Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan

yani katılamaz mıyım? :(

ona benkarar veremem canımkaptan ve yardımcılar karar verirben sadece kilo vermene gerek yok dedim :34:

Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan

çok geçmiş olsun kuzum benim :ssz:

ona benkarar veremem canımkaptan ve yardımcılar karar verirben sadece kilo vermene gerek yok dedim :34:

çok geçmiş olsun kuzum benim :ssz:

sağol burcum ama kötüye gidiyor annemi kaybetmiş gibiyim 9 sene önce babamı kaybettim şimdide annemi hasta haline bakamıyorum sanki bi gün uyanıcam ve onuda kaybedicem gibi

sağol burcum ama kötüye gidiyor annemi kaybetmiş gibiyim 9 sene önce babamı kaybettim şimdide annemi hasta haline bakamıyorum sanki bi gün uyanıcam ve onuda kaybedicem gibi

canım düşünme böyle kötü düşünüp kötü olmasın destek ol annene onun ihtiyacı var sana

Tartım tamamen bozuldu kızlar kilomdan haberim yok pazartesi yeni bi tane alıcam

canım hoş geldin ..annenin nesi var çok geçmiş olsun kendini bırakma sakın..eğe sen üzgün olursan annen daha çok etkilinir o hastada olsa eminim çocukları için endişleniyordur.o yüzden lütfen güçlü ol pozitif düşün ve bol bol dua et..
kızlar ben öğrencime derse gitcem saat 2 buçuk gibi filan gelirimmmm :54:
kolay gelsin
afiyet olsun derya abla:16: abla desem içim daha çokrahat eder :54:

sağol ..:7:tamam canım sen bilirsin benim için isimle hitap etmen problem değil..:34:

destek oluyorum ama yinede aklıma geliyor işte

Tartım tamamen bozuldu kızlar kilomdan haberim yok pazartesi yeni bi tane alıcam

aklına gelmesin zelişim sen ne kadar güçlü olursan annende o kadar güçlü olur

canım hoş geldin ..annenin nesi var çok geçmiş olsun kendini bırakma sakın..eğe sen üzgün olursan annen daha çok etkilinir o hastada olsa eminim çocukları için endişleniyordur.o yüzden lütfen güçlü ol pozitif düşün ve bol bol dua et..

kolay gelsin

sağol ..:7:tamam canım sen bilirsin benim için isimle hitap etmen problem değil..:34:

sağol ablacım :52:

menü..
sabah
sirkeli su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light

öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma

akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
su 2 litre..

Kızlaaar bugün ofis çok yoğundu, 18:00 gibi çıkacağım. Akşama bol bol konuşuruz çok öpüyorum.:21:

kolay gelsin canım benm :16:

menü..
sabah
sirkeli su
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light

öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma

akşam
yoğurt..
su 2 litre..

ablacım saatlerini de yazarsan güzel olur pilav hariç güzel menü :52:

Son düzenleme:

kolay gelsin

asıl sen hoşgeldin derya abla annemin hastalığı meme kanseri daha iyi şimdi bende daha iyim sabah çok kötüydü :16:

Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum

sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik

ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek

su hiç içmedim

menü..
sabah
sirkeli su
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light

öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma

akşam
yoğurt..
su 2 litre..

afiyet olsun derya abla :)

Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum

sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik

ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek

su hiç içmedim

afferinnnn zelişşş çok güzel bi menü olmuş tebrikler :47: turta börek nedir ya gerçekten üzüntüden yenen şeyler değil bunlar suyu hiç sölemiyorum kendini hemen toparlıosun ve çıtır bi kız oluosun hemen al şişeni su iç :ssz:

sabah(10:30)

biber ve yeşil soğanla yağsız omlet

3 zeytin

yarım kk peynir

500 ml yeşilçay

1 dilim tam bugday

domates yeşillik

ara(14:45)

10 fındık(kabuklu)

akşam(18:00)

1 kase madımak

2 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su

20 dk bacak egzersizi yaptım

mekik çekicem

170 squats yapıcam

şimdi bi 500 daha yeşil çay içiorum totalde 1lt olcak :42::42:

Kizlar sabahtan beri cocuklarla ilgileniyorum veev isi yapiyorum ustune bide regl oldum karnim sis ama israrla su iciyorum konisyon aletimi kurdum simdi biraz calisicam yemek yaicam cocuklari yedircem sonrasinda gorusuruz :32:

Back
X