Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin cnmmmmmm :3:

ayy nasıl yoruldum burcum sorma geç geldim eve hemen uyumuşum :)
gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin :9:

11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)

15:00
6 cilek

17:00
1 kuru kayisi

21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur :27:
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:

2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )
kurabiye olmasaymış güzelmiş canım :)
saol Busee :) inşallah bööle devam eder...
ya ben de şüphelendim aslında ama ekmek yemedim yanında... sabah da nesfit yemiştim, akşam 2 dilim yedim salatayla , dengelenmiştir..

süper olmuş, hatta az bile olmuş cnm.. böyle çok az yemeye alıştırma ki heğ kilo vermeye devam et..

evet cnm çok azz!! bu kadar az olmamalı... :50: zarar verme kendine :50:

harika cnm.. hiç ekmek yemiyor muydun sen?

kek mi? oohhh, hadi yemişin madem, afiyet olsun Burcuuuu, yeme bi daha evet cnm.. :)

hem geçmiş olsun, hem kolay gelsin cnm..

cnm hem akşam yemeğin çok geç olmuş, hem de kurabiye neee?? :47:
sağol canım :)
bugünkü menüm:

sabah (09:30)
200ml light süt + nesfit

öğlen (14:30)
6 kaşık z.yağlı bakla + yoğurt

ara (16:30)
2 kuru kayısı + 2 ceviz

akşam (19:00)
karidesli salata (az karides) + 2 dilim kepek ekmeği

ara (21:10)
light sütlü kahve (80ml falan süt) + 1 ceviz (hatta şimdi içiyorum kahveyi kızlarrr:52::52::52::52:)

akşamki ekmek olmamış canım. akşamki sütlü kahve yerine sade içseymişsin daha iyi olurdu :)
tek degilim demek ki o konuda :29::9::9::9::9:
insallah senin gibi basarili olurumda azaltmada sknti yasamam :29:
tesekkür ederim canim :54:
aynen devammm :8::8::29:

Masallah :nazar::nazar::29:

gezmek yeni sehirler, yeni ülkeler görmek insanin ufkunu aciyor, güzel yapiyorsunuz canim:29:

cokgecmis olsun canim:2:

cok güldüm :9::9::9::9:

hayirdir canim ne oldu?
iyimisin simdi :29:

hakkinizda hayirlisi olsun canim, ama cok uzatmakda güzel degil :34:

canim nasil gecti sinavlarin?:29:

kizlar haklisiniz cok cok.
ilk kez kacamak yaptim, kendimi kötü hissettim acikcasi.
birdaha yapmamaliyim ama lütfen bana baski yapin su dünkü kurabiye hatasinitekrarlamam icin :5:

tuvalet büyük sıkıntı canım alışkanlık olunca vazzgeçmek zor oluyo :(
sınavlarımdan biri kötüydü canım ama diğeri iyiydi çok şükür :)
bugün menüm

7:30
2 yumurta omlet (yagsiz)
1 kk peynir 50% yag
2 zeytin
1 domates
1 tam bugday "topuz ekmek"

14:30
salata yogurt soslu
gnocchi soslu (gorgonzola ve ispanak)

21:00
1 tabak ezogelin corbasi
1 kase yogurt

3 vardak yesil cay + 1,5lt su (0.5 lt daha icerim sanirim)
bol yürüyüs ve uni. ardindan o dükan senin bu dükan benim baya dolandim saatlerce :9:

nurcum akşam yemeğin geç olmasaydı keşke daha güzel menü olabilirmiş :) afiyet olsun canım :)
hayırlı yolculuklar aysecim

afiyet olsun çok güzel olmuş

kolay gelsin o zaman sana canım

abart
ma sporu canım zaten elim ayağım titredi diyorsun birdaha yemezsin olur biter sağlığın daha önemli öyle olunca süt al iç ayran iç daha iyi
sabah saat 9-10 gibi yiyorum akşamda 4-5 gibi canım az değilde kalorisi az canım ondan öyle geliyor zaten bu gün biraz daha yeyim diye zorladım ama yiyemedim doğru yoldayım demekki ayrıca bende karatay hanım gibi düşünüyorum 2 öğün yeterli

geçmiş olsun canım

hoşgeldin tatlım

kurabiye olmamış ve saat 9 çok geç akşam için en geç 6 ya kadar bitirmelisin yemek işini

az değilde canım kalorisi az diyelim:34:

afiyet olsun canım güzel

iyi geceler:16::16:

2 öğün yemek iyi canım ben sadece ara çok fazla acıkmıyo musun diye merak ettim :)

MENÜM

sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
sade türk kahvesi

öğle
15.30
yumurtalı haşlanmış ıspanak
yarımkase yoğurt

akşam 18.15
dukan etli lahana sarması
yarım kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi

süpersin bebeğim afiyet olsun :16:
günaydın gönlümün çıtırları gözümün nurlarııı :16:

kızlar bugün gencaylardaım ev temizlicez annesiyle tabi gencayda evde duvar yıkıcak bize yoğun bigün olcak akşam evde olurum ama baya hareketli bigün bu arada tartı bni cuma mutlu eder umarım çnkü anlamadığım bi şişliğim var yüzüğüm parmağıma olmadı bu sabah sıktı umarım bi sıkıntı çkmaz hepiniziiii çok öptüm :54::54::54:

:66::66::66::64::64::64::79::79::79::118::118::118::118:

günaydın bebeğim :) kolay gelsin valla ben öldüm bittim yaniiii :14:
sabah (07:00)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

tavuklu mantar sote
1 ekmeğin kıyısı
cacık

ara

4 hurma (biraz fazla oldu ama karnım acıkmıştı)

akşam (08:00)

salamlı sandviç
1 bardak ayran

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

daha spora başlayamadım ev iş çalışmak misafir kendime vakit kalmıyo bu akşam yine kayınpederlerim bizde yarın akşam oğluma gidicem hayatım koşuşturmayla geçiyo. en azında mekik çekebiliyorum...bakalım bu akşam bende kalmazlarsa indiricem netten bişeyler

ebruuuuuuu korucam derken o sandviç neeeeee :47: bundan sonra daha güzel menüler ollcak inşallah :16:
Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:

günaydın canımmm :16::16: internet herkes de kötü sanırım :9: dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli
günaydin kizlar,

yine önce gecmise daldim yazmadan :9:
Nasilsiniz?

Birazdan squats yapip kahvalti edecegim.
Sonra dus alip cikacagim.
Bugün kayip diye afis asabilirler benim icin,
hava cok güzel isim bitsede eve dönmem heralde :9::9::9:
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah :9:
bu gün korktugum bir randevu var, insallah cok yanmadan atlatirim :26:

hayırdır canım ne randevusu?
Kizlar yazin saclarinizin UV-Isinlarindan ve Klorsuyundan korunmasi icin kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir ürün varmi?
Veya kendiniz yaptiginiz dogal bir karisim?
Daha önce hic kullanmadigim icin hangisi daha iyidir bilmiyorum.
Özel sac sampuani aldigim yere gitmeden size sormak istedim,
cünkü o bayan tek 1 marka önericek bana biliyorum :9:
valla hiç bilgim yok tatlım. ev arkadaşım havuz sonrası maske yapıyo saçına tek bildiğim o var. o da karışık bitki yağı hazır satılıyo içeriğini pek bilmiyorum
gunaydıınn kızlar :16:

gecen haftadan beri okula bugun geldim ancak, cuma gunku kilo bildirirmimi de kardesime yaptırdım.. benim telefonum hala serviste, bugun haber vericekler.. insallah biran once olur.. telefonsuz internetsiz zor oluyor malum...
bugun okula geldim kutuphanedeyim simdi... :16:

evet bu hafta 400 gr ekside oldum , ilk hedefime cok az kaldı, "yetmiş" kelimesinden kurtulmaktı ilk hedefim:) simdi tam 70 kiloyum.. insallah bu hafta 6 ları gorucem gibi:52::52:

beni gorenler cok zayıflamıssın diyorlar, kayınvalideme soyledim 70 kilo oldugumu, o kadar yoksun sen, eski halin gibisin iişte diyor:) eski halim dedigi 59-60 kilo oldugum zamanalr:52::52:

ay bakalım yaa, insallah hedefe az kaldııı:52::51:
tubacımmm çok sevindim gerçekten çok güzel bi haber bu :) bende annemlerin tepkisini merak ediyorum daha zayıflamış halimi görmediler :)
11 nisan persembe menum

sabah 6.30

1 yumrtta
zeytin
peynir

oglen 13.00

bir kac tane ceviz-fındık
2 tane kuru incir

ara
3-4 tane fıındık-ceviz

aksam 19.00

1 tabak karnıbahar

su 2 lt

afiyet olsun canım güzel olmuş menün :nazar:
ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa :23:

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar :51:

işlem tamam :42:

bu habere napılırrrrrr tabiki göbek atılırrrr :65::64::62::66::81::82::103::124::122:
süpersin buseeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaaarr saatlerce geçmişi okuyup yazmayı nasıl özlemişim hep böyle olalımmmm :16:

dün akşam gelemedim çok geç bitti işim. sabah da erkenden kalkıp hastaneye giittim babaannenin beni göresi gelmiş :16: her zamanki gibi şekerliği üstündeydi pakize sultanın :16: pakize sultan da zayıfladığımı farketti :16: bana hamursuz getirmiş özel:16: çok severim bi de biliyo sevdiğimi sabah 1 parça yedim artık gönlü kırılmasın diye ama çok az :34:

her yerim ağrıyo temizlik bulaşık yemekler derken resmen ölmüşüm ya bu gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum :25:

ebrucum ben maveranın menüsünü çok beğendim.kuruyemişler tok kalorili yiyecekler tok tutar açıktırmazlar.tabik kavrulmamış yenmesi kaydıyla

canım yok yanlış anladın beğenmediğim için yazmadım öyle gayet güzel menüsü ama ne bileyim az gibi geldi bana daha sabah konuştuk az yemekte kiloyu durdurabiliyo diye o yüzden öyle söyledim yoksa güzel menüsü

canım hiç bilmiyorum saç için bir koruyucu, hatta sen şu sana tavsiye edilen markayı bizimle paylaşssan çok faydalı olur, bana da lazım öyle bir şey, saçlarım yıprandı iyice :26:

Tabiki venüüüs, en önemlisi yaağğğğ :52::nazar:

bak işte bu düşünce yapısını beğendim, ceza ödül durumları en motive edici şeyler. Ben diyete başladığım gittim en pahalısından 36 beden pantolon aldım kendime. Onu odamda koltuğun üstüne bıraktım gözümün önüne. O zaman 42 bedendim ve giremeyeceğimi bile bile her hafta denedim, işkencemi çektim ve hırslandım. 56 olduğumda zor da olsa içindeydim :34:

hepiniz yapın bunu kızlaaaaaaarrrrrrr :32:

Tamam tatlım, öpüldün :54:

Günaydın canım, çok güzel haberler bunlar. Tebrik ederim :46:

Ay şu haftayı bir atlatalım gider ayak + falan çıkma ebruuuuuuu :52: Bu arada sordum durumunu canım, tekrar yarışabiliyorsun, sadece diskalifiye olan üyeler tekrar yarışamıyormuş :32:

Güzel menü ama az sanki :26: Karnabaharın yanında yoğurt iyi giderdi :27:

Ekmek sabah 2 dilim olmasında sorun yok, akşam ben olsam hiç tüketmem ekmek, onun yerine yoğıurt yerim, ayran içerim ya da salata yerim. Ekmek akşam sıkıntı :9: Akşam ki ekmeğini öğlen 1 şeklinde tüket, akşam zorda kalmadıkça yeme bence cerenim :34:

Her şey hedefe daha çabuk ulaşmak için :kkk: Suyun 1,5+1 şeklinde 2,5 oluyor yani, gayet güzel, spor da süper olacak, tamamdır çok iyisin bugün :32:

çok kafam karıştı ceren ne diyorsun ya :27: Toplam kaç lt su kaç kupa yeşil çay :9:

Teşekkür ederim ayşecim, allah bir daha o bedenleri göstermesin bana :ssz:

yok canım artı çıkmayı düşünmüyorum hatta 100 gr daha eksi çıkıp 55 olmak istiyorum hatta daha ekside olabilir yani :17::17:
Ya aslında hiç içime sinmiyo böyle belgesiz mezuniyet :19::19: Ama yapıcak bişey yok :50:

[sıze=3]ben [sıze=3]size bomba haberi ver[sıze=3]medim yaaaaaaaa [/sıze][/sıze][/sıze]:23:

[sıze=3]bu sabah itibari ile[sıze=3] 49.9 kg. Bir insanım kı[sıze=3]zlar [/sıze][/sıze][/sıze]:51:

Işlem tamam :42:

canım yaaaa süper bi haber bbuuuuu :52::52::52:
Yalnız yakında uçucaksın tutamıcaz seni bak ona göre dur artık :9::9::9:

busecim kızıldan kurtulmanın tek yolu açtırman yada sildirmen.ben acçma işlemini kendim bile yapıyorum,tecrübeliyim artık.kızıl zor bir renk bir çok çeşidi kullandım ama bir daha aslaaa.akması çabuk solması nevresim havlu her ye bulaşması:50:aman aman bir daha olmaz

canım yaaa bende 2 yıl kızıl kullndım çok memnun kaldım hiç akma yaşamadım havlularım batmadı ama hayatımda ilk defa ve son oldu zaten boyamıştım. Döndürmekte çok kolay oldu kahveye boyadım hepsi kapandı gitti.
Koleston kullanmıştım ben senin neden öyle olduki? :26:

Meraba herkese :3:

dün burda çok kötü yağmur yağıyordu bende çıktım dışarda yürüdüm şarkı söyledim yağmurda dans ettim çok eğlendim ama sırılsıklam olup eve döndüm vee üşüme baş ağrısıyla uyudum uğrayamadim bu gün iyim ama :)

[sıze=3]arkadaşlar madamkaramel takımımıza girmek için ona tanınan deneme süresini geçememiştir, duyurulur.[/sıze]

tamam canım evet hiç katılımda bulunmadı bi ceee dedi gitti.:5:

akşamki ekmek olmamış canım. Akşamki sütlü kahve yerine sade içseymişsin daha iyi olurdu :)

nurcum akşam yemeğin geç olmasaydı keşke daha güzel menü olabilirmiş :) afiyet olsun canım :)

2 öğün yemek iyi canım ben sadece ara çok fazla acıkmıyo musun diye merak ettim :)

Günaydın bebeğim :) kolay gelsin valla ben öldüm bittim yaniiii :14:

Ebruuuuuuu korucam derken o sandviç neeeeee :47: Bundan sonra daha güzel menüler ollcak inşallah :16:

Günaydın canımmm :16::16: Internet herkes de kötü sanırım :9: Dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli

Valla hiç bilgim yok tatlım. Ev arkadaşım havuz sonrası maske yapıyo saçına tek bildiğim o var. O da karışık bitki yağı hazır satılıyo içeriğini pek bilmiyorum

tubacımmm çok sevindim gerçekten çok güzel bi haber bu :) bende annemlerin tepkisini merak ediyorum daha zayıflamış halimi görmediler :)

Bu habere napılırrrrrr tabiki göbek atılırrrr :65::64::62::66::81::82::103::124::122:
Süpersin buseeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım evet busedende yedim azarımı sandviç olmadı bidaha tekrarlanmıcak :17::17:

kızlaaaarr saatlerce geçmişi okuyup yazmayı nasıl özlemişim hep böyle olalımmmm :16:

Dün akşam gelemedim çok geç bitti işim. Sabah da erkenden kalkıp hastaneye giittim babaannenin beni göresi gelmiş :16: Her zamanki gibi şekerliği üstündeydi pakize sultanın :16: Pakize sultan da zayıfladığımı farketti :16: Bana hamursuz getirmiş özel:16: çok severim bi de biliyo sevdiğimi sabah 1 parça yedim artık gönlü kırılmasın diye ama çok az :34:

Her yerim ağrıyo temizlik bulaşık yemekler derken resmen ölmüşüm ya bu gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum :25:

canım yaaa hamursuz ne? :26:

tamam canım evet hiç katılımda bulunmadı bi ceee dedi gitti.:5:

canım evet busedende yedim azarımı sandviç olmadı bidaha tekrarlanmıcak :17::17:

canım yaaa hamursuz ne? :26:

hamursuz ıspartanın yalvaç ilçesinin meşhur ekmeği hamuruna yağ koyuyolar, katmer gibi görünüşü ama tadı çok farklı hamursuz diyolar ama bildiğin hamurişi :9: babaanne yalvaçta oturuyo her gelişinde getiriyo :)

Meraba herkese :3:

dün burda çok kötü yağmur yağıyordu bende çıktım dışarda yürüdüm şarkı söyledim yağmurda dans ettim çok eğlendim ama sırılsıklam olup eve döndüm vee üşüme baş ağrısıyla uyudum uğrayamadim bu gün iyim ama :)

hoşgeldin canım
ooooohhh iyi yapmışsın hem stres atmışsındır... :32::32:
hamursuz ıspartanın yalvaç ilçesinin meşhur ekmeği hamuruna yağ koyuyolar, katmer gibi görünüşü ama tadı çok farklı hamursuz diyolar ama bildiğin hamurişi :9: babaanne yalvaçta oturuyo her gelişinde getiriyo :)

hııımmm yani cıssss olan bişey yemişsin seeennn :20::20::20:
hadi bu seferlik babannenin hatrına görmezden geliyorum verdiğin kiloların ödülü olsun bu kaçamakta sana :34:

hoşgeldin canım
ooooohhh iyi yapmışsın hem stres atmışsındır... :32::32:

hııımmm yani cıssss olan bişey yemişsin seeennn :20::20::20:
hadi bu seferlik babannenin hatrına görmezden geliyorum verdiğin kiloların ödülü olsun bu kaçamakta sana :34:

evet canım baya cısss yanii :) bi lokma aldım zaten saat 9 gibi olunca da çok dert etmedim :)

afiyet olsun busecim çok güzel menün

önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminim:34::34:

günaydın canım kolay gelsin işiniz çokmuş bende dün bir odayı çamaşır suyuyla sildim bittim yani dipte bir odam biraz rutubet olmuş çatıdan korneje doğru akmıştı yağmurlarda oraları temizledim gerçekten çok zor oluyor kolay gelsin tekrar senin için spor niyetine hareket olur ne güzel

yeminle öldüm cnm ya sabah 9 dan beri offfff :D bolsu içtim 2 yi buldum biraz önce:D

canım sende farkındasın zaten telafide etmişsin menün güzel top kek haricinde... sporun daha güzel :34:

tamam canım sen nasıl istersen öyle yaz. umarım kilo almam ve geri dönmek zorunda kalmam.

afiyet olsun kuzum sen şimdi dukan usulümü korumaya geçiceksin canım?

canım benim boyum 1,60 aslında bu boya 50 kilo olmam lazım sanırım ama ben 50 kilo olursam hortlak gibi dolaşırım ortada :37:

evet canım kalorisi çok az olmuş çünkü yediklerinin kalorisi çok düşük olsun sen kendini kötü hissetmediysen sorun yok ben mesela ez yemek yediğimde başım felaket ağrır belki yemeğin yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirdin.

canım sen sanırım urfadaydın annenler nerde oturuyor?

canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım :34:
bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:

günaydın canım kolay gelsin sana şişkinliğin belki dün ödem yapıcı bişey yemişsindir. bugün biraz suyunu arttır yeşil çayını iç geçer inş. belkide regl yaklaşıyordur.

saol cnm :D

ben de seninkileree :17:

oo hadi bakalım kolay gelsiin :21: ödem için su iç kuzum ve yeşil çay ebrunun da dediği gibi, cumaya kalmaz o :34:

menülerini gözden geçir tatlım, doğru şekilde beslenmiyor olmalısın, tartılar yalan söylemez :27: ama üzülme, 100 gr dahi veremediğimiz zamanlar oluyor yine de , hele ben dukanda neler çektim :9: saf protein yaparsın verirsin ama sonra sebzeler ve nişasta girince paat diye geri alırsın söyliyeyim :26: dukandan biliyorum, metabolizmanı bu şekilde yorma bence. şaşırtmak için tek gün saf protein yap yeter :54:

kuzum neden kilo alasın ki yaa :52: böyle şeyler düşünme, düşünce gücünü unutma. alırsan da hemencecik verirsin. bu koruma evresinde mutlaka 3 günde 1 tartıl canım, kendini kontrol et.. bu sayede almayacağız geri. bunu 6 ay yapmalıyız en az ki metabolizmamız kilomuza alışıp durulsun, sonrası daha kolay olacak :32:

ve tabiki dukan usulü koruma yapcam, yoksa tüm kiloyu geri alırım yapmayan her dukancı gibi ebrum :18:

hurma 4 çok fazla ebrucum ama benim asıl gözüme batan oradaki salamlı sandviç :53: canım salamın kalorisine baktın mı sen, salamlar sosisler acayip kalorili ve çook yağlı şeyler :50: yanlış bir seçim olmuş. bunu yiyeceksen bile sabah kahvaltısında yemelisin. akşam 20.00 2 dilim ekmek arasına salam için çok geç bir vakit, tüm günü batırmış bence :27: korumaya geçince de buna dikkat. çok yağlı şeyleri öğleden sonra tüketme kuzum :54:

günaydın venüüss :3: sağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer :16: neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor :23:

seni yerim bn :D

ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa :23:

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar :51:

işlem tamam :42:

waow sana hastayım buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

akşamki ekmek olmamış canım. akşamki sütlü kahve yerine sade içseymişsin daha iyi olurdu :)

günaydın bebeğim :) kolay gelsin valla ben öldüm bittim yaniiii :14:

ebruuuuuuu korucam derken o sandviç neeeeee :47: bundan sonra daha güzel menüler ollcak inşallah :16:

günaydın canımmm :16::16: internet herkes de kötü sanırım :9: dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli

valla hiç bilgim yok tatlım. ev arkadaşım havuz sonrası maske yapıyo saçına tek bildiğim o var. o da karışık bitki yağı hazır satılıyo içeriğini pek bilmiyorum

bu habere napılırrrrrr tabiki göbek atılırrrr :65::64::62::66::81::82::103::124::122:
süpersin buseeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

emoşşşş hislerimiz aynı dökülğorum şu an ama ev mis oldu :D

dün akşam gelemedim çok geç bitti işim. sabah da erkenden kalkıp hastaneye giittim babaannenin beni göresi gelmiş :16: her zamanki gibi şekerliği üstündeydi pakize sultanın :16: pakize sultan da zayıfladığımı farketti :16: bana hamursuz getirmiş özel:16: çok severim bi de biliyo sevdiğimi sabah 1 parça yedim artık gönlü kırılmasın diye ama çok az :34:

her yerim ağrıyo temizlik bulaşık yemekler derken resmen ölmüşüm ya bu gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum :25:

ahahahahahah kuzum bnm senin için devamlı mesaj atarım evde oldukça sen oku die :D

kızlar, Buse hocamı dinliyorum, ve suyu 1,5 lt yapmak üzereyim an itibarıyla.. nedeeeeenn? çünkü sporda 2 saat içinde 1lt zaten içiyorum...
olacak 2,5 :)
akşam 2 bardak daha içsem yatmadan, oluuurrr 3...

ebrucum çok şaşırdım.kızıl hangi marka olursa olsun akar yapısı öyle siyahta aynı şekilde.ben loreal,koleston,palette,syoss hepsini kullandım.

busecim kızılı siyah dahil hiç bir renk tamamen kapatamaz aralarda ışıkta görülen kızıl yansımalar olur. silme işlemini bir losyonla yapıyor ve yıpratmadığı söyleniyor.istanbuldasın şanşlısın kuaförlere sor canım yapan yer çoktur.ben 5 ay önce mavi siyah yaptım o bile 2-3 ay aktı mavi mavi.1 ay önce açtım açık kahveye döndüm.benim saçlarım güçlü ve dayanıklı o yüzden cesaretim:27:

sen de iyi ki varsın Venüüüsss... :54: hepimiz iyi ki varız, iyi ki birlikte çıtırlaşıyoruzzzz..:52::52:
Evvveeeet bebeğim yaaa burayı bulduğum ve dahil olduğum için çok mutluyuuummmm
venüüüssss, 69,9u aynı zamanlarda görücez heralde.. ha gayret kuşuuuummmm..
69,9 olunca 5 saat ağlarım yıllardır o rakamı görmedim bileeee
11, 12, 14 güzel :42:

13, 15 te öğle yemeklerinden sonrası felaket :47: olmamış venüs :19: wasa yemişsin yine hem de saat 20.30 da, ayrıca akşamları meyve yemişsin bol bol ve akşam yemeklerini de geç yemişsin, ı ıh beğenmedim :9:

toparlan bakim çıtır adayı venüs, noluyor heeeeee :22:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26: Vur kafama kafama bur zaten hep

arkadaşlar madamkaramel takımımıza girmek için ona tanınan deneme süresini geçememiştir, duyurulur.
:5::5::5::5::5::5:
Ay internetsiz karanlık boşluklarda ışıksız gibi oluyorum yemin ederim:23::23::23::23:

Merhabalar 13 .takımın güzelleri.

Ben kardeş 4. takımdan ausencia...

Herkese sağlıklı , kalıcı ve keyifli kilo vermeler diliyorum .Yaptık oldu diyeceğiz bu yaz inşallah :34:

KK. nın yemek yarışmasına katıldım .Özel bir favoriniz yoksa tüm diyet yoldaşlarımdan desteklerini bekliyorum :16:

Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası tariflerimle yarışmadayım .

Şimdiden teşekkürler....

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-44.html#post29908374

emoş bir parçadan bişey olmaz tadına bakmışsın sadece

evet canım bence de :):) yağlı diye korktum sadece ama erken olunca çok da takmadım valla :34:

Merhabalar 13 .takımın güzelleri.

Ben kardeş 4. takımdan ausencia...

Herkese sağlıklı , kalıcı ve keyifli kilo vermeler diliyorum .Yaptık oldu diyeceğiz bu yaz inşallah :34:

KK. nın yemek yarışmasına katıldım .Özel bir favoriniz yoksa tüm diyet yoldaşlarımdan desteklerini bekliyorum :16:

Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası tariflerimle yarışmadayım .

Şimdiden teşekkürler....

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-44.html#post29908374

yemekler çok lezzetli görünüyo ellerine sağlık oyumu da kullandım :34:

Misafir geldi çıkmak zorunda kaldım

busi idolüm takımın en çıtırı supersin ya seviyorum seni tebrik ederim hedefini aşmışsin bile seni örnek alıyorum resimlerini de bekliyoruz :46: :16:

DÜNKÜ MENÜM

sabah:(08:00)
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 domates
öğle:(13:00)
  • 1 porsiyon şiş köfte
  • salata
  • 1 ayran
ara:(15:00)
  • yarım elma