cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, pt yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... Hoca yeme diyor.. Ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... Bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. Hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...
Tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. Yoğurt ayran geçirin diyor.. Kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. Onu dinliyoruz bakalım ama ptler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...
Cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... Hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyor

Onlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...
Gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına

Kurtulucaz burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..
Heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi venüss ???

Bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. Bu arada siz neyi bekliyorsunuz? Hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
Tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya

Devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy