkese kendimi tanittim seni es gecmezdim tekrar kusura bakma olur mu :)
Ben Ecem yasim 23 ogrenciyim nisanliyim dugunume az zaman kaldi istanbuldayim :) bu takima ekimde geldim su an itibariyle 20 kilo vermis durumdayim basladigimda 76ydim simdi 56 yim asil hedefim 57diydi o yuzden 57 ile bu takimdan mezun oldum ama su an tekrardan gundemimde olan 55 kiloya gitmeye karar verdim :) 1 aylik mezunum ama bu takimi birakmadim birakmamda hemde tubise(dontpanic) sozum var o gidene kadar bende burdayim :) bu arada boyumda 172 iste boyle simdi ister yeni de bana ister eski :)) hee bu arada ben mezun oldugum icin listede yokum 6 ayda listeye girmeye hakkim yok birazcik kidemden torpillyim ondan girip yorum yapiyorum menumu yaziyorum hahahahah :) saka bir yana ben kilolari attim cok huzurlyummmmm darisi basinaaaa canim :)
saklama kabının modelinin adını bilmiyorum ama kapağı ayrı değil birleşik saklama kabı diye geçiyo sanırım teyzem satıyodu ondan almıştım isimlerini pek bilmiyorum :)
tatlım omleti yaparken çok kızdırma tavayı. biraz ısınınca atıyorum yumurtayı sonra kapağını kapatıyorum sıvılığı gidince de ters çeviriyorum bazen bende yapıştırıyorum :)
limonlu brokoli de şöyle canım : brokoliyi haşlıyorum 1 büyük limon sıkıyorum üzerine bazen baharat koyuyorum istersem de yoğurt :) eskiden bi de kavururdum yağda ama artık sadece haşlayıp tüketiyorum :)
Venüssss'cüümmm, bak 1 kg yağ ve et hacmi bu :)
birbirinin kaç katı görüyor musun? ne mutlu sana :)
Eki Görüntüle 679604
kızlaaarrrrgünde 50 tane de bundan yapıcam artık
http://25.media.tumblr.com/e795862e8af7034bfe456280ab4f0ce8/tumblr_mkr0t1DpC31qivd1ao1_500.gif
arkadaşlar zayıflama da su içmenin çok büyük önemi var
amma velakin su içmeyi unutuyorum bn çok susamadıysm
eskiden öyle değildi
Bu nasıl menü??????????? Hic begenmedim bi bakıp cıkıyim dedim ama bunu gorupte yorum yapmadan duramadımmmmm su an bu kadar azaltacak pozisyonda degilsin bi 100ün altına in hic begenmedim !
13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran
Menü
sabah 8:00
1 bardak süt
öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin
ara 17:00
4 kuru kayısı
akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran
su 2 litre
güldenim senin menünü yorumlayıp öyle çıkayım karatay başlamak istiyorsun ya.meyveli soda,dondurma,nescafe olmamış tatlım türk kahvesi şekersizse içebilirsin canım.saatlerde önemli öğünlerin arasında en az 4-5 saat olacak ara öğün de olmayacak
hayırdır inş. cnmselam kizlar direkt gecmise daldim yazmadan,
nasilsiniz?
bu gün benim icin berbat bir gündü, sinirlerimi asiri derecede yipratti bir "insan".
bişey mi atladım arkadaşın menüsünde ne gibi bir zarar var ?