Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(10:30)

2 yumurtadan yağsız omlet

5 zeytin

1.5 dilim kepek

1 kk dan az peynir

domates salatalık

4 bardak şekersiz çay

öğle(15:00)

7 8 tane fındık

500 ml yeşil çay

akşam(19:00)

1 porsiyon adana (ekmeğini yemedim)

1 dilim kepek

salata

2.5 litre su

500 ml yeşilçay

1 saat walk at home

25 dk bacak egzersizi

50 mekik

150 squats yapıcam

:42::42::42:

Son düzenleme:
sabah(10:30)

2 yumurtadan yağsız omlet

5 zeytin

1.5 dilim kepek

1 kk dan az peynir

domates salatalık

4 bardak şekersiz çay

öğle(15:00)

7 8 tane fındık

500 ml yeşil çay

akşam(19:00)

1 porsiyon adana (ekmeğini yemedim)

1 dilim kepek

salata

2.5 litre su

500 ml yeşilçay

1 saat walk at home

25 dk bacak egzersizi

150 squats yapıcam

:42::42::42:

burcum 2 öğüne indirdin sanki diyetini. ama düzenli ve güzel menü afiyet olsun :16:

kızlar murat boz konseri varmış bugün kardeşimle oraya gidip gelicez 1-2 saat sürer sanırım. konser yeri 2 sokak ilerde olduğundan bi gidip bakalım dedik :9: öpüyorum hepinizi görüşürüz :16:

mantıklı valla ama ben yiyorum ya fındık fıstıkla geçiremiyorum içimde bir hayvan var sanırım benim :9:

ahahahha çok ayıp emoş ya hayvan filan :1: ben geçiriorum ya alışmam lazım emoş yoksa yarın hayvan gbi yice yemekhanede bundan korkuorum yarın yemekte ne var salata var die hatırlıorum :16:

kizlar kendime yeni bir oyuncak aldim :16:
saatlerdir onunla ugrastigim icin yazamadim,
bende bagimlilik yapti:ssz:
gecmisi okuyup gelecegim

menüm

12:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir (45% yag orani)
1 tatli kasigi zeytin yagi
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay

16:00
2 kuru kayisi koyu

18:00
1 tabak ispanak yemegi
2yk et
1 kase yogurt

2lt su
2 bardak yesil cay

yarim saat yürüyüs

deme deme öyle kız çocuklar yesin çikilata :16:

tamam yiyelim canim :55::emir_bebek::emir_bebek::55::34::9::9::9:

Kızlar çoook mutsuzum, kötüyüm. Motivasyonum çok düştü, kendime gelemiyorum. Spora başlamam lazım bir türlü düzen bulamadım, evimin yanında spor salonu açılmış oraya mı gitsem diyorum. Ama zayıflarken de kas yapmak istemiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, doymuyorum. Ve psikolojik olarak da diyet açısından kendime gelemiyorum. Bana yardım edin.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

benimde dün ve önceki gün öyleydi, ama ben kendimi durduramami bugün daha net sekilde regle bagladim.
dün reglin arkasina siginabilirmiyim demistim o kafadaydim ama bugün daha objektif düsündüm ve evet regldendi bence.
benki cikolata dolabina 4 haftadir yaklasmamistim dün kendimi o dolapta buldum.
bugün daha iyi kontrol edebildim kendimi. canim dünkinden daha az tatli istedi ve iradem dünkinden dahah kuvvetli.
hatta pilavi sevmeme ragmen ve bugün evde olmasina ragmen yemedim :9:
insallah taviz vermem daha. ama benim kendi kuralim vardi ayda 1 kez azcikda olsa cikolata yiyecegim.
artik kendimi birdahaki regle kadar tutacagim:32::32:

ayrica genel olarak suan hepimiz ayni durumda oldugumuza göre demek ki mevsimselde olabilir.

benim 2 patlama ayni zamana denk geldi :9:

akşam gerçekten cozutmuşsun nurcuğum 1,5 saat yürümüşsün o güzel ama bundan sonra tam dikkat istiyorum listeye girme ihtimalin varken bu tarz cozutmalar hiç iyi değil canım sadece biraz dikkat

hayııııır!!:47: o sadece bi bahane yemeyebilirdin ama yedin bu 2 gün menülerin çok düzenli olmalı nurcuğum yoksa kilo vermen çok zor gibi görünüyo

okadar bartinca knedimi cezalandirdim.
hatta basim bir olay geldi yürüyüsten sonra.

Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz :3:

Allah sifalar versin :29:

kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum :31:

su icme yarismasi yapalim :28:
haftada 1 gün herkes hafta byounca ictigi su miktarini litre olarak versin. en cok su iceni haftanin su kralicesi yapalim.
hatta kazanan kisi rumuz yazan yere "Su Kralicesi" yazsin:7:
suan spontane aklima geldi ama cok eglenceli olabilir :32:
hem suyu güzel tüketenler dikkat etmeye dvm eder, hemde su fazla icmeyenlerede motivasyon olur yarisma seklinde olunca :21:

merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39 :((((((((

burcucum afiyet olsun adana güzel seçim

cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin :29:

Adana yiyebilirsin canım sıkıntı yok bende yiyodum arada güzel de oluyo :):)

süpersin nurcum :16: bakıcam bugünkü menüne :31:

Adana cok yagli dgl mi :26:

bak canim bak, ben begendim sizde begenirsiniz insallah :32:

kızlar murat boz konseri varmış bugün kardeşimle oraya gidip gelicez 1-2 saat sürer sanırım. konser yeri 2 sokak ilerde olduğundan bi gidip bakalım dedik :9: öpüyorum hepinizi görüşürüz :16:

bi kosu ugra gel murata :9::9::9:

Son düzenleme:
aksam o korkuyla anlatamadim, bugün gülüyorum anlatayim:
o 1,5 saat yürüyüsten sonra zenci bir genc bu sehre yeni gelmis dili bilmiyordu sadece ingilizce biliyordu.
önce birsey sorabilirmiydim bu alan hakkinda diye konuya girdi cvp verdim gidiyordum sonra dvm sordu cvp verdim.
kendini tanitmaya basladi, 1 aydir buradaymis univ. okumaya gelmis.
beni tanimak istedi. ben kendim hakkinda birsey demedim, cvp vermeden yoluma hizlica dvm ettim, ürktüm acikcasi.
ben gittikce yanimdan ayrilmadi. karsiya gectim, güldü gitme dedi. evlimisin diye sordu.
seni ilgilendirmez dedim. ismimi sordu söylemedim bu arada hizlica yüüryorum.
kendi ismini söyledi. müslümansin dglmi diye sordu. evet eve gitmem lazim dedim iyi aksamlar.
ama yok yanimdan ayrilmadi bizim kara cocuk :9::9:
nerede oturuyorsun dedi. gözü korksun diye hemen surada oturuyorum dedim.
yine benimle geldi. en son bizim oturdugumuz yerin demir kapisini anahtarla acip iceri girdim onun girmesini engellemek icin dar actim kapiyi girince hemen kapattim. kara disarida kaldi. döndüm gidiyordum.
böyle gidecekmisin, seni birdaha görebilecekmiyim lütfen dedi ismini bile söylemedin.
hayir iyi aksamlar diyip hizlica eve geldim. bu arada o kadar tirstim ki korkudan sesim kisildi :9::9:
bizim sokakta oturuyormus, ben surada oturuyorum demeden o kendini tanitirken söyledi.
karayi birdaha görmek istemiyorum, insallah karsilasmayiz daha.

