Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aysecig canım sağolasın kardeşine Allah şifa versin inş.

ilk zamanlar çok sıkıntı çektim bunaldım açıkcası,batı tayini diye sevinirken köye geldik.yine bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldm vs.lojmanda arkadaşlarım iyi bahçemiz güzel tabi sivrisinekler çıkna kadar yazdan nefret ediyorum ömrümde bu kadar çok sivrisineği olan bir yer görmedim.ama edirne merkez güzel küçük,şirin.mecburen alıştım

kaslarla alakalı canım yeni spor yapmaya başladığında alışkın olmadığın için ağrı falan olur ya o işte kaslar şişiyo ondan oluyo. ama alıştıktan sonra verirsin canım :34: mutlaka incelme olur ama. 1 kg kas ve 1kg yağ fotoğrafındaki gibi :34:
canim aciklaman icin tesekkür ederim

Başlangıç (2.3.13) 87.6 kg
Geçen Hafta (5.4.13) 79.5 kg
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

cok cok tebrikler :54:

kizlar gecmise baktim,
cevap yazdim. birazdan menümüde paylasacagim.
aksama bayanlar arasi bir kutlama var. daha cikip makyaj yapip hazirlanmam lazim:9:

sevgili limonlubrokoli,

seni tebrik etmek istiyorum, motivasyonun, sabrın sebatına hayranım. Geçen hafta bireyselde birinci olmuştun. Bu hafa yine kilo vermişsin gönülden tebrik ediyorum. Bu işi gerçekten çok ciddi yapıyorsun, hakkını veriyorsun ve sonucunu da alıyorsun.
yazmadan edemedim

sevgiler

Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum

menüm

8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin

16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)

aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)

simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.

bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile :9:
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine :9::9:

Son düzenleme:
kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?

dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi:50:
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim :16:

menüm

4 zeytin

afiyet olsun güzel canım

Kızlar bugün cuma ve ben yanınızda olamadımm :5:

nasıldı sonuçlar kaçıncı olduk geçmişi okuyamiyorum

ben tartılamadim bu gün çok geç kalmıştım inşallah iyidir sonuçlar kaç gündür menülerimi paylaşamadim bugün paylaşıcam

Menü

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran

akşam
1.5 balık
salata
cacık

ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş

bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem :16:

ayşeden beklenmeyecek hareketler sayın seyircileeeeeeerrrrr :52::52::52: top out a çıkıyooorr :27:

kilo konusunda ben de senin gibi düşünüyorum canım :31: tamam tatlım paylaşımların bu hafta artar öyleyse sanırım :32:

ahaha yerim seniii, çekelemedim yorganları vallaaaaaa :27:

tebrik ederim burcucum, çok güzel :34:

tebrik ederim tatlım, regl ve sporuna göre bu da iyi bir sonuç :54:

tamam bebeğim moralini bozacak bir şey yok, görüşürüz :54:

günaydın tatlım, sen de sonuçlar ne?

günaydın emoşuum :16: çok uykuluyum :26:

günaydın canım, hayırlı cumalar, tebrik ederim :34:

tebrik ederim emoşum, kilon azaldığı için veriş hızında düşme olabilir arada, ben beğendim sonucu :34:

bu haftaki menülerine göre, beklemeyeceğim bir sonuç geldi. çok tebrik ederim venüscüm :16: ama bu sonuca bakarak sakın aynı şekilde menülere devam etme bebeğim :34:

canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim tubaya ve sana :54: tebrik ederim, katılımı neredeyse yok denecek kadar az olmasına rağmen kilo veremeyi başarmış tuba :34:

aaa yarın başlıyorum falan anlamam makarnacı seni :20: her şeye vırvır her şeye dırdır :27: aaa sus bakim biraz seen :33:

o popo hareketi popo ve baseninde sorun olanlar için daha çok, öyle bir sorunun varsa yapabilirsin ama karın için daha etkili karın egzersizleri var. bence o bahsettiğim topic ten faydalan canım sen :34:
mezuniyetini kutlarım ebruuummm, yerim ben seniii :16:

canım tebrik ederim ya, üzülecek bir şey yok. haftaya daha iyi verirsin, spor konusunda doğru düşünüyorsun :26:

buna da şükür :27: gider ayak artı çıkacaksın diye bir tırsma vardı ben deee :9: tamam canım mezun ediyorum seni :54:
sporla öncesi sonrası resimlere bak biraz da gör nasıl taş hatun olacağını :53:

makarnacııııııııı :33: ama yine de güzel menü bence korumak için iyi :31:

saol busiiiimmmm :54:

kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten :43: şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi :54::54:

Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama :16:

canım baktım fotolarına.. aslında kilon fazla ama sen göstermiyosun bence balık etlisin biraz o kadar boyun kaç bilmiyorum ama iyi gözüküyosun.. bide çok güler yüzlüsün canım yaaa pozitifsin bütün fotolarda ben çok severim pozitif insanları....

saol cnm, evet genelde gülerim ama somurttum mu da eywah yani :)
kayınvalidem hep der, seni ilk gördüğümde gülüşünü beğendim diye , hepimiz hep gülelim inşallah :)
en kötü günümüz böyle olsun :)
boyum 166, ama ortaokul ve lisede basketbol takımındaydım, sanırım o yüzden etlerim sıkı biraz, göstermiyorsun diyor herkes...

cerencim çok tatlısın,gelinlikle hallerinde çok güzel.

saol güzelim...

canim nerede resimler? nasil görebilirim?

cnm arkadaşlık isteği gödnermişsin zaten, kabul ettim, görebilmen lazım şimdi..

sporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum

slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık Allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah

hoşgeldin canım:) kardeşin daha iyidir inşallah çok geçmiş olsun canım.

ne iyi olmuş ayse bende akşam çıkacağım artık burda herkes yürüyor arkadaşı gördüm çağrı bırakacak akşam çıkacağız
suyu çok da abartmamak lazım ama
sen nasılsın edirne nasıl alışabildin mi?

afiyet olsun bende kahve yaptım iştahımı kessin diye:7:

maşallah arkadaşım ne güzel sporlar öyle:nazar:

can sıkıntısından o :9: kaç gündür aksattım sporu bugün devam edeyim dedim :)

bugün bende cok susadim.
saat 11e kadar 1,5lt su bitirdim :27:
ders bitmesini bekledim, bittigi an isik hiziyla wcyi zor buldum :9::9::9:

nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım :9:
sevgili limonlubrokoli,

seni tebrik etmek istiyorum, motivasyonun, sabrın sebatına hayranım. Geçen hafta bireyselde birinci olmuştun. Bu hafa yine kilo vermişsin gönülden tebrik ediyorum. Bu işi gerçekten çok ciddi yapıyorsun, hakkını veriyorsun ve sonucunu da alıyorsun.
yazmadan edemedim

sevgiler

Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum

tebriğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) ben kesin sert bir karar alarak başladım zayıflamaya. hiç bir şekilde taviz yok kaçamak yok sporsuz günüm yok :) hedefime kadar böyle gidicem inşallah :) yazdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum canım :)

menüm

4 zeytin

bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım :16:

kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?

dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi:50:
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim :16:

canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)

Menü

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran

akşam
1.5 balık
salata
cacık

ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş

bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem :16:

tam hıh çok güzel menü diyecektim ki oradan muz bana bi bakış attı :) muz tüketmemeye çalış bebeğim ya da sabah-öğle arası ye akşamdan sonra olması biraz sıkıntı. afiyet olsun bebeğim :16:
kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten :43: şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi :54::54:

ayy kıyamam bebeğime ben :16: kolay gelsin canımcım azcık dinleneydin bari :31:
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama :16:

ebru mezun oluyo zelişim buse de haftaya inşallah :) bi de 3.yüz bu hafta :16:

sporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum

hoşgeldin bebeğim :16:

Back
X