Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim kaptiişş :16:

yerim sizii konuşmalara katılıyorum. çok yoğunum ya esek gibi calışıyorum artık :/
Oyyy kuzum benim yaaa kıyamam. İşe mi başladın? Çalışmak iyidir ama çok çalışmakta bi yere kadar. Dikkat et kendine. :34:

Kızlar minişimin resimlerini ekledim. Şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda tekrar gelmeye çalışacağım. Öpüyorum hepinizi :16:

Amin canım benim çok teşekkürler. Haklısın evin her yeri mis gibi bebiş kokuyor. Öyle güzel geliyor ki o koku anlatamam. Sanada geçmiş olsun canım. Sanırım hastaymışsın?

evet ebrucum hastayım ama bugün hem keyfim yerinde hem de iyi hissediyorum çok şükür.hemen bakıyorum resimlerinize

selam kızlar bır suredır gırmıyorum kk ya umarım hersey yolundadır.ben kılo almaya basladım yenıden bır heyecana ıhtıyacım var.takımda bana yer varmı yoksa kendıme bır yer arayımm

sagol canım takımdakıler yenı sanırım tanısırız bugunden ıtıbaren bende menu vs.yazarım takıma ne oldu kuzum

kızlar ben çıkıyorum şimdilik bilgisayrımı servise götürcem rutin bakımını yaptırıcam 1-2 saate dönerim öpüyorum hepinizi kaçamak yapmayın :34: yarın cumaaaa :52:

desene burdada umdugum motıvasyon olmadı.acılen bır seyler yapmalıyım yoksa ıcımdekı okuzlerı durduramaayacam.bırı benı sılkelemelı.

geçmiş olsun kuzucum

sağol cnm bnm de niye bi triplisin bana sen

afiyet olsun güzelim güzel menü yarın bomba bekliorum seni :16:

aa yok be güzelim, tripli değilim, hastayım ya keyfim yok, ondan sana öyle gelmiştir.. nasıl tripli olurum sanaaaa???

Selam kızlar ben geldim:16: ne var ne yok diye bir göz atayım dedim bizim prenses uyuyunca :9:

ay Ebruuu, çok özlediiikk, bebiş nasıl?

Sorma Venüs'cüm yaaaaaaaaaaaaa çok güzel bir duygu melek gibi bebişim ama benim gecem gündüzüm karıştı. Dengem şaştı. Bütün zamanımı minik prenses alıyor. :30:

ayy alsın annesi, ne güzel kokar o şimdi.. maşallah...

Canlarım benim, ben aslında faturaları yatırmak için oturdum bilgisayarın başına sonra bi bakayım dedim ki özlemişim burayı baktıkça bakasım geliyor :9:En kısa zamanda tekrar geleceğim. O zaman benim şu kaptanlık olayını ve takımı yeniden bir konuşalım istiyorum. Anlatacağım konuşacağım çok şey var ama bu aralar başımı kaşıyacak halim yok. Hayırlısıyla bebiş az daha büyüseydi herşey daha güzel olacaktı. Bu arada çıkmadan fotoğrafta ekleyeyim bakın.:3:

ay Ebruuu, çok güzel maşallah... hayırlısıyla , sağlıkla mutlulukla büyütün cnm.. 2. çocuğun mu senin, bir prenses daha gördüm yanında :4:

o öğle yemeği deil cnm atıştırmalık :1:

yardırmışım yine bu hafta :33:

hoşgeldin kaptan bizde paylaşım düşmesine çözüm arıoduk üretcez haftasonu :52:

walla burcu'mm bravoo, kalemine sağlık bebeeemm :nazar:

desene burdada umdugum motıvasyon olmadı.acılen bır seyler yapmalıyım yoksa ıcımdekı okuzlerı durduramaayacam.bırı benı sılkelemelı.

yok Beril'cim, burada motivasyon çok iyi, her hafta derecedeyiz , bu hafta biraz azaldı sayımız diye öyle görünüyor, izinlilerimiz de var.. ama ekip süper yani.. arada dereceye girmeyelim ki nazar değmesin di mi kızlaarrrr :33::33::33:

Kızlar bu arada, salı akşamki kebapçı faciasını atlattım sanırım...
çok fena ceza vermiştim ya kendime , dünkü menümü biliyosunuz zaten...
bugün sanahı da yazmıştım ... öğlen pideciye gidelim dedi arkadaşlar... 20 kişi falan, ee iyi gidelim ama ben yemem, ayran içerim dedim.. AAaaaooOOOOooo yersin falan dediler.. ama yooook, cezalıyım ben biliyorum.. neyse işte.

sonuç mu??

YE - ME - DİMMM :52::52::52::52::52:

sadece ayran içtim :46::46::46::46:

yrn cuma nasıl yerim kızlar aşkolsun, yoksa yediğimi mi düşündünüz? :52::52::52:

2 bardak ayran içtim, sonra geldim 3 kayısı yedim... açım şimdi ama yemicem.. bi yeşil çay içerim, akşama da ızgara et ya da haşlanmış sebze..

yrn gelsin eksillleeeeerrrr :51::51::51::51:

ama çok bi şey yok yani yine -300-500 falan olur heralde..

aa yok be güzelim, tripli değilim, hastayım ya keyfim yok, ondan sana öyle gelmiştir.. nasıl tripli olurum sanaaaa???

ay Ebruuu, çok özlediiikk, bebiş nasıl?

ayy alsın annesi, ne güzel kokar o şimdi.. maşallah...

ay Ebruuu, çok güzel maşallah... hayırlısıyla , sağlıkla mutlulukla büyütün cnm.. 2. çocuğun mu senin, bir prenses daha gördüm yanında :4:

walla burcu'mm bravoo, kalemine sağlık bebeeemm :nazar:

yok Beril'cim, burada motivasyon çok iyi, her hafta derecedeyiz , bu hafta biraz azaldı sayımız diye öyle görünüyor, izinlilerimiz de var.. ama ekip süper yani.. arada dereceye girmeyelim ki nazar değmesin di mi kızlaarrrr :33::33::33:

seni yerim ben :16:

bugün sanahı da yazmıştım ... öğlen pideciye gidelim dedi arkadaşlar... 20 kişi falan, ee iyi gidelim ama ben yemem, ayran içerim dedim.. AAaaaooOOOOooo yersin falan dediler.. ama yooook, cezalıyım ben biliyorum.. neyse işte.

sonuç mu??

yrn cuma nasıl yerim kızlar aşkolsun, yoksa yediğimi mi düşündünüz? :52::52::52:

2 bardak ayran içtim, sonra geldim 3 kayısı yedim... açım şimdi ama yemicem.. bi yeşil çay içerim, akşama da ızgara et ya da haşlanmış sebze..

hadi ceren hadiii görelim yarın - leri :16:

sonuç mu??

Süpersin canımmm...
Ben de hergün bu testten geçiyorum artık alıştım, artık insanlarda alıştı denemiyorlar bile. Bu açık büfede neler neler vardı. Ofiste neler neler vardı. Herkes önümde yedi, ikram etti. Her gün yaşıyorum bunu ama yoook.
İş arkadaşlarım, özel hayatımdaki arkadaş çevrem. Kendi kendilerine Venüs yemez diyorlar onlar da öğrendi.

Bence yukardaki gibi düzeltme ve doldurma yap Venüs'cüm OUOTE leri silersen düzeltmeyi sen yapmış olursun. Aksi takdirde asıl listede düzeltme olmaz. Bu arada paylaşımlar düşmüş iyice.

He tamam kaptancım, bir dahakine öyle yaparım.
tamam bebeğim not aldım onu da :)

Tımam bebeğim
Canlarım benim, ben aslında faturaları yatırmak için oturdum bilgisayarın başına sonra bi bakayım dedim ki özlemişim burayı baktıkça bakasım geliyor En kısa zamanda tekrar geleceğim. O zaman benim şu kaptanlık olayını ve takımı yeniden bir konuşalım istiyorum. Anlatacağım konuşacağım çok şey var ama bu aralar başımı kaşıyacak halim yok. Hayırlısıyla bebiş az daha büyüseydi herşey daha güzel olacaktı. Bu arada çıkmadan fotoğrafta ekleyeyim bakın.
Kaptancığım dön artık yahu... Seninle daha iyi düzene gireceğimizi düşünüyorum...
o öğle yemeği deil cnm atıştırmalık

Ay onu diyorum işte hihihih
sagol canım takımdakıler yenı sanırım tanısırız bugunden ıtıbaren bende menu vs.yazarım takıma ne oldu kuzum

Hoşgeldin ozaman Berilciğim, ben seni hatırlıyorum. İlk takıma geldiğim zamanlarda aktif paylaşım yapıyordun. Bizlerinde motivasyona ihtiyacı var. Öyle deme dayanışma halinde oluyor bu işler biliyorsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyyy kuzum benim yaaa kıyamam. İşe mi başladın? Çalışmak iyidir ama çok çalışmakta bi yere kadar. Dikkat et kendine. :34:

evet sen gittin ben bizimkilerle işe başladım:ssz: kendi işimiz olduğu için rahatım ama işleri hep boşladığımdan son zamana bıraktığımdan oluyor hep böyle :18: ama şu sıra iyiyim, işlere yüklendim. çalışmak güzel :55:

Kızlar minişimin resimlerini ekledim. Şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda tekrar gelmeye çalışacağım. Öpüyorum hepinizi :16:

kaptiş ne zaman döneceksin yaa :ssz: senin menü yorumlarını, şeytancıklarını özledim ben :50:

hemen bakıyorum bebeşe deeee :16:

selam kızlar bır suredır gırmıyorum kk ya umarım hersey yolundadır.ben kılo almaya basladım yenıden bır heyecana ıhtıyacım var.takımda bana yer varmı yoksa kendıme bır yer arayımm

beriil :52: gel canım gel bakim sen böyleeeeee :47: al sana silkeleyi göstereyim şimdi :22: nasıl aldın bakim 3 kg :20: 70 den 73 e mi çıktın :20:

hemen kendine geliyorsun, vermek zor almak kolay biliyorsun, yine şişko beril mi olmak istiyorsun yoksa :19: ben mezun oldum geçen hafta, 900 gr aldım hafta ortası, şimdi tam 50 kg ım yine. verdim çok şükür :ssz: en az 6 ay dikkat etmek zorundayız yoksa aynen geri alırız beriil :52:

kızlar ben çıkıyorum şimdilik bilgisayrımı servise götürcem rutin bakımını yaptırıcam 1-2 saate dönerim öpüyorum hepinizi kaçamak yapmayın :34: yarın cumaaaa :52:

ay evet cumaaaaaa :52: bu hafta benim açımdan iyi değil, kilom yine 50 :ssz: takımın menüleri bu hafta pek takip edemedim ama sanki pek iyi değildi, umarım iyi sonuçlar gelir yarın :18:

sonuç mu??

ceren sana bayılıyorum ben

venüüss yanlışlıkla ismini yazmışsın üstteki mesajına. sil canım onu mesaj düzenleye basıp hemen, yoksa silemezsin sonra

Back
X