Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ciddimisin :53: günde kac balon sisiriyorlar :9:
zor bisey degil yapilirda cok ilginc ya gercek midirki :1:

Fulton tarafından hazırlanan bu diyette karına balon takılmıyor, balonları şişirerek inceltiyor. Kulağa ne kadar garip gelsede denenmiş ve test edilen metod 6 haftada yaklaşık yedi kilo vermeyi amaçlıyor. Diyetin en püş noktası ise uyumadan önce balonları şişirmek oluyor, ilk gün 10 balon şişirmeyle işe başlayıp günlük 2 balon daha arttırarak 6 haftada kilolarınızdan kurtulun. Diğer bir önemli tarafı ise yemenizden içmenizden kısmamak, kilolu olmayı sorun edenler hergün kesinliklek uyumadan önce balonlara üflemeliler. Nedeni hızlı yağ yaktırması balonları şişirerek hızlı oksijen alımı nedeniyle yağlardan sizi kurtaran teknik şimdi tüm uygulama programlarında öncü!

böyle yazıyo canım sitenin birinde denesek mi napsak
:52:

kızlar biraz önce forumda bi diyet okurken karın egzersizi olarak balon şişirme gördüm ve araştırdım yapıp memnun olanlar var :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/fulton-diyeti-22657.html

sadece balon şişirme kısmıyla ilgilendim diğerleri sağlıksız geldi

Fulton tarafından hazırlanan bu diyette karına balon takılmıyor, balonları şişirerek inceltiyor. Kulağa ne kadar garip gelsede denenmiş ve test edilen metod 6 haftada yaklaşık yedi kilo vermeyi amaçlıyor. Diyetin en püş noktası ise uyumadan önce balonları şişirmek oluyor, ilk gün 10 balon şişirmeyle işe başlayıp günlük 2 balon daha arttırarak 6 haftada kilolarınızdan kurtulun. Diğer bir önemli tarafı ise yemenizden içmenizden kısmamak, kilolu olmayı sorun edenler hergün kesinliklek uyumadan önce balonlara üflemeliler. Nedeni hızlı yağ yaktırması balonları şişirerek hızlı oksijen alımı nedeniyle yağlardan sizi kurtaran teknik şimdi tüm uygulama programlarında öncü!

böyle yazıyo canım sitenin birinde denesek mi napsak
:52:

canim zararsiz olduguna göre balonlari sisirelim derim ayyy cok komik ya:1::1::1::1:
yalniz ben balon sisirirken benim cok basim döner, sanirim beynim oksijensiz kaliyor 10 balon cok geldi yav.
nedir bunun boyu kücük balonmu büyük balonmu acep :1:
ben bir bakayim yigenimin balonu kaldimi, yoksa yarin bir ara almaya calisirim :1::1:

canim zararsiz olduguna göre balonlari sisirelim derim ayyy cok komik ya:1::1::1::1:
yalniz ben balon sisirirken benim cok basim döner, sanirim beynim oksijensiz kaliyor 10 balon cok geldi yav.
nedir bunun boyu kücük balonmu büyük balonmu acep :1:
ben bir bakayim yigenimin balonu kaldimi, yoksa yarin bir ara almaya calisirim :1::1:

canım eğer başın dönüosa 3 dk ara dönmüosa 1 dk ara verecekmişsin

iyi gecelerrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :54:

Kizlar KK'nün face'teki paylasimindan alintidir:

BEYAZ LEBLEBİNİN FAYDALARI

* Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
* Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
* Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
* Anne sütünü artırır.

günaydın kızlar kahvaltımı yapıp okula gidicem ben bugün hareketli bigün olcak ve regl oldum karnım çok ağrıoooo :43:

insallah öyledir ozaman ben cuma günü "tig" gibi karsinizda olucam 1 kilodan fazla vererek :1::1:

hadi bakalım, dönüşün muhteşem olacak o zaman bu hafta tatlıımmmm :52::52:

Kızlar aşk hikayemle ilgili topic açtım. Zamanınız varsa, olunca lütfen okuyun. Tavsiyeye ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html

tamam venüs'cümm, bakıcam mutlaka..

kızlar biraz önce forumda bi diyet okurken karın egzersizi olarak balon şişirme gördüm ve araştırdım yapıp memnun olanlar var :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/fulton-diyeti-22657.html

sadece balon şişirme kısmıyla ilgilendim diğerleri sağlıksız geldi

ay dur bu neymiş, denemekte fayda var, detaylı inceleyeyim...

* Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
* Anne sütünü artırır.

saol cnm, faydalıymış gerçekten, diyetisyenler de verir arada ama fazla yememek lazım, 1 çay bardağı = 1 porsiyon diye biliyorum ben...

canım kızartma hiç olmamış. iki dilim ekmek normal ekmek mi? eğer normalse bence tam bugday yada kepek al. spor yok muydu temzlik dışında hoş oda ayrı bi spor :52:

biliyorum kızartma olmadı da kızlar benim ikiz çocuklarım var onlar için patates kızartmıştım ondan bikaçtane yedim çocuklar daha birbucuk yaşında zaten onlarla oynamaktan ev işlerine yetişmekten bide işe gitip gelmekten çok yorgun düşüyorum ayrıca spora halim kalmıyor ama biraz biraz yapıcam bi şekilde sanırım çoğunuzun çocuğu yok yada en azından ikizi yok zaten ben en çok kilomu düzensizlik yüzünden aldım çocuklara ayrı yemek yap eve yemek yap ev işlerini tamamla i,şe git gel ne yapacağımı şaşırdım dolayısı ile hangi saatte olursa olsun ne bulduysam yedim çünkü öle kendime ayrı yemek yapıcak vaktim yok benim diyet yemeklerini eşim yemez ee çocuklara zaten ayrı yapıyorum zaten işten akşam geliyorum çocuklarlamı ilgilencem değişik değişik yemeklermi yap cam dinlencem mi ne yapacam yani açıkcası karmaşık bir durum içerisindeyim onun için özel diyet menüleri herzaman hazırlayamasam da normal yediğim yemeği azaltıp saatlerini ayarlamaya daha çok su içmeye daha fazla hareket etmeye çalışıyorum eski halim olsa yani çocuklar olmadan önce tabiki kendime daha fazla zaman ayırabilirim yani benim aslında gece yarısına kadar yemek yemeden kaldığım çocuklar uyuyunca yeyip yattığım düzensiz uyku vs. yüzünden aldığım kilolar elimden geleni yapmaya çalışıyorum kızlar benim durumun bu yoksa hiç bir şekilde keyfi davranmıyorum bilginiz olsun. Bu arada ekmek kepek ekmeğiydi :)

kızlar ben bişey sölemeliyim bu ara bende haşimato tiroidi var çok önemli bir durum değil yani hamile kalmaya çalışana kadar bilmiyodum sonradan örendim hamilelik ve öncesinde hap kullandım sonra bırakmıştım ama tiroid az çalıştığından metebolizmam yavaşlıyor bu nedenle kilo alıyor olabilirim doktora gidicem en yakın zamanda tekrar hapa başlıycam çünkü zayıflamada bunun çok önemi var.

ayrıca bişey daha ben diyet yaparken cumartesi pazar kahvaltılarını kendime serbest öğün yaparım canımım istediklerini yerim ama az yerim hemde geç yaptığımdan kahvaltıyı bide akşam yerim yani iki öğün olur hafta içi ise kesinlikle kahvaltıya vaktim yok biliyorum önemli ama sabah çocukları bakıcıya bırakıyoyum onları hazırlamam ve yedirmem gerekiyor ve sonra ben işe gidiyorum kendimide hazırlamam gerekiyo yanii ee tabi eşimlede ilgileniyorum kahvaltıya vakit olmuyor ama işe gelince kepekli limonlifli bisküvi ve yeşil çay diyet kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapmaya çalışıyorum haftada iki gün yürüyüş planlıyorum geri kalan günlerdede kondisyon aleti ile çalışmayı düşünüyorum inşallah iyi olurr sonuçları...

