Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırrbir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor
afiyet olsun karatay gülüü
ay tubişiim ben seni yeriimburcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor
şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim
kolay gelsin tubişim
yürü canım süpersin
canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç
biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım
aa cereeen başlarım şimdi skinyy ene diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı
cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli
kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcemsen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:
burcuuuuuuuuniye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee
![]()
o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun
ay cerenciiim kıyamam ben sanaaanasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki
o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem
ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım![]()
ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın![]()
biliyorum canım zaten 60ın altına düşersem sporla devam edicem ben 57 de olayım en iyisi![]()
afiyet olsun canım bugünkü menün gayet güzel :) mercimek çorbaasına yüklenmişsin yine :)
anladım tatlışımyerim seni beeeeeeeennnn
güzel menü olmuş nurcum, tarçınlı suya dikkat et ama :26:
yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.
emine, burcu ve ben squats a başladık birkaç gündür, bu programı yapıyoruz nurcum
evet canım bence de iyi![]()
Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...
Bugünkü menüm:
Sabah(08:00)
1 yumurtalı Menemen+1 lokmacık peynir+2 dilim kepek ekmeği+kupada çay
Öğlen(12:30)
Izgara çipura+salata+2 dilim kepek ekmeği
Ara(15:00)
Light sütle neskafe
Akşam(19:00)
1kk peynir+30gr kepekli grissini
2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder), yatmadan 1 tane de daha içicem...
Spor yok![]()
biliyormusun böyle bor yorum gelecegini bildigimden, derse ara verip gidip ezogelin corbasi yaptim ve mercimegi aksam icmedim
bugün daha tarcin kalmadigindan ara verdim. sanirim benim aldigim tarcin pek etkili degildi hicbirsekilde sekerimin düstügünü hissetmedim ama yinede yorumlara kulak vererek arada bir ara verip öyle dvm etmeyi düsünüyorum.
bu arada aksam mercimek yerine ezogelin yedim
canim bu topuklari birlestirip cömelme tam olarak hangi kaslari calistiriyor?
evet canim benimde 3. günüm
dün prenses sormustu hangi kaslara iyi geldigini o karin icin istiyordu bende resmi paylasmak istedim bundada alt karina biraz etkisi var anlaminda.
ezogelin iyi olmuş canım o zaman :)
takım sporumuz squats oldu yaa![]()
menüm
10:00
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma
15:00
1 kuru kayisi
18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran
simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine5 tane karim var
bol yürüyüslü merdivenli bir gün![]()
evet ve ezogelin sanki daha doyurucu
squatsa birde o bir linkteki videoyu indirdim onuda yapmak istiorum 8 dk popo icin
bu arada resimlerin yakiyor canim, 55 kg sana tam ideal bir kilo
boyun kac acaba sormamda sakinca yoksa?
ona göre bende 55 olacagim![]()
bal dışında bugünkü menünü beğendim canım:) şu kırmızı marul gibi olup da marul olmaya sebzeyi çok merak ettim
1,70 canım boyum 55 olmam da 57ye kadar ineceğim inşallah![]()
kızlar bu yazıyı okuyun ben çok beğendim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/324855-yeni-dogmus-bebegin-kendi-agzindan-gunlugu.html
menümü yazayım kızlar
12 de
2yumurta
ceviz
peynir
yarım domates,salatalık
birazdan yiyeceğim akşam 7 gibi
sebzeli tavuk
yogurt
bol salata
3,5 lt su
çok mutlu oldum yagörüşürüz cnm bnm kendine iyi bak
![]()
57 de bırakayım en iyisi bu sanırım![]()
canım geçmiş bitmiş ne güzel.13 takım geçen sene de böyleydi örnek takımdı.ben de 8. takımın kaptanıydım çok uğraştım,çok didindim ama olmayınca olmuyor.amaç kg vermek ama bunun farkında olmadan takımda olanlar vardı.çok moralim bozuldu,hak etmediğim şeyler gerginlikler yaşadım pire için yorgan yaktım ne haliniz varsa görün dedim takımı bıraktım 13.takıma transfer oldum.hiçte pişman olmadım bundan. şimdi takım arkadaşlarım değişti ama yine herşey çok güzel,mutluyum sizi tanıdığım için.
tatlım inşallah tekrar bu tarz gerginlikler yaşanmaz takımız şu anda gayet güzel :) herkes üzerne düşeni yapıyo takım ruhunu anlayabiliyoruz :) hepiniz sanal ailem gibi oldunuz gelmeyince özlüyorum benseviyorum hepinizi lennn
![]()
sabah(07:30)
iki dilim tam bugday arasına 1 kk peynir ile yağsız tost
1 bardak(200ml) çay
öğle(11:30)
1 kaseden biraz az yayla çorba
1.5 porsiyon taze fasulye (suyunu içmedim yada yemedim)
1 bardak(300ml) çay
ara(16:30)
4 tane küçük ceviz
akşam (18:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
4 zeytin
1 kk peynir
4 bardak(200 ml) şekersiz çay
30 dk walk at home
sanırım 10 dk plates yaparım
1 büyük kupa(450 ml) yeşil çay içerim
su 2.7 litre
![]()
tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorumbozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)
umarım fasülyeyi anlamışsındır busiiiiiküçülcek ben istediğim kiloya geliyim baktım küçülmüo küçülene kdar yolu var
canım ben bi 2 saat yokum yarına yetiştirmem gereken bi hasta sunumum var öptüm seni ve hepinizi
![]()
Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...
Bugünkü menüm:
Sabah(08:00)
1 yumurtalı Menemen+1 lokmacık peynir+2 dilim kepek ekmeği+kupada çay
Öğlen(12:30)
Izgara çipura+salata+2 dilim kepek ekmeği
Ara(15:00)
Light sütle neskafe
Akşam(19:00)
1kk peynir+30gr kepekli grissini
2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder), yatmadan 1 tane de daha içicem...
Spor yok![]()
Çok sağol nurum beğendim bu görseli ben
menün gayet güzel tatlım çok beğendimgrissiniyi çok seviyosun sanırım :)
menüm
10:00
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma
15:00
1 kuru kayisi
18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran
simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine5 tane karim var
bol yürüyüslü merdivenli bir gün![]()
kizlar ve özellikle busecim benim deneme faslim ne zaman bitecek ( 2mi 3 haftamiydi)?
birde 30.03.13 cumartesi mesaj sayim 36 idi, cumarteside mi izin günü geciyor?
bende artik beklenen gün cumada grubun kilo verme oraninda ismimin görünmesini istiyorum![]()