Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emos hosgeldin canim,
benim net baglantimda sorun var az önce yine düstüm.
tüm gün netim yoktu giremedim.
son anda sadece 2-3 mesaj yazabildim 27.03.13'e ait.
nolcak simdi :5:

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

emos hosgeldin canim,
benim net baglantimda sorun var az önce yine düstüm.
tüm gün netim yoktu giremedim.
son anda sadece 2-3 mesaj yazabildim 27.03.13'e ait.
nolcak simdi :5:

listede değilsin artık 3 hafta daha bekliceksin :5: şaka kız şakaaaaa :33:
sen tam sayılarını gönder canım listedesin ama paylaşım azsa izne ayırabiliriz seni o yüzden dikkat et canııımmmm :34:

listede değilsin artık 3 hafta daha bekliceksin :5: şaka kız şakaaaaa :33:
sen tam sayılarını gönder canım listedesin ama paylaşım azsa izne ayırabiliriz seni o yüzden dikkat et canııımmmm :34:

:53::53::53::53: :5::5: yüregime iniyordu naptin emos :53::53::53:
canim eger ortalikta yoksam anlaki bir aksilik var, yoksa ben basladigim günden beri hergün ortaliktayim.
yani eger ortadan kaybolacak olursam 2-3günden fazla izine ayirabilirsin ama 1 günse eger sadece nettendir.
birde ölür kalirsak zaten hic girmem anlar ruhuma fatiha yasin okursunuz :1::1:

Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda :32: çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen :9: yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür :16:

Allah a şükür zelişim, çook geçmiş olsun :ssz:

Emoş geçmiş olsun :16: busim hoşgeldin özledim ben seni ya :16:

ben de seni özledim bızdığğıım :16:

Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu

burcu doğru hatırlamış, kas yaptı bende :50: hiç tavsiye etmiyorum sana zeliş çünkü o sıkılaştırıyor ve kas yaptırıyor. yani sen bu kilonla bunu yaparsan, bedenin incelmez, sıkılaşır ama şişer kas yapar. ebru şallı en iyisi, zaten pilates sıkılaşmak için biçilmiş kaftan. ya da jullianı dambellar olmadan yap :34: ben çok pişmanım kollarım şişti çünkü. tekrar yaparsam dambellsız yapacağım. kol için ayrı çalışacağım abartmadan. çünkü videodaki kol hareketleri çok çok fazla. kas yapmamam imkansızdı ama işte daha önce hiç başıma gelmediğinden pek bilemedim :ssz:

keselim keseliiim :27:

selam kizlar ben geldim kimse var mi huhuu

var nurcum var, çok geç geldin ama bu saatte bile biri var :27:

menüm

kahvalti 11:00
menemen
1 dilim tam bugday ekmegi

16:00
adana kebap sadece salata ve adana köftesini yedim

2 lt su

1 saat yürüyüs

afiyet olsun, ben beğendim bu menüyüü :46:

Oncelikle beni gruba kabul eden arkaasimiza tesekkur ederim.. artik gun be gun paylasim yapip kilo verme surecimi sizinle paylasip mutlu sona ulasacagima inaniyorum..kendimden bahsedeyim...28 yasindayim ve 165 boyundayim..23 nisanda tartıya cikmamla kabusum başladı... normalde 55 kilonun üstüne cikmayan ben 67 kilo idim... ne zamandir giydigim hic bir sey olmuyordu... surekli abur cubur yiyor ve deyim yerindeyse son 4-5aydir doymak bilmiyordum ... oturdum agladim ama aglamakla kilom girmeyecekti...azimle basladim 24 nisan sabahi...Bugün 5 günüm ve az once tekrar tartiya ciktim su an 64 kiloyum ... 3 kilo vermisim bile...:) cok mutluyum hedefim 55 .... onu da verecegim.... gelelim 3 kiloyi nasil verdim... şekeri hayatımdan cikardim ve agzima ekmek surmedim... sabahlari kalkar kalkmaz yarim tatli kasigi çörek otu yedim... sonra yeşil çay ictim... kahvaltimi yaptim... siyah cay kahve vs agzima surmedim...sabah kahvaltisinda bol.bol domates salatalik yedim ... aralarda cok acikirsam 1 kuru kayisi attım agzima ve bol bol su ictim.... çalıştığım icin öğlen yemekhanede ne varsa azar azar yedim ekmeksiz... ara öğün olarak yagsiz yogurt ve yulaf kepegini karistirip yedim... aksamlari salata yedim sadece ... canim abur cubur cekerse kuru dut attım agzima ....

hoş geldin canım. ben buse,23 yaşındayım, bekarım. istanbulda yaşıyorum. bu takımdan 2 hafta önce mezun oldum :32: harika bir takımdasın, hatta buradaki en iyi takım bizim takımımız bence :17: herkes çok iyi, çok yardım sever takımımızda :16: mezun oldum ama buralarda olmaya çalışıyorum, kopunca burdan kilo aldım geçen hafta :27: verdim kiloları ama dikkat etmem gerek :31:

yaptığın şeyler güzelmiş ama o kepeği yoğurtla nasıl yiyorsun gözünü seveyim, o şekilde bir kez yedim, resmen kusmuk gibiydiiiiiii ııyyykkkkkkk :18: ben onu yumurtayla sütle krep yapıp tüketiyorum, tavsiye ederim. yoğurtla yemeye göre enfes oluyor :34:

kızlar bilgisayarım geldi :52: rahatladım valla biraz takılayım uyucam bu arada ayaklarım şişmiş ama yüzümde bişey yok şimdilik bakalım yarın nasıl olcak :)

oleeey :52: ayaklardaki şişler de gidecek bir an önce inşallah :31: geçmiş olsun emoşum tekrardan :29:

burcu doğru hatırlamış, kas yaptı bende :50: hiç tavsiye etmiyorum sana zeliş çünkü o sıkılaştırıyor ve kas yaptırıyor. yani sen bu kilonla bunu yaparsan, bedenin incelmez, sıkılaşır ama şişer kas yapar. ebru şallı en iyisi, zaten pilates sıkılaşmak için biçilmiş kaftan. ya da jullianı dambellar olmadan yap :34: ben çok pişmanım kollarım şişti çünkü. tekrar yaparsam dambellsız yapacağım. kol için ayrı çalışacağım abartmadan. çünkü videodaki kol hareketleri çok çok fazla. kas yapmamam imkansızdı ama işte daha önce hiç başıma gelmediğinden pek bilemedim :ssz:

hoş geldin canım. ben buse,23 yaşındayım, bekarım. istanbulda yaşıyorum. bu takımdan 2 hafta önce mezun oldum :32: harika bir takımdasın, hatta buradaki en iyi takım bizim takımımız bence :17: herkes çok iyi, çok yardım sever takımımızda :16: mezun oldum ama buralarda olmaya çalışıyorum, kopunca burdan kilo aldım geçen hafta :27: verdim kiloları ama dikkat etmem gerek :31:

yaptığın şeyler güzelmiş ama o kepeği yoğurtla nasıl yiyorsun gözünü seveyim, o şekilde bir kez yedim, resmen kusmuk gibiydiiiiiii ııyyykkkkkkk :18: ben onu yumurtayla sütle krep yapıp tüketiyorum, tavsiye ederim. yoğurtla yemeye göre enfes oluyor :34:

oleeey :52: ayaklardaki şişler de gidecek bir an önce inşallah :31: geçmiş olsun emoşum tekrardan :29:

hosgeldin canim.
tesekkür ederim :54:

busi ve emos alttasiniz,
benim cooook uykum geldi yatayim artik.
malum kilo vermek icin uyumakta gerek.

citirlar ve citir adaylarina iyi geceler :54:

:53::53::53::53: :5::5: yüregime iniyordu naptin emos :53::53::53:
canim eger ortalikta yoksam anlaki bir aksilik var, yoksa ben basladigim günden beri hergün ortaliktayim.
yani eger ortadan kaybolacak olursam 2-3günden fazla izine ayirabilirsin ama 1 günse eger sadece nettendir.
birde ölür kalirsak zaten hic girmem anlar ruhuma fatiha yasin okursunuz :1::1:

yok kuzum günde 1-2 mesaj yazıp çıkmak gibi benim dediğim tabiki az yazdığımız zamanlar olucak bende bugün 2 mesaj yazdım mesela :)

hemen gitsin istiyorum bende ama bi hafta kadar böyle olcak sanırım :/ çok saol bebeğim :16:

busi ve emos alttasiniz,
benim cooook uykum geldi yatayim artik.
malum kilo vermek icin uyumakta gerek.

citirlar ve citir adaylarina iyi geceler :54:

iyi geceeler canım ben de uyucam birazdan uykum geldi artık zaten yorgunum da biraz dinleneyim :)

kızlar mesaj sayılarını göndermeyenler var sayıp gönderin ayarlayabilirsem yarın paylaşırm. yarın yani pazar tatil yarını saymayın ha :7: ben unutup sayıyodum :9:

ben yatıyorum artık öpüyorum hepiniziiii :54:

kızlar mesaj sayılarını göndermeyenler var sayıp gönderin ayarlayabilirsem yarın paylaşırm. yarın yani pazar tatil yarını saymayın ha :7: ben unutup sayıyodum :9:

ben yatıyorum artık öpüyorum hepiniziiii :54:

anaaa emoş da yatmamış bu saate kadar :27: senin de uyku düzeni gitti :9:

ben de yatıyorum şimdi :31: iyi geceler emoşum :16:

ve günaydın 13. takım :9:

anaaa emoş da yatmamış bu saate kadar :27: senin de uyku düzeni gitti :9:

ben de yatıyorum şimdi :31: iyi geceler emoşum :16:

ve günaydın 13. takım :9:

buseeee ben uyudum da erkenden kalktım :9: uykum hafiftir benim :):9: malum hastane ortamı gürültülü olunca direk açtım gözleri :9:

bu arada günaydın 13. takım güzelleri çok güzel bir pazar günü geçirirsniz inşallah :16:

tamam busi ebru şallınin videolarini indirip başlıycam çünkü sarkmak istemiyorum :kkk:

günaydınnnnnnn..:9:
o gün cuma tartilma heyecaniyla zaman konumuzda su gibi akti.
cok erkende yiyemiyorum genelde midem bulaniyor sabahlari.

kizlar hosgeldiniz.
ben Nur 21 yasindayim, ögrenciyim, bekarim, yurt disinda yasiyorum.
grubumu cok seviyorum.

13.gruba geldiginiz icin cok sanslisiniz demeden gecemeyecegim Derya ablacim sen bendende daha iyi bilirsin eskilerdenmissin.

sancilipandora ismin nedir canim?
ve sabahlari yarim kasik cörek otunun ne gibi faydasi var bizimle paylasirmisin?:29:
cuma heyecanına anlaşıldı..:)
hoş bulduk takımda çıtır dolu maşallah..
evet takımımız hüperrrrrdir..
Oncelikle beni gruba kabul eden arkaasimiza tesekkur ederim.. artik gun be gun paylasim yapip kilo verme surecimi sizinle paylasip mutlu sona ulasacagima inaniyorum..kendimden bahsedeyim...28 yasindayim ve 165 boyundayim..23 nisanda tartıya cikmamla kabusum başladı... normalde 55 kilonun üstüne cikmayan ben 67 kilo idim... ne zamandir giydigim hic bir sey olmuyordu... surekli abur cubur yiyor ve deyim yerindeyse son 4-5aydir doymak bilmiyordum ... oturdum agladim ama aglamakla kilom girmeyecekti...azimle basladim 24 nisan sabahi...Bugün 5 günüm ve az once tekrar tartiya ciktim su an 64 kiloyum ... 3 kilo vermisim bile...:) cok mutluyum hedefim 55 .... onu da verecegim.... gelelim 3 kiloyi nasil verdim... şekeri hayatımdan cikardim ve agzima ekmek surmedim... sabahlari kalkar kalkmaz yarim tatli kasigi çörek otu yedim... sonra yeşil çay ictim... kahvaltimi yaptim... siyah cay kahve vs agzima surmedim...sabah kahvaltisinda bol.bol domates salatalik yedim ... aralarda cok acikirsam 1 kuru kayisi attım agzima ve bol bol su ictim.... çalıştığım icin öğlen yemekhanede ne varsa azar azar yedim ekmeksiz... ara öğün olarak yagsiz yogurt ve yulaf kepegini karistirip yedim... aksamlari salata yedim sadece ... canim abur cubur cekerse kuru dut attım agzima ....
hoş geldin.:9:
menüm

menemen

2 lt su

1 saat yürüyüs
16:00 dan sonra birşey yemedinmi..en azındna akşma bir çorba ve salata yada yoğurt meyva ekleyebilirisin..
:60: :52: oldu canım keselim..
Düşünce gücü, inancın gücü ve imanın gücü ile denk benim dünyamda. İnan insanlar neler neler yapıyor, neler neler atlatıyor bu şekilde. Hem ne olursa olsun anneni üzersin o psikoloji ile.. İyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak inşallaaaah:nazar::119::119::119::119:
neler yapabilidğimiz yakından görmek istermisin..ben şifacıyı şimid modern adımız enerjist doktor kaburgan krıık dedi 1 ayda iyileşmeye başlayacak dedi 6 ayda sürer dedi hemen koları sıvayıp her gün enerji çalışması ile tedavi ettik..25 gün sonra kontrole gittiğimde kaburgada kırık tespit edilmesi..:) bu çok ufak bir örnek :34:buraya hastalık sıralayarak giridm ama zatürreyi 10 günde atlattım oundua başka bir hastama şifa çalışmaıs yapıp bedenimi arındırmadığım için bende kaldığı için başıma geldi ..
Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu
zeliş kuzum sen bence sadece günlük yürüyüş yap canım ..hem kilo verirsin hem sıkılaşırsın hemde vücudun şekillenir..
Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda :32: çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen :9: yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür :16:
annene dün çok dua ettim çok şükür hadi gözün aydın..
kizlar gcmsi okdm ama yazma da skntl var :) serum elmin uzerine takili da tek elimle bide telfonla olunca zor oldu iyice :) hrkese tesekur ediyorm :) yarin gece direk isprtya donuyorum brda olurm artik :)
geçmiş olsun neyin var..

Annen de senin gibi tatlı çılgın sanırım hihih
:111:
Bu arada kızlar iki gündür meditasyon müzikleri ve doğa sesleri dinliyorum akşamları, bunu alışkanlık edinmeyi hedefliyorum. Şimdiden çok hoşuma gitmeye başladı ve acayip rahatlatıyor.:103::109: Hepinize tavsiye ederim. Sağlıklı akıl - Sağlıklı vücut:92::89:
ruhsal gücünüz ne kadar sağlam ve arınmış olursa fizikende aklende o kadar canlı ve sağlıklı olursunuz.
kızlaaaarr, haftaya ben fazla çıkabilirim, regl olucam ayın 7sinde çünkü... cuma ayın 3ü yani şiş olabiliriiiimmm..
ne tavsiye edersiniz yaa? ayran detoksu mu yapsam? hazır çarşamba da tatil...
fazla çıkmak istemiyorum , zaten gram gram veriyorum biliyosunuz.. bu arada bu sabah düne göre 200gr daha az çıktım :52::52::52:
regl öncesi vudüt daha çok nerjiye ihtiyaç duyduğu için tatlıya karboya yükleniriz bu sürçte düzenli spor yapabilirsek her zamankinden daha fazla kilo verme şansımız var aklında bulunsun canım :34: kabuzlık ve şişkinlik çok fazla oluyorsa magnezyum hapı klanabilrin sadece bu döenm için tabi..
kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥:16:
tekrar çok çok geçmiş olsun..

