Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.70 canım.venüüüüsss senin boyun kaçtı? 50 çok az değilmi![]()
Boyum 1.70 canım.Ama mesela Adriana Lima'nın boyu 1.78, kilosu 55.:78: İdeal denilen kilosu 68 fakat o 55 kilo ve çok iyi görünüyor.:103: Ben çok zayıf olmak istiyorum, arada bir rahat rahat yemek yiyip bir iki kilo aldığımda çok bir şey fark etmesin istiyorum.:125:
Boyum 1.70 canım.Ama mesela Adriana Lima'nın boyu 1.78, kilosu 55.:78: İdeal denilen kilosu 68 fakat o 55 kilo ve çok iyi görünüyor.:103: Ben çok zayıf olmak istiyorum, arada bir rahat rahat yemek yiyip bir iki kilo aldığımda çok bir şey fark etmesin istiyorum.:125:
geçen hafta:69
bu hafta:68.3
fark :700
%1.01
![]()
inşallah busecim yaabuse bugün liste için buralarda olacak mısın :) nurun kilosu nasıl yazılacak bilmiyorum çünkü :)
burcuuuuuuuuu ağlama bakiyimhormonlar öyle hemen düzelmez senin kilo verebildiğine sevinmen lazım ve daha sıkı sarılman lazım sporun zaten çok güzel menülerinde de kaçamak hiç yok hormonlar düzelince de iyice güzelleşecek
al sana şeytan. bende hiç veremedin sanıyorum bu kadar ağlamana 700 süper bence 60lı rakamlara geldin her hafta 1 kg üzerinde vermeyi bekleme :) azar azar da olsa gidicek bu kilolar
can sıkmaya moral bozmaya gerek yok
![]()
günaydın Kızlar,
ben hala hastayım
kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53
çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim![]()
ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum...
menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr
hadi inşallah cnm..
Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu,
cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...
dünkü menüm kızlar:
sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık
öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı
ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz
ara(18:00)
2 grissini
akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı)
3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)
***13. TAKIM 306. ETAP ***
burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.![]()
geçen hafta 69,5
bu hafta 69,1
fark 400 gr
arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
ben kilomu haftaya bildirsem çünki bugün tartılmadım 74 düm ama net yazmak istiyorum sabah çocuklardan aceleyle çıktım evden unuttum tartılmayı bu hafta paylaşım yaparım kilomu haftaya bildiririm olur mu ?
hoşgeldin canım ben emoş şimdilik geçici kaptan yardımcısıyım :) 23 yaşındayım öğrenciyim bekarım :)
sen de kendini tanıtan kısa bir yazı yaz seni tanıyalım :) ayrıca hedef kilon şimdiki kilon ve boyunu not almam lazım onları da yazar mısın :)
gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
kizlar ben bu giden 600 grma inanamiyorummm
bu hafta hem regl hemde 1 kacamagim olmustu.
dün biri ne kadar cikolata yedin diye sormustu cvp vermeyi unuttum galiba alintilarken. simdi yazayim
menümdede yazmistim o gün.
1 tane su görünen minilerden yemistim (tüm pakedi yemedim) Eki Görüntüle 696172
1 tane kinder schoko-bons yemistim
yalis hatirlamiyorsam bu ikisiydi.
kizlarrr dün gecen haftaki kilomla ayni olsam sevinicem demistim ama -600gr fark beni ucurduuu
cok mutluyum.
haftayada 73lü veya 72li rakamlara düserim insallah![]()
hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (50.gün): 76.6 kg
Bugün (57.gün): 75.6 kg
Skor: -1 kg
Hedef: 55 kg
Kaptancığım aşağıda seni gördümmavera paylaşım yapamadığı için buse izine ayırdı bildirim ypmazsa ne yazmam lazım ?
63 le hamile kalmıştım Emine'cim, 83 le doğuma gittim. Şuan için 7 kilo fazlam var ama benim yeni hedefim 55iki çocuklu çıtır bi anne olcam
Hayırdır canım ne iğnesi? Bu arada sen neden izne ayrıldın?
Öncelikle hoş geldin canım. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şuan pasif durumdayım çünkü yeni doğum yaptım. Daha önce ki yarışma hakkında bilgi verir misin? Nasıl yarıştın? Nasıl ayrıldın?
Geçici değil resmen kaptan yardımcısısın.
İsminide yazarsan seviniriz. Bu arada ikiz çocuk annesi olmak çok zordur eminim :26:Hangi şehirdesin?
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı. mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7/74.3/1.1/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.30)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.80
İzinlilere geri dönmek üzere ayrıldı demen gerekir canım. Gerçi ikiside aynı şey ama biz takım olarak geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini kullanıyoruz haberin olsun.Ayrıca bildirim yapmadı diye not düşmene gerek yok. Ortalama çok güzel tebrik ediyorum hepinizi
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.58)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.31)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.81
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.58)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.31)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.81
kızlar listemiz tamam sanırım bi kontrol edebilir misiniz?
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Güzel bir ortalama. Ben kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi![]()
Süper bir karar vermişsin bence canım. Önemli olan yağ oranını azaltmak sonuçta:13:
Hııı anladımcanım ozaman hiç takılmana gerek yok bu duruma :87:
Teşekkür ederim Burcumm :101:
Hihihi çok şeker oldu evet, teşekkürler. :124: O elindekini 50'ler filmlerinde falan gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. Böyle pıs pıs yapılıyor. :111:
Görüşürüz tatlııımm :112:
Ben de hedefimi 50'ye çekmek istiyorum :122: :122:
Çok teşekkürler kaptancığım seninle daha iyi olacak :119:
Evvveeet Ayşeciğimmm! Çok mutlu oldum buna :111: :111:
Canım sen homeoffice mi çalışıyorsun merak ettim :97:
Canım benim göğüs ölçüm 95 dolayısıyla o kilo indiğimde olsa olsa 85'e düşer.bende 1.70im ve 50 kiloydum 2,5 yıl önce hiç tavsiye etmem valla kadın gibi olmuyosun hoş senin göğüs ölçünü bilmiyorum ama bende ne göğüs ne popo kalmıştı çocuktan farkım yoktu üniv. 2. sınıftaydım ama ortaokula gidiyorum sananlar oluyodu fiziğine güveniyosan olabilir tabi :)
Ayşem ben zaten dar giyinmeyi seviyorum ya:82:, göğüs ve kalça kemiği oranım da kurtarır bu durumu diye düşünüyorum.:115: Bakalım bakalım ozamanlar gelsin de...:97::97:venüscüm aynı boydayız. evlenirken 49 kg olan biri olarak tavsiye etmem.kiyafetler emanet gibi duruyordu üzerimde,herkes çok zayıfsın çok zayıfsın diyordu.52-55 arası güzel duruyor ama.ben mezuniyetim çok geçikmesin diye 57 çekmek istiyorum.sonrasında durmuma göre 55 e de düşebilirm
Canım benim göğüs ölçüm 95 dolayısıyla o kilo indiğimde olsa olsa 85'e düşer.Açıkcası ben 50'de kararlıyım
, hem gerekirse kilo alırım. Kilo almak uzmanlık alanım!:89:
Ayşem ben zaten dar giyinmeyi seviyorum ya:82:, göğüs ve kalça kemiği oranım da kurtarır bu durumu diye düşünüyorum.:115: Bakalım bakalım ozamanlar gelsin de...:97::97:
tebrik ederim burcumm, gayet iyi bence
yetişemedim kineyseki sen ve kaptiş burdaydı
diyet hayatım boyunca ilk kez 12 de uyandım
olley diyorum cereniiim, harikasın, giden kilolar artıyooorr
o da iyi fikirmiş cereeenaklımda bulunsun
olsun çok çok geç değil, yine de güzel menü bence, su kötü olmuş sadece ama yine de iyi
kaptaaaankilon doğum sonrası yine harika maşallaaah
tebrik ederim ayşecim, bu hafta biraz karataya uymadım diyordun ona göre çok iyi
canım hoş geldiiinben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum
arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum
şuan kilomu korumaya çalışıyorum
toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa
aaa ne demek geçiciiiiiiiibasbayaa kaptan yardımcısısın bitanem
canım çok tebrik ederim ama bundan sonra daha çok dikkat et bu kaçamaklara, zaten listede olduğun için dikkat edeceğini biliyorum![]()
diyetine uyarsan düşersin tabi ki, merak etme
memnun oldum canııım
tebrik ederim venüüüssyine harikasııın
mavera izine ayrıldığı için, bildirimde bulundu ibaresi yanlış olurdu. kaptiş burdaymış neyse ki
kaptiiişharikasın yaa, harikasııın
sen çıtır olacaksın en kısa zamanda yinee, bu kesiiin
listeler sorunsuz, her şey harikaaaaaaaaa, süpersiniz yaaagurur duyuyorum takımımla, iyi ki buradan mezun oldum ben
iyi ki tanıdım siziiiiiiiiiiii
bırakma burayı kaptan, gelmeye çalış. sensiz olmuyorgelip beni de fırçalaman lazım artık, hafta içi 900 gr. aldım, anca indim geçen haftaki kiloma
venüüüsscanım senin boyun uzun? 1.72 miydin kaçtın sen. yapma etme anoreksiya mı olacaksın. ben ecem vardı o da 1.72 idi ama 55 e çekti en son, ama 57 da kaldı sanırım. o bile memem kalmadı, yüzüm çöktü diyordu. kabul etmiyorum bu yaptığını ben
![]()
buseeee çabuk gel :):) ona göre listeyi yayınlayayım![]()
Canım benim göğüs ölçüm 95 dolayısıyla o kilo indiğimde olsa olsa 85'e düşer.Açıkcası ben 50'de kararlıyım
, hem gerekirse kilo alırım. Kilo almak uzmanlık alanım!:89:
Ayşem ben zaten dar giyinmeyi seviyorum ya:82:, göğüs ve kalça kemiği oranım da kurtarır bu durumu diye düşünüyorum.:115: Bakalım bakalım ozamanlar gelsin de...:97::97:
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Güzel bir ortalama. Ben kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi![]()
olley diyorum cereniiim, harikasın, giden kilolar artıyooorr
o da iyi fikirmiş cereeenaklımda bulunsun
olsun çok çok geç değil, yine de güzel menü bence, su kötü olmuş sadece ama yine de iyi
canım hoş geldiiinben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum
arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum
şuan kilomu korumaya çalışıyorum
toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa
kaptiiişharikasın yaa, harikasııın
sen çıtır olacaksın en kısa zamanda yinee, bu kesiiin
bırakma burayı kaptan, gelmeye çalış. sensiz olmuyorgelip beni de fırçalaman lazım artık, hafta içi 900 gr. aldım, anca indim geçen haftaki kiloma
:
busecim listeyi yayınlayayım mı o zman?
saol kaptancıımm, walla hem kendimiz hem sen ve bebişin için azimliyiz bu kadar
saol Buse'cim ama ben niye her hafta 300-500 veriyorum yaa... dur bak hesaplıcam kaç hafta oldu, giden kiloya bak..
neyse,.. bu arada kaptanım, evet walla doğum yapalı ne kadar az oldu, sen hemen çıtırlaşma yolundasın... tebrikler...
yayınladım listemizi paylaşım alanındaaaaaaa
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar, harika iş çıkarmışsınız yineeeeeeeee![]()
Ay manken gibi olucaaazzzsen bilirsin diyorum o zaman canım![]()
tebrik ederim venüüüssyine harikasııın
venüüüsscanım senin boyun uzun? 1.72 miydin kaçtın sen. yapma etme anoreksiya mı olacaksın. ben ecem vardı o da 1.72 idi ama 55 e çekti en son, ama 57 da kaldı sanırım. o bile memem kalmadı, yüzüm çöktü diyordu. kabul etmiyorum bu yaptığını ben
![]()
ay güldürdün beni venüs. hedefin 55 olarak kalsın listede, ama sen bi 55 ol, düşmek istersen 50 yaparız o zaman![]()
Teşekkür ederim Busem.kızlar ben kitap almaya çıkacaktım listeyi bekliyodum :) şimdi çıkayım artık öpüyorum hepiniziinşallah derece alırız bu hafta da fena değil ortalalmamız
![]()
süpersin canım![]()
kızlar ben kitap almaya çıkacaktım listeyi bekliyodum :) şimdi çıkayım artık öpüyorum hepiniziinşallah derece alırız bu hafta da fena değil ortalalmamız
![]()
Kızlar yaa,
18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)
neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...
neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...![]()
Ay manken gibi olucaaazzz
Teşekkür ederim Busem.Benim göğüslerim zaten yeterince büyük bebeğim ya bişey olmaz.:90: Hihihi ben hedefimi direk 50 olarak düşünmek istiyorum, düşünüyorum.:93: En mutlu olacağım kilo 50 olacak büyük ihtimalle, olmadı alırız yahu.:89: O günler geleceeek geleceeek!:81:
Canım hiç üzülme ya tekdüze besleniyorsun, metabolizman alıştı ya metabolizman normalden yavaş yada yediklerinin kalorileri yüksek.:106: Bir düşün bakalım..Kızlar yaa,
18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)
neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...
neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...![]()
Hihihehehehenasıl mutlu olacaksan kilon da öyle olsun diyorum öyleyse venüscüm, tabiki sağlıklı olman kaydıyla
bu arada cevap vermeyi unuttum, evet canım homeofis benimki, rahat. o yüzden rahat batıyor işimi yapmayıp son iki gün yana döne sabah kadar çalışıyorum
hatta şuan çalışmam gerek ama komşuda gün varhazırlanıp yukarı çıkcam
![]()