Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

woow 3 beden masallah :nazar:

azmin icin tebrikler, mezuniyetin icinde canim :29:

olsun sorun degil ya kücültürüm yada birine veririm, benim gibi alisveris hastasi kac aydir kendine bisey almadi tuttum kendimi ama, yaz geliyor. civil civil renkler almam gerek.
otel isi de oluyor sanirim insallah. havuz icin endiseleniyorum :27:
dün bikinilere göz attimda ben bunu giysem bacaklarim, kalcalarim karnim cikar diye düsündüm iyce panik oldum :52:
biranönce zayiflamaliyim. bugün alarm modunda olucam 3 lt su icmeye calisip sadece 2 ögün yiyip 1 ara ögün yapmayi düsünüyorum.
19'dan sonrada yememem gerek.
günüm disarida kosusturmayla gececegi icin simdilik evden cikmadan sadece squats yapacagim.
o kososturma arsinda o elbiseyi gidip almaliyim, 38 yaza kadar mümkün degil de 40 mi alsam acaba. 42 dar oluyordu yaza kadar versemde 40 dar olmaz mi ki :26: tam 2 ayim kaldi 40 bedene düsermiyim acaba :30:

günaydin canim, iyi eglenceler kuzeninle (gidersen) :32:

citir adayi ve nur bunu üzerime aliniyorum :9:
günaydin canim, kolay gelsin.
bizde bir güne temizlik ayarlayip bastan asagi evi temizlesek, camlari filan silsek iyi olur.
rutin temizlik herzaman oluyorda, köklü temizligin yeri ap ayri :9:
2 hafta önce burada kar vardi, 2gün önceye kadar yagmur vardi.
2gündür hava sicacik artik camlar silinmek ister :6:

vericme insallah :29::8::8::8:

evet yok artik böyle kacamaklar :20::20:
regl öncesi oldugu icin yine neyse diyorum aylik 1 kez cikolata kacamagimi kurabiyeye verdim. cikolata yemeyerek cezalandirdim kendimi. kacamak yok daha, sadece regl dönemi 1 gün sadece kücük cikolata var :9:

günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz :1:
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim :19:

günaydin kizlar,

yine önce gecmise daldim yazmadan :9:
Nasilsiniz?

Birazdan squats yapip kahvalti edecegim.
Sonra dus alip cikacagim.
Bugün kayip diye afis asabilirler benim icin,
hava cok güzel isim bitsede eve dönmem heralde :9::9::9:
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah :9:
bu gün korktugum bir randevu var, insallah cok yanmadan atlatirim :26:

teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına. :16: bence 40 beden olursun canım, alma 42 falan, bana güven :34: umarım randevun da iyi geçer :31:

görüşürüüz :3:

Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
:16::16::16::16::16::16:

venüüüsss :52: bu harika bir habeeer :32::21::24:

haftada 1.200 gr yağ ne demeeek :53: harikasın harikasııın :nazar: aynen devaaamm :32:

günaydın venüüss :3: sağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer :16: neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor :23:
İyi gidiyor canım, diyetisyen sonucumu yukarıya yazdım. Aman nazar değmesin hihihi:nazar: Öğle arasında menülerimi yazacağım toptan, umarım biter:9:
günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz :1:
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim :19:
Etrafımda bir çok kişide internet problemi var, bizim int. borcumuz yoktu mesela niye kapandı anlamadık. Babam bugün yaptıracak.:10:

günaydin kizlar,

Nasilsiniz?

bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah :9:
Süpermiş bebeğim ben de ofiste sıkıcı bir gün geçireceğim:32:

tam karataycı oldum bugün kızlar :9: daha yeni kahvaltıya gidiyorum :27:

görüşürüüzz :10:

Kizlar yazin saclarinizin UV-Isinlarindan ve Klorsuyundan korunmasi icin kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir ürün varmi?
Veya kendiniz yaptiginiz dogal bir karisim?
Daha önce hic kullanmadigim icin hangisi daha iyidir bilmiyorum.
Özel sac sampuani aldigim yere gitmeden size sormak istedim,
cünkü o bayan tek 1 marka önericek bana biliyorum :9:

simdi dikkatimi cektide biz seninle ayni kiloda sayiliriz.
özellikle senin menülerine daha dikkatli bakacagim :51::9::9::9::9::29:
Peki bebeğim ben arada çok sapıtıyorum ama genel olarak normal menülerim vardır:12:
venüüüsss :52: bu harika bir habeeer :32::21::24:

haftada 1.200 gr yağ ne demeeek :53: harikasın harikasııın :nazar: aynen devaaamm :32:
Ben de çoook çoook mutlu oldum Busişim! Umarım hep böyle devam eder, önemli olan yağ oranı sonuçta!:32::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına. :16: bence 40 beden olursun canım, alma 42 falan, bana güven :34: umarım randevun da iyi geçer :31:

görüşürüüz :3:

insallah canim :29:
40 beden alacagim gaza geldim, o elbiseye 2 aya kadar ya sigilacak ya sigilacak:51:
sigamazsam cezasi o sari elbiseyi yazin giyememek olacak :30::47:

venüsün menüleri de güzeldir nurcum, bak bak iyice baaak :32:
gözüm üzerinde :51::9:

İyi gidiyor canım, diyetisyen sonucumu yukarıya yazdım. Aman nazar değmesin hihihi:nazar: Öğle arasında menülerimi yazacağım toptan, umarım biter:9:

Etrafımda bir çok kişide internet problemi var, bizim int. borcumuz yoktu mesela niye kapandı anlamadık. Babam bugün yaptıracak.:10:

Süpermiş bebeğim ben de ofiste sıkıcı bir gün geçireceğim:32:

yaz yaz okucam menünü, insallah yediklerimiz birbirine benziyordur, benim icin güzel örnek olacak :52:
benim bugün uni. yok ama birazdan gidecegim randevu eminim ofiste olmakdan daha zordur :27:

asagida isimler bayaaa cogaldi kizlar ohh iyii :32::32:
ama ben kacayim artik.
squats ardindan kahvalti ve dus beni bekler.
öpüldünüz,
aksama görüsürüz insallah kizlar :29:

kacamak yapmayin sakin,
bende yapmayacagim :51::32::32::32:

yaz yaz okucam menünü, insallah yediklerimiz birbirine benziyordur, benim icin güzel örnek olacak :52:
benim bugün uni. yok ama birazdan gidecegim randevu eminim ofiste olmakdan daha zordur :27:

:1::1:
sapittigin kisimlari görmezden gelirim ben :53::9:
ama en iyisi kacamak filan yapma, gözüm üzerinde olacak ona göre :51::51::51::29:
Hihihihi tamam bebeğim. Ben de üniversiteliyim güya ama okula uğradığım yok ancak sınav dönemlerinde...:9::9::9:
Bu hafta kaçamak hakkımı doldurdum tatlımcım, çok güzel menüler gelecek.:51::51::51:

gunaydıınn kızlar :16:

gecen haftadan beri okula bugun geldim ancak, cuma gunku kilo bildirirmimi de kardesime yaptırdım.. benim telefonum hala serviste, bugun haber vericekler.. insallah biran once olur.. telefonsuz internetsiz zor oluyor malum...
bugun okula geldim kutuphanedeyim simdi... :16:

evet bu hafta 400 gr ekside oldum , ilk hedefime cok az kaldı, "yetmiş" kelimesinden kurtulmaktı ilk hedefim:) simdi tam 70 kiloyum.. insallah bu hafta 6 ları gorucem gibi:52::52:

beni gorenler cok zayıflamıssın diyorlar, kayınvalideme soyledim 70 kilo oldugumu, o kadar yoksun sen, eski halin gibisin iişte diyor:) eski halim dedigi 59-60 kilo oldugum zamanalr:52::52:

ay bakalım yaa, insallah hedefe az kaldııı:52::51:

ben de seninkileree :17:

oo hadi bakalım kolay gelsiin :21: ödem için su iç kuzum ve yeşil çay ebrunun da dediği gibi, cumaya kalmaz o :34:

menülerini gözden geçir tatlım, doğru şekilde beslenmiyor olmalısın, tartılar yalan söylemez :27: ama üzülme, 100 gr dahi veremediğimiz zamanlar oluyor yine de , hele ben dukanda neler çektim :9: saf protein yaparsın verirsin ama sonra sebzeler ve nişasta girince paat diye geri alırsın söyliyeyim :26: dukandan biliyorum, metabolizmanı bu şekilde yorma bence. şaşırtmak için tek gün saf protein yap yeter :54:

kuzum neden kilo alasın ki yaa :52: böyle şeyler düşünme, düşünce gücünü unutma. alırsan da hemencecik verirsin. bu koruma evresinde mutlaka 3 günde 1 tartıl canım, kendini kontrol et.. bu sayede almayacağız geri. bunu 6 ay yapmalıyız en az ki metabolizmamız kilomuza alışıp durulsun, sonrası daha kolay olacak :32:

ve tabiki dukan usulü koruma yapcam, yoksa tüm kiloyu geri alırım yapmayan her dukancı gibi ebrum :18:

hurma 4 çok fazla ebrucum ama benim asıl gözüme batan oradaki salamlı sandviç :53: canım salamın kalorisine baktın mı sen, salamlar sosisler acayip kalorili ve çook yağlı şeyler :50: yanlış bir seçim olmuş. bunu yiyeceksen bile sabah kahvaltısında yemelisin. akşam 20.00 2 dilim ekmek arasına salam için çok geç bir vakit, tüm günü batırmış bence :27: korumaya geçince de buna dikkat. çok yağlı şeyleri öğleden sonra tüketme kuzum :54:

günaydın venüüss :3: sağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer :16: neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor :23:

bana çok masum gelmişti o salamlar ama değillermiş :27:
aslında salamı sosisi çok sevmem ararmamda ama yemek yapıcak gücüm yoktu biraz cız bi atıştırmalık oldu daha dikkatli olurum canım.:34:
tartılmaya gelince şimdi diyeti bırakıyorumya korkuyorum tartılmaya cumadan beri hiç tartıya çıkamadım yarın sabah bi çıkayım bakalım ne durumdayım :18::18:

günaydin kizlar,

Nasilsiniz?

hayırdır canım ne randevusu sevgilim yoksa işmi?:23:

Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
canım bu çok güzel bi haber tebrik ederim. :46::46:

tam karataycı oldum bugün kızlar :9: daha yeni kahvaltıya gidiyorum :27:

görüşürüüzz :10:

görüşürüz canım afiyet olsun ben öğle yemeğine çıkıcam birazdan :56::56:

asagida isimler bayaaa cogaldi kizlar ohh iyii :32::32:
ama ben kacayim artik.
squats ardindan kahvalti ve dus beni bekler.
öpüldünüz,
aksama görüsürüz insallah kizlar :29:

kacamak yapmayin sakin,
bende yapmayacagim :51::32::32::32:

görüşürüz canım iyi gezmeler sana

11 nisan persembe menum

sabah 6.30

1 yumrtta
zeytin
peynir

oglen 13.00

bir kac tane ceviz-fındık
2 tane kuru incir

ara
3-4 tane fıındık-ceviz

aksam 19.00

1 tabak karnıbahar

su 2 lt

arkadaslar cuma dan itibaren menulerim cok duzensizdi, evde cocuklarlaydım.. ne saatler aklımda ne de menuler... ama spor yaptım, ip atlama, mekik, hareketli dans...

:21::21:

selam Kızlaaarr, anca girebildim, cvplarımı vereyiiimm, ohhh...

keki yedim ama 40 dk platesle aldığımı erittim canım :15:

tamam o zaman Burcuu, affettik :35::35::35:

cerencim ekmek yemiyorum her türlü unlu mamül yasak

süpersin walla canım, harika .. ben azalttım ama yiyorum walla...

evet kuzucum dengelemişsin :34:

menü güzel ama saat 21.10 için doğru bir ara yemek olmamış canım. sütte laktoz var, bu saatte içmen doğru değil o yüzden. o saatte en doğrusu yarım kase yoğurttur bence. bir de karidesin yanındaki ekmekler olmamış :26: 1 dilim olsa hadi neyse ama 2 fazla. bol karides yeyip, ekmek yerine de salata yesen süper olurmuş :34:

yine de güzel menü sayılır, suyunu ve sporunu yazmayı unutmuşsun sanırm :26: afiyet olsun :54:

iyi geceler :54:

tamam cnm dikkat edicem, ama süt gerçekten çok azdı, makina kahvesi içine ekledik yani.. ama ok ona da dikkat ederim cnm...
ekmeğe gelince, sabah-öğlen yemedim diye 2 dilim yiyeyim demiştim :( tamam onu da akşam 1e indiririm...

evet ya, yatağa yatınca birden farkettim biliyo musun, spor ve suyu unuttum diye...
şimdi yazayım,

1,5Lt su içtim + 2 kupa yeşil çay (biri zencefilli) + spor yok ama 1 saat masaj var :35::35::52::52::52:
bu akşam PT var..

sabahtan beri 750ml su + 1 büyük kupa yeşil çay içtim..
akşama kadar 1,5LT olur suyum, +1 de yeşil çay içerim.... sporda zaten 1 lt su içiyorum..

ooohhhhh.. sefam olsuuunnn... :33::33::33::33::33::33:

waaawwww, 1200 gr yag superrrmişşşş!! :46::46::46::46::46::52::52:
aynen devam canım benim, cok iyi gidiyorsunnn:46::46:

gecen haftadan beri okula bugun geldim ancak, cuma gunku kilo bildirirmimi de kardesime yaptırdım.. benim telefonum hala serviste, bugun haber vericekler.. insallah biran once olur.. telefonsuz internetsiz zor oluyor malum...

evet bu hafta 400 gr ekside oldum , ilk hedefime cok az kaldı, "yetmiş" kelimesinden kurtulmaktı ilk hedefim:) simdi tam 70 kiloyum.. insallah bu hafta 6 ları gorucem gibi:52::52:

beni gorenler cok zayıflamıssın diyorlar, kayınvalideme soyledim 70 kilo oldugumu, o kadar yoksun sen, eski halin gibisin iişte diyor:) eski halim dedigi 59-60 kilo oldugum zamanalr:52::52:

günaydın canım kayınvaliden çok motive etmiş seni bence inş. en kısa zamanda 6 lı rakamlarıda görürsün canım

AY BENİM DE İLK HAYALİM BU CANIM!:16::16::16::16::16: ŞU MESAJINI OKUYUNCA ÇOK MOTİVE OLDUM. NAZAR DEĞMESİN!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım bu çok güzel bi haber tebrik ederim. :46::46:
Çok teşekkür ederim bebişiiimmm:8::8::8:
arkadaslar cuma dan itibaren menulerim cok duzensizdi, evde cocuklarlaydım.. ne saatler aklımda ne de menuler... ama spor yaptım, ip atlama, mekik, hareketli dans...

:21::21:
Ay benim de öyledi ama dün diyetisyenime gittikten sonra kendime geldim:51:

Back
X