evet dedigin gibi metabolizmam yavas calisiyor.
ozaman yarin denemeye calisirim.
insallah yüzüme gözüme bulastirmam, yarin ki menüm bir deneme olacak
birde benim reglim cok yakin aslinda hesaba göre 18.04.13 olmam gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor iste.

bekliyorum henüz
bacaklarim sIkIlassin istiyorum, ic bacak özellikle sallaniyor. sarsila sarsila yürümek istmiyorum deniz anasi gibi havuzun basinda

buyüzden yürüyüs ve squats suan planimda.
daha fazla sey yapacak olsam biliyorum bikip hicbirini yapmayacagim, bu yüzden kendimi cok baski altina alinmis hissetmeden bu ikisiyle yetinecegim.
KIZLAR hepinize sorum var
iyikide otelde cok kalmayacagiz cünkü s.ö.a acik büfe ve aralarda gözlemeler kekler vs. biseyler dedi receptiondaki recep abi

umarim verdigim kilolari o 3-4 günde geri almam otelde. bol yüzmeyi düsünsemde reglime denk gelebilir

biliyorum orada kendimi tutamayacagim ama 3-4 gün kendime "izin" verecegim ardindansa kesinlikle kendimi kacamaksiz ödülsüz diyete geri sokacagim.
bu 3-4 günlük diyeti birakma fikrindeki düsünceleriniz neler kizlar?
(bu arada gidecegim tam netlesmedi, son anda uni. bana gol atabilir, cünkü gidersemde dersler dvm ettigi tarihlerde gidecegim, sömestr tatilinde sinavlarim oldugu icin böyle planlamak istiyorum. yani ya tatil yapacagim, yada bu yaz hic yapmayacagim inek gibi uni.ye gidip sömestr tatilindede ders calisacagim
bu dedigim tarihede 2 ay daha var.
yani diyetimin 3.ayinda olacagim.