Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin :9:

canım çok geçmiş olsun :50:

ay çok güldüm bunlara ilahi emooş :27:

bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten :34:

canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:

üzmemeye çalış kendin :54:

bi an o ayranlar neeeeeeeeee :52: diyecektim :9:

güzel menü burcucum :55:

erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye :9:

yine de güzel bence, afiyet olsun :54:

evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun :54:

keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:

tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer :54:

ay çok güldüm ben de :9: maşallah tartışmalarınız bile cici :16:

oleeeyy :32:

heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin :32:

vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki :27:

güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum :nazar:

yerim seni ben :54:

su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi :34:

kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsen :27: gözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan :9: neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü :ssz:

ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım :16:

menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmaz :20: çok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun :31: düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh :27:

bu ne kız ayşeeeeeee :52: bak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun :23:

sağol busim barıştık çok şükür ya :D geç olduğu için yemek yiyemedik ama neyse mum ışıgında sade kahve içtik ahahaha :Dbaşka bi arkadaş diyemezdim çünkü kmseyi o kadar takmam yani dosdoğru anlattım aramış annem akşam kapı çaldı ellerinde çiçkler kapımda sırılsıklam modunda geldi :D

afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)

su içççççç :47: busenin de dediği gibi canım tavuğu çok yiyebilirsin :)

menülerini düzenlemen lazım canım çok yemiyosun 2 öğün görüyorum sende genelde. nohut yemeğinin suyunu değil de nohutlarını yersen daha iyi olur canım :34:

sağol kuzum benm

bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani :50:

dua edin bana korkuyorum yaa :50:

umarım sınavın iyi geçer kuzum ben alnımın akıyla vermişim hepsini :D senden de aynı başrıyı bekliorum :D

Son düzenleme:
geçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin :9:

canım çok geçmiş olsun :50:

ay çok güldüm bunlara ilahi emooş :27:

bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten :34:

canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:

üzmemeye çalış kendin :54:

bi an o ayranlar neeeeeeeeee :52: diyecektim :9:

güzel menü burcucum :55:

erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye :9:

yine de güzel bence, afiyet olsun :54:

evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun :54:

keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:

tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer :54:

ay çok güldüm ben de :9: maşallah tartışmalarınız bile cici :16:

oleeeyy :32:

heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin :32:

vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki :27:

güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum :nazar:

yerim seni ben :54:

su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi :34:

kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsen :27: gözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan :9: neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü :ssz:

ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım :16:

menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmaz :20: çok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun :31: düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh :27:

bu ne kız ayşeeeeeee :52: bak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun :23:
daha düzenli olacak inşallah busecim ismim gülçin bu arada ekmek tüketmiyorum hiç bide fazla yemeden birden azaltmak olmuyor benim için ama bu hafta daha düzenli olacak bu arada 1 porsiyon nohutun 650 cal olduğunu öğrenince bir daha yemem herhalde:9:
kızlar kalori cetveli diye bir site var çok faydalı tavsiye ederim
bu arada busecim 6 gün önce 64 kiloydum bugün 61.9 kiloyum 2.1 kilo verdim ama 4-5 den sonra bişey yemiyorum yani:27:
iyi geceler ayşecim :54:

Busi gelmiş :) ama ben iyigeceler demeye gelmiştim yorgunum kızlar temizlik manyağı oldum evde hiç alışkın değilim ya zorlanıyorum herkese iyi geceler :16:
alış kın olmayınca zor oluyor zelişcim bu arada annene geçmiş olsun diliyorum inşallah geçer bir an önce atlatır

afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)

su içççççç :47: busenin de dediği gibi canım tavuğu çok yiyebilirsin :)

menülerini düzenlemen lazım canım çok yemiyosun 2 öğün görüyorum sende genelde. nohut yemeğinin suyunu değil de nohutlarını yersen daha iyi olur canım :34:
saol canım zaten suyunu yemedim hiç ama bir daha yemem 650 cal iş öğrenince şok oldun:26:

bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani :50:

başarılar dilerim canım

DÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:30)

• 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
  • 2 çeri domates
  • 1 salatalık
ara:(11:00)

• 10 fındık
öğle:(13:30)

• 4 yk ıspanak yemeği(1 tatlı kaşığı yağla)
  • salata
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim kepekli ekmek
ara(16:30)

• 1 kivi
akşam:(18:30)

• ızgara biftek
  • 1 kase cacık
  • salata
3 lt su,3 fincan yeşil çay, 2 fincan nescafe
30 dk walk at home, 24 dk karın bölgesi egzersizleri,75 squats

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:00)

• 2 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
  • 2 çeri domates
  • 1 salatalık
öğle:(13:30)

• 1 porsiyon şiş köfte
  • salata
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim kepekli ekmek
ara(16:45)

• 1 elma
akşam:(18:00)

• 1 kase ezogelin çorbası
  • 1 kase yoğurt
  • salata
3 lt su,5 fincan yeşil çay, 3 fincan nescafe
30 dk yürüyüş, 16 dk karın bölgesi egzersizleri,80 squats

afiyet olsun gayet güzel canım
DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir

öğlen ve akşam 17.00
buğulama balık (çupra)

ara 23.30
100 gr light yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
squat rest günümdü
tüm gün yürüdüm dışarda, spor yok :27:
afiyet olsun buse kuş kadar yemiyorsun bile:60::60::60::60:

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir

öğle 13.30
ızgara tavuk
yarım kase yoğurt

ara 17.00
100 gr. light yoğurt

akşam 20.00
ızgara tavuk
yarım kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
65 squat
100 kol sıkılaştırma hareketi

:42:
bugün biraz daha iyi yemişsin afiyet olsun buse

selam kızlar kimse gelmemiş galiba
herkese günaydınlar mutlu sabahlar diliyorum...
bursa çok soğuk sanki kar yağıcak :9::9: o derece yaniii
günaydın canım heryer aynı bu hafta hem yağmurlu hem soğuk olacakmış

Günaydın arkadaşlar

hepinize güzel bir hafta dilerim menüler süper
saol canım sanada günaydın

günaydın kızlaaaarrr;

tickerimda bi değişiklik gözünüze çarptı mıııı???? :52::52::52::52::52:
günaydın canım

hemen kendime cvp vereyim, 75.9-76.9 bloğu kırıldı, 75,5tim bu sabaahhh :52::52::52:

nesfitli kahvaltımı yaptım, hadi yeşil çay demlemeye gidiyorum ben...:51::52::51::52:
maşallah bıravo bende değiştireyim hemen tickerimi:nazar::46::46:

günaydın kuzularım sabah uyuyakalmışım derse gidemedim ama kahvaltı yapıp dier dersime gitcem :D

kızlar kilo çizelgemi yapamadım yardım edermisiniz değiştiriyim derken kayboldu gelmiyor bilen biri yaparmı benim için açıklamayı okudum kadınlar kulübünden deniyorum olmuyor

kızlar çıkıyorum ben yemek bulaşık temizlik bir sürü işim var çıkmam lazım öğlen yürüyüşede çıkacağım sonra görüşürüz bay:16::16:

kimseler gelmemiş nerdesiniz kızlar bi bakıyım çıkıyım dedim in cin top oynuyor spora gidecem ben gelene kadar toplanın lütfen

Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama :16:

SAĞOL CANIM YOK BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EVET KİLO VERDİM AMA SPORA İHTİYACIM VAR ONADA SİZİN DESTEĞİNİZLE DEVAM EDİCEM İNŞ.

kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz :nazar:

AMAN NAZAR DEĞMESİN CANIM HERHAFTA DERECEYE GİRİYORUZ. İNŞ. HEP BÖYLE GİDER.:nazar::nazar::nazar:

canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirim :50: haftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum :50: haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)

durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.

CANIM ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞIN ARTKADAŞLARDA SÖYLEMİŞ ZATEN SEN ZATEN ÇOK GÜZEL KİLO VERDİN. ALSANDA ÇOK FAZLA OLUCANI ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ DİKKAT EDİYOSUN MENÜLERİNE. SEN YİNE YEMENE DİKKAT ET HİÇ OLMAZSA DÖNDÜĞÜNDE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN. İZNE AYRILMAN MANTIKLI CANIM :34:

bugün menümü utanarak yazıyorum.akşm yemeği saatim güme gitti.yemek yemeden arkadaşlara gittim.aç olunca ve çok ısrar edilince minik bir dilim kek yedim

12 de

2 yumurta
peynir ceviz
salatalık domates

akşam 8 de
1 dilim kek:14:

20 dk aralıksız koşu

3,5 lt su

CANIM OLSUN BENİM ÇOK FAZLA GÖZÜMÜ ISIRMADI YEDİĞİN KEK BENCE MASUM DURUYO ÇÜNKÜ ÖNCESİNDE YADA SONRASINDA BİŞEY YEMEMİŞSİN TELAFİ ETMİŞSİN BENCE

günaydın arkadşlar güzel bir h.sonu dilerim herkese

bugün kızçemin d.günü onunla ilgilenecem

CANIM NİCE MUTLU SENELERE İNŞ. DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KIZÇENİN

Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!:14::14::14::14::14::14:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN AMA KAÇAMAK YOK :20::20::20: UNUT :20:

kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazla :( Konuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..

CANIM KONUYU BİLMİYORUM AMA ÜZÜLDÜM İNŞ. EN YAKIN ZAMANDA ÇÖZÜME ULAŞTIRIRSINIZ SIKMA CANINI İNSANIN HERZAMAN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ AİLESİDİR. EMİNİM SENİN İÇİN İYİ OLAN BİŞEYİ İSTİYOLARDIR. UMARIM DÜZELİR ARANIZ KUZUM

sabah(11:00)

1 haşlamış yumurta

2 ince dilim kaşar

domates yeşillik

4 zeytin

4 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

5 köfte

2 orta boy şiş et

6 bardak ayran

saat 19 gbi 1 bardak tarçınlı süt

su 2.5 litre

spor yok kızlar çok kötüyüm erkek arkadaşımla kavga ettik kusura bakmayın

hepinize iyi gceler öptüm :54:

CANIM ÜZÜLDÜM SÖZLÜNLE ARANI BOZMANA BUNLAR TATLI ATIŞMALAR GEÇİCEK BUGÜNLER İNŞ. SEN YİNEDE SENİN İÇİN EN DOĞRU ZAMANI BEKLE EVLENMEK İÇİN AMA TABİ BU SÜREÇTEDE KENDİNİZİ YIPRATMAYIN. GÜN GELİR GÜLERSİNİZ BU HALLERİNİZE EMİNİM. ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA DÜN BİTTİ YARIN HENÜZ YOK SİZ BUGÜNÜ YAŞAMAYA BAKIN CANIM.
bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner

CANIM BUNA SEVİNDİM . İŞTE BAZEN BİLMEYEREK YEDİĞİMİN ŞEYLER BÖYLE TUZAKLAR KURABİLİYOR BİZE ÇÖZMENE SEVİNDİM. İNŞ. BU HAFTA TARTIDA GÜZEL Bİ RAKAM GÖRÜCEKSİN

menümüde yazıyım
1. öğün

2 dilim kaşar
1 salatalık
1 kase nesfit
2. öğün

1 kase çorba
1.5 kepçe nohut yemeği
1 paket 150 cal lik diyet bisküvi yememem lazımdı biliyorum ama yedim:18::18:
5 saat temizlik yaptım
3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay bu kadar:42::42::42::42:
kızlar çok mu yiyorum sizce

CANIM BİLEMEDİM NE YORUM ATSAM MENÜNE. SANKİ SABAHKİ NESFİT YETERLİYMİŞ KAŞAR OLMAMIŞ YANINDA MESELA KAŞARIN KALORİSİ ÇOK YÜKSEK PEK TÜKETMEMEK GEREK DİYETTEYKEN . AKŞAMKİ DİYET BİSKÜVİDE OLMAMIŞ YEMEĞİNİ YEMİŞSİN ZATEN ONA GEREK YOKMUŞ CANIM
AMAAAAAAAAAAAAAAAA 5 SAATLİK TEMİZLİK SÜPER OLMUŞ BENDE İSTİYORUM BÖYLE UZUN Bİ TEMİZLİK YAPMAK AMA MALESEF VAKİT YOK TAKSİT TAKSİT OLUYO BENİM TEMİZLİKLERİM. :9:

DUALARIM SENİNLE CANIKM İNŞ. YÜKSEK Bİ NOT ALIRSIN

15.45 o yanlış yazmışım oraya :) ders çalışırken elim bişey arıyo sigarayı bıraktığımdan beri ilk vizelerim zor oldu biraz :9:

bu sefer kesin gitttim :3:

hee tamaam :9: ben de ocakta bıraktım canım, 3 ayı geçiyor :32: daha da başlayacağımı sanmıyorum çünkü arkadaşlarımlayken 1-2 tane içiyorum çayın kahvenin yanında, ama daha sonra canım hiç çekmiyor. aklıma bile gelmiyor. o bağımlılık durumundan kurtuldum yani :32: haftada 1-2 dal içiyorum keyif için :9:

KIZLAR SİGARAYI BIRAKTIĞINIZ İÇİN KUTLUYORUM SİZİ İNŞ. TEKRAR BAŞLAMAZSINIZ.
günaydın kızlaaaarrr;

ÇARPTI CANIM ÇARPTI 0,50 GR GİTMİŞ KUTLUYORUM SENİ SPORUN KARŞILIĞINI ALIYOSUN SANIRIM CANIM
daha düzenli olacak inşallah busecim ismim gülçin bu arada ekmek tüketmiyorum hiç bide fazla yemeden birden azaltmak olmuyor benim için ama bu hafta daha düzenli olacak bu arada 1 porsiyon nohutun 650 cal olduğunu öğrenince bir daha yemem herhalde:9:
bu arada busecim 6 gün önce 64 kiloydum bugün 61.9 kiloyum 2.1 kilo verdim ama 4-5 den sonra bişey yemiyorum yani:27:

alış kın olmayınca zor oluyor zelişcim bu arada annene geçmiş olsun diliyorum inşallah geçer bir an önce atlatır

saol canım zaten suyunu yemedim hiç ama bir daha yemem 650 cal iş öğrenince şok oldun:26:

başarılar dilerim canım

günaydın canım

EVET CANIM MALESEF BU HAFTA BÖYLE SOĞUK GEÇİCEKMMİŞ NEYSE SON SOĞULAR ARTIK YAZA NE KALDI...
KALORİ SEPETİNİ BİLİYORUM CANIM BENDE KULLANIYODUM BIRAKTIM SANKİ BANA PEK ETKİLİ OLMADI BIRAKTIM SONRA Bİ SÜREDEN SONRA SIKIYO SANKİ AMA SONUÇ ALAN ARKADAŞLARDA VAR. ŞU YÖNDEN GÜZEL AMA BEN Bİ ÇOK ŞEYİN KALORİSİNİ ORDAN ÖĞRENDİM AKLIMDA KALDILAR ŞİMDİ DİKKATLİ YİYORUM.

kızlar çıkıyorum ben yemek bulaşık temizlik bir sürü işim var çıkmam lazım öğlen yürüyüşede çıkacağım sonra görüşürüz bay:16::16:

KOLAY GELSİN CANIM GÖRÜŞÜRÜZ.

Bu hafta sonu benim için çok yorucu geçti.... Cuma akşamı düğüne gittim. Cumartesi oğluma eğitime götürdüm sonra çarşıya gittim sonra evimize kombi taktırdık oraya gittim.... Pazar günü arkadaşımın kızının 6 ay kınasına gittim... Akşamına eltimleri kayınpederlerimi ağırladım.... Ve bu sabah yorgun bişekilde işe geldim... :37:
Nasıl bi koşturma ama :9::9:
Bu arada ben diyeti bırakamadım hala çok dikkat ediyorum kocamdanda azarı yiyorum
pek sor yapamadım ama hergün sabah akşam 50 şer mekik çektim sonra cumartesi günü oğlum kucağımdayken 3 saat kadar dolaştım çok enerji sarfediyorum oğlumla çok merak ediyorum ama tartılmadım cuma günü tartılıcam tekrar haber veririm size...
Bu arada mezun oldummu bilmiyorum bakayım mezun olanlar listesine diplomam verilmişmi. :9::9:

Malesef daha mezuniyet belgem hazırlanmamış...
Zaten benimde diyeti bırakıcam yok zaten elimde değil hep diyet modundayım bişeyi yerken 2 kere düşünüyorum artık bu böyle gidicek herhalde neyse almayayımda o yeter bana yoksa tekrar dönerim listelere :18::18:

hee tamaam :9: ben de ocakta bıraktım canım, 3 ayı geçiyor :32: daha da başlayacağımı sanmıyorum çünkü arkadaşlarımlayken 1-2 tane içiyorum çayın kahvenin yanında, ama daha sonra canım hiç çekmiyor. aklıma bile gelmiyor. o bağımlılık durumundan kurtuldum yani :32: haftada 1-2 dal içiyorum keyif için :9:

bende bırakalı tam 2 ay oldu :) aramıyorum artık ilk ay çok zor geçti ama bu ay hiç aramadım :)

selam kızlar kimse gelmemiş galiba
herkese günaydınlar mutlu sabahlar diliyorum...
bursa çok soğuk sanki kar yağıcak :9::9: o derece yaniii

burda da dün geceden beri yağmur yağıyo çok soğudu hava

Günaydın arkadaşlar

hepinize güzel bir hafta dilerim menüler süper
günaydın canım inşallah güzel biir hafta olur :)
günaydın kızlaaaarrr;

hemen kendime cvp vereyim, 75.9-76.9 bloğu kırıldı, 75,5tim bu sabaahhh :52::52::52:

nesfitli kahvaltımı yaptım, hadi yeşil çay demlemeye gidiyorum ben...:51::52::51::52:

tebrikler canımmm :52::46: cumaya çok güzel bi sonuç alacaksın :16:

sağol busim barıştık çok şükür ya :D geç olduğu için yemek yiyemedik ama neyse mum ışıgında sade kahve içtik ahahaha :Dbaşka bi arkadaş diyemezdim çünkü kmseyi o kadar takmam yani dosdoğru anlattım aramış annem akşam kapı çaldı ellerinde çiçkler kapımda sırılsıklam modunda geldi :D

sağol kuzum benm

umarım sınavın iyi geçer kuzum ben alnımın akıyla vermişim hepsini :D senden de aynı başrıyı bekliorum :D

ilk sınavım çok kötüydü burcum ya notlar ingilizceydi sınav türkçe baya saçmalamışım :( Allahtan 2. sınavım çok güzel geçti :)

başarılar dilerim canım

günaydın canım

sağol canım :)

günaydın kuzularım sabah uyuyakalmışım derse gidemedim ama kahvaltı yapıp dier dersime gitcem :D

günaydın bebeğim :16:

Bu hafta sonu benim için çok yorucu geçti.... Cuma akşamı düğüne gittim. Cumartesi oğluma eğitime götürdüm sonra çarşıya gittim sonra evimize kombi taktırdık oraya gittim.... Pazar günü arkadaşımın kızının 6 ay kınasına gittim... Akşamına eltimleri kayınpederlerimi ağırladım.... Ve bu sabah yorgun bişekilde işe geldim... :37:
Bu arada ben diyeti bırakamadım hala çok dikkat ediyorum kocamdanda azarı yiyorum
pek sor yapamadım ama hergün sabah akşam 50 şer mekik çektim sonra cumartesi günü oğlum kucağımdayken 3 saat kadar dolaştım çok enerji sarfediyorum oğlumla çok merak ediyorum ama tartılmadım cuma günü tartılıcam tekrar haber veririm size...
Bu arada mezun oldummu bilmiyorum bakayım mezun olanlar listesine diplomam verilmişmi. :9::9:

ebrucum etap raporuna bi bak püsküüt mezuniyete hak kazanamadığını söylemiş sanırım %80 olmamış daha :26:

mezun oldun canım hayırlı olsun ben daha dikkat ediyorum artık zaten ama yürüyüşe çıkamadım yağmur başladı ne yapacağım bilmem

Malesef daha mezuniyet belgem hazırlanmamış...
Zaten benimde diyeti bırakıcam yok zaten elimde değil hep diyet modundayım bişeyi yerken 2 kere düşünüyorum artık bu böyle gidicek herhalde neyse almayayımda o yeter bana yoksa tekrar dönerim listelere :18::18:
ne güzel işte hep dikkat edersin kilonuda korursun umarım

kızlar, dün zeytinyağlı taze bakla yemeği yapmıştım, bugün 6 kaşık ondan yedim öğlen, iyi mi? yoksa bakla pek tavsiye edilmio muydu yaa?

sabah size yazdıktan sonra uyuya kalmışım yine:52::52::52::52:
şimdi yeşil çay içicem...

akşam da eşimle salata yicez , ama son menümü yazarım yine :)

kızlar, dün zeytinyağlı taze bakla yemeği yapmıştım, bugün 6 kaşık ondan yedim öğlen, iyi mi? yoksa bakla pek tavsiye edilmio muydu yaa?

sabah size yazdıktan sonra uyuya kalmışım yine:52::52::52::52:
şimdi yeşil çay içicem...

akşam da eşimle salata yicez , ama son menümü yazarım yine :)

bişey olmaz canım afiyet olsun

Back
X