Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bitiremicem gecmisi.. cok fazla birikmiş, ne cok kaynatmıssınız boyleee:52::52:
ben simdi kutuphanede calısmaya devam edeyim..
aksam yazamicam yine haberiniz olsun..opuyorumm:16:

dünkü menüm

sabah 10:30 1 ayran 1 simit (dışardaydım)

12:00 1 t.kahvesi

14:00 1\2 porsiyon ızgara et salata

18:00 2 kanat

gunayydıın kızlarrr

dun dersim yoktu okula gelmedim,dolayısıyla kutuphaneyede gelemedim ve nete giremedim..
ay bakalım yaa telefonumu servise bıraktım, biran once olsa da rahatlasam..:31:
gecmisi okumaya gidicem simdi
ama oncee hemen menumu yazayımm:52:

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi :D 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım :42::42:
Günaydın bebişleeer. Burcuşummmm tebrikler sanaaa:52:
9 nisan 2013- salı

sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin

aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt

su 2 lt

spor
200 ip atlama
50 mekik

(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım:31:)

10 nisan 2013- carsamba

misafirim oldugu icin duzensiz oldu biraz, saatleri bilemiyorum onun icin
sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor
koca evi temizledim:)sayılırsa...:52:
Afiyet olsun canımcım, kısır yemişsin ama akşam dengelemişsin süper:13:
,,

walk at home iyidir ben 1 saat 5 mil yani 8.06 km yi yapıoyorum canım ama bu akşam yapamıcam herhalde felakt bi yorgunluum var :14:
Mevsim değişikliğinden oluyor herhalde bebeğim bende de var. Akşam elimden geleni yapacağım artıkın:8:
canım akşam saat 20 den sonrakiler:50:
Ay ivit:26:
venüsüm iyim ben sen nasılsın :16: annemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
İyi bakalım canım, umarım bir an önce iyileşir:29:
:46::46::46::46::46::46:

gayet guzel bir menu canımcımm:46::46:
Teşekkür ederim bebişkooo:56:
benimde moralim yok venüs ve bende böyle karar verdim en azından diyet yapmanın verdiği mutluluk olur :32:
Aynen öyle canım, diyet - spor yapmak insanın keyfini biraz daha yerine getiriyor resmen...
kız akşam en sonunda naapmışsın ööle :47: coştun yine dalgalanıosun seeeeeenn, yrn cuma bunuuuu bilmio musun sen :52::52::52:
:26::26::26::26: Ay eveeet ne çabuk geldi çattı yahuuu:14::14::14::14:
günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm
Geçmiş olsun canım, nesi vardı ki?

dünkü menüm

Afiyet olsun canım, simit 4 ekmeğe denk geliyor. Evden çıkmadan kepekli tost falan yapabilirsin. Onun haricinde süper menün. Sanırım protein ağırlıklı diyet yapıyorsun?
:31:

Afiyet olsun canım, simit 4 ekmeğe denk geliyor. Evden çıkmadan kepekli tost falan yapabilirsin. Onun haricinde süper menün. Sanırım protein ağırlıklı diyet yapıyorsun?

1 simit 4 ekmek mi :53: :52:

bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için :43:

Mevsim değişikliğinden oluyor herhalde bebeğim bende de var. Akşam elimden geleni yapacağım artıkın:8:

Aynen öyle canım, diyet - spor yapmak insanın keyfini biraz daha yerine getiriyor resmen...

bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı :(
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları

canlarım günaydıııın :16: 15 dk sonra çıkıyorum evden. Bugün öğleden sonra evde olmuş olurum inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzeree:3:

günaydııın :3: görüşmek üzere tubişim :16:

Günaydın fıstıklaaaaarrrr,
hastalandım bu sabah.. yrna kadar şişlik iner mi yaaa? bu sabah tartıldım 76'yım... ama bence kesin şişliğim vardır yani... yrna iner mi yaa?

Busee? nooldu şeker? düşünce gücünün sonucunu bekliyoruzzz :) ama verirsen gitmicen di mi Ebru gelene kadar :)

cereeeeeeeeennnnnnnnnn :52: 100 gr vermişim, buna da şüküüür :32: 50.3 oldum :52:

dünkü menüm kızlar

sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay

ara(11:00)
5 kuru üzüm

öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek

ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)

ara(18:00)
1 dilim ananas

akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??

2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)

:52::51::52::51::52::51::52::51::52::51: :54::54::54:

güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsun :34: bir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil :34:

yrna şişlik insin diye çoookk su içicem bugün... şimdiden yarım litreye yaklaştım :)
2-3 de yeşil çay patlatırsam olur mu ne dersiniz??

ya veremiyomuş gibi duruyor ama inanın bu manyak PT yüzünden... yoksa veriyorumdur yani kesin :18::18::18::18:

göreyim seni cerenim yaa :52: kasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu :52:

toplantı başlamak üzere, ben kaçar güzeller :) öpüldünüüüüzzzz :)

görüşürüz bebikom :54:

Günaydın :) kızlar ya 3 gün oldu yokum buralarda özledim hepinizi bu gün buralarda olmaya çalışıcam söz :16:

günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum :34:

Günaydın bitanecik takım arkadaşlarıııııımmmmmmm:32::32::32::32::32:

10.4.13

Sabah (06:00 - 06:30)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)

Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma

Öğle (14:00 - 14:30)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
2 yemek kaşığı yoğurtlu zeytinyağlı havuç
1 küçük porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase yayla çorbarsı

Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma

:14:Akşam (20:00 - 21:00):14:
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
2 kutu meyveli yoğurt (180 Cal / %0,3 yağlı)

* 2 lt su
2 kupa yeşil çay

günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmiş :50: bu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü :20:

gunayydıın kızlarrr

dun dersim yoktu okula gelmedim,dolayısıyla kutuphaneyede gelemedim ve nete giremedim..

günaydın kaçak :19:

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi :D 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım :42::42:

günaydın burcucum, çok güzel sonuuç :32: yüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa :52: tebrikler :16:

Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...:31:

menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun :34:

9 nisan 2013- salı

sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin

aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt

su 2 lt

spor
200 ip atlama
50 mekik

(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım:31:)

10 nisan 2013- carsamba

sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor

menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürler :34: afiyetler olsun :54:

venüsüm iyim ben sen nasılsın :16: annemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra

canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar :16:

:46::46::46::46::46::46:

gayet guzel bir menu canımcımm:46::46:

tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felaketti :30: fruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs :9:

bu arada
9 nisan mesaj sayım 9
10 nisan da yok

canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü :34:

kız akşam en sonunda naapmışsın ööle :47: coştun yine dalgalanıosun seeeeeenn, yrn cuma bunuuuu bilmio musun sen :52::52::52:

ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlık:46: alnından öpüyorum seni ceren :9:

canım yaa, çook geçmiş olsun çoook :50:

dünkü menüm

bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için :43:

menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket :27:

arkadşlar merhaba

bugün günboyu dışardaydım

şimdi geldim eve hem çokı yorgunum hemde feci bir kulak ağrım var

aslında 3 günüdür var ve geceleri dayanılmaz bir hal alan

bugün daha kötü yarın erkenden dr a gidecem dayanamıyorum

canım geçmiş olsun kulak ağrısı önemli bi sorun ihmal etme canım

gezdim arkadaşımlaaaaaaa :52: kendime çok güzel bir elbise aldııım :32:

ooohhh hanımefendi yine alışveriş yapmış. zayıflamak senin kesene yaramadı bence :9::9::9: iflas ettircen evdekileri :9::9:

bak sen muzur ebruyaaaaaaaa :27: kim acabaaaaa :23:

şaka bir yana, biraz daha çaba göstermeni istiyorum ebru, bunca kiloyu vermişsin 2kg verememen demek, gereken özeni göstermemen demek :20: bunca zaman ne gitmez 2 kiloymuş, olacak şey değil :kkk: vallahi bu hafta en az 500 gr eksilmeni istiyorum yoksa seni takımın yüzkarası ilan ederim :27: yaparım bilirsin :23:

evet sezeryan :ssz: umarım canım :26:

ay ben de çok tırsarım depremdeeen :52:

4 nisan da doğum yaptı canım, takım olarak o hafta 1. olduk kaptanımıza doğum hediyesi verdik böylece :34: sağ ol canım, iletirim iyi dileklerini ebru ya :31: sana da kolaylar gelsin, işin zor senin :9: ne zaman istersen buyur gel böyle, bizim topic boş kalmaz, sıkıldın mı, kimse yoksa falan buyur takımımıza :54:

ayşe doğru söylemiş canım, içmemeye karar vermişsin sen de, yerinde bir karar olmuş :46:

ay ben seni yerim ama, nasıl da güzel anlatmış bizi :9:

anladım tatlışım :31: yerim seni beeeeeeeennnn :29:

güzel menü olmuş nurcum, tarçınlı suya dikkat et ama :26:

başarılar dilerim canım sana, öptüm ben dee :54:

canım çok geçmiş olsun, kulak şakaya da gelmez ihmale dee :52: canından bezdirir seni, doğru doktora git :31:

güzel olmuş burcum, 2 öğün olmuşsun sen de, hoş geldin aramıza :27:

çok güzel olmuş ayşecim, afiyetler olsun :16: ayrıca iradenden ötürü de tebrik ederim :46:

Ben de seni seviyorum tatlım, busi yesin seniii :54:

tuba menülerinde miktar kısıtlamasına gittiğini görüyorum birkaç gündür, ecem de seni uyardı ama yine aynı şeyleri yapmışsın. miktar kısıtlayacak kiloda değilsin henüz. böyle yaparsan miden kıtlağa düşer ve duraklarsın, sonra üzülürsün. duraklamazsan da en ufak fazla yediğinde vücut depo eder yediğini, kilo vermen zorlaşır. lütfen söylediklerimi dikkate al ve eski yeme sitiline geri dön bebeğim. :34: onun harici her şey güzel, afiyer olsun :31:

söylediklerinin hepsine katılıyorum canım......
bu hafta benim için hiç iyi geçmedi nedenini anlatayım sen den ve diğer arkadaşlardan yardım istiyorum...
şu an 55 lerdeyim.. hafta sonu abim gördü ben 2-3 haftadır görmüyodu nolmuş sana böyle dedi çok zayıflamışsın ve hiç iyi olmamış gözlerin çökmüş napıyosun sen dedi... eşimde diyet yapıyo dedi bende memnun değilim artık verme dedi çocuk gibi olma artık dur dedi.... ama hedefime 2 kilocuk kaldı kararsız kaldım çok içim devam etmek istiyo 53 ü görüp mezun olmak istiyorum. ama eşimin beni beğenmemesindende korkuyorum... o yüzden ne yalan söyleyeyim bu hafta hiç iyi geçmedi benim için tartıdada 55,5 gördüm + 300 yani 2 gündür toparlamaya çalışıyorum hiç olmazsa yarın aynı mçıkayım diye çok kararsızım bana yardım edin mezuniyetimim istiyeyim yoksa devammı edeyim. zaten 55 le mezun olabilirmiyim onuda bilmiyorum. gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var şuan diyet modundan çıktım yani :18::18:

yrna şişlik insin diye çoookk su içicem bugün... şimdiden yarım litreye yaklaştım :)

ya veremiyomuş gibi duruyor ama inanın bu manyak PT yüzünden... yoksa veriyorumdur yani kesin :18::18::18::18:

canım yaaa sen spor yapıyorum diye yediklerinemi dikkat etmiyosun acaba bu kadar spora bide diyet yapıyosan vermemen imkansız çünkü :23:

sanada günaydın canım :16::16:

10.4.13

1 orta boy yeşil elma

1 kase yayla çorbarsı

1 orta boy yeşil elma

1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz

* 2 lt su
2 kupa yeşil çay

menün genel olarak güzel canım yediklerin sağlıklı şeyler ama bana biraz abartmışsın gibi geldi :44:
Maşallah maşallah..Harikasınız he zaman olduğu gibi:42:

sağol canım :21::21:

canım tebrik ederim çok güzel bi rakam 6 ları gördün yani :46::46:
10 nisan 2013- carsamba

sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor

canım menünü hiç beğenmedim çok düzensiz ve çok az :20::20:

canım yaaa Allah sabır versin size ve biran önce atlatın inş. bu günleri

günaydın canım hayırdır geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım

dünkü menüm

simit olmamış canım böyle durumlarda kepekli sandviç falan tüketsen daha iyi sanki

günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:

günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:

