canım aslında kilon yok sadece spora ihtiyacın var sanırım ve boyuna göre3kilo fazlan var ama göze batmaz yani
yani katılamaz mıyım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aslında kilon yok sadece spora ihtiyacın var sanırım ve boyuna göre3kilo fazlan var ama göze batmaz yani
yani katılamaz mıyım?![]()
Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
ona benkarar veremem canımkaptan ve yardımcılar karar verirben sadece kilo vermene gerek yok dedim
çok geçmiş olsun kuzum benim![]()
sağol burcum ama kötüye gidiyor annemi kaybetmiş gibiyim 9 sene önce babamı kaybettim şimdide annemi hasta haline bakamıyorum sanki bi gün uyanıcam ve onuda kaybedicem gibi
canım düşünme böyle kötü düşünüp kötü olmasın destek ol annene onun ihtiyacı var sana
canım hoş geldin ..annenin nesi var çok geçmiş olsun kendini bırakma sakın..eğe sen üzgün olursan annen daha çok etkilinir o hastada olsa eminim çocukları için endişleniyordur.o yüzden lütfen güçlü ol pozitif düşün ve bol bol dua et..Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
kolay gelsinkızlar ben öğrencime derse gitcem saat 2 buçuk gibi filan gelirimmmm![]()
afiyet olsun derya ablaabla desem içim daha çokrahat eder
![]()
destek oluyorum ama yinede aklıma geliyor işte
Tartım tamamen bozuldu kızlar kilomdan haberim yok pazartesi yeni bi tane alıcam
canım hoş geldin ..annenin nesi var çok geçmiş olsun kendini bırakma sakın..eğe sen üzgün olursan annen daha çok etkilinir o hastada olsa eminim çocukları için endişleniyordur.o yüzden lütfen güçlü ol pozitif düşün ve bol bol dua et..
kolay gelsin
sağol ..tamam canım sen bilirsin benim için isimle hitap etmen problem değil..
![]()
Kızlaaar bugün ofis çok yoğundu, 18:00 gibi çıkacağım. Akşama bol bol konuşuruz çok öpüyorum.![]()
menü..
sabah
sirkeli su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light
öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma
akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
su 2 litre..
canım hoş geldin ..annenin nesi var çok geçmiş olsun kendini bırakma sakın..eğe sen üzgün olursan annen daha çok etkilinir o hastada olsa eminim çocukları için endişleniyordur.o yüzden lütfen güçlü ol pozitif düşün ve bol bol dua et..
kolay gelsin
sağol ..tamam canım sen bilirsin benim için isimle hitap etmen problem değil..
![]()
aklına gelmesin zelişim sen ne kadar güçlü olursan annende o kadar güçlü olur
sağol ablacım![]()
Kızlaaar bugün ofis çok yoğundu, 18:00 gibi çıkacağım. Akşama bol bol konuşuruz çok öpüyorum.![]()
menü..
sabah
sirkeli su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light
öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma
akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
su 2 litre..
Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum
sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek