afiyet olsun canım 2 öğünle geçmiş bugünün dikkat et canım biraz tiroid vardı sende bu şekilde kilo vermen durabilir
beğendim ama tiroid varsa 3 ögün ye canım
evet troid var canlarim 3 ögün yapmaya calistim ama gün akimim 3. ögüne pek izin etmiyor. 3. ögünü yaparsam ancak 20-21:00a denk gelecek bu yüzden 2 ögün yapiyorum.
busede daha önce demisti yapmaya calistim ama olmadi.
kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..
o gün cuma tartilma heyecaniyla zaman konumuzda su gibi akti.
cok erkende yiyemiyorum genelde midem bulaniyor sabahlari.
Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda

çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen

yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür
canim Allah acil sifalar ve saglikli uzun ömürler versin annene. daha iyi olduguna sevindim, sende kendine gelecekmissin bu cok güzel haber.
kararliligindan sakin dönme canim üzüntüne üzüntü katarsin.
senin yanindayiz canim dualarla
Kızlaaar Da Vinci's Demons'ın yeni bölümü çıkmış, izleyip dönüyorum size.:79:
Da Vinci'nin Sifresi kitabini okumaya basladigimda basima garip olaylar gelmisti bu yüzden ilk filmide izlemedim. Tabloyuda görmek istemiyorum

selam kızlar yeni geldim eve güzel bir gün geçirdim.karakollarımızdan birine gittik piknik yaptık,balık tuttuk.çok güzeldi ama çok yorulmuşum
zelişcim çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin canım.
resimde çekindim bu sefer montsuz koyayımda bakın
canim polis'misin sen yada polis'mi olacaksin?
eger arkadassak resimlerine bakacagim hemen, degilsek arkadaslik istegi gönderecegim, kabul edersen sevinirim
burcucum selülit savarda, hareketler basen ve ve bacağın her türlü kasını çalıştırdı için çok daha etkili denedim biliyorum
cerencim çok teşekkür ederim canım
suna bende bir bakayim ebru salliyi sevmem ama maksat selülitler gitsin

kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥
canim benim hosgeldin,
Allah sifalar versin.
gecmis olsun
bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..

Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım.

mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..

Oncelikle beni gruba kabul eden arkaasimiza tesekkur ederim.. artik gun be gun paylasim yapip kilo verme surecimi sizinle paylasip mutlu sona ulasacagima inaniyorum..kendimden bahsedeyim...28 yasindayim ve 165 boyundayim..23 nisanda tartıya cikmamla kabusum başladı... normalde 55 kilonun üstüne cikmayan ben 67 kilo idim... ne zamandir giydigim hic bir sey olmuyordu... surekli abur cubur yiyor ve deyim yerindeyse son 4-5aydir doymak bilmiyordum ... oturdum agladim ama aglamakla kilom girmeyecekti...azimle basladim 24 nisan sabahi...Bugün 5 günüm ve az once tekrar tartiya ciktim su an 64 kiloyum ... 3 kilo vermisim bile...:) cok mutluyum hedefim 55 .... onu da verecegim.... gelelim 3 kiloyi nasil verdim... şekeri hayatımdan cikardim ve agzima ekmek surmedim... sabahlari kalkar kalkmaz yarim tatli kasigi çörek otu yedim... sonra yeşil çay ictim... kahvaltimi yaptim... siyah cay kahve vs agzima surmedim...sabah kahvaltisinda bol.bol domates salatalik yedim ... aralarda cok acikirsam 1 kuru kayisi attım agzima ve bol bol su ictim.... çalıştığım icin öğlen yemekhanede ne varsa azar azar yedim ekmeksiz... ara öğün olarak yagsiz yogurt ve yulaf kepegini karistirip yedim... aksamlari salata yedim sadece ... canim abur cubur cekerse kuru dut attım agzima ....
kizlar hosgeldiniz.
ben Nur 21 yasindayim, ögrenciyim, bekarim, yurt disinda yasiyorum.
grubumu cok seviyorum.
13.gruba geldiginiz icin cok sanslisiniz demeden gecemeyecegim Derya ablacim sen bendende daha iyi bilirsin eskilerdenmissin.
sancilipandora ismin nedir canim?
ve sabahlari yarim kasik cörek otunun ne gibi faydasi var bizimle paylasirmisin?