Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah ah zamanında yapaydın busiii bu işleriiiii :20:

:ssz:

Dünkü menüm

saatleri hatırlamıyorum kızlar

sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
yeşillik
2 zeytin

ara
2 activia

akşam
1.5 dolma
yoğurt

su ölçmedim
yürüyüş yaklaşık 1 saat

kızlar hep dışardayim 2 gündür böyle oldu

Bu gün ki menüm

sabah 10:00
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık

ara 14:00
1 kase yulaf +yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt

akşam 19:00

1 kase domates çorbası
salata

su ölçmedim
spor yok maalesef

zelişcim su çok önemli ve dolma yağ içinde yüzen bir şey, çok kötü bir tercih olmuş, hem pirinçli üstelik :26: onun harici beğendim canım, ama unutmaki vücuduna aldığın 1 gr yağ 9 kalori, 1 gr protein 4 kalori. yani yağın ne kadar ciddi kalori olduğunu hiç aklından çıkarma. günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağının ötesine geçme :34: hadi yarım yemek kaşığı olsun ama ötesine hayır canım :31: kilo vermek için, ve yağlarımızdan kurtulmak için bu şart.

dukan mantığıyla düşünürsek, vücudumuzdaki yağlardan kurtulmak isterken vücuda yağ almak akıl karı mı diyorum :34:

Gecenin 1inde gelip menü yazan tek manyak benim galiba :9: ancak şimdi vakit bulabildim businin dediği gibi iyi geceler kızlar ve günaydın :16:

benim de hep geceye kalır menülerim, öteki manyak benim :27:

kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi:9:
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi :16::54:

not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim :52:

not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilo :16: devamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak :16:

sen nasıl rahat edersen buseecim ben sürekli girebiliyorum nasılsa. işlerini aksatıyosa yardımcı olurum :31: ama senin kadar bilgili değilim biliyosun. bilgi almak için buralarda olursun inşallah :)

canım süpersin, şok olurlar tabiii :32: benim etrafımdakiler de daha kilo verme diye totosunu yırtıyor :27: dün mavi den 36 beden düşük bel pantolon aldım, yapıştı :53: bol geliyordu top shop tam aldıklarım :26: moralim bozuldu biraz :ssz: sporla incelicem ama :51:

canım bundan sonra yarcımcı sensin öyle ise, paylaşım alanında da paylaşalım bunu. ben de sana yardım etmeye devam edeceğim, kaptan yardımcılığına devam edeceğim çünkü ebruya sözüm var, ama sen daha aktifsin. bundan sonra mesaj sayıları sana atılacak. benim gibi onları not alırsın canım :34: teşekkür ederim, yetişemiyorum çünkü artık :31:

Bebeğim sizin ora neresi???:52::52:

Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptım:14::14::14:Azcık kalaylasana beni kendime geliyim, gerçek ben kendimi biraz getirdim ama sizin yorumlarınız da çok iyi geliyor kızlar:14:

venüs :47: şeytancıklarımı çıkardım bak :47: bir daha böyle bir şey sakın yapma, aşkına ihanet ediyorsun resmen. adamı elinle başka hatunlara mı vermek istiyorsun :47: seni daha ne kadar bekleyecek bu adam he :20: ben zamanında senin yaptığını yaptım ve hoşlandığım adamla görüşemedim, kaçtı gitti adam :5: ama senin gibi aşık değildim ben, yeni bir şeydi. lütfen bir daha yapma bunu. hedeften uzaklaşma artık :20: hadi bir gün yaptın ertesi gün 2 katı yüklenmelisin diyete, üst üste cozutmak da neymiş, kendine gel çabuk :22:

Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum.:14: En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla:41:

heh şöyle ama dayanamıyorum falan demek yok, diyet bir eziyet değil, bize bir ödül kızlar, bunu unutmayın. sonunda dünyanın en özgüvenli ve taş insanlarından olacaksınız. bakınız BEN :27:

bende öyle bi sıkılma anı yaşıorum kaç gündür hatta gözüm doymuo yediğim yemeklerle evdeki tatlılarn bisküvilerin başına gidiorum ama yemicem zayıflıcam diorum çünkü hem hayallerime kavuşam hem herkessss aaa zayıflamış dicek çünkü ergenlige ilk girdiğimden beri şişmanım ve en güzeli sağlıklı olcam bunları asla çıkarma aklına ben odamdaki panoya yazdım bunu gidip gelip okuorum

Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.
:31:

aynen canım herşey psikolojiik mesela önceden tıkabasa doyduğumu düşünüodum şimdi gözüm doymuo ama düne kadar böleydi dün akşam tamamıyle kararımı verdim şurda dişimi sıkıcam 9 kg kaldı sende sıkmalısın HAYALLERİN İÇİN

Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...

kızlaar :52: ben de dayanamıyorum, ben nasıl dayanamam. kesinlikle bu günlerde bir şey var, mevsimsel, evrensel, artık ne bilmiyorum :26: kaçamak yapmıyorum ama porsiyon büyülttüm. ve kötü haberi söylüyorum. bu sabah tartıda 50.9 çıktım :5:yeşil çaya yüklendim bugün, diyetime çok dikkat etcem. inanamıyorum kendime :14:

baya yakinms ne gzl:31:

tesekkür ederim canim bilgilerin icin :29:

iyikide diyete basladigim gün pilavi birakmisim, yoksa kilo veremeyecekmisim anlasilan, cünkü ben neredeyse her yemegin yaninda pilav yerdim :27:

ohh ne güzel valal slere xslere bakiyorsun. bende kendi bedenime ararken aradan xsler cikinca buna insanlar sigiyormu diye kötü oluyordum :27::27:
insallah arkadasinda verir. bende herkes tarafindan ilk tanismamizda bile bayanlar hep cok güzelsin masallah derler, anneannem beni her gördügünde bebek bebek her gördüügmde güzellesiyor der ammaaaa su kilolar yokmu bana gölge düsüren iste onlar benim düsmanim :51::1::1::1: kimse 80 olduguma inanmiyordu, hicbirzaman kilomu tam göstermedim ama bana herzaman cok geliyorlar. bu kilolar yaglar eriyecek insallah :16:

ok canim öyle yapacagim.

bikini konusunda aldigim beyaz turkuaz ve yesil arisk h&m'den almistim, birde reglime denk gelebilir diye istemeyerek siyah düsündüm ama sanirim cirtlak pembede olur.
zaten sevdigim bir renk ve acik tenli oludugum icinde güzel durur.

bravo canim azmine ve nefsine sahip olmana :29:

evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallah :29: neon pembesi mesela çok güzel olur pareo olarak :34:

bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek :31:

dünki menüm cumartesi

(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek

16:00
2 kuru kayisi

19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup :17:
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa:17: )

2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu :27:

köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen :34:

canım bnde ketçapsız yenmez diye düşünürdüm 3 senedir annemler markete gittiğinde eve almıo sadece işte burger mcdonalds a gittiğimde yerdim geçen sene mcdonald ketçapın içinde tanımlayamadığım bişi çıktı tamamıyle bıraktım yağ depsunda başka bişi değil

ıyy neydi oo :53: ben de yemem bundan sonra, zaten sevmiyordum artık hiç yemem :52:

Verdiğin pehrize budur gayratım:32:
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım:12:
Teker teker sayamayon doktor bey:35:

2 legen pilav bir yayık ayran:nazar::1:
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey:5:

3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca:8:
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey:6:

Bazı az geliyo 5 kasa hurma:56:
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma:36:
Utanıyom diyemeyom doktor bey

Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo:16:
Artırmaya gıyamayon doktor bey

Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim:43:
Ayıp olur cayamam doktar bey

Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey

Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar:31:
daha fazla yeyemeyon doktor beey:27:

ALINTIDIR

ay ben koptum buna, beni yesin bu beni :27:

hello kızlaaaar, ben geldim, geçmişe baktım hızlıca :)
5 gibi spora gidicem, bakalım , akşama uğrarım heralde, mucukkssss...

bu menü güzel olmuş Buse'cim.. latte light süte miydi? ben artık alıştım short alıyorum.. menüden o boy fiyatı yazmıyor, tall en küçük gibi duruyor ya, ben özellikle short diyorum.. alıştım artık.. eskiden az gelirdi.. çok içmeye alıştırmışlar bizi...

öğleden sonra artmış yediklerin cnm.. olsun yine de çok fazla bişey yok.. proteine yüklenmen iyi olmuş..

tatlım bi şey diyim mi, herkes aynı şekilde, hep aç.. ben de bu 2 gündür açım.. diyet yapmayan arkadaşlardan da aynı şeyi duyuyorum.. bence geçici, dayanmalıyız...

bu arada tatlım, hani uykumuz gelince, kahve-çay-kola içelim diyoruz ya, etkisi 2 saatte başlıyormuş vücutta.. yani uyku gelince biraz geciklmiş oluyoruz :) önceden içmek lazımmış.. bilgimiz olsuuunnn..

cm menün güzel.. dolma tam proteşn sayılmıyor içindeki pirinçten dolayı 1,5yemen iyi olmuş.. daha fazla yeme sakın :) bu arada 2 activia çok değil mi? kötü etkilemesin, sonra tuvaletten çıkamazsın kız, ordan yazman gerekebilir bize :52::52::52::52:

wauuuwww, tebrikler emoşş, harikasın... iyi dayanmışsın walla.. tabi farkedilecek, 10 kilo az mı :) aynen devam dude :46::46::46::46:

cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın hee :52::52::52: maks 1 parmak kalınlığında)

bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...

bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz.. :52::52::52:

çok faydalı bilgiler vermişsin cerenim , çok sağ ol. kahve cola bilgisini aklıma yazdım. protein hakkındakin de öyle :51:

yedim şiştim 50.9 oldum :5: çok moralim bozuldu. demek ki herkes benim gibi doymuyor bu 2-3 gündür, nasıl bir şeyse bu :26: ama toparlanıyorum bugün :ssz:

evet canım latte light sütlüydü, tall değil onun bir üstü orta boy içtim canım. hatta double shot içtim yani kahvesi bol, sütü az:31:

busecim , telefonumun pazartesi hazır olacağını söylediler.. elimde olmayan sebeplerden bu halde geçiyor bu son 1-2 hafta.. ama herzaman böyle olduğumu söylerseniz haksızlık etmiş olursunuz.. takımın kurallarını bildiğim için elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.. :31::31: suanda da anneme geldim , onlardan yazıyorum.. okuldayken de kütüphaneye gidip ders caısmak yerine buraya gelip geçmiş okuyorum ki bu böyle devam ederse derslerim acısından cok kotu olacak:52: telefonum olduğu zaman böyle geçmiş birikmemiş oluyor fırsat buldukça bakabildiğim için.. yani obur turlu hem anne hem öğrenci olup hemde sayfalarca geçmiş okumak beni cok zorluyor.. :37:

biliyorum tatlım durumunun farkındayım :31: Allah kolaylık versin :54:

selamm kızlarr bu aradaa

annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz:52::52:

ay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tuba :ssz: hepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca :50:

sabah(10:15)

2 yumurtadan yağsız omlet

2 orta boy domates

4 zeytin

çok az peynir 1/4 kk ancadır

500 ml yeşil çay

öğle(14:30)

8 tane fındık(merak edenler için fındık kabuklu kavrulmamış fındık)

500 ml yeşil çay

akşam(18:00)

1 ızgara tavuk gögsü

ızgara biber soğan domates

350 ml ayran

2.4 litre su

totalde 1 litre yeşil çay

20 dk bacak hareketleri

135 squats :42::42::42:

çok güzel menü, oh bee birinizin menüsü iyiymiş sonunca :9:

hello, ben geldiiiiimmm. PT yaptık yine 2 saate yakın.. geldim , duşumu aldım, eşimi bekliyorum, o arada hemen size yazayım dedim çünkü evden çıkıcaz..
bir geçmişe bakıp geliim..

harikasın cerenim :29:

ay bu arada, diyetisyene gittim ya, dedim biz yaza bebek düşünüyoruz, 60a ineyim.. dedi ki 60a inip hemen hamile kalırsanız, hızlıca o 5 kiloyu alırsınız.. biz sizi 65 yapalım, öyle hamile kalın, 60a sonra indirirekim dedi..
emin de değilim şimdi.. tickeri güncelledim, 63 yaptım, ortası :52::52::52::52: siz ne dersiniz kızlar?

aslında diyor ki, sizin asıl kilonuz 57-60 arası ama bu hamilelik olayı için hemen hamile kalırsanız yazıkk olur diyor 3-5 ay korumak lazımmış.. şimdi yani bebiş yapmayı denerken koruyayım da, koruyicam diye bebişi ertelemek istemiyorum yaa... kızlar siz de fikirlerinizi söyleyin.. yaş otuz malum :52::52::52::52:

bebek mühim kuzucum, bence erteleme miniğimizi :16: diyetisyen doğru diyor :31: eğer kararın buysa şimdiden mezuniyet kilonu değiştirmeliyiz, sonradan değiştirme yapılmıyor hedefe yaklaşıldığında etik olmadığı için. bak mesela ebru mezun olamadı bu yüzden :50:

burcuuuuu benim de sanki inadına artıyomuş gibi geliyo ama bugün sebze yiyince doymadığımı farkettim bundan sonra mutlaka 1 öğün et yicem sen de dikkat et :)

eti ihmal etmeyin, protein ihmal olursa doyulmuyor ve sarkma, çökme oluyor :50:

