Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.

canım benim Alllah yardımcın olsun, sen moralini yuksek tutmaya calıs herkonuda:16::16:

kuzularım ben geldim :3: işim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş :ssz:

ay şans dileyin bana yaaaaa :50:

hadi canımcım kolay gelsin, afiyet olsun..:16:

kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss:32:

arkadaslar, birazdan derse giricem, ordanda telefonuma bakmaya gidicem, dua edinde hallolmus olsun, bugun alıp gideyim evime, yoksa pazartesiye kalıcakkk:43::43:

kızlar dersten sonra eve gidicem, yarında internetim olmazsa diye bugunden yazayım ben kilo bildirimimi

gecen hafta: 70
bu hafta: 70
fark : 0

haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.

Ben bu mesaja cevap vermiştim ama yayınlanmamış sanırım.
Aynen bebeğim bütün gün sevdiğim adam ile hedeflediğim görünüm ile geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Çok sabırsızım çooook!!!! :(

evet dedigin gibi metabolizmam yavas calisiyor.
ozaman yarin denemeye calisirim.
insallah yüzüme gözüme bulastirmam, yarin ki menüm bir deneme olacak :9:

birde benim reglim cok yakin aslinda hesaba göre 18.04.13 olmam gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor iste.:17: bekliyorum henüz :1:

bacaklarim sIkIlassin istiyorum, ic bacak özellikle sallaniyor. sarsila sarsila yürümek istmiyorum deniz anasi gibi havuzun basinda :9:
buyüzden yürüyüs ve squats suan planimda.
daha fazla sey yapacak olsam biliyorum bikip hicbirini yapmayacagim, bu yüzden kendimi cok baski altina alinmis hissetmeden bu ikisiyle yetinecegim.

KIZLAR hepinize sorum var
iyikide otelde cok kalmayacagiz cünkü s.ö.a acik büfe ve aralarda gözlemeler kekler vs. biseyler dedi receptiondaki recep abi:9:
umarim verdigim kilolari o 3-4 günde geri almam otelde. bol yüzmeyi düsünsemde reglime denk gelebilir :43:
biliyorum orada kendimi tutamayacagim ama 3-4 gün kendime "izin" verecegim ardindansa kesinlikle kendimi kacamaksiz ödülsüz diyete geri sokacagim.
bu 3-4 günlük diyeti birakma fikrindeki düsünceleriniz neler kizlar?

(bu arada gidecegim tam netlesmedi, son anda uni. bana gol atabilir, cünkü gidersemde dersler dvm ettigi tarihlerde gidecegim, sömestr tatilinde sinavlarim oldugu icin böyle planlamak istiyorum. yani ya tatil yapacagim, yada bu yaz hic yapmayacagim inek gibi uni.ye gidip sömestr tatilindede ders calisacagim :27:

bu dedigim tarihede 2 ay daha var.
yani diyetimin 3.ayinda olacagim.

canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum :34:

Kizlar dikkatli olmaliyiz

"Aynalı bir yere girdiğinizde yapacağınız ilk şey bu olsun.
Şu basit testi uygulayın; parmağınızın ucunu,şekildeki gibi aynanın yüzeyine koyun.
Eğer yansımayla, sizin parmağınız arasında bir boşluk oluşuyorsa karşınızdaki bildiğimiz tek taraflı aynadır.
Şayet sağdaki gibi hiçbir boşluk oluşmuyorsa dikkat! Çünkü o zaman karşınızdaki ayna çift yönlü aynadır.

İçinde ayna olan bir soyunma kabini,bir tuvalet ya da buna benzer ayna olan bir yere girdiğiniz zaman,
bu bir saniyelik küçük testi uygulamayı sakın ama sakın unutmayın!" (ALINTI)

Eki Görüntüle 688324

canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var :52:

günaydın kızlarrrrrr sanırım yarın tartı bana hiç yoktan iyidir dedirtcek yarına kerim :D staja gidiorum akşama görüşrüzzzzzzz :54::54::54:

Günaydın milleeeeeettt..

pooffff her yerim ağrıyor yine, neymiş dün şok antrenman yapmışız diyor PT hocam..
şok şok şok Ceren'in her yeri yine tutuldu... :52::52: ama yok bunlar ilk günküler gibi değil, ağrıyor sadece.. ilk günlerde robocop gibiydim :52::52:

Emoş'um napalım cnm, olmuşa çare yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz... ekimde mi var demiştin, ona iyi hazırlan tatlım, eminim aradaki farklı kapatacaksın.. moral bozmanın sana hiç bir faydası olmaz...
yaparsın seeeennn :34::34::34:

neden ki cnm ya? he sen alıştın tabi hep -1-2lere, 300-500ü beğenmezsin.. kız ben naaappiiim? beni düşün mutlu ol :53: hem açım, hem acı içindeyim, hem ekside değilim...

yok yok bu hafta eksideyim kızlar, bugün yine tartıldım, 75,4.. yani geçen haftaya göre -500.. eğer bugün şişlik falan olmazsa tamamdır, ki tuza dikkat edicem özellikle bugün, bakalım.. bööle...

burcuu akşama görüşürüz:3:

cerencim seni de -500 için tebrik ederim, devamını dilerim :46:

dünkü menümü de yazıp kaçıyorum kızlaaarrr, 1-2 saate gelirim bi bakarım ne var ne yok :51:

sabah (08:00)
1.5dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık-maydonoz+çay

öğlen(12:00)
1.5 porsiyon döner + salata + yoğurt + 2 dilim beyaz ekmek (kepekli yoktuuuuuu :50:)
*akşam da yemiyorum yaaa, kızmayın nooluuurrrrr

ara(15:00)
light sütlü latte(neskafeyle aynı kalori, içinde espresso var sütün, kalorisiz, sadece sütün kalorisi yani, içinde de tarçın ekledim ama çok kötü oldu :52::52:)

ara(18:00)
2 ceviz

akşam(21:00)
1 çorba kaşığı kaşığı yoğurt

2lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT

öğlenki ekmekler olmasaymış çok güzel bir menü olacakmış ceren :ssz:

dünkü menüm

sabah (07:30)

k-fleks + meyveli yoğurt

öğle (13:00)

kıymalı fırında patates
salata 1 kase

ara

1 hurma

akşam (08:30)

tarhana çorbası yarım tabak (oğluşla beraber yedik)
hamzi buğulama 1 porsiyon
salata

ara
1 fincan süt

12 bardak su

50 mekik

patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum :16:

günaydın canlarım :16: yarın sınavlarım bitiyo nasıl mutluyum hem sınavların bitmesine hemde annemlerin yanına gideceğim için hemen çabucak bitsin istiyorum :) ben çalışmaya devam ediyorum :126: arada uğrarım öpüyorum kocaman :54::16:

ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz :32:

Ya kızlar dün 97.5 çıktım bu gün 98.5 1 kiloluk şişkinlik olurmu yoksa gerçektenmi aldım ya ama wc sorunum var bu günlerde ama çok moralim bozuldu bu gün bol su ve yeşil çay içiçem belki faydası olur :5:

al sana kavurma zeliş :34:

ya herkes oyle diyor canımcım ama oyle olmuyor, ben çekiniyorum birsey istemeye:43:

çekinmesem ohhoooneler diktiricem deee:52::52:

evet gerçekten cok tok tutuyor, hele kuru incir butun tatlı isteğini karşılıyor iki tanesi...

yehhuuuuuuuuu, süpersin buseeeee:52::52::52::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim tatlım, darısı başınızaa :16:

bu arada günaydın kızlarr
dun dersim yoktu , evdeydim.. bugünde telefoncuya ısrar ettim ne olur bugüne yetiştirin diyee, bakalım inşallah yapılır telefonum biran once..

arkadaşlar ben bu hafta regl haftasındayım.. kilo veremedim:43::43:

kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor, hepsinide alıntılayamıyorum artık... telefonsuz cok zor oldu yaa, cok birikiyor geçmiş.. ay inşallah bugun alırım telefonumu da geri kalmam muhabbetten:31::31:

tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım. :34:

günaydin kizlar.
gecmis uzayip gitmeden önce gecmisi okudum :1::1:
simdi gidip kahvalti edeyim, dün cok yorulmusum gercekten, yataga yattigimda heryerim agiriyordu, hemende uyumusum hayret ettim :1:

ben gideyim bi güzel kahvalti edeyim, basarabilirsem yüzüme gözüme bulastirmadan busenin dedigi gibi 3 ögün ve 3 ara yapacagim bugün.
umarim yarin karsiniza arti ile dönmem, regl tarihim bugün aslinda ama oynuyor birkac gün biliyorsunuz.
hayirlisi bakalim yarin nolcak :18:

günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani :31:

ooohhh iyi yapmışsın kuzum gitsin kilolar...:32::32::32:

canım menün çok kötü değil ama kavrulmuş kıymadan ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım çok yedinki kendini suçlu hissediyosun...
daha dikkatli olmalısın bence sakın yanlış anlama ama kilon çok fazla ve senin yaşın daha çok küçük yarın öbürgün evlendiğini çocuk sahibi olduğunu ve bu kiloaların üzerine bide o kiloların eklendiğini düşün canım ne hale gelirsin. böyle davranarak bize değil kendine kötülük ediyosun...

ebru tabikide kızmıyorm size haklısınız ya bu gün ve bundan sonra aileme bağlı olmuycam kendime göre ayarlıycam zaten tartı çok moralimi bozdu ya 1 kilo çöpe gitti :5:

ebru çok güzel anlatmış zelişcim sana, daha dikkatli ol ki, bir an önce kurtul kilolardan canım :31:

kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor :56:

bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor :1:

geç kahvaltı out :27:

kızlar komşuya geçtim çocuğun odasından yazıyorum akşama gelececeğim interneti yatırmamış eşim bugün yatıracak akşama gelir ancak merak etmeyin:16:

tamam tatlım :54:

Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.

Kolay gelsin takımımızın baş fıstığı

kuzum moralini bozma, her şey düzelir.:29:

taş olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun venüscüm sen deeeeeee :32:

haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.

kolay gelsin canim :29:
afiyet olsun :56:

canım benim Alllah yardımcın olsun, sen moralini yuksek tutmaya calıs herkonuda:16::16:

hadi canımcım kolay gelsin, afiyet olsun..:16:

afiyetle yedim sağ olun kızlar :54:

kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss:32:

harika fikir :34:

arkadaslar, birazdan derse giricem, ordanda telefonuma bakmaya gidicem, dua edinde hallolmus olsun, bugun alıp gideyim evime, yoksa pazartesiye kalıcakkk:43::43:

kızlar dersten sonra eve gidicem, yarında internetim olmazsa diye bugunden yazayım ben kilo bildirimimi

pazartesiye kadar müddetin var tubaaa, hadi salı olsun :34:

Ben bu mesaja cevap vermiştim ama yayınlanmamış sanırım.
Aynen bebeğim bütün gün sevdiğim adam ile hedeflediğim görünüm ile geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Çok sabırsızım çooook!!!! :(

canım bu hayal seni hedefine götürecek dilerim, kendine güven :51:

kizlar öyle görünüyor ki derslerden kalkip yürüyüse cikamayacagim:5:
en kötü ihtimal leslie ile yürüyecegim.

bugünkii menüm

12:00
menemen ve 1 dilim tam bugday ekmegi
malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi

ara ögün yapamadim cok toktum yemeye korktum acikcasi

16:00
köfteli yemek + salata
sadece kabak ve köftelerinden yedim, patatesi ayirdim.
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi

18-19 gibi yerim
brokoli ve karnibahar haslamasi limonlu :56:

3 bardak yesil cay
1 litre su (aksama kadar toplam 2,5litre olur)

Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:

kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor :56:

bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor :1:

o kurusoğanla menemen yapan arkadaş benm :52: ve kuru soğansız asla tadı olmazzzzzz :D

canım hayatın düzene gircek ama diyetine dikkat edersen çünkü istediğin hayat çıtırken daha güzel olcak biz takımca sana inanıyoruzzz taaaaaaşşşşşşşşşşşşş gibi olcaksın sen :16:

kuzularım ben geldim :3: işim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş :ssz:

ay şans dileyin bana yaaaaa :50:

canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum :34:

canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var :52:

patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum :16:

tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım. :34:

günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani :31:

ebru çok güzel anlatmış zelişcim sana, daha dikkatli ol ki, bir an önce kurtul kilolardan canım :31:

geldim busiiiiiiiiiiii:52:

İNŞ. HAFTAYA VERMİŞ OLURSUN CANIM BİRAZ YAVAŞ GİDİYOSUN

CANIM KORUMADA OLDUĞUM İÇİN DAHA RAHAT DAVRANIYORUM AMA YANINDA EKMEK YEMEDİM BU ARADA + ÇIKMAMAK İÇİN YARINA UMUTLUYUM DAHA TARTILMADIM AMA - ÇIKICAMI HİSSEDİYORUM

bugünkii menüm

malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi

köfteli yemek + salata
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi

18-19 gibi yerim

3 bardak yesil cay

Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:

CANIM ACIKMADIĞIN SÜRECE SORUN YOK RAHAT OL OK :34:

kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün :43: sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya :14:

kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün :43: sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya :14:

canim tabiki yüzdende vereceksin ama cok verdiysen belki protein eksikligindendir.
yumurta, süt, yogurt vs. bu konuda cok iyi.
herkesin menülerini aklimda tutamadigim icin bilmiyorum menülerinde bunlarin bulunup bulunmadigini

ok insallah yarin tartida eksi cikarim :9:

sensin demek sagol burcucum:29:
normalde sogan koymazdim, diyetten önce cok daha fazla yagli yaptigim icin gzl olurdu ama simdi az yag koyunca ancak sogan tat verdi :9:

ne demek cnm :D

canim tabiki yüzdende vereceksin ama cok verdiysen belki protein eksikligindendir.
yumurta, süt, yogurt vs. bu konuda cok iyi.
herkesin menülerini aklimda tutamadigim icin bilmiyorum menülerinde bunlarin bulunup bulunmadigini

ok insallah yarin tartida eksi cikarim :9:

yiyorum cnm mutlaka ama işte ne bilim

canım menünü hiç beğenmedim..sabah iyi başlamışsın ama öğlen cozutmuşsun madem döner yedin ekmek yeme yada ekmek yiceksin döneri 1,5 değil yarım porsiyon ye :20::20:
akşam durumu kurtarmaya çalışmışsın ama keşke dengeleseydin canım...
bu arada sporun çok iyi gidiyo :8:

cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, PT yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... hoca yeme diyor.. ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...:52:

öyle cerencim sıkmıyorum artık sınava girenlerin %75i baraj altı. sıfırdan başalamıştım zaten bırakmadan aynen devam üstüne ne kadar koyarsam kar :)

cerencim menü güzel olmuş beyaz ekmek olmasaydı daha güzel olurdu afiyet olsun canım :) açım yazmışsın bi mesajında. akşam yemek yemediğin için açsın bence bu kadar yoğun spor yaptıktan sonra bişeyler yemelisin. vücut yoruluyo sonuçta. doktorların uzmanların sabah aç karnına spor yapın demesinin nedeni de bu :)

tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. yoğurt ayran geçirin diyor.. kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. onu dinliyoruz bakalım ama PTler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...

kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:
cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyor :52: onlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...:52:

yani ceren ya beğenmiorum hemen gitsin istiorum :52:

gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına :52::52::52:
kurtulucaz Burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..

Bırakır mıyım hiç! Sadece biraz hevesim kaçtı hem diyete hem de hayata karşı... Bu zamanlar da geçecek

Beklemek enerjimi tüketiyor bebeğim ya zaman geçmiyor bir an önce hayallerime kavusmak istiyorum...
Bu arada son sayfada alıntı yapmayı buldum ancak diger sayfalara geçiş nereden bulamıyorum hala :( Iphone alınca rahat rahat yazacağım her zaman süper olacak

heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ??? :51::52::51::52:
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?

tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya :52::52:
devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy :51::51::51:

kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa :53:
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...:53:

Menüm

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir

akşam 19:00
yarım kase special k

su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama

inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten

Hoşgeldin Emoş :16:

kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz :3:

bugünkii menüm

malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi

köfteli yemek + salata
(5 köfte)

18-19 gibi yerim

3 bardak yesil cay

canım benim sorun değil, deneyelim dedim sadece :9: yarın denersin mesela :34: bu arada erken kahvaltı diyette çok önemli aslında. ama sen 2 öğün yaptığın için bilemiyorum. tartıda artı gördüğün için sana yaramıyor 2 öğün bence çünkü metabolizman çalışmıyor senin, onu kandırığ körüklemelisin bence. ara öğün dediğim de 3 kuru kayısı ya da 10 fındık, ya da 1 bardak ayran, ya da erkense saat 1 yeşil elma. bu şekilde, yoksa porsiyon yemek falan değil yani. o yüzden korkulacak bir şey değil nurcum, için rahat olsun. zamanında ben de bu şekilde kilo verdim :34:

menüne yorum yapacak olursam, sabah menemene 1 yk z.yağı çok fazla. günde 1 tatlı kaşığı z. yağı vücudun için yeterli, ötesi sadece yağ depolatır. daha dikkat et yağ konusuna. yağın 1 gramı 9 kalori, proteinin 4, karbonhidratın 7, ona göre hesap et yani ne kadar fazla :34:

geldim busiiiiiiiiiiii:52:

hoş geldiin :16:

İNŞ. HAFTAYA VERMİŞ OLURSUN CANIM BİRAZ YAVAŞ GİDİYOSUN

CANIM KORUMADA OLDUĞUM İÇİN DAHA RAHAT DAVRANIYORUM AMA YANINDA EKMEK YEMEDİM BU ARADA + ÇIKMAMAK İÇİN YARINA UMUTLUYUM DAHA TARTILMADIM AMA - ÇIKICAMI HİSSEDİYORUM

bence de ekside çıkacaksın ebruuuuu :52: öyle doğuyor içimeee :32:

canım nur da söylemiş, protein aldığını söylüyorsun yeteri kadar, öyleyse sana öyle geliyordur inan :34: yine de şüphen varsa daha fazla protein al :54:

kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa :53:
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...:53:

amaniiinn :18: yeşil çay yeşil çaaay :52:

ben geldimmmm :16: bi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm :64::66:
geçmişi okuyayaım biraz :):):10:

olleeey :32:

Menüm

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir

akşam 19:00
yarım kase special k

su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama

inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten

zelişim toparlamışsın canım güzel menü ama şu öğlen yediğin incirler olmamış, onları öğlen yemeğiyle değil de ara öğün olarak ye öğlenden 2 sa sonra, ya da kahvaltıdan :34: akşam yemeğinden sonra yeme çünkü şekerli olduğu için yağ depolatabilir, ben beğendim menünü, aferin sana :29:

Back
X