Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı :(
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları

buna 45dk yürüyüş ve 1lt de su ekliyorum ( az demyin kızlar anca bu kadar oluyor )

venüsüm iyim ben sen nasılsın :16: annemde iltihap arttı doktora gidiyoruz şimdi tedavi için sonuçlar çıkmış kemoterapi görecek bundan sonra
geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsınız.

günaydın kızlar kızımı hastaneye götürdüm

güldenim simit olmsa iyiydi ama 1 lt su tüm gün boyunca mı :53:eğer öyleyse çok az be canım.

inş. kızının sonuçları iyi çıkar erkenden önlem almak lazım

Ebru bende busiye katılıyorum çöktüysen bırakmalısin zaten yeterince zayıfsin bilmiyorum ama bencede bırak

Canım ya Busecim çok haklı konuşmuş bence de... Sonuçta ben de hem kendim hem de sevdiğim adam için yapıyorum bunu, onun hayatının aşkı olabilmek için. Sen zaten zayıfsın bence iyi düşünmelisin.
:31:

boyum 1,70 tatlım 55 en iyi olduğum zmanlardı :) 57 de olur yani farketmez :9:

günaydın bebişim iyi dersler sana :)

günaydın tatlım :) yarına inşallah iner :) benim bişeyim kalmadı yarın da son günüm olur ohh misss :16:

akşam yediğinin saati biraz geç olmuş onun dışında çok güzel canım afiyet olsun :16:

yeşilçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyo bana sana da faydası olur :)

zelişimmmm bende özledim seni ya :16:

günaydın venüscüğüm :):)

akşam yediklerin hiç olmamış canımcım :20: silkelen ve kendine gel bak 7 li rakamları görmeye başladın yeniden 80 üzerine çıkma bebeğim biraz daha dikkat et lütfen :31:

günaydın canım :) ay senin evinde internet yoktu dimi. telefon hemen gelsin o zman :)

burcuuuuuuuuuuuu :46::46::46::46::46: harikasın kuzucum :54::54:

işte böyle canım artık spora ağırlık vermen gerek 10 kilo verdin ve pek spor yapmadın vücudunda sarkmalar olmadan hemen başlamalısın canım squats yapabilirsin biz başladık 50 ile bugün 65 yapıcam :) sen de katıl aramıza :)

2 yemeğin arası 10 saat biraz çok değilmi canım?

afiyet olsun canım karataya uygun mu bilmiyorum ama akşam yemeği bu şekilde geçirilebiliyo mu?

bebeğim çok geçmiş olsun . sonuçlar iyi mi bari canım? inşallah kemoterapiden olumlu bir sonuç alır :26:

zelişim normal tartılar dijital kadar hassas olmuyo 1 kilo hassasiyetinde olduğundan aynın çıkması normal sen bi an önce ya değiştir tartını ya da yaptır canım :16:

günaydın canım geççmiş olsun bu arada testlerden bişey çıktı mı sorun neymiş? bu arada kızın kaç yaşında?

afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)

sporun iyi de suyunu arttırman lazım canım :)

ebrucum 53 olunca aşırı zayıf olmayacaksan devam et derim ama şu an gayet iyiysen (buse gibi) mezun ol canım eşin de pek hoşnut değil sanırım.

kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani :9::9:

spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter :8::8::8:

sabah (07:30)

yağsız peynirli tost

öğle (12:00)

yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt

ara

2 adet hurma

akşam (20:00)

2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

50 adet mekik

yağsız peynirli tost

yarım tabak orman kebabı
bol pul biberli yoğurt

ara

2 adet hurma

1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

50 adet mekik
Afiyet olsun canımcım, menün iyi gözüküyor.:12:

akşam yediklerin hiç olmamış canımcım :20: silkelen ve kendine gel bak 7 li rakamları görmeye başladın yeniden 80 üzerine çıkma bebeğim biraz daha dikkat et lütfen :31:

işte böyle canım artık spora ağırlık vermen gerek 10 kilo verdin ve pek spor yapmadın vücudunda sarkmalar olmadan hemen başlamalısın canım squats yapabilirsin biz başladık 50 ile bugün 65 yapıcam :) sen de katıl aramıza :)
Çok haklısın canım ya... Öncelikle yürüyüş ile başlayacağım daha sonra bölgesel egzersizleri ekleyeceğim. 10 kilo verdim daha 20 - 25 kilo daha vermem gerek! Salmak yok!:20:
kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani :9::9:

spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter :8::8::8:
Hihihih çok sevindim böyle hissetmene canım benim:16:

Emoş gelmiş :3:

daha sonuçlar belli değil Emoş tartımi değiştiricem haftaya :)

Afiyet olsun canımcım, menün iyi gözüküyor.:12:

Çok haklısın canım ya... Öncelikle yürüyüş ile başlayacağım daha sonra bölgesel egzersizleri ekleyeceğim. 10 kilo verdim daha 20 - 25 kilo daha vermem gerek! Salmak yok!:20:

Hihihih çok sevindim böyle hissetmene canım benim:16:

emin olun sizin sayenizde böyle hissediyorum...:54::54::54:

Kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :16:

busi gösterdiğin anlayış için ayrı teşekkür ederim sana hiç uzak kalmayı sevmiyorum ama fırsat bulamıyorum

canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten :34:

Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş

Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
:19:[/QUOTE]

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. :50: lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda :31: hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim. :34:

canım fikrin benim için çok öenmliydi. buraya başladığımda 59 kiloydum diyete başlıcam dediğimde eşim pek ses etmedi hatta zayıfladıkça hoşuna gitti çıtır oldun dedi ama hafta sonu artık yeter dur dedi. evet yüzüm küçüldü biraz zaten vücudum çok orantlıdır benim. 38 bedenim şuan bi kaç 36 beden kıyafetimde oluyo işte. benim şuanki tek sorunum kilodan ziyade göbek bölgem sezeryandan eser kaldı yani aslında diyete değilde spora ihtiyacım var şuan yaptığım tek şey mekik çekmek o çok etkili oluyo karnımın sıkılaştığını hissediyorum...

ama arkadaşların bi spor tavsiyesi varsa uygulayabilirim. evet mezun olucam galiba ama paylaşımım devam edicek geri almıcam kararlıyım spor yapıcam size yine bildirim yapıcam burası bana iyi geliyo....

yardımın için sağol bebeğim çok iyi geldi :13::13: :16::16::16:

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı :34:

kilom hakkındaki yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarrrrrr :D hepsi sizin sayenizde yıllardır veremiyorum die yedim yedim ama artık çok iyiym staj pantolonumun beli bol gelio kumaş olduğu halde sizler iyiki varsınızzzzzzzz :52::52:

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün :16: maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim :34:

boyum 1,70 tatlım 55 en iyi olduğum zmanlardı :) 57 de olur yani farketmez :9:

günaydın bebişim iyi dersler sana :)

günaydın tatlım :) yarına inşallah iner :) benim bişeyim kalmadı yarın da son günüm olur ohh misss :16:

akşam yediğinin saati biraz geç olmuş onun dışında çok güzel canım afiyet olsun :16:

yeşilçayı tavsiye ederim canım çok iyi geliyo bana sana da faydası olur :)

zelişimmmm bende özledim seni ya :16:

günaydın canım :) ay senin evinde internet yoktu dimi. telefon hemen gelsin o zman :)

burcuuuuuuuuuuuu :46::46::46::46::46: harikasın kuzucum :54::54:

2 yemeğin arası 10 saat biraz çok değilmi canım?

afiyet olsun canım karataya uygun mu bilmiyorum ama akşam yemeği bu şekilde geçirilebiliyo mu?

bebeğim çok geçmiş olsun . sonuçlar iyi mi bari canım? inşallah kemoterapiden olumlu bir sonuç alır :26:

zelişim normal tartılar dijital kadar hassas olmuyo 1 kilo hassasiyetinde olduğundan aynın çıkması normal sen bi an önce ya değiştir tartını ya da yaptır canım :16:

günaydın canım geççmiş olsun bu arada testlerden bişey çıktı mı sorun neymiş? bu arada kızın kaç yaşında?

afiyet olsun canım çok güzel protein almışsın :) simite de daha çok dikkat edersin tatlım :)

sporun iyi de suyunu arttırman lazım canım :)

ebrucum 53 olunca aşırı zayıf olmayacaksan devam et derim ama şu an gayet iyiysen (buse gibi) mezun ol canım eşin de pek hoşnut değil sanırım.

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru :34: ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine :9:

sağol canım öyle yapıcam gözüm 53 teydi ama böyle kalmalıyım biraz kadınsı kalıyım erkekler çok zayıf kadından hoşlanmıyolar bence :26:

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak :23: tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı :9: haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte :27:

yağsız peynirli tost

yarım tabak orman kebabı
bol pul biberli yoğurt

ara

2 adet hurma

1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

50 adet mekik

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel :34: mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü :31:

bakcam canım şimdiii :55:

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

busişim 55 lik fotoğrafımı bulayım da paylaşayım bi bak çok aşırı zayıf durmuyorum ama bilemiyorum:26:

günaydııın :3: görüşmek üzere tubişim :16:

cereeeeeeeeennnnnnnnnn :52: 100 gr vermişim, buna da şüküüür :32: 50.3 oldum :52:

güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsun :34: bir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil :34:

göreyim seni cerenim yaa :52: kasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu :52:

görüşürüz bebikom :54:

günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum :34:

günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmiş :50: bu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü :20:

günaydın kaçak :19:

günaydın burcucum, çok güzel sonuuç :32: yüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa :52: tebrikler :16:

menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun :34:

menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürler :34: afiyetler olsun :54:

canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar :16:

tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felaketti :30: fruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs :9:

canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü :34:

ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlık:46: alnından öpüyorum seni ceren :9:

canım yaa, çook geçmiş olsun çoook :50:

menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket :27:

ben de meyve oldugu icin zararsızdir diye dusunmustum:26:

arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa:32::32:

guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor.. :51:

hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn:16::16:

gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr:52:

$2569_67671144496_2790466_n.webp
buseeee bak bu 52 kiloyken
$1975_60134664496_6672_n.webp

bu 53

$13292_404301379496_239005_n.webp

$15702_379298479496_4321484_n.webp

son 2side 55

canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten :34:

Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş

Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
:19:

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. :50: lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda :31: hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim. :34:

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı :34:

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün :16: maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim :34:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru :34: ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine :9:

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak :23: tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı :9: haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte :27:

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel :34: mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü :31:

bakcam canım şimdiii :55:[/QUOTE]

YOK CANIM YAAA BENİM SİLİKON FALAN YAPTIRMAYA NİYETİM YOK DOĞALLIKTAN YANAYIM BEN :12::12::12:

SPOR OLAYINA GELİNCE ÇOK İYİ OLUR BENİ SEN SPOR OLARAK TAKİP ET...:9:
MEKİĞİM AZ EVET SABAH VE AKŞAM YATARKEN 50 ŞER KEZ YARIM MEKİK ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA YETERSİZ SANIRIM...:26:
O ZAMAN ŞÖYLE YAPAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ 50 KEZ YARIM MEKİK
AKŞAM EVE GELİR GELMEZ 30 MEKİK DAHA
SONRA YATARKEN 30 MEKİK DAHA TOPLAM 110 EDER....
YA BİDE ŞU WALK AT HOME VARYA KIZLARIN YAPTIĞI ONU HİÇ YAPMADIM LESLİYİDE HİÇ BİLMİYORUM MERAK EDİP BAKAMADIM BİLE HALA BELKİ ONUNDA GÖBEK ERİTMEME FAYDASI OLUR... BU AKŞAM BİRAZ ARAŞTIRIP İNDİRİCEM NETTEN SONRADA YAPMAYA BAŞLICAM
HATTA AKŞAMA BELİMİN VE GÖBEĞİMİN ÖLÇÜLERİNİ ALIP YAZICAM SONRA HER HAFTA ÖLÇÜCEM TEKRAR
BENDE ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRİRİM KIZLARA :1::1:

EVET BU ARADA BERABER MEZUN OLUYORUZ CANIM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA

Back
X