Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy evet çok güzel oldu bugün arkadaşımın evine yürüyerek gidip geldim yaklaşık 5 km yaptı :) 1 saat de dans üzerine de 105 squat bugünlük spor tamam :16:

afiyet olsun bebeğim öğle yemeğini yememişsin sanırım :) süper menü :16:

süper ciddeeen, sen tamamsın bugüüün :52::nazar:

yapışımı anlatayım canım ıspanakları haşladım 1 yk yağa soğan salça koydum üzerine haşladığım ıspnakları koydum bu kadar :D ha bide 3 yk bulgur koydum annem ben bulgursuz yemem dedi ıspanak 2 kilo bu arada :8:

hımm anladım canım, hiç yağ olmasa daha iyi ama bu da güzel. daha fazla koyma yağ, bir de bulgur olmasa çok iyi olurmuş sanırım. ama yağ oranın az olduğu için güzel yine de bence :31: ayşe nin yorumunu merak ediyorum, o bu tarz şeylerin yorumlarında çok iyi, bakalım o ne diyecek :32:

emoşşşş hamburgeride buldummmmmmm :52: $522054_10151869647044848_1804546333_n.webp$tumblr_mkzjpaJ36Q1s9ve1jo1_500.webp

süper ciddeeen, sen tamamsın bugüüün :52::nazar:

hımm anladım canım, hiç yağ olmasa daha iyi ama bu da güzel. daha fazla koyma yağ, bir de bulgur olmasa çok iyi olurmuş sanırım. ama yağ oranın az olduğu için güzel yine de bence :31: ayşe nin yorumunu merak ediyorum, o bu tarz şeylerin yorumlarında çok iyi, bakalım o ne diyecek :32:

bnde ayşe ablanın yorumunu merak ediorum ama sadece kendime yapmadığım için busi yoksa bna kalsa bn herşeyi yağsız yapıcam sanırım :D

ay bunlar çok güzel yaa :9: şu faik diyetine bayıldım ben :27:

bnde ayşe ablanın yorumunu merak ediorum ama sadece kendime yapmadığım için busi yoksa bna kalsa bn herşeyi yağsız yapıcam sanırım :D

dukanda mesela 1 tatlı kaşığı z. yağına izin var günlük, sen koca yemeğe 1 yemek kaşığı kullandığın için prosiyonundaki yağ 1 tatlı kaşığıdır, yağ da sorun yok bencee :32:

ay bunlar çok güzel yaa :9: şu faik diyetine bayıldım ben :27:

dukanda mesela 1 tatlı kaşığı z. yağına izin var günlük, sen koca yemeğe 1 yemek kaşığı kullandığın için prosiyonundaki yağ 1 tatlı kaşığıdır, yağ da sorun yok bencee :32:

aynen busiiii :D

sabah(11:00)

2 yumurtadan çökelekli omlet

4 zeytin

2 ortaboy domates

1.5 dilim tam bugday

3 bardak şekersiz çay

akşam(18:30)

1 kase ıspanak

1 yk ciğer

3 yl yoğurt

su şimdilik 2.5 lt

105 squats

50 mekik

500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem :42::42::42:

:46: süper menü burcuuu :)

Utanaraktan yazıyorum menümü

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum :9:

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum :9:

canım hatalarını biliosun ama bu menüler devam ederseeee üni ye çıtır bi kız olarak başlamıcaksın :50:

Bugünkü Menüm

sabah:(08:00)

• 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi

ara:(11:00)
  • 10 fındık
öğle:(13:00)
  • 1 kase yoğurt
  • bol yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
ara:(15:00)
  • yarım elma
akşam:(18:30)
  • 6 yk mantar sote
  • 1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim

Bugünkü Menüm

sabah:(08:00)

• 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi

ara:(11:00)
  • 10 fındık
öğle:(13:00)
  • 1 kase yoğurt
  • bol yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
ara:(15:00)
  • yarım elma
akşam:(18:30)
  • 6 yk mantar sote
  • 1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim

çok güzel emoşummmm :21:

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfen:47: saatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu :16:
bende yaptım aynısını bugün Emoş allahtan bizim alt komşularda benim odamın altı boş :9:

biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum :kkk:

Emoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de

ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım

zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfen:47: saatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu :16:

biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum :kkk:

çok severim çatı katlarını ben ama bebek odası kötüymüş :)

Emoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de

ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım
tamam canım ama dikkat et biraz çok az kilo veriyosun zaten düzensiz menülerle biraz daha zorlaşıyo. en azından 4te yemişsin akşam yemeğini biraz hareket et ki yağlar depoalnmasın :34:
çok severim çatı katlarını ben ama bebek odası kötüymüş :)

bende bu evimi çok seviyorum 2 taraftada terasımız var biri dağ manzaralı diğeri ısparta manzaralı :)

Back
X