Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah (07:30)

50 gr kepekli roll ekmeğin içine yumurta yağsız tuzsuz peynir

1 bardak (300ml) sade kahve

öğle(11:45)

1 kase sebze çorbası

6 yk nohut

1 bardak(300 ml) çay

akşam(18:00)

madımak var bilmem bilir misiniz ıspank gbi yapılır ama sıfır yag ile yaptım

3 yk yogurt

2.1 litre su ama 3 olur

1 litre yeşilçay içicem

20 dk bacak egzersizi yapcam

50 mekik çekerim :42:

Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn:16::16::16:

burda çok ucuz venüs buraya gel:35: aylık 50 tl hergün giriyosun 1 saat :)

kızlar bu arada ptesi diyetisyene gidecektim ama aradı, o gün izin alacakmış, yrn gel dedi.. yrn gidiyoruuuumm. bakalım ak koyun kara koyun belli olacak..
şubatta gitmişim en son, elimde o zamanki ölçüm kağidi var, kilom bundan 700gr daha fazlaymış.. bakalım ne kadar yağ verdim ne değişiklik oldu...

yrn öğleden sonra yazarım güzelleeeerrrr :52::52: heyecan dorukta :52::52::52:

cereeen haber ver mutlaka bende bugün gidecektim 10 gün yokum amaa çok yağmur var gidemicem öbür haftaya kaldı artık :)
ya pööfff, niye ben geldiğimde kimse olmuoooo?? ee tabi mesaiye kaldım, şirketten yazıyorum, herkes eve gitme yolunda :)
neyse, akşama gelirim kızlar inşallah...

ya ben dün uyuyakalmışım, buseeee, affedicen mi beniii? mesaj sayım 4te kalmış...

ben sınavdaydım valla :):)
kızlar hepimizçok iyiyizzzzzz :32:
eveeeetttt süperiz biz ki :16:
sabah (07:30)

50 gr kepekli roll ekmeğin içine yumurta yağsız tuzsuz peynir

1 bardak (300ml) sade kahve

öğle(11:45)

1 kase sebze çorbası

6 yk nohut

1 bardak(300 ml) çay

akşam(18:00)

madımak var bilmem bilir misiniz ıspank gbi yapılır ama sıfır yag ile yaptım

3 yk yogurt

2.1 litre su ama 3 olur

1 litre yeşilçay içicem

20 dk bacak egzersizi yapcam

50 mekik çekerim :42:

yine yine yine süpeeerrr:nazar: afiyet olsun bebeğim :16:

Ebruuuuuuu kaptancımmmm hoşgeldin kaçırmadım inşallah nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyo ilk günler çok özledim seni yaa bir an önce geri dön :16:

cereeen haber ver mutlaka bende bugün gidecektim 10 gün yokum amaa çok yağmur var gidemicem öbür haftaya kaldı artık :)

Ebruuuuuuu kaptancımmmm hoşgeldin kaçırmadım inşallah nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyo ilk günler çok özledim seni yaa bir an önce geri dön :16:

sağol emoşum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :54:

kaptanıııım, cnmmmm, nasılsın? bebiş nasıl? gaz sorunu vardı, halloldu heralde? çok çok öpüyoruzz... bi resim koyuverseydin de prensesi görseydik...:54::54::54::54:
Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.

çünkü özledimmmmmmmmmmm seniiiiiiiii kaptancımmmmmmm :16:
:16:Kikirdek seni :9: Bende özledim sizi:16:

Kaçırmadın canım burdayım. :16:

Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.

:16:Kikirdek seni :9: Bende özledim sizi:16:

Kaçırmadın canım burdayım. :16:

:16: bebişşşşşşş nasılllllllllllll kaptancım

turkbayragi.gif
305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
turkbayragi.gif

12-19 NİSAN

1) 4.TAKIM (0.83%) :65::nazar:
2) 8. TAKIM (0.76% ) :46::nazar:
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% ):46: :nazar:

okur cerenim benim :D zaten geldi artık gitmezzzz kaptanım bnm :16:
Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.

Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.

kıyamam ben sana kaptancım bebek bakmak elbet zordur önemli olan sağlıgınız biz zatn götürüoruz burayı buse çok iyi bi yardımcı kaptan :16: siz iyi olun bizde iyi olalım :54:

Back
X