Günaydın güzellikler :52: ben geldim sonundaaaa :52: ben geçmişi okumaya gidiyorum uzun sürecek 3 günün geçmişi :) geç kalırsam merak etmeyin haaa :34:

selammm kızlar.

nurcum polis değilim,eşim askeri personel,ben öğretmenim.arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bugün sileceğim resimleri

burcucum resimlerine baktım fark muthiş canım:nazar::nazar:

bugün regl oldum feci karnım ağrıyor:14:

günaydın :71:
Tebrikler 3. olmuşuz..:46::46: ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz :34:

ilk 3te olmaya alışkınız 1.likler de olacak inşallah :)
senin tahtını alamam emoşum benim :16:

burcuuuu şu 2 günlük sapıtmamdan sonra benden iyisin iyi olursun :9:

kahvaltı günün en önemli öğünüdür..

kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..

haklısın yedikten sonra pişman oldum :14:buraya koştum hemen ..:26:

eğer tempolu bir yürüyüştüys esabah kadar yağ yaktın demektir..:46::34:

oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..:9::46:

teşekkürler..

peş peşe çok güzle menüler gerçekten hepinizi tebrik ederim..suyun içine taze nane atabilirsin hem mide bulantına iyi hemde suyu rahat tüketirsin..:7: geçmiş olsun ..

sizin menünüzde çok güzel afiyet olsun ..30 dk yürüyüş + tempolu birgün yeterince hareket var..:10::9:

yürüyüş tempoluydu canım annemde de karın bölgesinde yağlanma başladı aslında çok zayıf 4 çocuk doğurdu 58 kilo 162 boyla 50 yaşında bide :52: ama tek sıkıntısı karın yani zorla çıkartıyorum artık yürüsün diye :)

bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..:12:Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım.:( mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..:9::52:

deryacim çok memnun oldum bende emine emoş dersin nasıl rahat ediyosan :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum okuldan dolayı ıspartada yaşıyorum ama aslen denizliliyim. kaptan yardımcısıyım :)

slm kızlar bende katılabilir miyim size? adım ayça 20 yaşındayım izmirde oturuyorum üni öğrencisiym. boyum 1.60 ve kilom 55 ama 48 ya da 50 olmak istiyorum :( ama bu aralar çok iradesizim yardımınıza ihtiyacım var benim :( ince belli ince bacaklı sütun gibi bi hatun olmak istiyorum göbeğim çıkmasın basenim rahatsız etmesin istiyorum :(

canım vermen gereken kilo çok az senin yapman gereken spor. spor paylaşım konuları var onları tavsiye ederim sana motivasyonu da çok güzel yapılan sporların da inanılmaz faydası oluyo :)

sağol burcum ama kötüye gidiyor annemi kaybetmiş gibiyim 9 sene önce babamı kaybettim şimdide annemi hasta haline bakamıyorum sanki bi gün uyanıcam ve onuda kaybedicem gibi

zelişim bebeğim lütfen böyle düşünme bak hep diyoruz sana güçlü ol diye ama bilemeyiz tabiki yaşadıklarını yine de sen bu kadar çok sıkma canını inşallah iyi olacak annen Allah'tan ümit kesilmez derdini veren de o dermanını veren de pozitif düşün tatlım seni o kadar çok seviyorum ki böyle üzüldüğünü gördükçe ben de çok üzülüyorum :(

menü..
sabah
sirkeli su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light

öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma

akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
su 2 litre..

deryacım çok güzel olmuş menün gayet dengeli :) biraz sporla çok daha güzel olabilirdi :)

Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum

sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik

ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek

su hiç içmedim
zeliiişşşşş :47::47::47: turtalar börekler havada uçuşuyo hemen kendine gel bu yediklerin seni hedefinden 2 hafta daha alıkoydu haberin olsun hiç beğenmedim su içmen gerektiğini sürekli söylüyorum ama sen hala içmiyosun bir daha böyle bi menü görmek istemiyorum lütfen dikkat et artık :31::31:
Kizlar sabahtan beri cocuklarla ilgileniyorum veev isi yapiyorum ustune bide regl oldum karnim sis ama israrla su iciyorum konisyon aletimi kurdum simdi biraz calisicam yemek yaicam cocuklari yedircem sonrasinda gorusuruz :32:

kolay gelsin canım. geçmişi okuyomusun bilmiyorum ama sana yazdığım bişeyler vardı cevap gelmemiş
Kızlaaar Da Vinci's Demons'ın yeni bölümü çıkmış, izleyip dönüyorum size.:79:

:52:benim diziiiimmmm:16: o nasıl bir dizidir ya ilk bölümden bu kadar bağlayamaz hiç bi dizi cumartesi günlerini iple çekiyorum artık :52:

selam kızlar yeni geldim eve güzel bir gün geçirdim.karakollarımızdan birine gittik piknik yaptık,balık tuttuk.çok güzeldi ama çok yorulmuşum:8:

zelişcim çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin canım.

resimde çekindim bu sefer montsuz koyayımda bakın:9:

ayşecim maşllah :nazar:çok güzelsin hiç anne olmuş bir bayan gibi değilsin :16:

sivri sinekler alnım dahil her yerimi şişirdi.iyi hoş şehir de, hiç bir yerde bu kadar sivri görmedim ben.

menümü de yazayım

sabah 10 gibi

2 haşlanmış yumurta
peynir ceviz

saat 2 gibi

ızgara balık

saat 4 gibi

2 minik gofret:17:
şekersiz çay

gofret olamayaymş iyiymiş :34:
canımmmmmmm teşekkür ederim.yaşlı değilim tabiki 28 cik daha yaşım:9: ama yaşımdan daha küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar:52:

ayşeee seni yolda görsem taş çatlasın 20 yaşında derdim :16:

bugünkü menüm:

*sabah ustalar geldi birden eve, kahvalti edemedik, çok geç yaptık
öğlen(13:10)
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

akşam(19:45)
ızgara biftek
ızgara biber / 4-5 ızgara mantar
boolll salata (z.yağlı limonlu)

su içemedim yine yaa, bugün 1 kere de kustum :(
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..

cerencim geçmiş olsun hasta olmana rağmen menün güzel olmuş :16:
geçmiş olsun kuzum tez zamanda iyileş inşallah :54:

iyileştim bileeee :):) ödem gidince daha da süper olucam :16:

kızlaaaarr, haftaya ben fazla çıkabilirim, regl olucam ayın 7sinde çünkü... cuma ayın 3ü yani şiş olabiliriiiimmm..
ne tavsiye edersiniz yaa? ayran detoksu mu yapsam? hazır çarşamba da tatil...
fazla çıkmak istemiyorum , zaten gram gram veriyorum biliyosunuz.. bu arada bu sabah düne göre 200gr daha az çıktım :52::52::52:

regl olmadan yap canım reglde yapmıyolar genelde faydası olacaktır mutlaka :)

çok geçmiş olsun emoşuummm.. bahsettiğin iğnelerdi di mi bunlar.. biraz şişlik yapıyordu hani..
hızlıca iyileş tatlım, öpüyorum çokk..

evet canım o iğneler :) bende seni öpüyorum kocaman :) iyileştim canım en azından hastaneden çıktım :52:

Sevgili kaptanim bu gun 5 kez paylaşım yaptım şimdi uyumaya gidiyorum çok yorgunum kızlar iyi geceler herkeze.

tamam canım not aldım ama özel mesaj atarsan bana daha iyi olur gözden kaçabilir burada çünkü
ben geldim kızlaaar :3:

emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım :54:

sağol tatlım :) ödem var sadece onun için de ilaç kullanıyorum zaten :)
Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda :32: çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen :9: yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür :16:

çok sevindim zelişciğim iyi ol sen de :)
Emoş geçmiş olsun :16: busim hoşgeldin özledim ben seni ya :16:

sağol bebeğim :16:

Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu

zeliş sen jillian yapma daha walk at home falan yap vermen gereken çok kilo var önce güzelce kilolarını ver ondan sonra jillian yap çünkü jillian kas yapıyo kilo veremiyosun :34:

menüm

kahvalti 11:00
menemen
1 dilim tam bugday ekmegi

16:00
adana kebap sadece salata ve adana köftesini yedim

2 lt su

1 saat yürüyüs

canım 2 öğünlerde ısrar ediyosun ama dikkat et sende ters tepebilir afiyet olsun akşam güzel olmuş :)
günaydınnnnnnn..:9:

cuma heyecanına anlaşıldı..:)
hoş bulduk takımda çıtır dolu maşallah..
evet takımımız hüperrrrrdir..

hoş geldin.:9:

16:00 dan sonra birşey yemedinmi..en azındna akşma bir çorba ve salata yada yoğurt meyva ekleyebilirisin..

:60: :52: oldu canım keselim..

neler yapabilidğimiz yakından görmek istermisin..ben şifacıyı şimid modern adımız enerjist doktor kaburgan krıık dedi 1 ayda iyileşmeye başlayacak dedi 6 ayda sürer dedi hemen koları sıvayıp her gün enerji çalışması ile tedavi ettik..25 gün sonra kontrole gittiğimde kaburgada kırık tespit edilmesi..:) bu çok ufak bir örnek :34:buraya hastalık sıralayarak giridm ama zatürreyi 10 günde atlattım oundua başka bir hastama şifa çalışmaıs yapıp bedenimi arındırmadığım için bende kaldığı için başıma geldi ..

zeliş kuzum sen bence sadece günlük yürüyüş yap canım ..hem kilo verirsin hem sıkılaşırsın hemde vücudun şekillenir..

annene dün çok dua ettim çok şükür hadi gözün aydın..

geçmiş olsun neyin var..

ruhsal gücünüz ne kadar sağlam ve arınmış olursa fizikende aklende o kadar canlı ve sağlıklı olursunuz.

regl öncesi vudüt daha çok nerjiye ihtiyaç duyduğu için tatlıya karboya yükleniriz bu sürçte düzenli spor yapabilirsek her zamankinden daha fazla kilo verme şansımız var aklında bulunsun canım :34: kabuzlık ve şişkinlik çok fazla oluyorsa magnezyum hapı klanabilrin sadece bu döenm için tabi..

tekrar çok çok geçmiş olsun..

canım benim laktoz alerjim var da onun için iğne var onu yaptırdım da iyiyim şimdi çok teşekkürler :16:
Günaydın tatlıııım!:12: Bu sabah çok gülümsemeli bir Pazar oldu. Sevdiğim adamla birkaç haftadır konuşmuyorduk, çok kızmıştı bana... yine dayanamadı. Twitter'dan çok tatlı bir video yollamış bana. Şapşal yaaa:69::69::69:

venüüüüüüüs bu süper bi haber :) sen taş olunca hiç bırakamıcak seni :16:

27.4.13

Sabah (06:30 - 07:00)

1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)

3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)

1 porsiyon yeşillik

1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)

3 fındık

1 orta boy yeşil elma

Öğle (12:30 - 13:00)

1 porsiyon mevsim salata

1 kase yoğurt (%60 az yağlı)

1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği

1/2 kase mercimek çorbası

Ara (16:00 - 16:30)

1 orta boy yeşil elma

Akşam (17:30 - 18:00)

1 porsiyon yeşillik

3 köfte

1 dilim kepekli etimek

1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)

* 2,5 lt su

2 kupa yeşil çay

4 kupa sade kahve

perfectoooo :) afiyet olsun tatlım çok güzel çok beğendim :16:
Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorum :16:Kahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor :9:

kaptancım hoşgeldin biraz geç oldu ama :)

Emine'cim Neslihan için bir mesaj yazmıştım. Daha önce 3. takımda yarışmış. O mesajımı okumadı sanırım. Ne zaman, nasıl ayrıldı yarışmadan? Bunları yazması lazım. Yeniden yarışabilmesi için önemli çünkü bu bilgiler. Geçmişi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla cevap yazmamış bu sorulara. Sen ilgilenirsen sevinirim. :16:

tamam ebrucum hemen sorup not alıyorum :)

menü :
sabah (8:00)

sirkeli su
kahvaltı(8:30)

1minik dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
3 ince dilim kaşar
1 adet yumurta

ara(10:45)
yeşil çay

öğle (13:00)

1 el ayası kadar tavuk göğsü
kıvırcık salat bol limonlu
1 bardak ayran
1 minik dilim tam buğday ekmeği

ara (15:30)
yeşil elma
çay bardağı süt

akşam (18:00)
6 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su akşam 3 litre olur..
bugün hafif hafif bölgesel hareketler yaptım..totoya yönelik :1:

gayet güzel menü :) afiyet olsun canım :)

ben göndermismiydim unutum bi bakayim ona göre göndereyim :D

canim nedense dün baya bir siskinlik vardi karnimda, kendimi az yememe ragmen cok tok hissediyordum bu nedenle 16dan sonra yemememe bende sasirdim :27:
birde canim grup olarak ögleden sonra meyve yemiyoruz seker olarak vucuda depolaniyormus.
ben ögleden sonrayi saat 13den sonra yemiyoruz diye algiladim.
burada ögleden sonranin kasti nedir yanlismi anladim acaba? tüm kizlara sorayim bunu

ciddimisin canim, bende ekstra gittigimiz yerde adana aldim diyetime uygun olur diye.
cünkü gecen biri adana güzel secim demisti. kimdi unuttum ama :1:

ok canim ama 3. ögün olmuyor bende kolay kolay, kendimi cok yemis gibi hissedicem :1:

iyilik kaptancigim, sen nasilsin.
kolay gelsin canim:29:

bende bakayim hemen. ama arkadas listemde degilsen arkadaslik istegi göndericem kabul edersen sevinirim canim:34:

nurucum meyveyi 15:00den sonra yememeye çalış canım yani akşam saatlerinde yanlış anlaşılmış sanırım :)

Kizlar size 2 sorum var:

1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?

2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?

yayla çorbasını yarım porsiyon olarak içebilirsin canım kahveyi de süt tozuyla değilde normal sütle içebilirisin sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra değil de gündüz saatlerinde içebilirsin :)

sabah(10:30)

1 yumurta küçük soğan 1 biber ile yağsız menemen

çatalın ucuyla peynir

4 zeytin

1 dilim tam bugday

330 ml yeşil çay

ara(13:00)

4 tane yeni dünya

330 ml yeşil çay

öğle(15:00)

1 kase madımak

2 yk yoğurt

akşam(18:45)

1 su bardağı kadar mercimek çorbası

4 yk kaşıgı taze fasulye

salata

kızlar yemeklerin hepsini ben yaptım ve kocaman tencerelere 2 yk yağ koyarak yaptım saygılar

2.7 litre su

1 saat walk at home

30 dk bacak egzersizi

100 mekik (50 normal 50 obliks)

180 squats yapcam akşam yatmadan yaparım

şimdi bi 330 daha yeşil çay içicem 1 litreye tamamlıcam canlarım

:42::42::42::42::42:

süpersinn burcum :) afiyet olsun bebeğim :16:
kizlar saat 19 olmuuuuuus
ben daha yemek yemedimmmm kahvaltiylayim.
hemen gidip kendime doyurucu ve az yagli biseyler koyup yiyeyim :32::32:

bu kadar ara verme canım senin tiroidin var kilo vermen zor zaten bu kadar aç kalmak daha da zorlaştırır dikkat et canım :)

ay kızlar biri sormuştu, regle 4-5 gün kala şişlik olur mu diye ama bulamadım şimdi, işaretlememişim de heralde...
evet cnm ya, bende oluyor, 1 hafta önceden başlıyor walla...

aslında, doktorun açıklaması şu şekildeydi, reglinin 5. günü en hafif olduğun gündür.. sonra rahim duvarı yeniden kalınlaşmaya başlıyor, gr seviyesinde artış oluyor tabi ama bu tartıya yansımıyor.. 15. günden sonra hormanların su tutturmaya başlıyor vücuda, her gün azar azar veee, 20.günden itibarek bunu tartıda görebiliyorsun.. kimi bu donemde 500gr fazla çıkarken, kimi 3 kilo fazla çıkabiliyormuş cnm..

ceren valla hiç bilmiyodum böyle bişey olduğunu şişkinlik oluyo ama hiç sebebini düşünmemiştim araştırmamıştım teşekkürler canım :16:

kızlar, kociş hadi film izleyelim dio, ben kaçar...
öptüm hepinizi, yrn görüşürüzzz canlarımmm...:54::54::54::54::54:

ayy bende esadla izlemeyi özledim bi ara bi sinema yapalım bari :16:

bugün menüm

kahvalti 11:00
2 yumurta
1 domates
1 tam bugday ekmegi
3 az tuzlu zeytin
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
2 bardak yesil cay

18:00 1 bardak yesil cay

19:30
2 balik filet toplam 200 gr izgara
kocaman bir salata:
1 domates,
1 avuc eisberg,
yarim havuc,
1 avucdan az kirmizi lahana
1tk zeytin yagi

1,5 lt su (yatana kadar 500ml daha)
3 bardak yesil cay

kizlar bugün yürüyüs yapamadim, haftanin bugünü hareketsiz gecti ama cok halsizim, insallah hasta olmam :50:
evde cok güzel pasta yapiliyor, kokusu odama kadar geliyor ama yemicemmmmmmmmmmmm:33::33:

akşamı hafif geçirmişsin canım ama ara çok fazla hiç iyi olmaz bu durum bünyen için arada meyve falan yesen iyi olurdu tatlım
Kızlar aşk hikayemle ilgili topic açtım. Zamanınız varsa, olunca lütfen okuyun. Tavsiyeye ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html

birazdan okuyacağım canım çok merak ettim :52:

kızlar 180 squats ı da yaptım valla :D

burcuuu ben bıraktım tamamen iyileşeyim baştan başlıcam artık

* Anne sütünü artırır.

diyette en çok önerilen kuruyemiş beyaz leblebi gerçekten çok faydalı :)

Günaydın canlarımm,
bakayım gece çok kynattınız mı?
günaydın cerencimm :16:

biliyorum kızartma olmadı da kızlar benim ikiz çocuklarım var onlar için patates kızartmıştım ondan bikaçtane yedim çocuklar daha birbucuk yaşında zaten onlarla oynamaktan ev işlerine yetişmekten bide işe gitip gelmekten çok yorgun düşüyorum ayrıca spora halim kalmıyor ama biraz biraz yapıcam bi şekilde sanırım çoğunuzun çocuğu yok yada en azından ikizi yok zaten ben en çok kilomu düzensizlik yüzünden aldım çocuklara ayrı yemek yap eve yemek yap ev işlerini tamamla i,şe git gel ne yapacağımı şaşırdım dolayısı ile hangi saatte olursa olsun ne bulduysam yedim çünkü öle kendime ayrı yemek yapıcak vaktim yok benim diyet yemeklerini eşim yemez ee çocuklara zaten ayrı yapıyorum zaten işten akşam geliyorum çocuklarlamı ilgilencem değişik değişik yemeklermi yap cam dinlencem mi ne yapacam yani açıkcası karmaşık bir durum içerisindeyim onun için özel diyet menüleri herzaman hazırlayamasam da normal yediğim yemeği azaltıp saatlerini ayarlamaya daha çok su içmeye daha fazla hareket etmeye çalışıyorum eski halim olsa yani çocuklar olmadan önce tabiki kendime daha fazla zaman ayırabilirim yani benim aslında gece yarısına kadar yemek yemeden kaldığım çocuklar uyuyunca yeyip yattığım düzensiz uyku vs. yüzünden aldığım kilolar elimden geleni yapmaya çalışıyorum kızlar benim durumun bu yoksa hiç bir şekilde keyfi davranmıyorum bilginiz olsun. Bu arada ekmek kepek ekmeğiydi :)

az yemek iyi canım ama kızartmadan ne kadar az yersen ye zararlı yemek yapamıyosun basit haşlama yemekler de yapabilirsin mesela tavuk yapıyosun fırında yağsız yap, yada kızartıcaksan kendi yiyeceğini haşla eşin ve çocukların için olan kısmını kızart zmanla oturtmaya çalış yoksa kızartmalarla yağlı yemeklerle kilo vermek çok zor

günaydın herkeze (bira geç oldu ama)
günaydın canım :)
kızlar ben bişey sölemeliyim bu ara bende haşimato tiroidi var çok önemli bir durum değil yani hamile kalmaya çalışana kadar bilmiyodum sonradan örendim hamilelik ve öncesinde hap kullandım sonra bırakmıştım ama tiroid az çalıştığından metebolizmam yavaşlıyor bu nedenle kilo alıyor olabilirim doktora gidicem en yakın zamanda tekrar hapa başlıycam çünkü zayıflamada bunun çok önemi var.

ayrıca bişey daha ben diyet yaparken cumartesi pazar kahvaltılarını kendime serbest öğün yaparım canımım istediklerini yerim ama az yerim hemde geç yaptığımdan kahvaltıyı bide akşam yerim yani iki öğün olur hafta içi ise kesinlikle kahvaltıya vaktim yok biliyorum önemli ama sabah çocukları bakıcıya bırakıyoyum onları hazırlamam ve yedirmem gerekiyor ve sonra ben işe gidiyorum kendimide hazırlamam gerekiyo yanii ee tabi eşimlede ilgileniyorum kahvaltıya vakit olmuyor ama işe gelince kepekli limonlifli bisküvi ve yeşil çay diyet kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapmaya çalışıyorum haftada iki gün yürüyüş planlıyorum geri kalan günlerdede kondisyon aleti ile çalışmayı düşünüyorum inşallah iyi olurr sonuçları...

tiroidde kilo vermek çok sıkıntı hemen ilacına başla bnce. gece sakın yemek yeme direk kilo alırsın gece acıktığında yoğurt ya da ayranla geçiştireblrisin :)

ohhhh sonundaaa bitti geçmiş :16: bugün yine sessizliğe bürünmüş topik :31: 2 saattir geçmişi okuyorum kimse gelmemiş daha :47: mesaj sayılarınızı göndermenizi söylemiştim hala göndermeyenler var birazdan listeyi paylaşıcam durum içler acısı berbat

NES84 daha önce yarışmışsın sanırım eski yarışma bilgilerini yazman lazım.

ne zaman yarışmadan ayrıldın?(hangi etapta)
ayrılma sebebin neydi bi de hangi takımda yarışmıştın?

bunların cevabını bekliyorum canım tekrar yarışablmen için bunlar gerekli
:34:

Back
X