Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Busi gelmiş :) ama ben iyigeceler demeye gelmiştim yorgunum kızlar temizlik manyağı oldum evde hiç alışkın değilim ya zorlanıyorum herkese iyi geceler![]()
afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)sabah(11:00)
2 ortaboy domates
3 zeytin
1 kk peynir
4 bardak şekersiz çay
akşam(17:00)
1 kaseden az tarhana
5 yk sebzeli türlü(patatesni yemedim)
salata
2.5 litre su
1 saat walk at home
20 dk plates
8 dk basen egzersizi
80 tane squats
![]()
Menüm
sabah 9:00
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 incir
ara 14:00
1 bardak süt
2 kuru incir
öğlen 15:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 parça haşlanmış tavuk
ara
1 zerdali
akşam 19:30
1 dilim ekmek
peynir
bir kase special k
akşam ekmek yemek istemiyordum ama süt midemi bulandırdı kızlar
su 1 litre
misafirlerden suyu unutuyorum![]()
menümüde yazıyım
1. öğün
2 dilim kaşar
1 salatalık
1 kase nesfit
2. öğün
1 kase çorba
1.5 kepçe nohut yemeği
1 paket 150 cal lik diyet bisküvi yememem lazımdı biliyorum ama yedim:18::18:
5 saat temizlik yaptım
3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay bu kadar
kızlar çok mu yiyorum sizce
ay emoşum kıyamam ben sana esatı sıkıştır bak millet neler yapıo filan sanada yapsın ankaraya yolun düşerse ben sana o zaman ziyafet çekcem söz
busimmm bende seni yerimkuzum köfte et salata var hepsi benim için az yağlı normalde sırf yağ yiyen bir aile olarak bana kıyak geçmişler zaten merak etme diyetimi asla unutmam çnkü sizi unutmam
![]()
buse kolay gelsin
desteğiniz için saolun kızlar ama üzülmemek elde değil
bide çok hayvan yetiştiriyorlarya ondan da olabilir ayşecim
çok değil ya canını sıkma afiyet olsun aysecim
desteğin için saol busecim am aklımdan çıkmıyor hiçbirşeye tam veremiyorum kendimi
günaydın tubişim
günaydın ve afiyet olsun canım
günaydın canım
günaydın canım
dualarımız seninle buse
selam kızlaaaarr, ben geldim, bi geçmişe baktım..
sabahtan şu varis için dra gittim, 5dkda bitti :) 1 ya da 2 seans kaldı dedi ama mayısta yaparız dedi...
sonra da dişçiye, o da kısa sürdü... şimdi kayınvalidemlerdeyim, bir gireyim dedim..
ay cnm benim, çok saol Buse'cim.. o sizin güzelliğiniz walla.. ben de sizleri görünce aynı şeyleri düşünüyorum.. hepinizi çook seviyorum kızlaaaarrr.. bi buluşma falan ayarlasak yaa..
hatta, şöyle bile yapabiliriz, heryerde değişik zamanlarda yapabiliriz.. konyaya gideriz mesela, sonra edirneye , sonra kocaeli vs vs gezeriz...
menü için saol tatlım , dikkat ediyorum bakalım bu hafta cuma ne olacak sonuç..
olsun cnm ya, bozup zararlı şeyler yemekten iyidir... bence doğru yapmışsın.. tebrikler..
tamam Ayşe'cim, bu da nazar boncuğun olsun senin.. başka hiç bozma, hatta bugün ve yarın daha dşkkat edip protein artırırsan zararsız atlatabilirsin bile, benim diyetisyenim çok minik kaçamaklar için öyle diyordu.. sakın salma bozdun bi kerecik diye :)
ben tek sayıyorum cnm.. bazen o yüzden mesaj sayım 6-7 çıkıyor ama aralıklarla girebildiğim için o 3 mesajda belki de 20 farklı cvbım oluyor... ayrı mı saymak lazım ki acaba?
çok saol güzelim, dediğim gibi ortaokul ve lisede basketbol takımında olduğum için etlerim sıkı sanırım.. neyse, bakalım siz böle dedikçe gaza geliyorum, demek ki 65 olsam 60 falan görünücem... ay inşallah... hadi zaman geçsiiinnn
bu arada ingilterede yaşamıyorum cnm, 3 yaşındayen kıbrısa taşınmıştık annemlerle, 20 sene orada yaşadım, aslında istanbulluyuz, tüm sülale istanbulda, ben de üni bitince istanbula geldim, masteri burda yaptım.. ama gezmeyi çok seviyorum.. eşimle de fırsat buldukça geziyoruz, iş için de yaptığım geziler var.. öyle denk geldi aslında resimlerde :) yalnız olduklarımı bulmaya çalıştım ondan cnm..
oohh, sefan olsun Burcuuuu, şimdiden afiyet şeker bal olsun, ama asla yağ olmasındikkat et hmm, abartma
açık havada bol bol hareket et
iyi ki doğdu tatlım ... nice mutlu-sağlıklı-huzurlu-başarı dolu yıllar dilerim hep birlikte size..
venüs'cüm bol şans cnm, nooldu, sonuç ne? nasıl bir şey bakıyorsun sen?
bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani![]()
dua edin bana korkuyorum yaa![]()
ay allah zihin açıklığı versin canım beniiim![]()
ben de yazıcam 2 günlük menümü şimdisonra da uyumaya çalışcam ama basaracakmışım gibi durmuyorum şuan
![]()
DÜNKÜ MENÜM
sabah09:30)
ara
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- 2 çeri domates
- 1 salatalık
11:00)
öğle
- 10 fındık
13:30)
ara(16:30)
- 4 yk ıspanak yemeği(1 tatlı kaşığı yağla)
- salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepekli ekmek
akşam
- 1 kivi
18:30)
3 lt su,3 fincan yeşil çay, 2 fincan nescafe
- ızgara biftek
- 1 kase cacık
- salata
30 dk walk at home, 24 dk karın bölgesi egzersizleri,75 squats
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- 2 çeri domates
- 1 salatalık
13:30)
ara(16:45)
- 1 porsiyon şiş köfte
- salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepekli ekmek
akşam
- 1 elma
18:00)
3 lt su,5 fincan yeşil çay, 3 fincan nescafe
- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 kase yoğurt
- salata
30 dk yürüyüş, 16 dk karın bölgesi egzersizleri,80 squats
buseeeee seni bi öpmeden gitmiyim dimi
hadi ben kaçtım biraz yatakta bakıcam notlara sonra uyurum sabah 6 gibi uyanmam lazım :)
iyi geceelr kızlar öpüldünüz![]()
çok güzel menüler her zamanki gibi, sanki 16.45 teki elma olmasaymış daha mı iyiymiş diye düşündüm bi an
afiyet olsun emoşum![]()
15.45 o yanlış yazmışım oraya :) ders çalışırken elim bişey arıyo sigarayı bıraktığımdan beri ilk vizelerim zor oldu biraz![]()
bu sefer kesin gitttim![]()
günaydın kızlaaaarrr;
tickerimda bi değişiklik gözünüze çarptı mıııı????![]()