Hahaha kıyamaaam
:60:
menüm

menemen

2 lt su

1 saat yürüyüs
Canım pek iyi görünmüyor listen çünkü yağ oranı oldukça yüksek görünüyor.
:68:

Da Vinci'nin Sifresi kitabini okumaya basladigimda basima garip olaylar gelmisti bu yüzden ilk filmide izlemedim. Tabloyuda görmek istemiyorum :1::1:
Yok canım film değil, dizi çıkartmışlar.
:126:Ben kitabını da okudum, tabloyu da gördüm, diziyi de izliyorum ama bir şey olmadı.:111:

bugünkü menüm:

*sabah ustalar geldi birden eve, kahvalti edemedik, çok geç yaptık
öğlen(13:10)
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

akşam(19:45)
ızgara biftek
ızgara biber / 4-5 ızgara mantar
boolll salata (z.yağlı limonlu)

su içemedim yine yaa, bugün 1 kere de kustum :(
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..
menün güzel..neden kustun?
hoş geldin Derya, abla demeyin dediğin için direk Derya dedim, ben ceren, 30 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, bilgisayar mühendisiyim.. 166 boyum, kilom çizelgemde var zaten.. bakalım 65 olunca bebiş yapcaz biz de ama eşim hazirana kadar beklerim diyoo :52::52::52:
hoşbulduk iyi etmişsin :9: hepinizden gencim ne ablası :52: o zaman hazirana hazırlan sen..:49:
sen daha önce ne kadar sürede 15 kilo vermiştin? ben çok yavaş veriyorum da.... herkese soruyorum :52::52:

.:54:
hoşbulduk iyi etmişsin :9: hepinizden gencim ne ablası :52: o zaman hazirana hazırlan sen..:49: nekadar zamanda verdim ilk kilolar hızlı gitti rahtalıkla 65 i gördüm ama sonrası zorladı ne kadar sürdü dersen unuttum canım ya 4 sene olucak nerdeyse..mezun olduğum dönemde 65 le giriş yaptım oda çok uzun bir sürede 58 ee düştüm 6-7 ay ı kesin vardır..:27::37:
canımmmmmmm teşekkür ederim.yaşlı değilim tabiki 28 cik daha yaşım:9: ama yaşımdan daha küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar:52:
çok güzelsin..ve yaşın ı hiç göstermiyorsun..
ben de öyle diyorum çocukta doğurmuşum daha ne olsun göbek yok,simit yok diye :9: tabi basenlerim çok üzüyor beni ahhh ahhh bir 57 ye düşeyim tam çıtır anne olacağım:9:
:13: ilk doğum sonrası gerçekten dikkat göbek felan kalmıyor..:12:
Menu

Sabah
1 adet ortaboy kizarmis patates.
Beyaz peynir
Domates
Cay

Öğlen.
Canim bisey istemedi iki dilim ekmek domates saat 3 de

Akşam
Bir kase tarhana corbasi
Buyuk bir tabak yagsiz ton balıklı salata saat 8 de

Kizlar bugün menum duzgun degil temizlik yaptigim icin yemege vakit ayiramadim ayrica 2 litresu içtim. :56:
keisnherkes demiştir ama kızartma sabahta olsa yassakk..
sivri sinekler alnım dahil her yerimi şişirdi.iyi hoş şehir de, hiç bir yerde bu kadar sivri görmedim ben.

menümü de yazayım

sabah 10 gibi

2 haşlanmış yumurta
peynir ceviz

saat 2 gibi

ızgara balık

saat 4 gibi

2 minik gofret:17:
şekersiz çay
gofret dışında ve 4 ten sonra birşey yemedinse kötü :(
sabah(10:30)

biber ve yeşil soğanla yağsız omlet

3 zeytin

yarım kk peynir

500 ml yeşilçay

1 dilim tam bugday

domates yeşillik

ara(14:45)

10 fındık(kabuklu)

akşam(18:00)

1 kase madımak

2 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su

20 dk bacak egzersizi yaptım

mekik çekicem

170 squats yapıcam

şimdi bi 500 daha yeşil çay içiorum totalde 1lt olcak :42::42:
çok iyi ..tebrikler..
Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum

sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik

ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek

su hiç içmedim
su yok börek var turta var zeliş olmamış..
asıl sen hoşgeldin derya abla annemin hastalığı meme kanseri daha iyi şimdi bende daha iyim sabah çok kötüydü :16:
hoşbulduk canım..annene acil şifalar..kimler neler atlatıyor zeliş unutma bol bol dua et ..
kolay gelsin canım benm :16:

ablacım saatlerini de yazarsan güzel olur pilav hariç güzel menü :52:
tamam saatelri bundan sonraki menüler eeklerim..

Son düzenleme:
neler yapabilidğimiz yakından görmek istermisin..ben şifacıyı şimid modern adımız enerjist doktor kaburgan krıık dedi 1 ayda iyileşmeye başlayacak dedi 6 ayda sürer dedi hemen koları sıvayıp her gün enerji çalışması ile tedavi ettik..25 gün sonra kontrole gittiğimde kaburgada kırık tespit edilmesi..:) bu çok ufak bir örnek :34:buraya hastalık sıralayarak giridm ama zatürreyi 10 günde atlattım oundua başka bir hastama şifa çalışmaıs yapıp bedenimi arındırmadığım için bende kaldığı için başıma geldi ..

ruhsal gücünüz ne kadar sağlam ve arınmış olursa fizikende aklende o kadar canlı ve sağlıklı olursunuz.
Canım Reikici falan mısın?
:119:Çok merak ettim enerjist doktor derken?:111: Anlatır mısın biraz?:122:

menüm

menemen

2 lt su

1 saat yürüyüs

canım 3 öğün yapmaya çalış mesela akşam 7 gibi filan çorba yada salata filan yap

merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım sözlüyüm hemşirelik 3. sınıf öğrencisiyim 76 ile diyete başladım bende gittiğim bi mağzada istediğim ve indirime giren pantolon olmayınca hrs yapıp başladım. takıma hoşgeldin ismin nedir

menün güzel..neden kustun?

hoşbulduk iyi etmişsin :9: hepinizden gencim ne ablası :52: o zaman hazirana hazırlan sen..:49: nekadar zamanda verdim ilk kilolar hızlı gitti rahtalıkla 65 i gördüm ama sonrası zorladı ne kadar sürdü dersen unuttum canım ya 4 sene olucak nerdeyse..mezun olduğum dönemde 65 le giriş yaptım oda çok uzun bir sürede 58 ee düştüm 6-7 ay ı kesin vardır..:27::37:

çok güzelsin..ve yaşın ı hiç göstermiyorsun..

:13: ilk doğum sonrası gerçekten dikkat göbek felan kalmıyor..:12:

keisnherkes demiştir ama kızartma sabahta olsa yassakk..

gofret dışında ve 4 ten sonra birşey yemedinse kötü :(

çok iyi ..tebrikler..

su yok börek var turta var zeliş olmamış..

hoşbulduk canım..annene acil şifalar..kimler neler atlatıyor zeliş unutma bol bol dua et ..

tamam saatelri bundan sonraki menüler eeklerim..

teşekkürler ablacım

Canım çok sevindim senin adına.
:29: Zaten diyet böyle yapılır tatlım benim. Bizler de aylardır böyle yapıyoruz, böyle yapmaya çalışıyoruz.:118: Tabi ki hepimizin sapıttığı zamanlar olabiliyor, o zaman da birbirimizin kulağını çekiyoruz. Sen de aramıza hoşgeldin. :119:
Ben Venüs, 13. takım - diyetisyenim ve diyet kankalarım ile birlikte tam 2 ayda tam 12 kilo verdim.
:125: Yarın diyetisyene gideceğim, ozaman kilo cetvelimi değiştireceğim.:124: 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Tekrar aramıza hoşgeldin canım, eminim sana da çok iyi gelecek burası.:116:

Back
X