yürüdügüm yerde cok güzel biryer, artik korkudan daha oraya gitmem sanirim :9:

ahahahha çok ayıp emoş ya hayvan filan :1: ben geçiriorum ya alışmam lazım emoş yoksa yarın hayvan gbi yice yemekhanede bundan korkuorum yarın yemekte ne var salata var die hatırlıorum :16:

salata varsa süper :):)bizim yemekhane döktürüyo maşallah :9: bazen yememek için tabldota almıyorum yemekleri bu da bi çözüm yolu :34:
iyi geceler çıtırlarımmmmm:54:

iyi geceler bebeğim :16:
kizlar kendime yeni bir oyuncak aldim :16:
saatlerdir onunla ugrastigim icin yazamadim,
bende bagimlilik yapti:ssz:
gecmisi okuyup gelecegim

ne oyuncağı aldın nurcum çok merak ettim :):)

menüm

12:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir (45% yag orani)
1 tatli kasigi zeytin yagi
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay

16:00
2 kuru kayisi koyu

18:00
1 tabak ispanak yemegi
2yk et
1 kase yogurt

2lt su
2 bardak yesil cay

yarim saat yürüyüs

et de haşlamaysa senden iyisi yok bugün :16:hep böyle olur inşallah menülerin :nazar:
tamam yiyelim canim :55::emir_bebek::emir_bebek::55::34::9::9::9:

benimde dün ve önceki gün öyleydi, ama ben kendimi durduramami bugün daha net sekilde regle bagladim.
dün reglin arkasina siginabilirmiyim demistim o kafadaydim ama bugün daha objektif düsündüm ve evet regldendi bence.
benki cikolata dolabina 4 haftadir yaklasmamistim dün kendimi o dolapta buldum.
bugün daha iyi kontrol edebildim kendimi. canim dünkinden daha az tatli istedi ve iradem dünkinden dahah kuvvetli.
hatta pilavi sevmeme ragmen ve bugün evde olmasina ragmen yemedim :9:
insallah taviz vermem daha. ama benim kendi kuralim vardi ayda 1 kez azcikda olsa cikolata yiyecegim.
artik kendimi birdahaki regle kadar tutacagim:32::32:

ayrica genel olarak suan hepimiz ayni durumda oldugumuza göre demek ki mevsimselde olabilir.

benim 2 patlama ayni zamana denk geldi :9:

okadar bartinca knedimi cezalandirdim.
hatta basim bir olay geldi yürüyüsten sonra.

Allah sifalar versin :29:

su icme yarismasi yapalim :28:
haftada 1 gün herkes hafta byounca ictigi su miktarini litre olarak versin. en cok su iceni haftanin su kralicesi yapalim.
hatta kazanan kisi rumuz yazan yere "Su Kralicesi" yazsin:7:
suan spontane aklima geldi ama cok eglenceli olabilir :32:
hem suyu güzel tüketenler dikkat etmeye dvm eder, hemde su fazla icmeyenlerede motivasyon olur yarisma seklinde olunca :21:

cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin :29:

Adana cok yagli dgl mi :26:

bak canim bak, ben begendim sizde begenirsiniz insallah :32:

bi kosu ugra gel murata :9::9::9:

su kraliçesi güzel hatta hepsinin kraliçesi yapabiliriz su, spor, en çok kilo veren,en çok mesaj yazan şeklinde:31:

aksam o korkuyla anlatamadim, bugün gülüyorum anlatayim:
o 1,5 saat yürüyüsten sonra zenci bir genc bu sehre yeni gelmis dili bilmiyordu sadece ingilizce biliyordu.
önce birsey sorabilirmiydim bu alan hakkinda diye konuya girdi cvp verdim gidiyordum sonra dvm sordu cvp verdim.
kendini tanitmaya basladi, 1 aydir buradaymis univ. okumaya gelmis.
beni tanimak istedi. ben kendim hakkinda birsey demedim, cvp vermeden yoluma hizlica dvm ettim, ürktüm acikcasi.
ben gittikce yanimdan ayrilmadi. karsiya gectim, güldü gitme dedi. evlimisin diye sordu.
seni ilgilendirmez dedim. ismimi sordu söylemedim bu arada hizlica yüüryorum.
kendi ismini söyledi. müslümansin dglmi diye sordu. evet eve gitmem lazim dedim iyi aksamlar.
ama yok yanimdan ayrilmadi bizim kara cocuk :9::9:
nerede oturuyorsun dedi. gözü korksun diye hemen surada oturuyorum dedim.
yine benimle geldi. en son bizim oturdugumuz yerin demir kapisini anahtarla acip iceri girdim onun girmesini engellemek icin dar actim kapiyi girince hemen kapattim. kara disarida kaldi. döndüm gidiyordum.
böyle gidecekmisin, seni birdaha görebilecekmiyim lütfen dedi ismini bile söylemedin.
hayir iyi aksamlar diyip hizlica eve geldim. bu arada o kadar tirstim ki korkudan sesim kisildi :9::9:
bizim sokakta oturuyormus, ben surada oturuyorum demeden o kendini tanitirken söyledi.
karayi birdaha görmek istemiyorum, insallah karsilasmayiz daha.

yürüdügüm yerde cok güzel biryer, artik korkudan daha oraya gitmem sanirim :9:

nuuuuuurrr bu çocuk sana aşık olmuş kızım bak o hareketler normal değil kara çocuğa bak seeennnn yanlış adama çattı bizden kız almak zordur :9: hele karaya hiç kız vermeyiz :9:

ne oyuncağı aldın nurcum çok merak ettim :):)

et de haşlamaysa senden iyisi yok bugün :16:hep böyle olur inşallah menülerin :nazar:

su kraliçesi güzel hatta hepsinin kraliçesi yapabiliriz su, spor, en çok kilo veren,en çok mesaj yazan şeklinde:31:

nuuuuuurrr bu çocuk sana aşık olmuş kızım bak o hareketler normal değil kara çocuğa bak seeennnn yanlış adama çattı bizden kız almak zordur :9: hele karaya hiç kız vermeyiz :9:

et kendi yaginda ve su ile pisti süzmeden. bu haslama mi yada kavurma mi oluyor bilemedim simdi :26:

evet hepsinin kralicesi olabilir dahada güzel olur :16:

:9::9::9: bencede öyle oldu, zaten benim korkudan sesim kisilinca oda utangac hallere girdi ama pesimi birakmadi :9::9::9:
bari sevdigi olmayan birine catsaydi :10:
ben askima deliler gibi asigimmmm:16::16: zaten pesimi birakmayip sürekli yanimda yürümesi konusmaya calismasi beni en cok bu yüzden korkuttu. Allah korusun kötü bisey yapar, sonra ben askimin yüzüne nasil bakardim :5:
hep en kötüsünü düsünüyorum bende :1:

Son düzenleme:
et kendi yaginda ve su ile pisti süzmeden. bu haslama mi yada kavurma mi oluyor bilemedim simdi :26:

evet hepsinin kralicesi olabilir dahada güzel olur :16:

:9::9::9: bencede öyle oldu, zaten benim korkudan sesim kisilinca oda utangac hallere girdi ama pesimi birakmadi :9::9::9:
bari sevdigi olmayan birine catsaydi :10:
ben askima deliler gibi asigimmmm:16::16: zaten pesimi birakmayip sürekli yanimda yürümesi konusmaya calismasi beni en cok bu yüzden korkuttu. Allah korusun kötü bisey yapar, sonra ben askimin yüzüne nasil bakardim :5:
hep en kötüsünü düsünüyorum bende :1:

evet canım o da haşlama oluyo :):)

bende aynı şekilde düşünüyorum biri bana baktığında falan aynı senin gibi hissediyorum esada nasıl anlatıcam ne dicem diye şekilden şekile giriyorum :)

Bugünkü Menüm
sabah:(09:00)
1 h. yumurta
1 kk peynir
1 domates+salatalık
yeşillik
1 dilim t.b. ekmeği
öğle(12:00)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
2yk yoğurt
ara(15:30)
1 elma
ara(16:30)
8 erik
akşam(18:30)
1 kase haşlanmış et
yoğurtlama(haşlanmış taze fasulye+közlenmiş biber+yoğurt)

3 lt su, 2 bardak yeşilçay, 2 bardak siyah çay, 1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş,1.5 saat bisiklet peşinde koşturmaca

Back
X