- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
woow 3 beden masallah
azmin icin tebrikler, mezuniyetin icinde canim
olsun sorun degil ya kücültürüm yada birine veririm, benim gibi alisveris hastasi kac aydir kendine bisey almadi tuttum kendimi ama, yaz geliyor. civil civil renkler almam gerek.
otel isi de oluyor sanirim insallah. havuz icin endiseleniyorum
dün bikinilere göz attimda ben bunu giysem bacaklarim, kalcalarim karnim cikar diye düsündüm iyce panik oldum
biranönce zayiflamaliyim. bugün alarm modunda olucam 3 lt su icmeye calisip sadece 2 ögün yiyip 1 ara ögün yapmayi düsünüyorum.
19'dan sonrada yememem gerek.
günüm disarida kosusturmayla gececegi icin simdilik evden cikmadan sadece squats yapacagim.
o kososturma arsinda o elbiseyi gidip almaliyim, 38 yaza kadar mümkün degil de 40 mi alsam acaba. 42 dar oluyordu yaza kadar versemde 40 dar olmaz mi ki :26: tam 2 ayim kaldi 40 bedene düsermiyim acaba
günaydin canim, iyi eglenceler kuzeninle (gidersen)
citir adayi ve nur bunu üzerime aliniyorum
günaydin canim, kolay gelsin.
bizde bir güne temizlik ayarlayip bastan asagi evi temizlesek, camlari filan silsek iyi olur.
rutin temizlik herzaman oluyorda, köklü temizligin yeri ap ayri
2 hafta önce burada kar vardi, 2gün önceye kadar yagmur vardi.
2gündür hava sicacik artik camlar silinmek ister
vericme insallah
evet yok artik böyle kacamaklar
regl öncesi oldugu icin yine neyse diyorum aylik 1 kez cikolata kacamagimi kurabiyeye verdim. cikolata yemeyerek cezalandirdim kendimi. kacamak yok daha, sadece regl dönemi 1 gün sadece kücük cikolata var
günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim![]()
günaydin kizlar,
yine önce gecmise daldim yazmadan
Nasilsiniz?
Birazdan squats yapip kahvalti edecegim.
Sonra dus alip cikacagim.
Bugün kayip diye afis asabilirler benim icin,
hava cok güzel isim bitsede eve dönmem heralde
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah
bu gün korktugum bir randevu var, insallah cok yanmadan atlatirim :26:
teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına.

görüşürüüz

Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.![]()
venüüüsss

haftada 1.200 gr yağ ne demeeek