günaydııın

görüşmek üzere tubişim
cereeeeeeeeennnnnnnnnn

100 gr vermişim, buna da şüküüür

50.3 oldum
güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsun

bir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil
göreyim seni cerenim yaa

kasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu
görüşürüz bebikom
günaydın, fark ettim zelişcim yoksun, senin özel durumundan dolayı üzerine gelmiyorum
günaydın venüscüm, akşam felaket olmuş, tüm gün boşa gitmiş

bu hafta menülerine nazar değdi, meyveler, muhallebiler vs. umarım artı çıkmazsın cuma günü
günaydın kaçak
günaydın burcucum, çok güzel sonuuç

yüzümü güldüren bir şey görüyorum sonundaaaaa

tebrikler
menüne bakacağım, lütfen kendini toparla artık venüs, yaza ne kaldı ki, koca bir yazı diyetle mi geçirmek istiyorsun, bitir şu işi de kurtul bebeğim. koruma evresinde çok daha rahat olacaksın biliyorsun
menülerini beğendim tubacım, geç de olsa paylaştığın için teşekkürler

afiyetler olsun
canım benim bir an önce annen sağlığına kavuşur dilerim, kemoterapi evresi senin için de annen için de biraz sıkıntılı olacak, şimdiden moralini yüksek tut, sonrasında annen iyileşecek birkaç aya kadar
tubacım venüse güzel menü demişsin ama o menünün akşam kısmı bir felaketti

fruktoz doldurmuş midesini ve yağları depolamış venüs
canım atabiliyorsan, bana özel mesaj atarsan daha iyi olur, böyle araya kaynayabilir çünkü
ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlık
alnından öpüyorum seni ceren 
canım yaa, çook geçmiş olsun çoook
menünü beğendim canım, neyseki sabah yemişsin simidi, biraz da hareketliyse günün yakmışsındır. ama venüsün dediği doğru, çok riskli bir hareket