ebrucum yazdıklarını okudum. eşin seni beğenmediğini söylemeye getirmiş resmen, hemen durmalısın artık hem de hemen :50: zaten zayıfsın, mezun olabilmek falan da dert değil :20: bu kadar zamandır diyet yapıyorum. tam 18 kg verdim, bir allahın kulu çökmüşsün demedi, taş gibi olmuşsun, yüzünde harika kalmış dediler, çünkü proteine yüklendim. sen böyle yapmadın, yüzün çökmüş olabilir bilmiyorum görmedim ama kocanın sana çocuk gibi oluyorsun demesi zaten her şeyden önemli. 2 kilocuk kaldı diyorsun ama 2 kilo çok fark eder canım, 4 kg bir beden demek, ordan hesapla :26:

benim düşüncem mezun olup korumaya geçmendir, bu süreçte bizimle paylaşıma devam edersin, gereken uyarıları, tavsiyeleri yaparım yine. takımca destek oluruz sana. ama artık durmalısın tatlım :26:

bence hayatta en önemli şeylerden biri sevdiğin adam tarafından beğenilmektir :16:

Kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :16:

busi gösterdiğin anlayış için ayrı teşekkür ederim sana hiç uzak kalmayı sevmiyorum ama fırsat bulamıyorum

Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş
bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı :(
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları
Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmiş :50: bu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü :20:

menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun :34:

tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felaketti :30: fruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs :9:
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
:19:

Ebru bende busiye katılıyorum çöktüysen bırakmalısin zaten yeterince zayıfsin bilmiyorum ama bencede bırak

Canım ya Busecim çok haklı konuşmuş bence de... Sonuçta ben de hem kendim hem de sevdiğim adam için yapıyorum bunu, onun hayatının aşkı olabilmek için. Sen zaten zayıfsın bence iyi düşünmelisin.

ebrucum yazdıklarını okudum. eşin seni beğenmediğini söylemeye getirmiş resmen, hemen durmalısın artık hem de hemen :50: zaten zayıfsın, mezun olabilmek falan da dert değil :20: bu kadar zamandır diyet yapıyorum. tam 18 kg verdim, bir allahın kulu çökmüşsün demedi, taş gibi olmuşsun, yüzünde harika kalmış dediler, çünkü proteine yüklendim. sen böyle yapmadın, yüzün çökmüş olabilir bilmiyorum görmedim ama kocanın sana çocuk gibi oluyorsun demesi zaten her şeyden önemli. 2 kilocuk kaldı diyorsun ama 2 kilo çok fark eder canım, 4 kg bir beden demek, ordan hesapla :26:

benim düşüncem mezun olup korumaya geçmendir, bu süreçte bizimle paylaşıma devam edersin, gereken uyarıları, tavsiyeleri yaparım yine. takımca destek oluruz sana. ama artık durmalısın tatlım :26:

bence hayatta en önemli şeylerden biri sevdiğin adam tarafından beğenilmektir :16:

canım fikrin benim için çok öenmliydi. buraya başladığımda 59 kiloydum diyete başlıcam dediğimde eşim pek ses etmedi hatta zayıfladıkça hoşuna gitti çıtır oldun dedi ama hafta sonu artık yeter dur dedi. evet yüzüm küçüldü biraz zaten vücudum çok orantlıdır benim. 38 bedenim şuan bi kaç 36 beden kıyafetimde oluyo işte. benim şuanki tek sorunum kilodan ziyade göbek bölgem sezeryandan eser kaldı yani aslında diyete değilde spora ihtiyacım var şuan yaptığım tek şey mekik çekmek o çok etkili oluyo karnımın sıkılaştığını hissediyorum...

ama arkadaşların bi spor tavsiyesi varsa uygulayabilirim. evet mezun olucam galiba ama paylaşımım devam edicek geri almıcam kararlıyım spor yapıcam size yine bildirim yapıcam burası bana iyi geliyo....

yardımın için sağol bebeğim çok iyi geldi :13::13: :16::16::16:

harikasın canım.ben bu hafta veremeyeceğim sanırım moralim bozuk.

benimde keyfim yok

menülerin çok güzel olmuş canım

canım akşam saat 20 den sonrakiler:50:

Burcuuu supersin ben bugün tartıldim yine aynıyım ne oluyo anlamadım :5:

biran önce dijital tartımi düzeltmeliyim :)

günaydııın :3: görüşmek üzere tubişim :16:

cereeeeeeeeennnnnnnnnn :52: 100 gr vermişim, buna da şüküüür :32: 50.3 oldum :52:

güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsun :34: bir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil :34:

göreyim seni cerenim yaa :52: kasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu :52:

görüşürüz bebikom :54:

günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum :34:

günaydın kaçak :19:

günaydın burcucum, çok güzel sonuuç :32: yüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa :52: tebrikler :16:

menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürler :34: afiyetler olsun :54:

canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar :16:

canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü :34:

ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlık:46: alnından öpüyorum seni ceren :9:

canım yaa, çook geçmiş olsun çoook :50:

menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket :27:

canım geçmiş olsun kulak ağrısı önemli bi sorun ihmal etme canım

ooohhh hanımefendi yine alışveriş yapmış. zayıflamak senin kesene yaramadı bence :9::9::9: iflas ettircen evdekileri :9::9:

söylediklerinin hepsine katılıyorum canım......
bu hafta benim için hiç iyi geçmedi nedenini anlatayım sen den ve diğer arkadaşlardan yardım istiyorum...
şu an 55 lerdeyim.. hafta sonu abim gördü ben 2-3 haftadır görmüyodu nolmuş sana böyle dedi çok zayıflamışsın ve hiç iyi olmamış gözlerin çökmüş napıyosun sen dedi... eşimde diyet yapıyo dedi bende memnun değilim artık verme dedi çocuk gibi olma artık dur dedi.... ama hedefime 2 kilocuk kaldı kararsız kaldım çok içim devam etmek istiyo 53 ü görüp mezun olmak istiyorum. ama eşimin beni beğenmemesindende korkuyorum... o yüzden ne yalan söyleyeyim bu hafta hiç iyi geçmedi benim için tartıdada 55,5 gördüm + 300 yani 2 gündür toparlamaya çalışıyorum hiç olmazsa yarın aynı mçıkayım diye çok kararsızım bana yardım edin mezuniyetimim istiyeyim yoksa devammı edeyim. zaten 55 le mezun olabilirmiyim onuda bilmiyorum. gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var şuan diyet modundan çıktım yani :18::18:

canım yaaa sen spor yapıyorum diye yediklerinemi dikkat etmiyosun acaba bu kadar spora bide diyet yapıyosan vermemen imkansız çünkü :23:

sanada günaydın canım :16::16:

menün genel olarak güzel canım yediklerin sağlıklı şeyler ama bana biraz abartmışsın gibi geldi :44:

sağol canım :21::21:

canım tebrik ederim çok güzel bi rakam 6 ları gördün yani :46::46:

canım menünü hiç beğenmedim çok düzensiz ve çok az :20::20:

canım yaaa Allah sabır versin size ve biran önce atlatın inş. bu günleri

günaydın canım hayırdır geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım

simit olmamış canım böyle durumlarda kepekli sandviç falan tüketsen daha iyi sanki

kilom hakkındaki yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarrrrrr :D hepsi sizin sayenizde yıllardır veremiyorum die yedim yedim ama artık çok iyiym staj pantolonumun beli bol gelio kumaş olduğu halde sizler iyiki varsınızzzzzzzz :52::52:

Gülden abla kızına çok üzüldüm çok geçmiş olsun küçücük yaşta psikolojisini bozar biliyorum o duyguyu çünkü bende 10 yaşımdan beri kiloluyum allah yardımcınız olsun inşallah o benim gibi olmadan kontrol altına alırsınız çok geçmiş olsun

abim değil kardeşim yaa :27: canım işte ticaret yaptığımızdan müşteri buluyorum ben, müşterileri ulaşacağım mailleri bulup bizim listemize ekliyorum :31:

bakacağım canım, iyi yapmışsın :54:

tubacım sen yine yoksun ortada, hiçbir kurala da uymuyorsun. lütfen takım ruhuna uygun hareket et. bu seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum. böyle devam edersen, seni izine ayıracağım haberin olsun :20:

yukarda yazdım kuzucum, evden yapıyorum işimi. tekrar bizimkilerle çalışmaya başladım, boş durmaktan iyidir :31:

