http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-ilgili-gorsel-paylasim-159.html#post29674526
busiciğim attığı linkten buldum bunu
squats walk at home ve bundan bana uyanları yapcam 
busiciğim attığı linkten buldum bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm bnm![]()
menümü yazayım kızlar
12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık
birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi
sebzeli tavuk
yogurt
bol salata
3,5 lt su
rica ederim bebeğiiiim hakediyorsun bu sözleri duymayı sen, hem de fazlasıyla
Neyse güzellerim, şimdi çıkıyorum ben ev işlerini yapayım. Sonra çok yorgun olmazsam biraz yürüyüşe çıkmak istiyorum. Gelince görüşürüz inşallah. ALLAH'a emanet olun..
tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım
tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı
canım o kollar ne öyleeeeeee55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee
anam o kol ne anam o kol neeeeeeee
kol yooook
ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html
süpersin canım
hoş geldin tubacım
ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım![]()
Bence gayet iyi ceren'cim..
Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım benKızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da
oooooofff off diyorum harikasın burcuu![]()
İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.
Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.
Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.
Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten
![]()
![]()
![]()
![]()
Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette
Bi ara mutlaka okuycam bebeğim
Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt
Allah'a emanet ol adaşım..
Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı
Spor çok önemli.. TebriklerBen de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..
Hoşbuldum kuzuuuuuum![]()
Maşallah ne geçmişmiş oku oku bitmedi sabahtan bu saate kadar olanı.. :)))
Takımın paylaşımı gerçekten müthiş. Ben bizim gibi 1 tane daha takım olduğunu düşünmüyorum.
Buse belki hatırlayacaktır o zaman bizim takımda değildi ama ne olup bittiğinden haberdardı.
13.takım çok kötü dönemler geçirdi diyebilirim.
Çok sinirli gergin günlerdi bizler için..
Sabahtan akşama kadar buraya yazılan mesaj sayısı 15-20 yi bulmuyordu,
ilk günaydın mesajının yazılması nerdeyse saat 12:00'yi 13:00'ü buluyordu.
Yazdıklarımız okunmuyordu hiçbir şekilde, cevap alınmıyordu karşı taraftan.
Ebru hamileliğinden dolayı yorgundu canımın içi, ben kaptan yardımcılığıyla ilgileniyordum.
Gerekli uyarıları yapıyordum, yapıyordum ama,
-24 saatini; uyku uyuduğu saatler dışında hep gülen bi yüzle geçiren ben bile- karşı tarafın tepkisizliği, sorumsuzluğu ve hatta pişkinliği sebebiyle baya bi gerilmiştim.
Ağzıma geleni saymıştım sonunda.. Ecem de çok iyi hatırlar.
Tüm takımın hali bu değildi ama herkese yansıyordu bu huzursuz ortam.
Sinek avlıyordu topik bütün gün..
Off neyse ya hatırlamak istemiyorum daha fazla
Ama buse, emine ve venüsün gelmesiyle o dönem bi toparlanma yaşadık resmen. Küllerimizden doğduk.
Hepinizin şuanki katkısı ise elbette ki gözardı edilemez. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere![]()
burcuuu bende öyle düşünüyorum buse ne dicek onu merak ediyorum :)
bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları
Takımın paylaşımı gerçekten müthiş. Ben bizim gibi 1 tane daha takım olduğunu düşünmüyorum.
Buse belki hatırlayacaktır o zaman bizim takımda değildi ama ne olup bittiğinden haberdardı.
Ebru hamileliğinden dolayı yorgundu canımın içi, ben kaptan yardımcılığıyla ilgileniyordum.
-24 saatini; uyku uyuduğu saatler dışında hep gülen bi yüzle geçiren ben bile- karşı tarafın tepkisizliği, sorumsuzluğu ve hatta pişkinliği sebebiyle baya bi gerilmiştim.
Ama buse, emine ve venüsün gelmesiyle o dönem bi toparlanma yaşadık resmen. Küllerimizden doğduk.
Hepinizin şuanki katkısı ise elbette ki gözardı edilemez. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere![]()
Emooşş, çok süpermişsin cnm.. 55 iyidir ama yok ben skinny olcam diosan 52ye inersin noolcak ki 2-3 kilocuk :)
cereeeeeeeeennnnnnnnnn100 gr vermişim, buna da şüküüür
50.3 oldum
güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsunbir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil
göreyim seni cerenim yaakasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu
görüşürüz bebikom
ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlıkalnından öpüyorum seni ceren
![]()
canım yaaa sen spor yapıyorum diye yediklerinemi dikkat etmiyosun acaba bu kadar spora bide diyet yapıyosan vermemen imkansız çünkü![]()
günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:
busi basenim gitsin başka bişi istemiyorum ya şu an basenim çok farketmedi ama belim çok farketti o yüzden biraz basene yüklenmem lazım ne önerirsin ebru şallı yapıyorum 20 dk ama daha etkili bişi var mı :26:
menümü yazayım kızlar
12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık
birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi
sebzeli tavuk
yogurt
bol salata
3,5 lt su
rica ederim bebeğiiiim hakediyorsun bu sözleri duymayı sen, hem de fazlasıyla
Neyse güzellerim, şimdi çıkıyorum ben ev işlerini yapayım. Sonra çok yorgun olmazsam biraz yürüyüşe çıkmak istiyorum. Gelince görüşürüz inşallah. ALLAH'a emanet olun..
55 te kol yok da göbek de yok otururken bile çıkmıyodu yaaa o günlerimi çok özledim
57 de bırakayım en iyisi bu sanırım![]()
canım geçmiş bitmiş ne güzel.13 takım geçen sene de böyleydi örnek takımdı.ben de 8. takımın kaptanıydım çok uğraştım,çok didindim ama olmayınca olmuyor.amaç kg vermek ama bunun farkında olmadan takımda olanlar vardı.çok moralim bozuldu,hak etmediğim şeyler gerginlikler yaşadım pire için yorgan yaktım ne haliniz varsa görün dedim takımı bıraktım 13.takıma transfer oldum.hiçte pişman olmadım bundan. şimdi takım arkadaşlarım değişti ama yine herşey çok güzel,mutluyum sizi tanıdığım için.
Emooşş, çok süpermişsin cnm.. 55 iyidir ama yok ben skinny olcam diosan 52ye inersin noolcak ki 2-3 kilocuk :)
sabah(07:30)
iki dilim tam bugday arasına 1 kk peynir ile yağsız tost
1 bardak(200ml) çay
öğle(11:30)
1 kaseden biraz az yayla çorba
1.5 porsiyon taze fasulye (suyunu içmedim yada yemedim)
1 bardak(300ml) çay
ara(16:30)
4 tane küçük ceviz
akşam (18:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
4 zeytin
1 kk peynir
4 bardak(200 ml) şekersiz çay
30 dk walk at home
sanırım 10 dk plates yaparım
1 büyük kupa(450 ml) yeşil çay içerim
su 2.7 litre
![]()
Busee'mm tebrik ediyorum cnm, 100 oldun bizim olsun
walla ben akşam yedikten sonra 1 saat falan dayanabildim... bu spor mahvediyor beni.. hatta biri yazmış acaba yediklerine mi dikkat etmiyorsun diye, gögezdirirken gördüm , şimdi detaylı bakıcam ama walla dikkat ediyorum yaa, hatta bildiğin diyet yapıyorum bozmadan, yazıyorum zaten menülerimi ama bu spor normal insan sporu diil ki... canım çıkıo.. 3 hafta bekle, sonra farkedeceksin diyo.. bakalım.. bu arada güvenilir mi bilmem ama, spor salonundaki yağ-kas ölçen aletlerde ilk güne göre 700gr yağ vermiş çıktım.. ama kilo aynı.. sabır....
tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorumbozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)
heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırrbir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor
afiyet olsun karatay gülüü
ay tubişiim ben seni yeriimburcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor
şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim
kolay gelsin tubişim
yürü canım süpersin
canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç
biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım
aa cereeen başlarım şimdi skinyy ene diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı
cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli
kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcemsen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:
burcuuuuuuuuniye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee
![]()
o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun
ay cerenciiim kıyamam ben sanaaanasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki
o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem
ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım![]()
ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın![]()
incelir burcucum, kilo verince küçülüyor sen merak etmeee![]()