:56:Dünkü Menüm:56:

sabah:(08:00)

2 dilim ekmekle tost
(1 dilim peynir, domates)

öğle:(13:30)

1 kase salata
4 yk tavuk göğsü
1 kase yoğurt

1 dilim t.b. ekmeği

1 kase semiz otlu yoğurt
salata

2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 Türk kahvesi(şekersiz)
:8:

1 saat yürüyüş, 135 squats
:42:

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık biberli söğüş
5 zeytin

öğle:(13:00)

1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik

ara(15:30)

1 elma+fındık+badem(5'er tane)

akşam:(18:30)

semizotlu yoğurt
kuru biber haşlaması 4 tane
salata

:7:
3 lt su,2 fincan yeşil çay

4-5 saat gezdim ama 1 saat tam yürüyüş denilebilir, 140 squats

güzel bir menü dahaaaaa :16:

menün çok iyi canım da squats da yne bi karışıklk var ara vermiosun bigün sanırım mesela ben bugün 140 yapcam yarın ara vercem program öle gidio ara vermezsen yag yakmak yerine direk kas yapıomuş :31:

aynen cnm valla zor tutuorum kendimi dışarı çıktıımda fazla nakit bile almıorum yanıma nakit fazla olunca direk kötü şeylere yöneliorum :52:

ben 2 gündür yapmadım :ssz: çok rezil haldeyim. bugün toparlanıyorum :kkk:

günaydın canlarım:16:hala kimsecikler yok nerdesiniz beyaaa :24:
haftasonu çok sessizdi buralar inşallah böyle devam etmez:20:

pazar sakinliği bürümüş topic i bence, endişelenmeyelim. biz sağlam takımız :32:

Günaydın kızlaaar! Bugün keyfim biraz daha yerinde, evdeyim. Bugün ve yarın işe gitmeyeceğim o yüzden diyetisyen kontrolümü yarına çektim. Şimdi bir bölüm dizi izleyeceğim, sonra menülerimi yazacağım. Çok öptümmm:54::16::12:

oohh keyiiifff :32:

Selam kızlar herkese günaydın......

Ben bi geçmişe dalayım bakalım bu hafta kaçıncı olmuşuz...

kaçıp gitmişsin geçmişe daldıktan sonra ebruu :27: dal da gör kilo aldım kiloooooo :53:

kizlar günaydind egilde iyi ögleler.:16:
özel günümdü bugün agrimdan kalkamadim.:5:
biraz kendime geldim simdi kahvalti yapip cikacagim.:56:
uni. gecikmelide olsa yinede beni bekler..:51:
geldigimde gecmise dalarim.:21:
gelince görüsmek üzere..:3:

canım çok geçmiş olsun, görüşürüz :54:

:14: merhaba arkadaslar

haberlerim iyi degil, telefonumu yapamamıslar bana iade ettiler.. neredeyse 20 gundur telefonsuzum..:14::14: parca almıslar takmıslar ama yapamamıslar..ugrasmıslar baya.. simdi baska biryere bıraktım, telefonumu sök yap boz yap , daha beter bozmasalar bari:14:

bundan dolayı izne ayrılsam herhalde daha iyi olucak benim icin..
haber vereyim dedim.. busecim izin suresi nekadar oluyor, nasıl oluyor? pek bilmiyorum bu kuralı...

tamam canım doğru düşünüyorsun, senin için de takım için de en iyisi izne ayrılman :34: amaaa bu demek değil ki burdan kopacaksın. dilediğince paylaşıma devam et. burası senin takımın unutma, diyet psikolojisinden çıkma sakın. :54:

seni izine ayıracağım bu hafta, istersen 2 hafta sonra geri dönebilirsin, istemezsem 6 ay içinde geri dönebilirsin yani. 6 ay içinde istediğin herhangi bir zaman dönebilirsin. izinden sonra 6 ay boyunca takıma girmezsen ve bir mazeret belirtmezsen diskalifiye olursun ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın. :31:

ama zaten sen telefonunu yaptırır, 2 hafta sonra izinden dönersin canım :32:

21.4.13
Sabah (09:30 - 10:00)

• 1 bardak süt (0,15 yağlı)
  • 3 yemek kaşığı nesfit
Ara (11:00 - 11:30)

• 2 kuru kayısı
  • 1 ceviz
Öğle (13:30 - 14:00)

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
  • 1 dilim kepekli etimek
  • 1 kase mercimek çorbası
Ara (16:00 - 16:30)

• Yok
Akşam (18:30 - 19:00)

• 1 porsiyon mantar sote
  • 1 porsiyon et sote
  • 1 porsiyon zeytinyağlı çoban salata
  • 1 kase yayla çorbası
Ara (21:00)

• 1 kivi
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

20.4.13
Sabah (06:30 - 07:00)

• 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
  • 3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
  • 1 porsiyon yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1/2 haşlanmış yumurta

• Yok

• 1 porsiyon tavuk mantar sote
  • 1 porsiyon mevsim salata
  • 1 kase yoğurt
  • 1 bardak ayran
  • 1 dilim kepek ekmeği

• Yok
Akşam (19:30 - 20:00) !!!

• 2 - 3 dilim beyaz ekmek
  • 1 kibrit kutusu yağlı beyaz peynir
  • 1 porsiyon domates, biber sote (zeytinyağlı)
  • 500 gr kayısılı activia
  • 500 gr badem
  • 1 kase nesfit
* 2 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

19.4.13

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)

• 1 orta boy yeşil elma

• 6 erik
Akşam (17:30 - 18:00)

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1 dilim kepekli ekmek (39Cal)
  • 80 gr light ton balığı
  • 1 kutu kayısılı activia

• 3 yemek kaşığı şehriyeli tavuk çorbası
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

18.4.13

• 1 porsiyon yeşillik

• Yok

• 3 İzmir köfte
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim kepek ekmeği

• 1 büyük boy armut
  • 6 fındık

• 1/2 kibrit kutusu süzme peynir
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • 2 kutu kayısılı activia
  • 1 çilek
  • 3 badem
* 2,5 lt su
2 kupa yeşilçay

17.4.13

• 6 yemek kaşığı nesfit
  • 1 bardak süt (%0,15 yağlı)

• 3 kuru kayısı

• 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye yemeği
  • 1 kutu yoğurt (0,15 yağlı)

• 1 orta boy yeşil elma

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kutu ayran (%0,15 yağlı)
  • 1 dilim kepekli ekmek

• 6 - 8 çilek
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

16.4.13

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1/2 haşlanmış yumurta

• 1 orta boy yeşil elma

• 1 porsiyon ıspanak yemeği
  • 1 kase şehriyeli tavuk çorbası

• Yok

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)

• 1 orta boy yeşil elma
  • 6 fındık
* 3 lt su
3 kupa sade kahve

kaç gün ihmal ettin sen böyle münü paylaşımını :47: bir daha böyle olmasın venüs :22:

genel yorum yapacağım, kafam karıştı hatta :20:

bu menülerin nerdeyse hiçbirini beğenmedim ben :19: resmen cozutmuşsun :20: o öğle yemekleri ne öyle? diyette misin yoksa korumada mısın, çok fazla yiyorsun. köftenin yanında ekmek gördüm, olmamış. akşam çilek yemişsin olmamış. ya ne diyeceğimi bilemiyorum, hiiç ama hiç beğenmedim. çok hayal kırıklığına uğradım şuan acıkcası. resmen yiyorsun ve doyuyorsun bayaa :47:

TOPARLAN HEMEN, NUTKUM TUTULDU, SEVDİĞİN ADAMI DÜŞÜN HEMEN :kkk:

Kolay gelsin canım, umarım bir an önce halledersin. Ben Çarşamba'ya kadar evdeyim ya çok mutluyum.:16:

umarım canım ya, ben de çok mutsuzum aksine.. bitiremedim işleri, gına geldi bana. gezmek istiyorum suan ama evden çıkamıyorum :50:

GENEL DUYURU!!!

KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.

mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim
:16:

hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuan :kkk: gün boyu içcem :51: hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım :ssz:

bebek işinde çok geç kalmayın bence de canım. diyetisyenin bi yerde doğru söylemiş koruman lazım biraz kilonu. benim nacizane düşüncem budur :) bebeği olan arkadaşlar daha iyi bilir tabi canım :)

evet bence de Emoş... :52: :52: :52: :52: :52:

daha squats ı yapmadım cnm şimdi dizimi açıcam onun karşısında yapcam:D

Burcu, yaptın mı hepsini, walla bravo kızım, 135 yürek ister... süpersiniz...

:kkk: bu kilolar gidecek başka yolu yok :kkk:

2 gündür akşamları yoğurt salata yapıyorum inşallah biraz vermişimdr yaa :16:

kesin işe yaramıştır Emoş.. hemen tartıda göreceksin farkı, bazen anında inmiyor ama kesin etkisi olmuştur..:46::46::46::46:

burcuuuuu benim de sanki inadına artıyomuş gibi geliyo ama bugün sebze yiyince doymadığımı farkettim bundan sonra mutlaka 1 öğün et yicem sen de dikkat et :)

geçici bu hisler kızlar, dont panic... :51::51:

:56:Dünkü Menüm:56:

sabah:(08:00)

2 dilim ekmekle tost
(1 dilim peynir, domates)

öğle:(13:30)

1 kase salata
4 yk tavuk göğsü
1 kase yoğurt

1 dilim t.b. ekmeği

1 kase semiz otlu yoğurt
salata

2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 Türk kahvesi(şekersiz)

1 saat yürüyüş, 135 squats

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık biberli söğüş
5 zeytin

öğle:(13:00)

1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik

ara(15:30)

1 elma+fındık+badem(5'er tane)

akşam:(18:30)

semizotlu yoğurt
kuru biber haşlaması 4 tane
salata

:7:
3 lt su,2 fincan yeşil çay

4-5 saat gezdim ama 1 saat tam yürüyüş denilebilir, 140 squats

çok başarılı :46::46::46:

21.4.13
Sabah (09:30 - 10:00)

• 3 yemek kaşığı nesfit

• 2 kuru kayısı
  • 1 ceviz

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
  • 1 dilim kepekli etimek

• Yok

• 1 porsiyon mantar sote
  • 1 porsiyon et sote
  • 1 porsiyon zeytinyağlı çoban salata
  • 1 kase yayla çorbası

• 1 kivi
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

20.4.13

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1/2 haşlanmış yumurta

• Yok

• 1 kase yoğurt
  • 1 bardak ayran
  • 1 dilim kepek ekmeği

• Yok
Akşam (19:30 - 20:00) !!!

• 2 - 3 dilim beyaz ekmek
  • 1 kibrit kutusu yağlı beyaz peynir
  • 1 porsiyon domates, biber sote (zeytinyağlı)
  • 500 gr kayısılı activia
  • 500 gr badem
  • 1 kase nesfit
* 2 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

19.4.13

• 1 porsiyon yeşillik

• 1 orta boy yeşil elma

• 6 erik
Akşam (17:30 - 18:00)

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1 dilim kepekli ekmek (39Cal)
  • 80 gr light ton balığı
  • 1 kutu kayısılı activia

• 3 yemek kaşığı şehriyeli tavuk çorbası
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

18.4.13

• 1 porsiyon yeşillik

• Yok

• 3 İzmir köfte
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim kepek ekmeği

• 1 büyük boy armut
  • 6 fındık

• 1/2 kibrit kutusu süzme peynir
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • 2 kutu kayısılı activia
  • 1 çilek
  • 3 badem
* 2,5 lt su
2 kupa yeşilçay

17.4.13

• 6 yemek kaşığı nesfit
  • 1 bardak süt (%0,15 yağlı)

• 3 kuru kayısı

• 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye yemeği

• 1 orta boy yeşil elma

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kutu ayran (%0,15 yağlı)
  • 1 dilim kepekli ekmek

• 6 - 8 çilek
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve

16.4.13

• 1 porsiyon yeşillik
  • 1/2 haşlanmış yumurta

• 1 orta boy yeşil elma

• 1 porsiyon ıspanak yemeği
  • 1 kase şehriyeli tavuk çorbası

• Yok

• 1 porsiyon yeşillik
  • 3 köfte
  • 1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)

• 1 orta boy yeşil elma
  • 6 fındık
* 3 lt su
3 kupa sade kahve

venüs'çüm menüler çok düzene girmiş, bravo cnm... :46::46::46: süpersin...

harikasın cerenim :29:

bebek mühim kuzucum, bence erteleme miniğimizi :16: diyetisyen doğru diyor :31: eğer kararın buysa şimdiden mezuniyet kilonu değiştirmeliyiz, sonradan değiştirme yapılmıyor hedefe yaklaşıldığında etik olmadığı için. bak mesela ebru mezun olamadı bu yüzden :50:

anladım Buse'cim,
o zaman ben hedef kilomu güncelleyeyim, 65 yapalım cnm.. tickeri güncelliyorum hemen..

GENEL DUYURU!!!

KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.

mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim

Buse'cim şimdiye kadarki özverilerin için çok saol kaptan yardımcımız bizim:46::46::46::46: bak bizi bırakma heee...

eminim Emoş da en iyi şekilde yapacak.. :46::46:

artık mesaj sayıları emoş'a atılacak, benim hedef kilomu kim güncelleyecek kızlar?

hemen kurtulursun cnm sen, bilmio muyuz seni :) :51:

yarına sonucumu merak ediyorum :27:

Buse'cim şimdiye kadarki özverilerin için çok saol kaptan yardımcımız bizim:46::46::46::46: bak bizi bırakma heee...

eminim Emoş da en iyi şekilde yapacak.. :46::46:

artık mesaj sayıları emoş'a atılacak, benim hedef kilomu kim güncelleyecek kızlar?

sen sağ ol kuzucuğum :29:

ben hallediyorum şimdi. :34:

venüs :47: şeytancıklarımı çıkardım bak :47: bir daha böyle bir şey sakın yapma, aşkına ihanet ediyorsun resmen. adamı elinle başka hatunlara mı vermek istiyorsun :47: seni daha ne kadar bekleyecek bu adam he :20: ben zamanında senin yaptığını yaptım ve hoşlandığım adamla görüşemedim, kaçtı gitti adam :5: ama senin gibi aşık değildim ben, yeni bir şeydi. lütfen bir daha yapma bunu. hedeften uzaklaşma artık :20: hadi bir gün yaptın ertesi gün 2 katı yüklenmelisin diyete, üst üste cozutmak da neymiş, kendine gel çabuk :22:

heh şöyle ama dayanamıyorum falan demek yok, diyet bir eziyet değil, bize bir ödül kızlar, bunu unutmayın. sonunda dünyanın en özgüvenli ve taş insanlarından olacaksınız. bakınız BEN :27:

kızlaar :52: ben de dayanamıyorum, ben nasıl dayanamam. kesinlikle bu günlerde bir şey var, mevsimsel, evrensel, artık ne bilmiyorum :26: kaçamak yapmıyorum ama porsiyon büyülttüm. ve kötü haberi söylüyorum. bu sabah tartıda 50.9 çıktım :5:yeşil çaya yüklendim bugün, diyetime çok dikkat etcem. inanamıyorum kendime :14:
kaç gün ihmal ettin sen böyle münü paylaşımını :47: bir daha böyle olmasın venüs :22:

genel yorum yapacağım, kafam karıştı hatta :20:

bu menülerin nerdeyse hiçbirini beğenmedim ben :19: resmen cozutmuşsun :20: o öğle yemekleri ne öyle? diyette misin yoksa korumada mısın, çok fazla yiyorsun. köftenin yanında ekmek gördüm, olmamış. akşam çilek yemişsin olmamış. ya ne diyeceğimi bilemiyorum, hiiç ama hiç beğenmedim. çok hayal kırıklığına uğradım şuan acıkcası. resmen yiyorsun ve doyuyorsun bayaa :47:

TOPARLAN HEMEN, NUTKUM TUTULDU, SEVDİĞİN ADAMI DÜŞÜN HEMEN :kkk:
Valla diyecek bir şeyim yok
venüs'çüm menüler çok düzene girmiş, bravo cnm... :46::46::46: süpersin...
Bebeğim benim menülerim hep düzenlidir zaten, diyetisyen yardımı ile zayıfladığım için. Bu menüler berbat benim için inan... Bu hafta düzelteceğim umarım.

Verdiğin pehrize budur gayratım:32:
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım:12:
Teker teker sayamayon doktor bey:35:

2 legen pilav bir yayık ayran:nazar::1:
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey:5:

3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca:8:
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey:6:

Bazı az geliyo 5 kasa hurma:56:
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma:36:
Utanıyom diyemeyom doktor bey

Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo:16:
Artırmaya gıyamayon doktor bey

Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim:43:
Ayıp olur cayamam doktar bey

Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey

Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar:31:
daha fazla yeyemeyon doktor beey:27:

ALINTIDIR

nur süper bu :9: :9:

ben geldim kızlar ama yine gideceğim, şu işlerimi halledemedim, düğün falan vardı, vaktim yetmedi. maaşımı da alamadım bu yüzden :5: bugün bitireceğim :ssz:

geçmişe bir bakayım :31:

hoşgeldin busi :16: bende hiç giremedim bu son günlerde

Selam Kızlar,

bugünkü menüm:

sabah(10:30)
1 yumurtalı ve çok az beyazpeynirli menemen.
1,5dilim kepekli ekmek.
2 çay

ara(12:00)
az sütlü filtre kahve (50ml süt)

sabah(17:00)
2 kivi + 2 ceviz

akşam(19:00)
3 tavuk köfte (biraz kalındı, 4 sayılabilir)
1 tabak salata (az z.yağ-limonlu)

su 1 lt oldu henüz ama daha içiyorum.
2 yeşil çay (birini daha içmedim)
bugün spor yok ama gün içinde 10ar dklık 3-4kez yürüdüm...

GENEL DUYURU!!!

busim nolur böyle görevim bitti diye boşlama burayı bizim senin eleştirilerine ihtiyacımız var :) emoş yeni kaptan yardımcımız yeni görevin hayırlı olsun çok ilerledin artık her şartta diyete devam ediyorsun idollerimden birisin :16:

Busi beni dolma için uyarmışsin ama ben o yorumunu şimdi okudum ki saat 6da akşam yemeğinde dolma yedim okumadığım için busi yoksa başka bi alternatif bulurdum

Selam Kızlar,

bugünkü menüm:

1,5dilim kepekli ekmek.
2 çay

2 kivi + 2 ceviz

Öğleyi atlamışsın canım sanırım. Metabolizmana pek faydalı olmaz bu, dikkat et. Onun haricinde süper menün.

110 yaptıktan sonra ara verdim 1 gün :26: Allah Allah benim niye böyle karıştı ya:26:
anlamadım ki emoşum ya nye karıştı

zelişcim su çok önemli ve dolma yağ içinde yüzen bir şey, çok kötü bir tercih olmuş, hem pirinçli üstelik :26: onun harici beğendim canım, ama unutmaki vücuduna aldığın 1 gr yağ 9 kalori, 1 gr protein 4 kalori. yani yağın ne kadar ciddi kalori olduğunu hiç aklından çıkarma. günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağının ötesine geçme :34: hadi yarım yemek kaşığı olsun ama ötesine hayır canım :31: kilo vermek için, ve yağlarımızdan kurtulmak için bu şart.

dukan mantığıyla düşünürsek, vücudumuzdaki yağlardan kurtulmak isterken vücuda yağ almak akıl karı mı diyorum :34:

benim de hep geceye kalır menülerim, öteki manyak benim :27:

canım süpersin, şok olurlar tabiii :32: benim etrafımdakiler de daha kilo verme diye totosunu yırtıyor :27: dün mavi den 36 beden düşük bel pantolon aldım, yapıştı :53: bol geliyordu top shop tam aldıklarım :26: moralim bozuldu biraz :ssz: sporla incelicem ama :51:

canım bundan sonra yarcımcı sensin öyle ise, paylaşım alanında da paylaşalım bunu. ben de sana yardım etmeye devam edeceğim, kaptan yardımcılığına devam edeceğim çünkü ebruya sözüm var, ama sen daha aktifsin. bundan sonra mesaj sayıları sana atılacak. benim gibi onları not alırsın canım :34: teşekkür ederim, yetişemiyorum çünkü artık :31:

evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallah :29: neon pembesi mesela çok güzel olur pareo olarak :34:

bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek :31:

köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen :34:

ıyy neydi oo :53: ben de yemem bundan sonra, zaten sevmiyordum artık hiç yemem :52:

ay ben koptum buna, beni yesin bu beni :27:

çok faydalı bilgiler vermişsin cerenim , çok sağ ol. kahve cola bilgisini aklıma yazdım. protein hakkındakin de öyle :51:

yedim şiştim 50.9 oldum :5: çok moralim bozuldu. demek ki herkes benim gibi doymuyor bu 2-3 gündür, nasıl bir şeyse bu :26: ama toparlanıyorum bugün :ssz:

evet canım latte light sütlüydü, tall değil onun bir üstü orta boy içtim canım. hatta double shot içtim yani kahvesi bol, sütü az:31:

biliyorum tatlım durumunun farkındayım :31: Allah kolaylık versin :54:

ay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tuba :ssz: hepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca :50:

buse kendine gel :47:

GENEL DUYURU!!!

anlaşıldı cnm :D

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm :kkk::kkk:

Selam Kızlar,

bugünkü menüm:

1,5dilim kepekli ekmek.
2 çay

2 kivi + 2 ceviz

cerenimooooooooo ben beğendim su bendede aynı şu an şişeyi aldım kucağıma içiorum :52:

Back
X