Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin fıstığım ben buralardayım :32: yarın sabah erkenden liste işini halledip yayınlamalıyım yine son 2 güne bıraktım çünkü tüm işimi :18: hep bunu yapıyorum yaa :ssz:

yarın listeyi halledip hemen işin başına oturacağım :31:

selam kizlar,
nasilsiniz?

biri dün squats sormustu iste 30 günlük program, yapilacak hareketin tarifi ve bu hareketi yaparken calisan kaslar (kirmizi)

gecmisi okuyup geliyorum

Son düzenleme:
heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırr :32: bir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor :9:

afiyet olsun karatay gülüü :16:

ay tubişiim ben seni yeriim :16: burcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor :34: şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim :34:

kolay gelsin tubişim :16:
yürü canım süpersin :54:

canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç :34:

biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım :54:

aa cereeen başlarım şimdi skinyy e :20: ne diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı :9: cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli :31:

kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcem :ssz: sen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:

burcuuuuuuuu :52: niye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee :52: :9:

o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun :16:

ay cerenciiim kıyamam ben sanaaa :29: nasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki :31: o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem :54:

ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım :27:

ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın :9:

biliyorum canım zaten 60ın altına düşersem sporla devam edicem ben 57 de olayım en iyisi :31:

selam kizlar,
nasilsiniz?

biri dün squats sormustu iste 30 günlük program, yapilacak hareketin tarifi ve bu hareketi yaparken calisan kaslar (kirmizi)

gecmisi okuyup geliyorum

emine, burcu ve ben squats a başladık birkaç gündür, bu programı yapıyoruz nurcum :27:

biliyorum canım zaten 60ın altına düşersem sporla devam edicem ben 57 de olayım en iyisi :31:

evet canım bence de iyi :32:

Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...

Bugünkü menüm:

Sabah(08:00)
1 yumurtalı Menemen+1 lokmacık peynir+2 dilim kepek ekmeği+kupada çay

Öğlen(12:30)
Izgara çipura+salata+2 dilim kepek ekmeği

Ara(15:00)
Light sütle neskafe

Akşam(19:00)
1kk peynir+30gr kepekli grissini

2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder ;) ), yatmadan 1 tane de daha içicem...
Spor yok :51:

afiyet olsun canım bugünkü menün gayet güzel :) mercimek çorbaasına yüklenmişsin yine :)

biliyormusun böyle bor yorum gelecegini bildigimden, derse ara verip gidip ezogelin corbasi yaptim ve mercimegi aksam icmedim :27:

anladım tatlışım :31: yerim seni beeeeeeeennnn :29:

güzel menü olmuş nurcum, tarçınlı suya dikkat et ama :26:

bugün daha tarcin kalmadigindan ara verdim. sanirim benim aldigim tarcin pek etkili degildi hicbirsekilde sekerimin düstügünü hissetmedim ama yinede yorumlara kulak vererek arada bir ara verip öyle dvm etmeyi düsünüyorum.

bu arada aksam mercimek yerine ezogelin yedim :9:
yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.

canim bu topuklari birlestirip cömelme tam olarak hangi kaslari calistiriyor?

emine, burcu ve ben squats a başladık birkaç gündür, bu programı yapıyoruz nurcum :27:

evet canım bence de iyi :32:

evet canim benimde 3. günüm :8:
dün prenses sormustu hangi kaslara iyi geldigini o karin icin istiyordu bende resmi paylasmak istedim bundada alt karina biraz etkisi var anlaminda.

Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...

Bugünkü menüm:

Light sütle neskafe

2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder ;) ), yatmadan 1 tane de daha içicem...

menün gayet güzel tatlım çok beğendim :16:grissiniyi çok seviyosun sanırım :)

biliyormusun böyle bor yorum gelecegini bildigimden, derse ara verip gidip ezogelin corbasi yaptim ve mercimegi aksam icmedim :27:

bugün daha tarcin kalmadigindan ara verdim. sanirim benim aldigim tarcin pek etkili degildi hicbirsekilde sekerimin düstügünü hissetmedim ama yinede yorumlara kulak vererek arada bir ara verip öyle dvm etmeyi düsünüyorum.

bu arada aksam mercimek yerine ezogelin yedim :9:

canim bu topuklari birlestirip cömelme tam olarak hangi kaslari calistiriyor?

evet canim benimde 3. günüm :8:
dün prenses sormustu hangi kaslara iyi geldigini o karin icin istiyordu bende resmi paylasmak istedim bundada alt karina biraz etkisi var anlaminda.

ezogelin iyi olmuş canım o zaman :)

takım sporumuz squats oldu yaa :27:

menüm

10:00

2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma

15:00
1 kuru kayisi

18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran

simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum :7:
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine :27: 5 tane karim var :9:
bol yürüyüslü merdivenli bir gün :10::32:

ezogelin iyi olmuş canım o zaman :)

takım sporumuz squats oldu yaa :27:

evet ve ezogelin sanki daha doyurucu :1:

squatsa birde o bir linkteki videoyu indirdim onuda yapmak istiorum 8 dk popo icin :9:

bu arada resimlerin yakiyor canim, 55 kg sana tam ideal bir kilo :34:
boyun kac acaba sormamda sakinca yoksa?
ona göre bende 55 olacagim :9:

kizlar ve özellikle busecim benim deneme faslim ne zaman bitecek ( 2mi 3 haftamiydi)?

birde 30.03.13 cumartesi mesaj sayim 36 idi, cumarteside mi izin günü geciyor?
bende artik beklenen gün cumada grubun kilo verme oraninda ismimin görünmesini istiyorum :32::32::9:

Son düzenleme:
menüm

1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma

1 kuru kayisi

yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran

65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine :27: 5 tane karim var :9:

bal dışında bugünkü menünü beğendim canım:) şu kırmızı marul gibi olup da marul olmaya sebzeyi çok merak ettim :9:

evet ve ezogelin sanki daha doyurucu :1:

squatsa birde o bir linkteki videoyu indirdim onuda yapmak istiorum 8 dk popo icin :9:

bu arada resimlerin yakiyor canim, 55 kg sana tam ideal bir kilo :34:
boyun kac acaba sormamda sakinca yoksa?
ona göre bende 55 olacagim :9:

1,70 canım boyum 55 olmam da 57ye kadar ineceğim inşallah:16:

bal dışında bugünkü menünü beğendim canım:) şu kırmızı marul gibi olup da marul olmaya sebzeyi çok merak ettim :9:

1,70 canım boyum 55 olmam da 57ye kadar ineceğim inşallah:16:

:9::9::9: bende ismini merak ettim. du bakayim kirmizi sebzelerde arayinca cikiyormu eklicem ona göre :9:

benim 1,57. desene ben 45 olsam ancakdir :27: :9:

menümü yazayım kızlar

12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık

birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi

sebzeli tavuk
yogurt
bol salata

3,5 lt su

Gayet güzel canım afiyet olsun :56: Özellikle şu 3,5 lt su yok muuuuu :31: Ben taş çatlasın 2.5-3 yapabiliyorum o da zooorrrla.
çok mutlu oldum ya :43: görüşürüz cnm bnm kendine iyi bak :54:

oyyş kıyamam :70:
57 de bırakayım en iyisi bu sanırım :31:

Doğru karar kuzucuğum :46:

canım geçmiş bitmiş ne güzel.13 takım geçen sene de böyleydi örnek takımdı.ben de 8. takımın kaptanıydım çok uğraştım,çok didindim ama olmayınca olmuyor.amaç kg vermek ama bunun farkında olmadan takımda olanlar vardı.çok moralim bozuldu,hak etmediğim şeyler gerginlikler yaşadım pire için yorgan yaktım ne haliniz varsa görün dedim takımı bıraktım 13.takıma transfer oldum.hiçte pişman olmadım bundan. şimdi takım arkadaşlarım değişti ama yine herşey çok güzel,mutluyum sizi tanıdığım için.

Ben de seni, sizleri tanıdığım için, ayrı ayrı çok mutluyum gerçekten. Birbirmize yol arkadaşlığı yapıyoruz bu psikolojik ve duygusal süreçte.. Çok büyük bi iş başarıyoruz burda biz..

tatlım inşallah tekrar bu tarz gerginlikler yaşanmaz takımız şu anda gayet güzel :) herkes üzerne düşeni yapıyo takım ruhunu anlayabiliyoruz :) hepiniz sanal ailem gibi oldunuz gelmeyince özlüyorum ben :9: seviyorum hepinizi lennn :16:

Biz de seni seviyoruz lem :))) :16:

sabah(07:30)

iki dilim tam bugday arasına 1 kk peynir ile yağsız tost

1 bardak(200ml) çay

öğle(11:30)

1 kaseden biraz az yayla çorba

1.5 porsiyon taze fasulye (suyunu içmedim yada yemedim :D)

1 bardak(300ml) çay

ara(16:30)

4 tane küçük ceviz

akşam (18:30)

1 haşlanmış yumurta

2 orta boy domates

4 zeytin

1 kk peynir

4 bardak(200 ml) şekersiz çay

30 dk walk at home

sanırım 10 dk plates yaparım

1 büyük kupa(450 ml) yeşil çay içerim

su 2.7 litre :52::52:

:42::42::42:

ordaki 1buçuk porsiyon ifadesi benim gözüme hiç batmadı açıkçası çünkü suyunu içmemişsin. Hem zaten yediğin şey bi sebze yemeği. Afiyet olsun bebeğm çok çok güzel her zamanki gibi :34:

tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorum :43: bozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)

Bana kalırsa hocanın tecrübesine güven, hiiiiiiç canını sıkma, harika gidiyosun :34: Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır..

umarım fasülyeyi anlamışsındır busiiiii :15: küçülcek ben istediğim kiloya geliyim baktım küçülmüo küçülene kdar yolu var :D canım ben bi 2 saat yokum yarına yetiştirmem gereken bi hasta sunumum var öptüm seni ve hepinizi :16::16:

Kolay gelsin balım :6:

selam kizlar,
nasilsiniz?

gecmisi okuyup geliyorum

Çok sağol nurum beğendim bu görseli ben

Bugünkü menüm:

Light sütle neskafe

Canım yatana kadar acıkmayasın sonra? Eğer acıkmayacaksan, bence gayet güzel bi menü :34:

menüm

1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma

1 kuru kayisi

yarim tavuk izgara
150ml ayran

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Bugünlük mü 2 öğün oldu böyle?

kizlar ve özellikle busecim benim deneme faslim ne zaman bitecek ( 2mi 3 haftamiydi)?

birde 30.03.13 cumartesi mesaj sayim 36 idi, cumarteside mi izin günü geciyor?
bende artik beklenen gün cumada grubun kilo verme oraninda ismimin görünmesini istiyorum :32::32::9:

Deneme süresi 3 hafta kuzucum :109: o heyecanını isteğini anlayabiliyorum :))

Back
X