heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırr

bir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor
afiyet olsun karatay gülüü
ay tubişiim ben seni yeriim

burcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor

şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim
kolay gelsin tubişim

yürü canım süpersin
canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç
biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım
aa cereeen başlarım şimdi skinyy e

ne diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı

cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli
kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcem

sen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:
burcuuuuuuuu

niye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee
o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun
ay cerenciiim kıyamam ben sanaaa

nasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki

o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem
ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım
ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın