canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.
canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım
beğendim canım güzel olmuş hep böyle olmasını dilerim
menün ve sporun çok güzel tatlım
bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm

iyi yapmışsın süpriz olsun canım böyle kalakalsınlar

tamam canım işim çok olmazsa bende yardımcı olmaya çalışırım.
yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni

kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki

ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış

canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için

canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo

tebrik ederim canım....
Canım sen spora bağlıyosun ama ben yediklerinede bağlıyorum az kilo vermeni...
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....
sağol canım darısı diğer tüm arkadaşların başına inş....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık