Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydin kizlaaaaar, nasilsiniz?

suanda soklardayim ve coooooooooook mutluyum anlatamammmm.
nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.

baslangic kg: 80
gecen hafta: 76
bugün: 74.900
fark 1.100 kg
:8::8::8::32::32::32::32::32::32::32:

demek ki hergün tartilinca dogru kilo cikmiyor, haftada 1 kez dogru tartiyor :9::9::9:

nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.

fark 1.100 kg

demek ki hergün tartilinca dogru kilo cikmiyor, haftada 1 kez dogru tartiyor :9::9::9:

tebrik ederim canım süper bi sonuç almışsın :46::46:

günaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)

geçen hafta:64.9
bu hafta: 64.1
fark: 800 gr
yüzde: %1,25

emoşuuum harikasın yineee :32: tebrik ederim :nazar:

canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.

canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım

beğendim canım güzel olmuş hep böyle olmasını dilerim

menün ve sporun çok güzel tatlım

bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm :56::56:

iyi yapmışsın süpriz olsun canım böyle kalakalsınlar :53::53::30::30:

tamam canım işim çok olmazsa bende yardımcı olmaya çalışırım.

yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni :46::46:

kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki :46::46::46:

ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış :9::9:

canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için :46::46:

canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo :37::37:

tebrik ederim canım....
Canım sen spora bağlıyosun ama ben yediklerinede bağlıyorum az kilo vermeni...
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....

sağol canım darısı diğer tüm arkadaşların başına inş....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık :9::9::9::9:

cidden zeytin bile yemiyorsun, harikasın ebrum yaa :16:

bu arada döner hakkında bilgi vereyim. 1,5 porsiyon döner yarım tabaktan biraz fazla sebze yemeği eder :34: döner proteindir ve yaprak yaprak olduğu için tabakta çok yer kaplar ama normal ete göre yediğimiz aslında azdır. yani burcunun yediği 5 köfte eder bana kalırsa. ve burcunun kilosuna göre 5 köftede sorun yok. protein 4 kaloridir, proteinde sorun yok arkadaşlar, yeter ki ekstra yağ koymadan ızgara yapın, afiyetler olsun :42:

inş. Canım ben zelişin ve tuğmanın kilo vermelerini çok istiyorum çünkü çok fazla kiloları sağlıklarını etkileyebilir. Inş. En kısa zamanda dönerde kaldığı yerden devam eder....

canım tebrik ederim en fazla yine sen vermişsin takımda isteyince yapılamıcak bişey yok bence senin ve busenin azmine hayranım canım...umarım çok fazla kilo almadan dönersin buraya kaldığın yerden devam edersin canım
tekrar tebrikler ....:46::46::46::46:

ben de aynı şekilde düşünüyorum ebrucum, onların sağlığı da söz konusu, sadece güzellik değil, ama halledecekler inşallah :16:

burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kar :34:

günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)

cerencim tebrik ederim vermeye başladın artık :)

buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devam :31:

:46::46::46: yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz :7::7:

tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet :46::46::46:

buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)

tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindim :16: herşey yoluna girince dönecek :32:

geldim canım :16: hallederim bildirimler tamamanınca :16:

sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeli :16: yarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah :16:

yok bebeği hep burdasın tabi ki, olur ya işin çıkar giremezsen diye dedim :16:

teşekkür ederim kuzum yardımcı olacağın için, listeye ekleme yaparsın dediğin gibi :54:

annenler şok olacak şook :32:

fark 1.100 kg

tebrik ederim kuzum :16:

venüsü görüyorum altta :3:

fakat ben kahvaltıya gidiyorum kızlar, ben döndüğümde bildirimlerini yapmış olur herkes umarım. :31:

hepinizi öpüyorum, geleceğim :10:

Kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg

yok canım kavrulmuş olmayacak, ayşe demişti kavrulmuş olmamalı :50:

tesekkür ederim canim uyardigin icin, o halde aklimda yanlis kalmis demek ki.
bende kabuklu findik yerim catur cutur :9::9:
bizim oralarda mesurdur findik, mutlaka her yaz getiririz :56:
ama kavrulmus kalmadi ondan kuruyemisciye gidecektim, bütcemide sarsmamis olcam simdi :9::9: 100-200gr findigin nesi sarsacaksa :1:

yine bir cuma ve bildirim günü geldi :52: inşallah herkes kilo vermiş olarak gelir :52:

busecim yarın kilo bildirimimi yapayım bu haftadan itibaren izinli yazarsın beni. haftaya iğnem var çünkü haftaya cuma büyük ihtimalle artı çıkarım.

biletimi de aldırdım cumartesi sabahı denizli yolcusuyum sonunda :16: esada aldırmıştım akıllım bay olarak almış panik oldum bi an hemen değiştirttim Allahtan :9:

2 saat kadar uyumuşum saçma sapan uyandım bu saatte tekrar yatayım da sabah erken uyanabileyim :) öpüyorum hepinizi:54::54:
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm:16::16::16::16:

emine zayiflayinca biz de mi bay'a benzeyecegiz :27::1::1::1::29::29:
cocuk senden uzak kalacagi icin dalmis demek ki yazik ya :34::9:
gecmis olsun tekrar emos :29:

şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayım :9: elektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış :9::9:
Elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi

:1::1::1:

tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul etti :32: inşallah kısa zamanda döner :16:

tugba'nin nesi var, neden gelmiyor :50::50::5::5:

tebrik ederim kuzum :16:

tesekkür ederim canim, destegin icin tesekkür ederim :29::54:

insallah hayalleriize ulasacagiz :29:
Umuyorum canım dün çok kötü bir rüya gördüm ve acayip gaza geldim..
ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz :32:
1 Temmuz da 57 kilo olmak istiyorum ve çok gaza geldim
kuzum moralini bozma, her şey düzelir.:29:

taş olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun venüscüm sen deeeeeee :32:
Dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 Temmuz'da şaşıracaklar...
canım hayatın düzene gircek ama diyetine dikkat edersen çünkü istediğin hayat çıtırken daha güzel olcak biz takımca sana inanıyoruzzz taaaaaaşşşşşşşşşşşşş gibi olcaksın sen :16:
OLACAĞIM BEBEĞİM, ARTIK HER ŞEY DEĞİŞTİ.

heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ??? :51::52::51::52:
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
Ohooo hem de nasıl geldi bilemezsin bebeğim. Bugün tardıda aynı çıktım ama sorun değil, dün gece çok kötü bir rüya gördüm anlatacağım! Resmen kafama dank etti her şey!
venüsüm böyle düşünme herşey düzene girer mutlaka :16: ben zayıftım derslerim kötüydü erkek arkadaşım yoktu falan filan. kilo almaya başladım derslerim çok iyiydi erkek arkadaşım vardı hepsi bi anda olsa çok güzel olcak ama sadece sabretmek lazım şimdiki hedefim zayıf başarılı mutlu mesut :9:
Ben şişkoyum, derslerim iyi, iyi bir işim var ama hayatımın aşkı... Neyse boşver bebeğim çok fena hırslandım, azimlendim hiç merak etmeyin...
geçen hafta:69.4

bu hafta:69

fark:400 gr

yüzde : 0.6 :43::43::43:

çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce

biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak :41::41::41:
Süper canım hiç burnunu kıvırma
günaydın kızlar şükür internetim gelmiş akşam saat 11 di hala yoktu biz vın kullanıyoruz yatar yatmaz hemen açılmıyor 6-8 saaat sonra açılıyor canımı sıkıyor.
nasılsınız kızlar geçmişe bakamayacağım herhalde bugün çünkü çok işim var
kızı okula göndereceğim
bugün pazar var
oğlanın 2. yaş hepatit aşısı var ve
öğleden sonra edirneye inip 23 nisan kıyafeti alacağım kızıma eşimin hafta sonu mesayisi varmış hafta sonuna bırakmayacağım
akşam geldiğim de muhakkak uğrarım
kilomu birazdan bildireceğim
bu arada buse çarşamba mesaj sayım 17
perşembe mesaj sayım 1 canım
bu hafta listeye giremem herhalde çünkü ayrıldığım da 61.3 düm şimdi ise 61.8 kiloyum
şimdilik çıkıyorum kızlar herkes umarım çok iyi kilo vermiştir
Hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuu
günaydın kızllaaaaarrr,

başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53
Bebeğim senin de süper maşallah
kilo bildirimim:

Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
Busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeen
günaydın kızlar

geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende :21::21:
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2

yüzde 0,36

gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa :9::9::9:

şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....

buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum :16:
Ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee Buse gibi

Süpersin tatlişkom yineeeeeeeee

fark 1.100 kg

Hey yavrum heeey tahtımızı devralmaya mı geldiiin :9:

Burcuuuu üzülmee, ben de 400gr vermişim... spora bağlıyorum artık.. mayıs sonu bu ağır antremanlar bitsin, daha hızlı vericem inşallah.. bi de ptesi diyetisyene gidicem, belki yağdan verip, kas alıyorumdur,mutlu olucam o zaman :52::52:

canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.

canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım

bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm :56::56:

yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni :46::46:

kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki :46::46::46:

ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış :9::9:

canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için :46::46:

canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo :37::37:

tebrik ederim canım....
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....

çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık :9::9::9::9:

burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kar :34:

günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)

buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devam :31:

:46::46::46: yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz :7::7:

tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet :46::46::46:

buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)

tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindim :16: herşey yoluna girince dönecek :32:

geldim canım :16: hallederim bildirimler tamamanınca :16:

sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeli :16: yarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah :16:

Dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 Temmuz'da şaşıracaklar...

Ohooo hem de nasıl geldi bilemezsin bebeğim. Bugün tardıda aynı çıktım ama sorun değil, dün gece çok kötü bir rüya gördüm anlatacağım! Resmen kafama dank etti her şey!

Ben şişkoyum, derslerim iyi, iyi bir işim var ama hayatımın aşkı... Neyse boşver bebeğim çok fena hırslandım, azimlendim hiç merak etmeyin...

kızlar teşşkür ederim hepinizeeee umarım haftaya daha iyi olurum inş.

hayirdir insallah ne gördün canim :53:
yoksa sevgilin kilonla alay mi ediyordu kabusunda :27:
benimki edemez cünkü kendi baya bir göbüslü, onada vermesi gerektigini söyledim sagligi icin, cünkü yasida benden büyük, daha riskli onun icin kilo, ama bakalim pek aktiflik görmedim :1:

tahtinizi devralmaya degil kiyidan köseden size yelpaze sallamaya geldim :1::1::1::1:

geçen hafta:69.4

bu hafta:69

fark:400 gr

yüzde : 0.6 :43::43::43:

çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce

biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak :41::41::41:
üzülme canım haftaya daha güzel olacak umuyorum

günaydın kızllaaaaarrr,

başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53
tebrikler

kilo bildirimim:

Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
tebrik edrim

günaydın kızlar

geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende :21::21:
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2

yüzde 0,36

gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa :9::9::9:

şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....

buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum :16:
tebrik edrim canım darısı başıma

***13. TAKIM 305. ETAP ***

buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / / / % ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / / / % )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / / / % )
venuskadini ( 77,1 / / / %)

13. TAKIM ORTALAMASI:%

tuba'nın bildirimini yanlış yazmışım, onu düzelttim. bu halde bile 100 gr. vermiş, kilo almamış, alkış :46:
herkesi tebrik ederim herkes kilo varmiş bravo takımıma:46::46::46::46::nazar::kkk:

tebrikler canım

tebrik ederim canım....

ewet canım devamlı hareket halindeyim yemeği hazırlayıp çıkacağım birazdan

fark 1.100 kg

tebrikler canım

Kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg
bravo zelişcim

hoşbulduk canım akşam ve hafta sonu sizinleyim inşallah dün netim yoktu tatlım eşim parayı yatırmamış geç açıldı

kizlar tickerime daldim kaldim 1 dakika :1::1::1:
inanamiyorummmm ben dün 75li sayi bana hayal gelirken 74 lü sayiya indim cok sükür Allah'a.
ama sanki ben 59 olunca yine kilolu olacakmisim gibi hissediyorum.
hele bir 59 olayim sanirim ben 50-55kg'a inmek isteyecegim, o günleride görcez insallah.
ve birdaha hayatim boyunca kilo problemi yasamak istemiyorum.
ileride hamile olunca insallah, ozaman bile en fazla 60-65 olurum insallah ve dogumdan sonra onlarda gider.:49:
yine cok uzak hayallere daldimmm, ben hele bir sevdigime kavusayimda insallah :50::16::16:

üzülme canım haftaya daha güzel olacak umuyorum

tebrikler

tebrik edrim

tebrik edrim canım darısı başıma

herkesi tebrik ederim herkes kilo varmiş bravo takımıma:46::46::46::46::nazar::kkk:

tebrikler canım

ewet canım devamlı hareket halindeyim yemeği hazırlayıp çıkacağım birazdan
tebrikler canım

bravo zelişcim

hoşbulduk canım akşam ve hafta sonu sizinleyim inşallah dün netim yoktu tatlım eşim parayı yatırmamış geç açıldı

tesekkür ederim canim :54:

kizlar ben simdi cikayim kahvalti edeyim.
kilo bildirimim baya uzun sürdü bugün sevincten yazdimda yazdim :9::9::9:
bugünde menemen yaparsam soganlarin yanmadan (yag az olacagi icin) erimesi uzun sürecek.
belki mutfaga gidince fikrim degisir bakalim. :9:

univ.e gitmeden yine gelmeye calisacagim,
univ.den sonra eve az ugrayip aksama büyük ihtimalle evde olmayacagim.
eve geldigim cakit yazmaya calisirim, univ.le ev arasi sehrin göbeginde bir mayokini arayisina düsecegim :9:
ama bu sefer kendim icin degil:29:
ben mayokini giyinmem ki, benim karnim ince olacak rahatlikla bikini giyinicem :12::33::9::9::9::9:
saka bir yana en kötü ihtimal havuz basi belime tül sal biseyler baglarim ama ozamana kadar 10 kilo gitse harika olur.

roman yazdim yine, yesil cayimda az kaldi bugün onuda alayim, sanirim o bana cok iyi geldi sürekli idrara cikariyor.
sahi yag idrardan mi akiyor kilo verdikce? bilgisi olan var mi kizlar?

simdilik öpüldünüz görüsmek üzere :54:

burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. Ne kadar verirsek kar :34:

Günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)

:46::46::46: Yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz :7::7:

Tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet :46::46::46:

Buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)

tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindim :16: Herşey yoluna girince dönecek :32:

Geldim canım :16: Hallederim bildirimler tamamanınca :16:

Sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeli :16: Yarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah :16:

ayyy 2 ay ailemden ayrı kalmayı düşünemiyorum ben allah sabır versin canım ama işte yapıcak bişey yok eğitiminde önemli iyi yolculuk canım sana....

ben şaşırdım açıkçası canım bu kadar vermiş olmayı beklemiyodum :) dün çok hafif geçirdim muhtemelen onun bi de sınavların koşuşturmasının fydası var :) canım inşallah çok kilo almam dikkat edicem zaten buraya kadar geldim bırakmak yok :51:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Suanda soklardayim ve coooooooooook mutluyum anlatamammmm.
Nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.

Baslangic kg: 80
fark 1.100 kg

Demek ki hergün tartilinca dogru kilo cikmiyor, haftada 1 kez dogru tartiyor :9::9::9:

canım süpersin kocaman tebrikler sana gelsinnn :46::46::46::46::46::46::46:

emoşuuum harikasın yineee :32: Tebrik ederim :nazar:

Cidden zeytin bile yemiyorsun, harikasın ebrum yaa :16:

Bu arada döner hakkında bilgi vereyim. 1,5 porsiyon döner yarım tabaktan biraz fazla sebze yemeği eder :34: Döner proteindir ve yaprak yaprak olduğu için tabakta çok yer kaplar ama normal ete göre yediğimiz aslında azdır. Yani burcunun yediği 5 köfte eder bana kalırsa. Ve burcunun kilosuna göre 5 köftede sorun yok. Protein 4 kaloridir, proteinde sorun yok arkadaşlar, yeter ki ekstra yağ koymadan ızgara yapın, afiyetler olsun :42:

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ebrucum, onların sağlığı da söz konusu, sadece güzellik değil, ama halledecekler inşallah :16:

Yok bebeği hep burdasın tabi ki, olur ya işin çıkar giremezsen diye dedim :16:

Teşekkür ederim kuzum yardımcı olacağın için, listeye ekleme yaparsın dediğin gibi :54:

Annenler şok olacak şook :32:

sağol canım bilgilendirdiğin için ama yinede ekmek yemiş yanında bari ekmeği yemeseydi :19::19:
Heeee ben diyet boyunca hiç döner yemedim madem öyle en kısa zamanda 1 porsiyon döner yiyeyim bakalım nasılmış... :9::9::9::9::9:

kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg

zeliş süpersin kuzum yaaaa çok sevindim senin adına :46::46::46:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

umuyorum canım dün çok kötü bir rüya gördüm ve acayip gaza geldim..

1 temmuz da 57 kilo olmak istiyorum ve çok gaza geldim

dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 temmuz'da şaşıracaklar...

Olacağım bebeğim, artık her şey değişti.

hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuu

bebeğim senin de süper maşallah

busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeen

ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee buse gibi

süpersin tatlişkom yineeeeeeeee

hey yavrum heeey tahtımızı devralmaya mı geldiiin :9:

yok yaaa şuan tam kararım canım daha fazla erimicem söz :34:
kizlar tickerime daldim kaldim 1 dakika :1::1::1:
Inanamiyorummmm ben dün 75li sayi bana hayal gelirken 74 lü sayiya indim cok sükür allah'a.
Ama sanki ben 59 olunca yine kilolu olacakmisim gibi hissediyorum.
Hele bir 59 olayim sanirim ben 50-55kg'a inmek isteyecegim, o günleride görcez insallah.
Ve birdaha hayatim boyunca kilo problemi yasamak istemiyorum.
Ileride hamile olunca insallah, ozaman bile en fazla 60-65 olurum insallah ve dogumdan sonra onlarda gider.:49:
Yine cok uzak hayallere daldimmm, ben hele bir sevdigime kavusayimda insallah :50::16::16:

canım emin ol insan verdikçe daha çok vermek istiyoki taki birileri ona dur diyene kadar.....
Inş. Tekrar almazsın ama kilo verirken neler çektiğimizi bildiğimiz için ben burdaki hiçbir arkadaşın tekrar verdiği kiloları geri alıcana inanmıyorum.... :18::18::18::18:

Back
X