Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü yazayım kızlar

12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık

birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi

sebzeli tavuk
yogurt
bol salata

3,5 lt su

Maşallah ne geçmişmiş oku oku bitmedi sabahtan bu saate kadar olanı.. :)))
Takımın paylaşımı gerçekten müthiş. Ben bizim gibi 1 tane daha takım olduğunu düşünmüyorum.
Buse belki hatırlayacaktır o zaman bizim takımda değildi ama ne olup bittiğinden haberdardı.
13.takım çok kötü dönemler geçirdi diyebilirim.
Çok sinirli gergin günlerdi bizler için..
Sabahtan akşama kadar buraya yazılan mesaj sayısı 15-20 yi bulmuyordu,
ilk günaydın mesajının yazılması nerdeyse saat 12:00'yi 13:00'ü buluyordu.
Yazdıklarımız okunmuyordu hiçbir şekilde, cevap alınmıyordu karşı taraftan.
Ebru hamileliğinden dolayı yorgundu canımın içi, ben kaptan yardımcılığıyla ilgileniyordum.
Gerekli uyarıları yapıyordum, yapıyordum ama,
-24 saatini; uyku uyuduğu saatler dışında hep gülen bi yüzle geçiren ben bile- karşı tarafın tepkisizliği, sorumsuzluğu ve hatta pişkinliği sebebiyle baya bi gerilmiştim.
Ağzıma geleni saymıştım sonunda.. Ecem de çok iyi hatırlar.
Tüm takımın hali bu değildi ama herkese yansıyordu bu huzursuz ortam.
Sinek avlıyordu topik bütün gün..
Off neyse ya hatırlamak istemiyorum daha fazla:53:

Ama buse, emine ve venüsün gelmesiyle o dönem bi toparlanma yaşadık resmen. Küllerimizden doğduk.
Hepinizin şuanki katkısı ise elbette ki gözardı edilemez. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere :42:

rica ederim bebeğiiiim hakediyorsun bu sözleri duymayı sen, hem de fazlasıyla :16:

Neyse güzellerim, şimdi çıkıyorum ben ev işlerini yapayım. Sonra çok yorgun olmazsam biraz yürüyüşe çıkmak istiyorum. Gelince görüşürüz inşallah. ALLAH'a emanet olun..

rica ederim bebeğiiiim hakediyorsun bu sözleri duymayı sen, hem de fazlasıyla :16:

Neyse güzellerim, şimdi çıkıyorum ben ev işlerini yapayım. Sonra çok yorgun olmazsam biraz yürüyüşe çıkmak istiyorum. Gelince görüşürüz inşallah. ALLAH'a emanet olun..

çok mutlu oldum ya :43: görüşürüz cnm bnm kendine iyi bak :54:

tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım :34:

tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı :1:

canım o kollar ne öyleeeeeee :52: 55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee :53: anam o kol ne anam o kol neeeeeeee :52: kol yooook :9:

ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya :32:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html

süpersin canım :16:

hoş geldin tubacım :31:

ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım :32:

55 te kol yok da göbek de yok otururken bile çıkmıyodu yaaa o günlerimi çok özledim :31:

Bence gayet iyi ceren'cim.. :34:

Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım ben :53: Kızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da :16:

oooooofff off diyorum harikasın burcuu :46: :46:

İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.

Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.

Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.

Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten :16:

:46: :46: :46: :46: :46:

Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette :34:

Bi ara mutlaka okuycam bebeğim

Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt :16:

Allah'a emanet ol adaşım.. :3:

Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı :34:

Spor çok önemli.. Tebrikler :8: Ben de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..

Hoşbuldum kuzuuuuuum :16:

57 de bırakayım en iyisi bu sanırım :31:

Takımın paylaşımı gerçekten müthiş. Ben bizim gibi 1 tane daha takım olduğunu düşünmüyorum.
Buse belki hatırlayacaktır o zaman bizim takımda değildi ama ne olup bittiğinden haberdardı.
Ebru hamileliğinden dolayı yorgundu canımın içi, ben kaptan yardımcılığıyla ilgileniyordum.
-24 saatini; uyku uyuduğu saatler dışında hep gülen bi yüzle geçiren ben bile- karşı tarafın tepkisizliği, sorumsuzluğu ve hatta pişkinliği sebebiyle baya bi gerilmiştim.

Ama buse, emine ve venüsün gelmesiyle o dönem bi toparlanma yaşadık resmen. Küllerimizden doğduk.
Hepinizin şuanki katkısı ise elbette ki gözardı edilemez. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere :42:

canım geçmiş bitmiş ne güzel.13 takım geçen sene de böyleydi örnek takımdı.ben de 8. takımın kaptanıydım çok uğraştım,çok didindim ama olmayınca olmuyor.amaç kg vermek ama bunun farkında olmadan takımda olanlar vardı.çok moralim bozuldu,hak etmediğim şeyler gerginlikler yaşadım pire için yorgan yaktım ne haliniz varsa görün dedim takımı bıraktım 13.takıma transfer oldum.hiçte pişman olmadım bundan. şimdi takım arkadaşlarım değişti ama yine herşey çok güzel,mutluyum sizi tanıdığım için.

bnm kızım da ki dert maalesef bndekiyle aynı son 1 yıl için de 10 kilo aldı :(
endokrine götürdüm sabah kan verdi ö. sonra çıkacak sonuçları

anladım cnm, erkenden önlemini almak lazım, çok iyi yapmışsın.. umarım hormonlarla ilgili bi şeyi yoktur da basit bir diyetle atlatır cnm.. gerçi küçük yaşta diyet de zor ama kilo vermezse daha zorlanabilir..

tatlım inşallah tekrar bu tarz gerginlikler yaşanmaz takımız şu anda gayet güzel :) herkes üzerne düşeni yapıyo takım ruhunu anlayabiliyoruz :) hepiniz sanal ailem gibi oldunuz gelmeyince özlüyorum ben :9: seviyorum hepinizi lennn :16:

Emooşş, çok süpermişsin cnm.. 55 iyidir ama yok ben skinny olcam diosan 52ye inersin noolcak ki 2-3 kilocuk :)

yok yok ceren 52 hasta olduğum zamandı kemikelrim sayılıyodu o kadar inmek istemiyorum 55-57 arası ideal :16:

sabah(07:30)

iki dilim tam bugday arasına 1 kk peynir ile yağsız tost

1 bardak(200ml) çay

öğle(11:30)

1 kaseden biraz az yayla çorba

1.5 porsiyon taze fasulye (suyunu içmedim yada yemedim :D)

1 bardak(300ml) çay

ara(16:30)

4 tane küçük ceviz

akşam (18:30)

1 haşlanmış yumurta

2 orta boy domates

4 zeytin

1 kk peynir

4 bardak(200 ml) şekersiz çay

30 dk walk at home

sanırım 10 dk plates yaparım

1 büyük kupa(450 ml) yeşil çay içerim

su 2.7 litre :52::52:

:42::42::42:

cereeeeeeeeennnnnnnnnn :52: 100 gr vermişim, buna da şüküüür :32: 50.3 oldum :52:

güzel menü canım, akşamı açıklamışsın zaten, afiyet olsun :34: bir de böyle akşam yemek zorunda kaldığında mutlaka en az 2 saat uyumadan bekle. normalde 3-4 saat uyumaman lazım ama ne kadar dayanabilirsen kardır bunu bil :34:

göreyim seni cerenim yaa :52: kasların şişti biliyorum, üzerine bir de regl geldi. artı çıkma bariiiiiiiii tek dileğim buuuu :52:

görüşürüz bebikom :54:

ay işte benim istediğim düşünce yapısı bu, takım ruhuna sağlık:46: alnından öpüyorum seni ceren :9:

Busee'mm tebrik ediyorum cnm, 100 oldun bizim olsun :46:
walla ben akşam yedikten sonra 1 saat falan dayanabildim... bu spor mahvediyor beni.. hatta biri yazmış acaba yediklerine mi dikkat etmiyorsun diye, gögezdirirken gördüm , şimdi detaylı bakıcam ama walla dikkat ediyorum yaa, hatta bildiğin diyet yapıyorum bozmadan, yazıyorum zaten menülerimi ama bu spor normal insan sporu diil ki... canım çıkıo.. 3 hafta bekle, sonra farkedeceksin diyo.. bakalım.. bu arada güvenilir mi bilmem ama, spor salonundaki yağ-kas ölçen aletlerde ilk güne göre 700gr yağ vermiş çıktım.. ama kilo aynı.. sabır....

canım yaaa sen spor yapıyorum diye yediklerinemi dikkat etmiyosun acaba bu kadar spora bide diyet yapıyosan vermemen imkansız çünkü :23:

tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorum :43: bozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)

günaydın kızlar umarım kararsızlığımı okumuşsunuzdur yardım bekliyorum hepinizden fikirleriniz benim için çok önemli şu an hiç diyet modunda değilim bu hafta tamamen uzaklaştım..... yardım edin bana :26::26:

cnm, senin ve eşinin ne düşündüğü önemli en çok... eğer artık çöküntü oluyorsa bırak tatlım.. herkese her kilo yakışmayabilir.. sana yakışan yerde durmak lazım :)

busi basenim gitsin başka bişi istemiyorum ya şu an basenim çok farketmedi ama belim çok farketti o yüzden biraz basene yüklenmem lazım ne önerirsin ebru şallı yapıyorum 20 dk ama daha etkili bişi var mı :26:

heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırr :32: bir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor :9:

menümü yazayım kızlar

12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık

birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi

sebzeli tavuk
yogurt
bol salata

3,5 lt su

afiyet olsun karatay gülüü :16:

ay tubişiim ben seni yeriim :16: burcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor :34: şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim :34:

kolay gelsin tubişim :16:
yürü canım süpersin :54:

55 te kol yok da göbek de yok otururken bile çıkmıyodu yaaa o günlerimi çok özledim :31:

57 de bırakayım en iyisi bu sanırım :31:

canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç :34:

canım geçmiş bitmiş ne güzel.13 takım geçen sene de böyleydi örnek takımdı.ben de 8. takımın kaptanıydım çok uğraştım,çok didindim ama olmayınca olmuyor.amaç kg vermek ama bunun farkında olmadan takımda olanlar vardı.çok moralim bozuldu,hak etmediğim şeyler gerginlikler yaşadım pire için yorgan yaktım ne haliniz varsa görün dedim takımı bıraktım 13.takıma transfer oldum.hiçte pişman olmadım bundan. şimdi takım arkadaşlarım değişti ama yine herşey çok güzel,mutluyum sizi tanıdığım için.

biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım :54:

Emooşş, çok süpermişsin cnm.. 55 iyidir ama yok ben skinny olcam diosan 52ye inersin noolcak ki 2-3 kilocuk :)

aa cereeen başlarım şimdi skinyy e :20: ne diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı :9: cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli :31:

kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcem :ssz: sen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:

sabah(07:30)

iki dilim tam bugday arasına 1 kk peynir ile yağsız tost

1 bardak(200ml) çay

öğle(11:30)

1 kaseden biraz az yayla çorba

1.5 porsiyon taze fasulye (suyunu içmedim yada yemedim :D)

1 bardak(300ml) çay

ara(16:30)

4 tane küçük ceviz

akşam (18:30)

1 haşlanmış yumurta

2 orta boy domates

4 zeytin

1 kk peynir

4 bardak(200 ml) şekersiz çay

30 dk walk at home

sanırım 10 dk plates yaparım

1 büyük kupa(450 ml) yeşil çay içerim

su 2.7 litre :52::52:

:42::42::42:

burcuuuuuuuu :52: niye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee :52: :9:

o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun :16:

Busee'mm tebrik ediyorum cnm, 100 oldun bizim olsun :46:
walla ben akşam yedikten sonra 1 saat falan dayanabildim... bu spor mahvediyor beni.. hatta biri yazmış acaba yediklerine mi dikkat etmiyorsun diye, gögezdirirken gördüm , şimdi detaylı bakıcam ama walla dikkat ediyorum yaa, hatta bildiğin diyet yapıyorum bozmadan, yazıyorum zaten menülerimi ama bu spor normal insan sporu diil ki... canım çıkıo.. 3 hafta bekle, sonra farkedeceksin diyo.. bakalım.. bu arada güvenilir mi bilmem ama, spor salonundaki yağ-kas ölçen aletlerde ilk güne göre 700gr yağ vermiş çıktım.. ama kilo aynı.. sabır....

tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorum :43: bozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)

ay cerenciiim kıyamam ben sanaaa :29: nasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki :31: o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem :54:

ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım :27:

ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın :9:

emoooş bu arada linke baktım, çok süper bi bebek günlüğü yaaaaaa :52: bayıldım, bayıldııım :16:

veee

zeliiiş ne demekmiş utanmak :20: sakın duymamış olayım, sakııın :19: benim albümümdeki şişman halime bak çabuk hemen, biz sanki çok mu zayıftık, azıcık kilolu olmak da çok kilolu olmak da aynıdır aslında, çünkü 1 kg bile verebiliyorsa insan 100 kg dahi verebilir :34:

sen iyi gidiyorsun, menülerine dikkat et, suyunu sakın ama sakın ihmal etme yeter canım, tamam mı? mezuniyetine güzel bir genç kız olarak çıkaracağız seni inşallah :16:

şuan özel durumun var o yüzden adaptasyon sorunu çekiyorsun diyetine ve tabiki buraya, çünkü vaktin yok biliyorum, başında bir sürü iş var, en önemlisi duygusal olarak hazır değilsin belki ama sakın kendini salma, bu süreç geçecek, her şey çok güzel olacak. sen çıtır bir genç kız olacaksın ben inanıyorum sen de inan bebeğim, buse burda, sana destek unutmaaa :34:

heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırr :32: bir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor :9:

afiyet olsun karatay gülüü :16:

ay tubişiim ben seni yeriim :16: burcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor :34: şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim :34:

kolay gelsin tubişim :16:
yürü canım süpersin :54:

canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç :34:

biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım :54:

aa cereeen başlarım şimdi skinyy e :20: ne diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı :9: cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli :31:

kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcem :ssz: sen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:

burcuuuuuuuu :52: niye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee :52: :9:

o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun :16:

ay cerenciiim kıyamam ben sanaaa :29: nasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki :31: o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem :54:

ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım :27:

ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın :9:

o şimdi şöyle oldu busi suyunu yemeyince gözüme çok az geldi börek ve kemalpaşa vardı arkadaş baktım yüzüne bakmıo bnm böreği kesio masadakiler kemalpaşayı filan zaten yicekseniz alcam demiştim normlde almıorum :D doymayınca bnde arkadaşın tabagın yarısını yedim. bide suyunu yemeyince etlerinide ayırınca çnkü iyi pişmemiş oluo kaldı 3 yemek kaşığı ondan yani :16:

canım sporsuz gerçekten olmuo zaten diorum ya popom ata demirerin dediği gbi kendi bayragı var onun benden ayrı bi dünya o :Dama incelcek inş. :15:

incelir burcucum, kilo verince küçülüyor sen merak etmeee :32:

umarım fasülyeyi anlamışsındır busiiiii :15: küçülcek ben istediğim kiloya geliyim baktım küçülmüo küçülene kdar yolu var :D canım ben bi 2 saat yokum yarına yetiştirmem gereken bi hasta sunumum var öptüm seni ve hepinizi :16::16:

Back
X