geçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin
canım çok geçmiş olsun
ay çok güldüm bunlara ilahi emooş
bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten![]()
canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:
üzmemeye çalış kendin
bi an o ayranlar neeeeeeeeeediyecektim
güzel menü burcucum
erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye
yine de güzel bence, afiyet olsun
evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun
keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:
tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer
ay çok güldüm ben demaşallah tartışmalarınız bile cici
oleeeyy
heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin
vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki
güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum
yerim seni ben
su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi
kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsengözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan
neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü
ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım
menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmazçok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun
düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh
bu ne kız ayşeeeeeeebak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun
![]()
sağol busim barıştık çok şükür ya

afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)
su iççççççbusenin de dediği gibi canım tavuğu çok yiyebilirsin :)
menülerini düzenlemen lazım canım çok yemiyosun 2 öğün görüyorum sende genelde. nohut yemeğinin suyunu değil de nohutlarını yersen daha iyi olur canım![]()
sağol kuzum benm
bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani![]()
dua edin bana korkuyorum yaa![]()
umarım sınavın iyi geçer kuzum ben alnımın akıyla vermişim hepsini

Son düzenleme: