Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunayydıın kızlarrr
dun dersim yoktu okula gelmedim,dolayısıyla kutuphaneyede gelemedim ve nete giremedim..
ay bakalım yaa telefonumu servise bıraktım, biran once olsa da rahatlasam..
gecmisi okumaya gidicem simdi
ama oncee hemen menumu yazayımm![]()
Günaydın bebişleeer. Burcuşummmm tebrikler sanaaagünaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
![]()
9 nisan 2013- salı
sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin
aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt
su 2 lt
spor
200 ip atlama
50 mekik
(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım)
Afiyet olsun canımcım, kısır yemişsin ama akşam dengelemişsin süper:13:10 nisan 2013- carsamba
misafirim oldugu icin duzensiz oldu biraz, saatleri bilemiyorum onun icin
sabah
7-8 tane fındık
oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt
aksam
2-3 tane incir, ceviz
su 2 lt
spor
koca evi temizledim:)sayılırsa...![]()
Mevsim değişikliğinden oluyor herhalde bebeğim bende de var. Akşam elimden geleni yapacağım artıkın,,
walk at home iyidir ben 1 saat 5 mil yani 8.06 km yi yapıoyorum canım ama bu akşam yapamıcam herhalde felakt bi yorgunluum var![]()
Ay ivit:26:canım akşam saat 20 den sonrakiler![]()
İyi bakalım canım, umarım bir an önce iyileşirvenüsüm iyim ben sen nasılsınannemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
Teşekkür ederim bebişkooo
gayet guzel bir menu canımcımm![]()
Aynen öyle canım, diyet - spor yapmak insanın keyfini biraz daha yerine getiriyor resmen...benimde moralim yok venüs ve bende böyle karar verdim en azından diyet yapmanın verdiği mutluluk olur![]()
:26::26::26::26: Ay eveeet ne çabuk geldi çattı yahuuukız akşam en sonunda naapmışsın öölecoştun yine dalgalanıosun seeeeeenn, yrn cuma bunuuuu bilmio musun sen
![]()
Geçmiş olsun canım, nesi vardı ki?günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm
Afiyet olsun canım, simit 4 ekmeğe denk geliyor. Evden çıkmadan kepekli tost falan yapabilirsin. Onun haricinde süper menün. Sanırım protein ağırlıklı diyet yapıyorsun?dünkü menüm
sabah 10:30 1 ayran 1 simit (dışardaydım)
12:00 1 t.kahvesi
14:00 1\2 porsiyon ızgara et salata
18:00 2 kanat
Afiyet olsun canım, simit 4 ekmeğe denk geliyor. Evden çıkmadan kepekli tost falan yapabilirsin. Onun haricinde süper menün. Sanırım protein ağırlıklı diyet yapıyorsun?![]()
bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı
Günaydın bebişleeer. Burcuşummmm tebrikler sanaaa
Afiyet olsun canımcım, kısır yemişsin ama akşam dengelemişsin süper:13:
Mevsim değişikliğinden oluyor herhalde bebeğim bende de var. Akşam elimden geleni yapacağım artıkın
Ay ivit:26:
İyi bakalım canım, umarım bir an önce iyileşir
Aynen öyle canım, diyet - spor yapmak insanın keyfini biraz daha yerine getiriyor resmen...
:26::26::26::26: Ay eveeet ne çabuk geldi çattı yahuuu
Geçmiş olsun canım, nesi vardı ki?
dünkü menüm
canlarım günaydıııın15 dk sonra çıkıyorum evden. Bugün öğleden sonra evde olmuş olurum inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzeree
![]()
Günaydın fıstıklaaaaarrrr,
hastalandım bu sabah.. yrna kadar şişlik iner mi yaaa? bu sabah tartıldım 76'yım... ama bence kesin şişliğim vardır yani... yrna iner mi yaa?
Busee? nooldu şeker? düşünce gücünün sonucunu bekliyoruzzz :) ama verirsen gitmicen di mi Ebru gelene kadar :)
dünkü menüm kızlar
sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay
ara(11:00)
5 kuru üzüm
öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek
ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)
ara(18:00)
1 dilim ananas
akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??
2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)
![]()
![]()
yrna şişlik insin diye çoookk su içicem bugün... şimdiden yarım litreye yaklaştım :)
2-3 de yeşil çay patlatırsam olur mu ne dersiniz??
ya veremiyomuş gibi duruyor ama inanın bu manyak PT yüzünden... yoksa veriyorumdur yani kesin :18::18::18::18:
toplantı başlamak üzere, ben kaçar güzeller :) öpüldünüüüüzzzz :)
Günaydın :) kızlar ya 3 gün oldu yokum buralarda özledim hepinizi bu gün buralarda olmaya çalışıcam söz![]()
Günaydın bitanecik takım arkadaşlarıııııımmmmmmm![]()
10.4.13
Sabah (06:00 - 06:30)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)
Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma
Öğle (14:00 - 14:30)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
2 yemek kaşığı yoğurtlu zeytinyağlı havuç
1 küçük porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase yayla çorbarsı
Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (20:00 - 21:00)
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
2 kutu meyveli yoğurt (180 Cal / %0,3 yağlı)
* 2 lt su
2 kupa yeşil çay
gunayydıın kızlarrr
dun dersim yoktu okula gelmedim,dolayısıyla kutuphaneyede gelemedim ve nete giremedim..
günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
![]()
Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...![]()
9 nisan 2013- salı
sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin
aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt
su 2 lt
spor
200 ip atlama
50 mekik
(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım)
10 nisan 2013- carsamba
sabah
7-8 tane fındık
oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt
aksam
2-3 tane incir, ceviz
su 2 lt
spor
venüsüm iyim ben sen nasılsınannemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
gayet guzel bir menu canımcımm![]()
bu arada
9 nisan mesaj sayım 9
10 nisan da yok
kız akşam en sonunda naapmışsın öölecoştun yine dalgalanıosun seeeeeenn, yrn cuma bunuuuu bilmio musun sen
![]()
günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm
dünkü menüm
1 simit 4 ekmek mi![]()
bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için![]()
arkadşlar merhaba
bugün günboyu dışardaydım
şimdi geldim eve hem çokı yorgunum hemde feci bir kulak ağrım var
aslında 3 günüdür var ve geceleri dayanılmaz bir hal alan
bugün daha kötü yarın erkenden dr a gidecem dayanamıyorum
gezdim arkadaşımlaaaaaaakendime çok güzel bir elbise aldııım
![]()
bak sen muzur ebruyaaaaaaaakim acabaaaaa
şaka bir yana, biraz daha çaba göstermeni istiyorum ebru, bunca kiloyu vermişsin 2kg verememen demek, gereken özeni göstermemen demekbunca zaman ne gitmez 2 kiloymuş, olacak şey değil
vallahi bu hafta en az 500 gr eksilmeni istiyorum yoksa seni takımın yüzkarası ilan ederim
yaparım bilirsin
evet sezeryanumarım canım :26:
ay ben de çok tırsarım depremdeeen
4 nisan da doğum yaptı canım, takım olarak o hafta 1. olduk kaptanımıza doğum hediyesi verdik böylecesağ ol canım, iletirim iyi dileklerini ebru ya
sana da kolaylar gelsin, işin zor senin
ne zaman istersen buyur gel böyle, bizim topic boş kalmaz, sıkıldın mı, kimse yoksa falan buyur takımımıza
ayşe doğru söylemiş canım, içmemeye karar vermişsin sen de, yerinde bir karar olmuş
ay ben seni yerim ama, nasıl da güzel anlatmış bizi
anladım tatlışımyerim seni beeeeeeeennnn
güzel menü olmuş nurcum, tarçınlı suya dikkat et ama :26:
başarılar dilerim canım sana, öptüm ben dee
canım çok geçmiş olsun, kulak şakaya da gelmez ihmale deecanından bezdirir seni, doğru doktora git
güzel olmuş burcum, 2 öğün olmuşsun sen de, hoş geldin aramıza
çok güzel olmuş ayşecim, afiyetler olsunayrıca iradenden ötürü de tebrik ederim
Ben de seni seviyorum tatlım, busi yesin seniii
tuba menülerinde miktar kısıtlamasına gittiğini görüyorum birkaç gündür, ecem de seni uyardı ama yine aynı şeyleri yapmışsın. miktar kısıtlayacak kiloda değilsin henüz. böyle yaparsan miden kıtlağa düşer ve duraklarsın, sonra üzülürsün. duraklamazsan da en ufak fazla yediğinde vücut depo eder yediğini, kilo vermen zorlaşır. lütfen söylediklerimi dikkate al ve eski yeme sitiline geri dön bebeğim.onun harici her şey güzel, afiyer olsun
![]()
yrna şişlik insin diye çoookk su içicem bugün... şimdiden yarım litreye yaklaştım :)
ya veremiyomuş gibi duruyor ama inanın bu manyak PT yüzünden... yoksa veriyorumdur yani kesin :18::18::18::18:
10.4.13
1 orta boy yeşil elma
1 kase yayla çorbarsı
1 orta boy yeşil elma
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
* 2 lt su
2 kupa yeşil çay
Maşallah maşallah..Harikasınız he zaman olduğu gibi![]()
günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
![]()
10 nisan 2013- carsamba
sabah
7-8 tane fındık
oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt
aksam
2-3 tane incir, ceviz
su 2 lt
spor
venüsüm iyim ben sen nasılsınannemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
dünkü menüm
günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:
Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş1 simit 4 ekmek mi![]()
bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için![]()
Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım yabnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zatengünaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmişbu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü
menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun
tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felakettifruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs
![]()
Canım ya Busecim çok haklı konuşmuş bence de... Sonuçta ben de hem kendim hem de sevdiğim adam için yapıyorum bunu, onun hayatının aşkı olabilmek için. Sen zaten zayıfsın bence iyi düşünmelisin.günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:
ebrucum yazdıklarını okudum. eşin seni beğenmediğini söylemeye getirmiş resmen, hemen durmalısın artık hem de hemenzaten zayıfsın, mezun olabilmek falan da dert değil
bu kadar zamandır diyet yapıyorum. tam 18 kg verdim, bir allahın kulu çökmüşsün demedi, taş gibi olmuşsun, yüzünde harika kalmış dediler, çünkü proteine yüklendim. sen böyle yapmadın, yüzün çökmüş olabilir bilmiyorum görmedim ama kocanın sana çocuk gibi oluyorsun demesi zaten her şeyden önemli. 2 kilocuk kaldı diyorsun ama 2 kilo çok fark eder canım, 4 kg bir beden demek, ordan hesapla :26:
benim düşüncem mezun olup korumaya geçmendir, bu süreçte bizimle paylaşıma devam edersin, gereken uyarıları, tavsiyeleri yaparım yine. takımca destek oluruz sana. ama artık durmalısın tatlım :26:
bence hayatta en önemli şeylerden biri sevdiğin adam tarafından beğenilmektir![]()
harikasın canım.ben bu hafta veremeyeceğim sanırım moralim bozuk.
benimde keyfim yok
menülerin çok güzel olmuş canım
canım akşam saat 20 den sonrakiler![]()
Burcuuu supersin ben bugün tartıldim yine aynıyım ne oluyo anlamadım![]()
biran önce dijital tartımi düzeltmeliyim :)
Günaydın bebişleeer. Burcuşummmm tebrikler sanaaa
Afiyet olsun canımcım, kısır yemişsin ama akşam dengelemişsin süper:13:
Mevsim değişikliğinden oluyor herhalde bebeğim bende de var. Akşam elimden geleni yapacağım artıkın
Ay ivit:26:
İyi bakalım canım, umarım bir an önce iyileşir
Aynen öyle canım, diyet - spor yapmak insanın keyfini biraz daha yerine getiriyor resmen...
:26::26::26::26: Ay eveeet ne çabuk geldi çattı yahuuu
Geçmiş olsun canım, nesi vardı ki?
günaydıııngörüşmek üzere tubişim
cereeeeeeeeennnnnnnnnn100 gr vermişim, buna da şüküüür
50.3 oldum
güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsunbir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil
göreyim seni cerenim yaakasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu
görüşürüz bebikom
günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum
günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmişbu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü
günaydın kaçak
günaydın burcucum, çok güzel sonuuçyüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa
tebrikler
menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun
menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürlerafiyetler olsun
canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar
tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felakettifruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs
canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü
ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlıkalnından öpüyorum seni ceren
canım yaa, çook geçmiş olsun çoook
menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket![]()
canım geçmiş olsun kulak ağrısı önemli bi sorun ihmal etme canım
ooohhh hanımefendi yine alışveriş yapmış. zayıflamak senin kesene yaramadı benceiflas ettircen evdekileri
söylediklerinin hepsine katılıyorum canım......
bu hafta benim için hiç iyi geçmedi nedenini anlatayım sen den ve diğer arkadaşlardan yardım istiyorum...
