Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** ayşeciim çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle :50: ebru 4 nisan da yaptı doğumunu, her şey yolundaydı en son, merak edilecek bir durum yok Allah a şükür :16:

*** ay emineeeee :52: mercimek çorbası neymiş öyle kıızz :53: fena bir şeymiş, normalde de yemem artık onu ben :27:
şu kavitasyon da iyi fikirmiş gerçekten :31: menün de her zaman ki gibi enfestoo :nazar:

*** azrasilam ne demek kız kendime güvenim varda iradem sıfır ne demek :27: bilmiyorum bence uzun sürede verdim kilolarımı ama sağlıklı verdim. geri alacağımı sanmıyorum. zaten çok azim gösterdim bu kezü kaçamağım yok aylardır :27:

menündeki kahke ve ice tea olmamış. kahke çok yağlı ve unlu bir şey, kahvaltı da direkt depo edilmiştir, ice tea de şeker. olmamış canım, lütfen venüsün, emoşun menülerine falan bak :50:

*** cerencim canım idare ederiz merak etme sen :27: bir de sakın dukan mukan yapma bir dahaa ne olmuş sana öyleeee :53:
ben ve bu kiloları geri almak sözü yanyana dahi gelemeyiz bence artık, canım feci yandı benim bu kez, almam geri meri :9: senin sporun da süper bu arada cereenn, maşallaah :nazar:

ben de bugün regl oldum ama bi görünüp kaçtı valla :27:

*** burcuum benim toto pek acımadı squats sırasında :26: acaba benim popo ve bacak egzersizlerine alışık olduğum için olabilir mii :31:

*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom :31:

olabilir bebeğim ama ben 155 tane yapmışım bugün :D dün 60 yaptım bişi yoktu :21::21::21:

burcuuuu yarın ödev kontrolüm var vizenin %70i olcak ben hala uğraşıyorum yaaa kimse bitirememiş ama sağ gösterip sol vururlar kesin :50: morallerim kendinden geçiyiii :35:

bitircem :47: bitecek o ödev 100 alıp rahatıma bakıcam :23:

işte böyle :kkk:

tuğba nerde acaba diyodum kendi kendime bugün maç varmış kesin maç izliyodur o :9: ronaldocuğum 1 gol atmış ama 3 tane de yemişler :9:

söylemeyi unuttum tubiş mesaj attı bana, geç gelcem akşam diye haber vermişti. gelemeyecek herhaldeee :31:

Kızlar sınavlarım ve ev işleri yüzünden paylaşımım düştü farkındayim geçmişi okuyamadım uyumam gerekiyor iyi geceler demek istedim hepinize :16:

tamam canım özel durumun var biliyorum, iyi geceler sana da :16:

buseeeeee alıntılara cevap yazmayı mı unuttun yoksa alıntılayıp alıntı yaptığını mı unuttun :9:

tubayı sorunca sen, önden ona cevap vereyim dedim hemen :27:

*** ayşeciim çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle :50: Ebru 4 nisan da yaptı doğumunu, her şey yolundaydı en son, merak edilecek bir durum yok allah a şükür :16:

*** ay emineeeee :52: Mercimek çorbası neymiş öyle kıızz :53: Fena bir şeymiş, normalde de yemem artık onu ben :27:
şu kavitasyon da iyi fikirmiş gerçekten :31: Menün de her zaman ki gibi enfestoo :nazar:

*** azrasilam ne demek kız kendime güvenim varda iradem sıfır ne demek :27: Bilmiyorum bence uzun sürede verdim kilolarımı ama sağlıklı verdim. Geri alacağımı sanmıyorum. Zaten çok azim gösterdim bu kezü kaçamağım yok aylardır :27:

Menündeki kahke ve ice tea olmamış. Kahke çok yağlı ve unlu bir şey, kahvaltı da direkt depo edilmiştir, ice tea de şeker. Olmamış canım, lütfen venüsün, emoşun menülerine falan bak :50:

*** cerencim canım idare ederiz merak etme sen :27: Bir de sakın dukan mukan yapma bir dahaa ne olmuş sana öyleeee :53:
Ben ve bu kiloları geri almak sözü yanyana dahi gelemeyiz bence artık, canım feci yandı benim bu kez, almam geri meri :9: Senin sporun da süper bu arada cereenn, maşallaah :nazar:

Ben de bugün regl oldum ama bi görünüp kaçtı valla :27:

