Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrr bendedi totoş sizde olsa 400 de yaparsınız hani ata demirer 2 yi izlediyseniz orda dio ya o kendi başına bir cumhuriyet kendi bayrağı var benden ayrı takılıo die aynen öyle

yine süper ama karatay :D

günaydın cnm :D

günaydınnn gülden abla

hoşgeldin ebru ablaaaaa günaydın :D

günaydın emoş ödev konusunda harikasın :D

ahahah bayıldım atademirel in bu lafına :9: benimki de eskiden ayrı bir cumhuriyetti :27:

evet burcum karatay oldu yaa :26: menüleri 2 ye indirdim, o açıdan memnunum ama işte kaymak olmamalıydı yine de ama niyeyse hala içim rahat :27: tabi bir daha yapmayacağım :31: zaten onu da yaparsam karataycı olmuş oluyorum direkt :27:

Diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu

İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi :D
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim

karamelcim senin de arkadaşının da kilosunun üstüne tartı 5 koyduğuna göre, büyük ihtimal diyetisyeninizin tartısında asıl hata, sizin tartılar doğru. 5 kilo çok büyük fark çünkü, hiç moralinizi bozmayın :34:

en güzeli bak yap bunu çünkü ne kadar yediklerimize dikkat etsek de bu iş bilinçaltında bitiyo bilinçaltına kabul ettirmek lazım.
Evet canım kesinlikle! Bir çok konu ile ilgili yazacağım çok psikolog öneriyor bakalım... Buraya da yazarım telkin cümlelerimi:12:
Diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu

İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi :D
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim
Ay ben çok sevindim bu duruma okadar mutlu oldum ki anlatamam her şey çok güzel olacak canım arkadaşım çooook:16: Sadece sabretmemiz gerek:4:

o zaman tamam canımmmm :16:

en güzeli bak yap bunu çünkü ne kadar yediklerimize dikkat etsek de bu iş bilinçaltında bitiyo bilinçaltına kabul ettirmek lazım.

korkulcak bişey yokmuş dimiii :) arkadaşın 97 idi heralde 87 den 102 ye diyince bi şaşırdım :53: ayda 6-7 kilo da çok iyi canım beslenme düzenini nasıl ayarladınız?

Ayyy ibit yanlış yazmışım ihihiihi :D
Haftada 3 gün sporum var sabah normal kahvaltı öğlen protein akşam sebze aralarda meyve ve yoğurt şeklinde ayarladık :)))

ahahah bayıldım atademirel in bu lafına :9: benimki de eskiden ayrı bir cumhuriyetti :27:

evet burcum karatay oldu yaa :26: menüleri 2 ye indirdim, o açıdan memnunum ama işte kaymak olmamalıydı yine de ama niyeyse hala içim rahat :27: tabi bir daha yapmayacağım :31: zaten onu da yaparsam karataycı olmuş oluyorum direkt :27:

karamelcim senin de arkadaşının da kilosunun üstüne tartı 5 koyduğuna göre, büyük ihtimal diyetisyeninizin tartısında asıl hata, sizin tartılar doğru. 5 kilo çok büyük fark çünkü, hiç moralinizi bozmayın :34:

Yok yavrum onunki doğruymuş bizimki dijital yere düşmüştü ondan yanlış tartıyo galiba bugün yeni alıcam :))))

Evet canım kesinlikle! Bir çok konu ile ilgili yazacağım çok psikolog öneriyor bakalım... Buraya da yazarım telkin cümlelerimi:12:

Ay ben çok sevindim bu duruma okadar mutlu oldum ki anlatamam her şey çok güzel olacak canım arkadaşım çooook:16: Sadece sabretmemiz gerek:4:

Aşkım ya sen benim her şeyimsin biciğim :))) kızlar benden çok sevindi şapşikkkk :))))

kızlar ben okula geçiyorum şu ödevi bi göstereyim de rahata kavuşayım :51: öpüyorum hepinizi :54::54:

inş.yüksek çokçok yüksek alırsın kuzum benm :D

o yüzden bana az geldi busi :D o değilde ben tartıldım bugün ama tok karnına ya :D sabah kahvaltı hazırdı kalktım oturdum hemen :D kahvaltıdan sonra tartıldım :9::9::9:

Haftada 3 gün sporum var sabah normal kahvaltı öğlen protein akşam sebze aralarda meyve ve yoğurt şeklinde ayarladık :)))

Yok yavrum onunki doğruymuş bizimki dijital yere düşmüştü ondan yanlış tartıyo galiba bugün yeni alıcam :))))

diyet listen hayırlı olsun canım, umarım harfiyen uyar ve istediğin sonuçları alırsın :34: tartıyı da değiştir evet, düşmüşse dediğin gibi bozulmuştur o :31:

o yüzden bana az geldi busi :D o değilde ben tartıldım bugün ama tok karnına ya :D sabah kahvaltı hazırdı kalktım oturdum hemen :D kahvaltıdan sonra tartıldım :9::9::9:

yok kuzum o sayılmaz, bir daha tok karnına tartılma, moralini bozma boş yere :9:

kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmış :50: nazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki :16:

kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettim :31: mezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık :27:

diyet listen hayırlı olsun canım, umarım harfiyen uyar ve istediğin sonuçları alırsın :34: tartıyı da değiştir evet, düşmüşse dediğin gibi bozulmuştur o :31:

yok kuzum o sayılmaz, bir daha tok karnına tartılma, moralini bozma boş yere :9:

valla canımcım moralim bozuldu denilemez çünkü 69.5 çıktım :9::9:

kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmış :50: nazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki :16:

kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettim :31: mezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık :27:

inş. iyilrşir bir an önce :5:

sen başımızda olmasan naparız biz :1:

2 dilim de olsa kızartma kesinlikle olmamış :20:

bak nurcum sen şuan benim anladığım kadarıyla kafana göre dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsun ama bu yanlış. :50: bu şekilde yol kat edemezsin, bir süre sonra da kilo veremezsin. lütfen emoşun, burcunun, dontpanic (tuba) nın listelerine bir göz at ve fikir edin. :31:

canim kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis, acaba yanlismi anlasildi, yani tavada yagda kizarmis dgl.
ekmek tost makinesinde kizartildigi takdirde daha az yagli oluyormus diye duymustum.

canim birde kafama göre degil hem kalorisine, yagina, karbonhidratina ve kaba yem'ine dikkat ediyorum
hemde daha önce uyguladigim dünyaca taninan Weight Watchers sistemine uyuyorum.
Normalde Weight Watchers ProPoints-Plan'a göre puanin yettigince istedigin seyleri tüketebilirsin, fakat dikkat etmen gereken seyler
yeterince su icmek, kalsium, bol sebze ve daha az miktarda meyve tüketmek vs.

Bu Plana göre puanin yettigince hersey serbest olsada ben yag'i cok az tüketmeye, günde 2 dilimden fazla ekmek tüketmeMeye, ögleden sonra meyve yemeMeye, 2-3lt su icmeye ve menülerimin tek ögünde cok olmamasina vs. dikkat ediyorum.
Forumda gördügüm kadariyla bilinen en cok uygulanan alternatif karatay ve dukan diyeti,
fakat Weight Watchers sanirim TR'de yapilmadigindan kaynaklaniyorki forumda kimsede görmedim.
Fakat bu'da cok güzel bir alternatif, birde bu dedigim diyet olarak gecmiyor, saglikli beslenmeye alismak ve hayatin boyunca bunu uygulamaya dair bir program.

kızlar sizi çok özledim inşallah herkes iyidir ben yine memleketteyim kardeşimin durumunu biliyorsunuz 1 hafta sonra eve döneceğim haftaya inşallah aranıza gelirim şimdi biraz dinlenip hastaneye gitmem lazım bugün ben kalcağım yanında annem biraz dinlensin istiyorum oğlumu uyutunca giderim 1 saate daha buralardayım

canım kardeşinin bian önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Inş. Sende en kısa zamanda aramızda olursun kendine çok iyi bak tatlım

bugün kü menüm

saat 10:30 1 nescafe 1 kahke (çaytabağı kadar içi boş tuzlu )

saat 11:00 6 adet fındık t.kahvesi

saat 12:30 limonlı ıcetea

saat 14:00 4 kaşık tavuklu mantarsote

saat: 16:30 1 nescafe

saat 19:00 1 kepçe k.fasulye 2 kaşık pilav

saat 19:30 t.kahvesi

ben kendime kızayım hmn felaket kafein tüketmişim be :22:

bu menüyü hiç beğenmedim kafein fazla pilav ve kuru olmamış :20::20:
kızlar 10 dk sonra diyetisyene giricem tedirginim :((((

canım tedirgin olma güçlü ol ve iyi şeyler olacağını düşün gerçi ben bunları yazarken sen çok tan gitmiş olucaksın

kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihi:12:umarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:

canım eğer kaçamağın varsa korkmalısın eğer yoksa zaten korkma vermişsindir...:23:

notumu aldım ebrucum :31: 400 gr sonra mezunum kızlaar, bu hafta mezunum sanırım beeen :52:

canım yaaa çok seviniyorum senin adına ve bende bian önce mezun olmak istiyorum... :18::18:

diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu

iyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi :d
bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim

bu çok güzel bi haber canım şimdi daha güçlü ve iradeli olup doktorun söylediklerini değerlendirmelisin... Sıkı bi diyete başla bence ve hiç kaçamak yapma bak en kısa zamanda vermiş olucaksın...
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. Gaz sorunu varmış, sancıları varmış :50: Nazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki :16:

Kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettim :31: Mezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: Mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık :27:

ebruma çok geçmiş olsun diyorum... Gaz büyük bi sorun sezeryanlı doğumlarda çok ağrı yaparmış. Inş. En kısa zamanda iyileşir ayaklanır...
Buseeeeeeeeeeee sen mezun olsanda bizi bırakma kuşummmm :25::25:
Sen süper motive ediyosun beni.......... Sonra naparım ben benide mezun et lütfeeeeennnnnn :25::25:

Gitmek falan yok o kadar :20::20::20::47::47::47::47:

sabah (07:30)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin

ara

3 hurma

akşam(19:30)

çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

selam kizlar yine önce gecmise daldim:1:
nasilsiniz bugün?

ben pek bir yogun olacagim bugün, cünkü yarin sinavim var :5:
ve dün ufaktan basladim, ama daha konu özetlemem dahi bitmedi.
birde hangi üniversitete okudugumu bilseniz "kizim sen napiyorsun ya, sinava sadece 1 gün calisilirmi" dersiniz :5:
yapacak bisey yok böyle geldim böyle giderim, artik 5. sömestr bitmis durumda fakat ben halen akillanmadim,
hep son ana birakiyorum calismayi.
zaman baskisi olunca daha cok calismak zorunda hissediyorum kendimi :27:
suan bile saat 13 oldu halen baslamadim.
kahvaltiydi, mesaj yazan arkadaslarima cvpti, maillerime göz atmamdi, avukat aramamdi vs. bu saati buldum.

ögle namazi vaktide simdi girdi, ben namaz kilip hemen derslerime döneyim.
görüsürz kizlar.

bu arada dün bir arkadasin paylastigi linkteki 30 günlük squats programina basladim
dün aksam 50 squats yaptim.
planda 2. gün 65 squats diye aklimda kalmis bu sabahda 65 tane yaptim.
üstelik kendimi zorladim 60 bile olmamasi icin, megerse 2. gün 55 squatsmis :9::9:
10 tane squatsda benim karim olsun :8::8::8:

emoşum öpüyorum ben de, hoca sorun çıkarmaz her şey yolunda gider dilerim :16:

yok çıkarmadı aksine 2 hafta sonraya erteledi bi tek ben yapmışım çünkü amaaa + puuanımı da aldım vizeye yansıyacak :16:

çok iyi canım dengeli ve düzgün beslenirsen 1 ayda 6-7den fazla verirsin canım :16:

alıcam burcu ama bugün değil :9: o kadar uğraştım kimse yapmamış hoca da tarihi erteledi mecburen

çok çabuk geçer inşallah :26: dualarımız hep onunla bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allah nazarlardan korusun :nazar:

k-fleks 1 kase

1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin

ara

3 hurma

üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

afiyet olsun canım zeytini azaltmışsın 1 tanecik :9: ay canım nasıl biber salata istedi yaz günlerimin vazgeçilmez yemeğiydi :5:

emos dün verdigin limonlu brokoli tarifini yaptim.
cok güzeldi tadi.
hatta seye benzettim, ben karnibahar kizartmasi yapiyordum önceden yumurtali galeta unlu fln, tadi ayni ona benziyordu.
üstelik cok cok daha hafif buharda haslanmis üzerine limon. ve cok doyurucuydu.
tesekkür ederim canimmm tarif icin.
hic aklima gelmezdi brokoliye limon sIkmak :1:

k-fleks 1 kase

1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin

ara

3 hurma

üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

çok güzl canım afiyet olsun

çok geçmiş olsun inş. düzelir bir an önce.mezun oluyorsun ne güzel busecim darısı başımıza inş.kaymak için kendini şuçlu hissetme tatlım bişey olmaz.yanında karbonhidrat yemediğin sürece.
Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihi:12:Umarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:
ne güzel veriyorsun tatlım bozma moralini,kafana takma.
günaydın güzeller, dünkü menümü yazıyorum:

sabah(08:00)
yağı azaltılmış labneyle çavdar ekmeğine sandviç(2 dilim tost ekmeği arasına yani)

ara(11:00)
2fındık+2 badem+1ceviz+5 kuru kara üzüm

öğlen(12:30)
yarım kaseden az domates çorbası
sebzeli tavuk
cacık

ara(15:00)
2fındık+2 badem+5 kuru kara üzüm

ara(16:30)
10 kuru kara üzüm

akşam(21:00)
1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı bal (spordan sonra çok yoruldum, bi de regl durumundan tatlı istedim :( )

2lt su
1 yeşil çay
50dk bodypump + 30 dk yürüyüş

canım güzel olmuş ama bal olmasa harika olurmuş.

Back
X