Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görüşürüzzz cnm :D

iyiyz canımda reglin bu kadar şiddetli mi geçio ya

son bikac seferdir böyle oluyor hep.
önce sanci oluyor, ardindan reglim geliyor ve karin agrim basliyor.
2.gün fln geciyor. bu seferde gecer insallah.
bugün cok yoruldum okulda, birde cok yürüdüm inat ettim asansörede binmedim merdiven ciktim baya buda bana agri olarak geri döndü biraz :27:

son bikac seferdir böyle oluyor hep.
önce sanci oluyor, ardindan reglim geliyor ve karin agrim basliyor.
2.gün fln geciyor. bu seferde gecer insallah.
bugün cok yoruldum okulda, birde cok yürüdüm inat ettim asansörede binmedim merdiven ciktim baya buda bana agri olarak geri döndü biraz :27:

aslında egzersiz ağrı olarak dönmez cnm egzersiz yaparsan kasların önce kasılır sonra gevşer bu nedenle regl için ağrıya neden olmaz genelde regl ağrısı anne kız geçişlidir yada yediklerindendir

mesela tatlı ister demi canın ama tatlı yediğin zaman vücüdundan salgılanan bi hormon sana ağrı olarak dnüo olabilir

yada klasik ayaklarını üşütmüşsündür

adet ağrısına en güzzel çözüm

olacağına yakın karın kaslarını çok abartmadan egzersize açmaktır

bide tatlıyı abartmamaktadır eğer tatlı çekiosa cnın tarçınlı süt iç ama gündüz yada akşam diosan oda sıcaklığında yoğurt ayran neden oda sıcaklığında çünkü soğuk olursa dolaşım yavaşlar dolaşım yavaşlarsa kaslar yavaşlar ve reglin de aksama olr :16:

kızlar ben geldiiimmm :) internet gitti bugün çok sıkıntılıydı bende alışverişe çıktım arkadaşlarımla görüştüm anca geldim eve babam trip attı azcık onunla ilgilendim koştum geldim size :16: naptınız bugün nasılsınız :16: geçmişi okuycam şimdi inşallah dolu dolu sayfalar olmuştur :16:

kızlar ben geldiiimmm :) internet gitti bugün çok sıkıntılıydı bende alışverişe çıktım arkadaşlarımla görüştüm anca geldim eve babam trip attı azcık onunla ilgilendim koştum geldim size :16: naptınız bugün nasılsınız :16: geçmişi okuycam şimdi inşallah dolu dolu sayfalar olmuştur :16:
hoşgeldin emoşum gündüz nerdeyse kmse girmemiş :S

kizlar bugün bana ne deseniz haklisiniz.
ac kalmamak icin 2. ögünümü mecburen yemekhanede vejetaryan olan yemeklerden aldim.
ders gec bitince cogu yemek bitmisti, salatanin bile sünnetini ben aldim :27:

kahvalti
2yumurta yagsiz tavada + 1 kk beyaz peynir 45%yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
2 yesil cay

15:00
2 tane mücvere benzeyen birsey
1 tabak haslama pilav :27: (yagsiz) ama yinede cok kötü biliyorum :50:
1 kase salata (sadece bukadar kaldi)

19:00
2 kuru kayisi koyu
(regl nedeniyle cikolata istegim hat safhada bu sekilde durdurdum, ama seker olarak geri gelmez insallah)

2 yesil cay
1,5 lt su

45dk yürüyüs
bol merdiven :27:

bugün bana kizmayin :43::43::43:

hpsgeldin canim.
babanda hakli, sen uzak yerde okuyordun galiba onlardan. normal trip atmasi :9:

kizlar bugün bana ne deseniz haklisiniz.
ac kalmamak icin 2. ögünümü mecburen yemekhanede vejetaryan olan yemeklerden aldim.
ders gec bitince cogu yemek bitmisti, salatanin bile sünnetini ben aldim :27:

kahvalti
2yumurta yagsiz tavada + 1 kk beyaz peynir 45%yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
2 yesil cay

15:00
2 tane mücvere benzeyen birsey
1 tabak haslama pilav :27: (yagsiz) ama yinede cok kötü biliyorum :50:
1 kase salata (sadece bukadar kaldi)

19:00
2 kuru kayisi koyu
(regl nedeniyle cikolata istegim hat safhada bu sekilde durdurdum, ama seker olarak geri gelmez insallah)

2 yesil cay
1,5 lt su

45dk yürüyüs
bol merdiven :27:

bugün bana kizmayin :43::43::43:

canım çok kötü değil ama daha güzel olabilir ama pilav yeme ben aç kalcağımı bilsem yne yemiorum pilav :52:

$390786_192628300827638_1713132463_n.webp$386473_192628177494317_2076744562_n.webpasdfafdghasdhsagdhadafdghadhasfdgasfdghasd :52::52::52:

cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın hee :52::52::52: maks 1 parmak kalınlığında)

bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...

bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz.. :52::52::52:

sayi olarak cok gibi aslinda ama hem kücüktü hemde izgaraya yapistilar baya kayip verdik her köfteden :1::1::1:

canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)

haklisin aslinda :17:

:56:Dünkü Menüm:56:

sabah:(08:00)

2 dilim ekmekle tost
(1 dilim peynir, domates)

öğle:(13:30)

1 kase salata
4 yk tavuk göğsü
1 kase yoğurt

1 dilim t.b. ekmeği

akşam(18:00)

1 kase semiz otlu yoğurt
salata

2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 Türk kahvesi(şekersiz)
:8:

1 saat yürüyüş, 135 squats
:42:

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık biberli söğüş
5 zeytin

öğle:(13:00)

1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik

ara(15:30)

1 elma+fındık+badem(5'er tane)

akşam:(18:30)

semizotlu yoğurt
kuru biber haşlaması 4 tane
salata

:7:
3 lt su,2 fincan yeşil çay

:8:

4-5 saat gezdim ama 1 saat tam yürüyüş denilebilir, 140 squats

:42:

masallah squatsi düzenli yapiyorsun ben yine unuttum 2 gün. sanirim bastan baslayacagim :27:

Tünaydın canım, 3. olduk tabisi! İlk üçten aşağısı bizi keser miii!
:52:

Geçmiş olsun canım, özel günün hormonlarına yenik düşüp kaçamak yapma.
:20::54::13:

tesekkür ederim, ama demeyeydin onu ahh demeyeydinnn :9::9::9:

evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallah :29: neon pembesi mesela çok güzel olur pareo olarak :34:

bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek :31:

köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen :34:

ay ben koptum buna, beni yesin bu beni :27:

insallah canim. evet haklisin :8:
kendi evimizde degildik izgarada ama ketchup olmamaliydi haklisin :50:

ay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tuba :ssz: hepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca :50:
evet :50:

canım çok geçmiş olsun, görüşürüz :54:

tesekkür ederim:29:

GENEL DUYURU!!!

KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.

mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim
:16:

hayirlisi canim.
bol sanslar kizlar :29:

hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuan :kkk: gün boyu içcem :51: hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım :ssz:

canim sen okadar dikkat ediyordun ne oldu sana :50:
bende bugün batirdim :43::43::43:

ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...:32::32:

sen bilirsin cnm bende müsait oldugumda yapmak istiyorum.
insallah ise yarar.

aslında egzersiz ağrı olarak dönmez cnm egzersiz yaparsan kasların önce kasılır sonra gevşer bu nedenle regl için ağrıya neden olmaz genelde regl ağrısı anne kız geçişlidir yada yediklerindendir

mesela tatlı ister demi canın ama tatlı yediğin zaman vücüdundan salgılanan bi hormon sana ağrı olarak dnüo olabilir

yada klasik ayaklarını üşütmüşsündür

adet ağrısına en güzzel çözüm

olacağına yakın karın kaslarını çok abartmadan egzersize açmaktır

bide tatlıyı abartmamaktadır eğer tatlı çekiosa cnın tarçınlı süt iç ama gündüz yada akşam diosan oda sıcaklığında yoğurt ayran neden oda sıcaklığında çünkü soğuk olursa dolaşım yavaşlar dolaşım yavaşlarsa kaslar yavaşlar ve reglin de aksama olr :16:

verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim canim :29:
canım çok kötü değil ama daha güzel olabilir ama pilav yeme ben aç kalcağımı bilsem yne yemiorum pilav :52:

ben 4 haftadir ilk kez pilav yedim :50:

iyikide gercek degil, cok igrenc görünüyor bu :30::30::30:
kiloluda olsam cok sükür öyle degilim :53:

sayi olarak cok gibi aslinda ama hem kücüktü hemde izgaraya yapistilar baya kayip verdik her köfteden :1::1::1:

haklisin aslinda :17:

masallah squatsi düzenli yapiyorsun ben yine unuttum 2 gün. sanirim bastan baslayacagim :27:

tesekkür ederim, ama demeyeydin onu ahh demeyeydinnn :9::9::9:

insallah canim. evet haklisin :8:
kendi evimizde degildik izgarada ama ketchup olmamaliydi haklisin :50:

evet :50:

tesekkür ederim:29:

hayirlisi canim.
bol sanslar kizlar :29:

canim sen okadar dikkat ediyordun ne oldu sana :50:
bende bugün batirdim :43::43::43:

sen bilirsin cnm bende müsait oldugumda yapmak istiyorum.
insallah ise yarar.

verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim canim :29:

ben 4 haftadir ilk kez pilav yedim :50:

iyikide gercek degil, cok igrenc görünüyor bu :30::30::30:
kiloluda olsam cok sükür öyle degilim :53:

bilgiler önemli değil cnm bi hemşire olarak üzerime düşeni yaptım :52: öyle olanlar var cnm ama öle göbeğe ve popoya sahip olanlar :53:

bilgiler önemli değil cnm bi hemşire olarak üzerime düşeni yaptım :52: öyle olanlar var cnm ama öle göbeğe ve popoya sahip olanlar :53:

hemsiremisin canim bilmiyordum.
türkiyede okadar degil ama burada cok zor bir meslek.
hastalarin altindan vs. aliyorlar, yediriyorlar, üstlerini degistiriyorlar, yatagi pislediyse carsaflari degistiriyorlar vs. Allah kolaylik versin.:29:

Kızlar ben yatıyorum, hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyoruuum!:54:

hayirli geceler canim, bizde seviyoruz.
yalniz ben senin o erkek arkadas veya sevgili olayini anlayamadim :27:
kilolu istemiyormu?

hemsiremisin canim bilmiyordum.
türkiyede okadar degil ama burada cok zor bir meslek.
hastalarin altindan vs. aliyorlar, yediriyorlar, üstlerini degistiriyorlar, yatagi pislediyse carsaflari degistiriyorlar vs. Allah kolaylik versin.:29:

hayirli geceler canim, bizde seviyoruz.
yalniz ben senin o erkek arkadas veya sevgili olayini anlayamadim :27:
kilolu istemiyormu?

evet cnm daha öğrenciyim ama seneye mezunum inş. :16:

kizlar donuyorummmmmm yok böyle birseyyy sanki biri evin tüm pencerelerini acmis gibi dokuyorummmm.
ben gidip bir esofman, bir kat daha corap bir tanede yelek giyinip geleyim :5:

burcucum, emoscum ve kizlar,

sanirim bugün bu grupta 24.günüm.
benim deneme sürecimin karari ne zaman belli olacak :50:

Back
X