*** burcuum benim toto pek acımadı squats sırasında :26: Acaba benim popo ve bacak egzersizlerine alışık olduğum için olabilir mii :31:

*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: Menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom :31:

ıcetayı sevmiyordum kesinlikle bitmiştir benim için artık
varsa yoksa ayraan ona da arasıra soda karıştırım

çörçıl da yasak değil dimi ?:26:

canlarım iyi geceler seviliyosunuz öptüm hepinizi emoş o ödev bitecek o not güzel gelecek:41:

işte böyle :kkk:

söylemeyi unuttum tubiş mesaj attı bana, geç gelcem akşam diye haber vermişti. gelemeyecek herhaldeee :31:

tamam canım özel durumun var biliyorum, iyi geceler sana da :16:

tubayı sorunca sen, önden ona cevap vereyim dedim hemen :27:

bende iniyorum iniyorum bişey yok şaşırdım :9::9:

çörçıla tuz koymak gerekiyo az koyarsan içebilirsin canım ben de yazın hep çörçıl içerim :16:
canlarım iyi geceler seviliyosunuz öptüm hepinizi emoş o ödev bitecek o not güzel gelecek:41:

iyi geceelr bebeğim :16: yetiştiricem valla öğleden sonra dersim kahvemi koydum sabaha kadar yolu var :9:

buse yazdıklarının hiç biri yok alıntı yapmışsın ama yorum yapmamışsın ben mi göremiyorum ki acaba

sonradan yazdım canım evet :31:

olabilir bebeğim ama ben 155 tane yapmışım bugün :D dün 60 yaptım bişi yoktu :21::21::21:

aaay ondan demek kiiiiii :9: hey maşallah yüklenmişsin iyice totoya :27:

çörçıldaki tuz ödem tutturur, dikkatli ol içerken emoşun dediği gibi canım:31:

kuzum sana da iyi geceler, öpücükleeer :16:

bende iniyorum iniyorum bişey yok şaşırdım :9::9:

çörçıla tuz koymak gerekiyo az koyarsan içebilirsin canım ben de yazın hep çörçıl içerim :16:

iyi geceelr bebeğim :16: yetiştiricem valla öğleden sonra dersim kahvemi koydum sabaha kadar yolu var :9:

emoş bizde bir şey yok çünkü burcu maşallah coşmuş anaaaam :52: 200 ü geçmiş hatun :9:

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.30
yarım kase yoğurt
1 tatlı kaşığı halis süt kaymağı (karatay usülü oldu, aslında dukanda yapmamam gerek bunu) :26:

öğle ve akşam 16.30
ızgara dana kuşbaşı
1 kase yoğurt

ara 20.30
yarım kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
50 squats
10 dk genel egzersiz

kızlarr canlarım buseye söylemiştim geç geleceğimi, geldiyse iletmiştir mutlaka balım. Şimdi geçmişe bakamıyorum. Arkadaşımın evindeym maçı dışarda izledk daha yeni geldik ve sabah 8.30 da dersimiz var biraz uyuruz. Yarın akşama kadar dersim var, hatta sunumum var.. Akşam yazarım inşallah. Kendinize çok iyi bakın sizi çoooook seviyorum :16:

kızlarr canlarım buseye söylemiştim geç geleceğimi, geldiyse iletmiştir mutlaka balım. Şimdi geçmişe bakamıyorum. Arkadaşımın evindeym maçı dışarda izledk daha yeni geldik ve sabah 8.30 da dersimiz var biraz uyuruz. Yarın akşama kadar dersim var, hatta sunumum var.. Akşam yazarım inşallah. Kendinize çok iyi bakın sizi çoooook seviyorum :16:

söyledim tubişim de biraz geç söyledim, söyledim sanıyordum aklımdan gidivermiş. ama söyledim yani :34: maçsız da duramamışsın yine :27: sonuç pek iyi değil sanırım sevinç çığlıkları atmadığına göre:31:

Allah zihin açıklığı versin kuzum, iyi dersler sana :16:

sen de kendine çook iyi bak, mesaj sayılarını unutma, menünü de paylaşmadın sanırım :26:

öpüyorum :54:

gözlerim böyle :27: oldu bilgisayara bakmaktan :9: ben yatıyorum şimd kızlar sabah erkenden kalkıp ödevi yetiştireyim. cevap veremediğim mesajlara da sabah bakıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler :54::16:

Back
X