çok iyiler yaaaaaa :27:

hala atmadın 5 gün oldu :19:

ay sen de mi emoş yaaaaa :9: diycek bir şey bulamıyorum artık :27: senin boyun kaçtı pekiii :31:

tebrik etmiştim seni zaten canım, bu yazında süper, demiştim bunu da :34:

ay canım çook geçmiş olsun :31: ben de baktıracağım şüpheleniyorum varis ya da romatizma var bende de kesin :ssz:

evet o gün deli gibi çalışmıştı soluksuz saatlerce :27: yine öyle olmaması için yarın sabah erkenden, tabi bu saat oldu yatmadım erken nasıl kalkarım bilmiyorum. işte kalkarsam işleri halletcem biraz, yoksa yine son günlere kalcak görcem günümü valla :9:

boyum 1,70 tatlım 55 en iyi olduğum zmanlardı :) 57 de olur yani farketmez :9:
canlarım günaydıııın :16: 15 dk sonra çıkıyorum evden. Bugün öğleden sonra evde olmuş olurum inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzeree:3:

günaydın bebişim iyi dersler sana :)

Günaydın fıstıklaaaaarrrr,
hastalandım bu sabah.. yrna kadar şişlik iner mi yaaa? bu sabah tartıldım 76'yım... ama bence kesin şişliğim vardır yani... yrna iner mi yaa?

Busee? nooldu şeker? düşünce gücünün sonucunu bekliyoruzzz :) ama verirsen gitmicen di mi Ebru gelene kadar :)

günaydın tatlım :) yarına inşallah iner :) benim bişeyim kalmadı yarın da son günüm olur ohh misss :16:

dünkü menüm kızlar

sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay

ara(11:00)
5 kuru üzüm

öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek

ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)

ara(18:00)
1 dilim ananas

akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??

2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)

:52::51::52::51::52::51::52::51::52::51: :54::54::54:

akşam yediğinin saati biraz geç olmuş onun dışında çok güzel canım afiyet olsun :16:

yeşilçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyo bana sana da faydası olur :)

Günaydın :) kızlar ya 3 gün oldu yokum buralarda özledim hepinizi bu gün buralarda olmaya çalışıcam söz :16:

zelişimmmm bende özledim seni ya :16:

günaydın venüscüğüm :):)

10.4.13

1 orta boy yeşil elma

1 kase yayla çorbarsı

1 orta boy yeşil elma

1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz

* 2 lt su
2 kupa yeşil çay

akşam yediklerin hiç olmamış canımcım :20: silkelen ve kendine gel bak 7 li rakamları görmeye başladın yeniden 80 üzerine çıkma bebeğim biraz daha dikkat et lütfen :31:

gunayydıın kızlarrr

günaydın canım :) ay senin evinde internet yoktu dimi. telefon hemen gelsin o zman :)
burcuuuuuuuuuuuu :46::46::46::46::46: harikasın kuzucum :54::54:
Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...:31:

işte böyle canım artık spora ağırlık vermen gerek 10 kilo verdin ve pek spor yapmadın vücudunda sarkmalar olmadan hemen başlamalısın canım squats yapabilirsin biz başladık 50 ile bugün 65 yapıcam :) sen de katıl aramıza :)

9 nisan 2013- salı

sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin

aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt

su 2 lt

spor
200 ip atlama
50 mekik

2 yemeğin arası 10 saat biraz çok değilmi canım?

10 nisan 2013- carsamba

sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor

afiyet olsun canım karataya uygun mu bilmiyorum ama akşam yemeği bu şekilde geçirilebiliyo mu?

bebeğim çok geçmiş olsun . sonuçlar iyi mi bari canım? inşallah kemoterapiden olumlu bir sonuç alır :26:
Burcuuu supersin ben bugün tartıldim yine aynıyım ne oluyo anlamadım :5:

biran önce dijital tartımi düzeltmeliyim :)

zelişim normal tartılar dijital kadar hassas olmuyo 1 kilo hassasiyetinde olduğundan aynın çıkması normal sen bi an önce ya değiştir tartını ya da yaptır canım :16:

günaydın canım geççmiş olsun bu arada testlerden bişey çıktı mı sorun neymiş? bu arada kızın kaç yaşında?
dünkü menüm

afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)

buna 45dk yürüyüş ve 1lt de su ekliyorum ( az demyin kızlar anca bu kadar oluyor )

sporun iyi de suyunu arttırman lazım canım :)

ebrucum 53 olunca aşırı zayıf olmayacaksan devam et derim ama şu an gayet iyiysen (buse gibi) mezun ol canım eşin de pek hoşnut değil sanırım.

Back
X