şu an 55 lerdeyim.. hafta sonu abim gördü ben 2-3 haftadır görmüyodu nolmuş sana böyle dedi çok zayıflamışsın ve hiç iyi olmamış gözlerin çökmüş napıyosun sen dedi... eşimde diyet yapıyo dedi bende memnun değilim artık verme dedi çocuk gibi olma artık dur dedi.... ama hedefime 2 kilocuk kaldı kararsız kaldım çok içim devam etmek istiyo 53 ü görüp mezun olmak istiyorum. ama eşimin beni beğenmemesindende korkuyorum... o yüzden ne yalan söyleyeyim bu hafta hiç iyi geçmedi benim için tartıdada 55,5 gördüm + 300 yani 2 gündür toparlamaya çalışıyorum hiç olmazsa yarın aynı mçıkayım diye çok kararsızım bana yardım edin mezuniyetimim istiyeyim yoksa devammı edeyim. zaten 55 le mezun olabilirmiyim onuda bilmiyorum. gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var şuan diyet modundan çıktım yani :18::18:
canım yaaa sen spor yapıyorum diye yediklerinemi dikkat etmiyosun acaba bu kadar spora bide diyet yapıyosan vermemen imkansız çünkü
sanada günaydın canım
menün genel olarak güzel canım yediklerin sağlıklı şeyler ama bana biraz abartmışsın gibi geldi :44:
sağol canım
canım tebrik ederim çok güzel bi rakam 6 ları gördün yani
canım menünü hiç beğenmedim çok düzensiz ve çok az
canım yaaa Allah sabır versin size ve biran önce atlatın inş. bu günleri
günaydın canım hayırdır geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım
simit olmamış canım böyle durumlarda kepekli sandviç falan tüketsen daha iyi sanki
abim değil kardeşim yaacanım işte ticaret yaptığımızdan müşteri buluyorum ben, müşterileri ulaşacağım mailleri bulup bizim listemize ekliyorum
bakacağım canım, iyi yapmışsın
tubacım sen yine yoksun ortada, hiçbir kurala da uymuyorsun. lütfen takım ruhuna uygun hareket et. bu seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum. böyle devam edersen, seni izine ayıracağım haberin olsun![]()
yukarda yazdım kuzucum, evden yapıyorum işimi. tekrar bizimkilerle çalışmaya başladım, boş durmaktan iyidir![]()
çok iyiler yaaaaaa
hala atmadın 5 gün oldu
ay sen de mi emoş yaaaaadiycek bir şey bulamıyorum artık
senin boyun kaçtı pekiii
tebrik etmiştim seni zaten canım, bu yazında süper, demiştim bunu da
ay canım çook geçmiş olsunben de baktıracağım şüpheleniyorum varis ya da romatizma var bende de kesin
evet o gün deli gibi çalışmıştı soluksuz saatlerceyine öyle olmaması için yarın sabah erkenden, tabi bu saat oldu yatmadım erken nasıl kalkarım bilmiyorum. işte kalkarsam işleri halletcem biraz, yoksa yine son günlere kalcak görcem günümü valla
![]()
canlarım günaydıııın15 dk sonra çıkıyorum evden. Bugün öğleden sonra evde olmuş olurum inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzeree
![]()
Günaydın fıstıklaaaaarrrr,
hastalandım bu sabah.. yrna kadar şişlik iner mi yaaa? bu sabah tartıldım 76'yım... ama bence kesin şişliğim vardır yani... yrna iner mi yaa?
Busee? nooldu şeker? düşünce gücünün sonucunu bekliyoruzzz :) ama verirsen gitmicen di mi Ebru gelene kadar :)
dünkü menüm kızlar
sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay
ara(11:00)
5 kuru üzüm
öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek
ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)
ara(18:00)
1 dilim ananas
akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??
2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)
![]()
![]()
Günaydın :) kızlar ya 3 gün oldu yokum buralarda özledim hepinizi bu gün buralarda olmaya çalışıcam söz![]()
akşam yediklerin hiç olmamış canımcım10.4.13
1 orta boy yeşil elma
1 kase yayla çorbarsı
1 orta boy yeşil elma
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
* 2 lt su
2 kupa yeşil çay
gunayydıın kızlarrr
burcuuuuuuuuuuuugünaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
![]()
Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...![]()
9 nisan 2013- salı
sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin
aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt
su 2 lt
spor
200 ip atlama
50 mekik
10 nisan 2013- carsamba
sabah
7-8 tane fındık
oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt
aksam
2-3 tane incir, ceviz
su 2 lt
spor
Burcuuu supersin ben bugün tartıldim yine aynıyım ne oluyo anlamadım![]()
biran önce dijital tartımi düzeltmeliyim :)
afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)dünkü menüm
buna 45dk yürüyüş ve 1lt de su ekliyorum ( az demyin kızlar anca bu kadar oluyor )
günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26: