Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayşeciiim ben 2 gündür resmen dukan-karatay karışımı yapıyorum. 2 öğün yiyorum gibi bir şeeey :9: bir de senin dediklerin mantıklı geldi, yarım yağlı yoğurt kullanıyordum artık ev yoğurduna geçtim :32::32::32:

zlaaaaaaaaarrrr :52:

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm :53:

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ :21::32::24::emir_bebek::8:

:9:

busecim en iyisini yapıyorsun.ben de kendim mayalıyorum yoğursumu halis mulis köy ineğinin sütünden mis gibi oluyor.18 kg maşallah diyorum darısı başıma diyorum.

az araştırdım

dukanda da karatayda da kesin çizgiler var

ben yapamam kendimi biliyorum

örneğin pilav kerikisinde de yasak

ben eskiden bi oturuşta 2 tabak (abartısız) pilav yerdim tabii yanında da bi o kadar da yemek

şimdi tabii mantığımda değişti 1 tabak pilavın tadı da aynı bi kaşığında ama kalori dağ kadar fark var :19:

onun için pis nefsliliğimden de olsa gerek o 1 kaşık pilavı yemeliyim ben :ssz:

onun için ben hem dukana hem karataya uymaya çalışacam :34:

ama dukan gülden karatay dieti yapacam:39:

ayşe bilir az da olsa kaçamak yapmalıyım :27:

ruhum da isyan var ben napim:1:

yediin günler spor yapacaksın o zaman tatlişkom kaçarın yok:27:

az araştırdım

dukanda da karatayda da kesin çizgiler var

ben yapamam kendimi biliyorum

örneğin pilav kerikisinde de yasak

ben eskiden bi oturuşta 2 tabak (abartısız) pilav yerdim tabii yanında da bi o kadar da yemek

şimdi tabii mantığımda değişti 1 tabak pilavın tadı da aynı bi kaşığında ama kalori dağ kadar fark var :19:

onun için pis nefsliliğimden de olsa gerek o 1 kaşık pilavı yemeliyim ben :ssz:

onun için ben hem dukana hem karataya uymaya çalışacam :34:

ama dukan gülden karatay dieti yapacam:39:

ayşe bilir az da olsa kaçamak yapmalıyım :27:

ruhum da isyan var ben napim:1:

tamam canım öyle yap sen, ama lütfen kendine güven ve iradeli ol. hiç güvenmiyorsun bence sen kendine :26: nefsine dur diyebilirsin, bunu herkes gibi yapabilirsin. 6-7 kg vermek istiyorsun dimi? 1 ay kendini tutsan rahatca verirsin, sonrasından da her şeyden abartmadan gönlünce yiyebilirsin. şöyle bir düşün bak, inan zor değil tatlım :31:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok büyük başarı tebrik ederim:46::46::46::46:

ne kadar süreçte verdin peki ?:26:

temmuz da başladım, 2 ay ara verdim (2 hafta tatil ve 1,5 ay ev ara, taşın vs.) yanii 7 aydır diyetteyim canım :31:

çıkamadım ayşe abla ya yağmur ha yağdı ha yagcak evde yaptım bnde

çıkamadım busiiiiiiiiiiii evde yaptım :14:

ne demek bebeğim ne kadar paylaşım yaprsam ve geçmiş okursam menülerim düzelio bu yüzden hep burdayım :54::54::54:

ay havanı yesinler taş hatun :51::51::51:

idolümsün busiiiiiiiiiiiiiiiii :1::1::1::1:

olsun canım evde yap ne olacak, nasılsa yaptın :46:

paylaşım olayı da zaten belli, çok paylaşımda bulunanların menüleri her şeyi anlatıyor :34:

eheheh sen de yakında benim gibi olursun, menülerini çok beğeniyorum :nazar:

süpeerrsiiiiinnnn bebeğimmmm:16: mezun oldum diye buralara uğramazsan bozuşuruz ona göreee :20:

ben hoşgeldin diyorum ama sen gitmişsin çoktan :9:

regl takımı olduk biz :9:

portakal suyu haricinde güzel olmuş canım öğünlerin arası çok uzun geldi gözüme akşam saatini yazmammışsın ama muhtemelen 4 gibi yedin sanırım bir karataycımız daha oldu sanırım :)

ben napmışım öyle yaa :52: bu hafta bu kadar aktif olamayacağım baştan söyliyim de :)

12 de kalkınca öyle oldu tatlım saatleri tutturayım en azından dedim :31:

görüşürüz tatlım :)

:46::46::46::46::46::46: süpersin canım :16:

buseeeee bende o kadar verince taş olucam :16:

canım paylaşımların için cidden tebrikler, menüler desen öyle, spor desen o da çok güzel. maşallah yakında taş gibi olacaksın, zaten az kaldı :16:

mezun olunca da burada olacağım, zelişe koçluk yapacağım, gerekirse saçını bile çekerim onun :27: o kiloları verecek, mezuniyetine kadar güzel bir genç kız olacak :kkk:

çok zor emoş ya ben vize haftasında daha fazla online olmuşum valla listede sabit :34: bu arada sınavlarımda iyi yani iyi geliosunuz bana ya hepinizi çok seviyorum :54::54::54::54:

canım benim yaa, sınavlarını etkilememiştir bu durum inşallah :26: harikasın :16:

:54:

aynen aynen beleş ve motivasyon burda taktikler burda vay bea neymişiz hepimiz aslında :D tabi diyetisyenlerimiz var buse ayşe abla filan :D sporcumuz sen ve ben yeniliklere ve ilklere açık bi şekilde her gün geliştirioruz ama su bacak hareketi var ya 50 tane yapcam dediğin dün ben 60 yaptım bugün bacak kaslarım gergin ama pes etmedim yaptım :9::9:

ehehe beleş motivasyon evet :27: diyetisyen kaptanımız ebru ve ayşe, ben de yaşam koçunuzum, azarlayan tospağayım :27: her şey zayıflamak ve zayıflatmak için :23:

hani yabancıların bi programı var obezler zayıflıyor, deli gibi spor, diyet, koçları hakaret ediyor zorluyor, millet ağlıyor falan. ben de öyle bir hoca edasıyla burada deliriyorum arada :9::9::9:

selam kızlar herkese iyi akşamlar bugün uğrayamadım hiç iş yerinde işler çok yoğun mazur görün beni şimdi geçmişi okumaya çalışıcam işler anca yavaşladı
ama buralardayım takipteyim yani:17:

45 dk yürüdüm geldi kapalı ve serin bir hava var

menümü de paylaşayım akşama misafirim var çünkü

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates

akşam 6.30 gibi

kıymalı mantar sote

yoğurt
salata

çayın yanında da 2 incir yerim belki,daha karar vermedim :27:

3,5 lt de su

tamam canım öyle yap sen, ama lütfen kendine güven ve iradeli ol. hiç güvenmiyorsun bence sen kendine :26: nefsine dur diyebilirsin, bunu herkes gibi yapabilirsin. 6-7 kg vermek istiyorsun dimi? 1 ay kendini tutsan rahatca verirsin, sonrasından da her şeyden abartmadan gönlünce yiyebilirsin. şöyle bir düşün bak, inan zor değil tatlım :31:

temmuz da başladım, 2 ay ara verdim (2 hafta tatil ve 1,5 ay ev ara, taşın vs.) yanii 7 aydır diyetteyim canım :31:

olsun canım evde yap ne olacak, nasılsa yaptın :46:

paylaşım olayı da zaten belli, çok paylaşımda bulunanların menüleri her şeyi anlatıyor :34:

eheheh sen de yakında benim gibi olursun, menülerini çok beğeniyorum :nazar:

canım paylaşımların için cidden tebrikler, menüler desen öyle, spor desen o da çok güzel. maşallah yakında taş gibi olacaksın, zaten az kaldı :16:

mezun olunca da burada olacağım, zelişe koçluk yapacağım, gerekirse saçını bile çekerim onun :27: o kiloları verecek, mezuniyetine kadar güzel bir genç kız olacak :kkk:

canım benim yaa, sınavlarını etkilememiştir bu durum inşallah :26: harikasın :16:

:54:

ehehe beleş motivasyon evet :27: diyetisyen kaptanımız ebru ve ayşe, ben de yaşam koçunuzum, azarlayan tospağayım :27: her şey zayıflamak ve zayıflatmak için :23:

hani yabancıların bi programı var obezler zayıflıyor, deli gibi spor, diyet, koçları hakaret ediyor zorluyor, millet ağlıyor falan. ben de öyle bir hoca edasıyla burada deliriyorum arada :9::9::9:
yok etkilemedi sınavlarımı :D mutluyum yani :D ben kaptanıda özledm ya :14:

bende her gün 5er artırıcam :) bi topik vardı burda orda gördüm 1 aylık liste vardı orda en son 250 ye kadar falan çıkıyodu :52:

vay canınaaaaaaa :52:

busecim en iyisini yapıyorsun.ben de kendim mayalıyorum yoğursumu halis mulis köy ineğinin sütünden mis gibi oluyor.18 kg maşallah diyorum darısı başıma diyorum.

yediin günler spor yapacaksın o zaman tatlişkom kaçarın yok:27:

ayşeeeee benimki de öyleee, sütçü getiriyor her pazartesi bizim apartmanaa :32: tadı da mis gibii :16: annem hatta sütün kaymağını ayırmış, 1 tatlı kaşığı kaymak yedim bugün senin dediklerin aklıma gelince :17: karataycı oldum sanırım ben :53:

selam kızlar herkese iyi akşamlar bugün uğrayamadım hiç iş yerinde işler çok yoğun mazur görün beni şimdi geçmişi okumaya çalışıcam işler anca yavaşladı
ama buralardayım takipteyim yani:17:

ebruuum özledim seni yaaaaaa :16: 5,6 ve 8 nisanın mesaj sayılarını sen de göndermemişsin, yarın listeyi paylaşacağım, yolla bebeğim onları :34:

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates

akşam 6.30 gibi

kıymalı mantar sote

yoğurt
salata

3,5 lt de su

şu incirler ve ceviz falan benim listeme girse ben de karataycıyım demektir valla :27:

ayşecim peki istediğin kiloya ulaştığında ne yapacaksın, kitapta nasıl anlatıyor koruma olayını, onu merak ettim ben :31:

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates

akşam 6.30 gibi

kıymalı mantar sote

yoğurt
salata

3,5 lt de su

yine süper menü canım ceviz göre göre canım istedi valla :)
bende tam bu topiğe bakıodum şimdi :D walk at home dan sonra iyi gider ha mantıklı yapalım emoş :9::9::9:

bugün 55 yapıcam ben :) burcu bu bizim 1 aylık programımız olsun :) ben zayıflayınca poposuz oluyorum şu anki hali çok hoşuma gidiyo popomu dik ve seksi yapmak için 1 ay uygulucam vallaa :27: esad duymasın zayıfladın dikkat çekiyosun diyo zaten:9: kıskanç şey :16:

bugün 55 yapıcam ben :) burcu bu bizim 1 aylık programımız olsun :) ben zayıflayınca poposuz oluyorum şu anki hali çok hoşuma gidiyo popomu dik ve seksi yapmak için 1 ay uygulucam vallaa :27: esad duymasın zayıfladın dikkat çekiyosun diyo zaten:9: kıskanç şey :16:

aynı kıskançlık bendede var canım dışardan çok belli olmuyor hani uzun zamandır tanıyanlar frkedio verdiğimi ama gencay doğla olarak sarılırken filan farkedio fazla zayıflamıcan demi dio :D emoş senin basen problemin var mı bu işe yarar mı sence :D ben dün 60 yapmıştım ama senn için bugün 55 yapıyım :D

aynı kıskançlık bendede var canım dışardan çok belli olmuyor hani uzun zamandır tanıyanlar frkedio verdiğimi ama gencay doğla olarak sarılırken filan farkedio fazla zayıflamıcan demi dio :D emoş senin basen problemin var mı bu işe yarar mı sence :D ben dün 60 yapmıştım ama senn için bugün 55 yapıyım :D

benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)
benim küçülsün ya büyükler fazlasıyla :5:

80B takıyorum zaten küçülürse 75 falan olur çocuk gibi olurum o zman :9:

benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)

ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten de :D ben 95B takıyorummmm :53: azık küçülsün :D sence basen için işe yarar mı bu :26:

Çömelme hareketi olarak ta bilinen Squat hareketi, kalça ve basen sıkılaştırmak için kullanılabilecek en ideal zayıflama hareketleri arasında yer almaktadır.

valla işe yarıomuşşşş emoşummmmmmmmmmmm
:8::8::8: yapıyoruzzzz bunu bugün 55 :32::32::32:

bi de eceemin bi ara anlattığı göğüs hareketi vardı pilateste de göstermişti hoca onu da yapıyorum göğüslerim küçülmesin yaa :12:

ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten de :D ben 95B takıyorummmm :53: azık küçülsün :D sence basen için işe yarar mı bu :26:

heeey ben de varıııım :52: az önce 50 yaptım ben ilk gün 50 dediği için, ben sizde 1 gün geride olcam :32: hergün bildirelim kızlar, yaptık yapmadık diyee :21:

benim göğüs 75B :26: onlar için bir şey yapamadım, sadece sarkmasını önleyebildim, küçülmemesi için bir şey yapamadım :50: ama memnunum ben, çünkü vücudumla orantılı ama daha da giderse işte o zaman yandım aliiiiiii :9:

kızlar bu hareket bence popo için de basen için de iyi, ama öncelik popo bence :31: boş verin valla ben azcık basenli seviyorum, hiç basensiz çocuk poposu gibi oluruz. benim var ama az var, bi ara o da gitsin diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, önemli olan popo güzel olsun, basenler de taş gibi gösteriyor o zaman popoyu, geniş gösteriyor azıcık basen :23:

Back
X