Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaar ben geldim:79:, bugün diyetisyene gittim ve tartıda 73.9 kilo çıktım.:81: Detayları yazarım, şimdi geçmişe bakıp geliyorum.:125:
Kızlaaar ben geldim:79:, bugün diyetisyene gittim ve tartıda 73.9 kilo çıktım.:81: Detayları yazarım, şimdi geçmişe bakıp geliyorum.:125:
biliyorum kızartma olmadı da kızlar benim ikiz çocuklarım var onlar için patates kızartmıştım ondan bikaçtane yedim çocuklar daha birbucuk yaşında zaten onlarla oynamaktan ev işlerine yetişmekten bide işe gitip gelmekten çok yorgun düşüyorum ayrıca spora halim kalmıyor ama biraz biraz yapıcam bi şekilde sanırım çoğunuzun çocuğu yok yada en azından ikizi yok zaten ben en çok kilomu düzensizlik yüzünden aldım çocuklara ayrı yemek yap eve yemek yap ev işlerini tamamla i,şe git gel ne yapacağımı şaşırdım dolayısı ile hangi saatte olursa olsun ne bulduysam yedim çünkü öle kendime ayrı yemek yapıcak vaktim yok benim diyet yemeklerini eşim yemez ee çocuklara zaten ayrı yapıyorum zaten işten akşam geliyorum çocuklarlamı ilgilencem değişik değişik yemeklermi yap cam dinlencem mi ne yapacam yani açıkcası karmaşık bir durum içerisindeyim onun için özel diyet menüleri herzaman hazırlayamasam da normal yediğim yemeği azaltıp saatlerini ayarlamaya daha çok su içmeye daha fazla hareket etmeye çalışıyorum eski halim olsa yani çocuklar olmadan önce tabiki kendime daha fazla zaman ayırabilirim yani benim aslında gece yarısına kadar yemek yemeden kaldığım çocuklar uyuyunca yeyip yattığım düzensiz uyku vs. yüzünden aldığım kilolar elimden geleni yapmaya çalışıyorum kızlar benim durumun bu yoksa hiç bir şekilde keyfi davranmıyorum bilginiz olsun. Bu arada ekmek kepek ekmeğiydi :)
Benim o halde belkide diyetisyenden yardım almalısın. :114: Bir de ayıp olmayacaksa sormak istedim, eşin sana hiç mi yardımcı olmuyor? :105:kızlar ben bişey sölemeliyim bu ara bende haşimato tiroidi var çok önemli bir durum değil yani hamile kalmaya çalışana kadar bilmiyodum sonradan örendim hamilelik ve öncesinde hap kullandım sonra bırakmıştım ama tiroid az çalıştığından metebolizmam yavaşlıyor bu nedenle kilo alıyor olabilirim doktora gidicem en yakın zamanda tekrar hapa başlıycam çünkü zayıflamada bunun çok önemi var.
ayrıca bişey daha ben diyet yaparken cumartesi pazar kahvaltılarını kendime serbest öğün yaparım canımım istediklerini yerim ama az yerim hemde geç yaptığımdan kahvaltıyı bide akşam yerim yani iki öğün olur hafta içi ise kesinlikle kahvaltıya vaktim yok biliyorum önemli ama sabah çocukları bakıcıya bırakıyoyum onları hazırlamam ve yedirmem gerekiyor ve sonra ben işe gidiyorum kendimide hazırlamam gerekiyo yanii ee tabi eşimlede ilgileniyorum kahvaltıya vakit olmuyor ama işe gelince kepekli limonlifli bisküvi ve yeşil çay diyet kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapmaya çalışıyorum haftada iki gün yürüyüş planlıyorum geri kalan günlerdede kondisyon aleti ile çalışmayı düşünüyorum inşallah iyi olurr sonuçları...
Selam canımmm, geçmiş olsun ilaç falan içseydin. :100:selammm kızlar.
bugün regl oldum feci karnım ağrıyor![]()
Ay Da Vinci's Demons aynen acayip sürükleyici bir dizi ben de bayıldım. :101: Türk dizilerini hiç izlemem, ABD yapımı dizi veya film olsun her zaman daha kalitelidir. (İşin mutfağı açısından) Yabancı yapımlar arasından da en beğendiklerimden birisi oldu bu dizi... :126:benim diziiiimmmm
o nasıl bir dizidir ya ilk bölümden bu kadar bağlayamaz hiç bi dizi cumartesi günlerini iple çekiyorum artık
venüüüüüüüs bu süper bi haber :) sen taş olunca hiç bırakamıcak seni
perfectoooo :) afiyet olsun tatlım çok güzel çok beğendim
birazdan okuyacağım canım çok merak ettim![]()
Ona aşık olmak istemediğimi, buna hazır olmadığım için kaçtığımı söylüyorum. 5 senelik bir ilişkiden yeni çıktığım için mantıklı görünebilir belki bilmiyorum.venüscüm tebrik ederim canım.aşk hikayeni de okudum canım.ben daha fazla kaçmaman taraftarıyım.senin neden görüşmek istemediğini anlayamayacağı için,hareketlerini dengesiz ve çocukca bulabilir,sende uzalaşıp soğuyabilir.net bir sebep söyleyebiliyor musun ona görüşmemek için?kafasında soru işaretleriyle bırakıyorsan onu eğer bu tehlikeli bir durum bence.
87 den 73 e zaten zaten önemli bir kısmı başardın bundan sonrasına onunla da devam edebilirsin diye düşünüyorm canım![]()
Yukarda düzeltme yaptım bebeğim.:126:süper bi sonuç bu tatlım tebrik ederim
bu arada mesaj sayılarını göndermedin bekliyorum![]()
Ona aşık olmak istemediğimi, buna hazır olmadığım için kaçtığımı söylüyorum. 5 senelik bir ilişkiden yeni çıktığım için mantıklı görünebilir belki bilmiyorum.Ben de bazen böyle düşünüyorum, onunla devam ederim diyorum ama yok yapamıyorum Ayşem ya
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, width: 69, bgcolor: transparent"]22.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 75, bgcolor: transparent"]23.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]24.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]25.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]26.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]27.04.2013[/TD]
[TD="class: xl33, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]burcugncy[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]40[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]158[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]14[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]48[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]107[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mid_night_sun[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]NES84[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]ssercecik[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]UcukMavi[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]82[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]ysfmir[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]zaum[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]74[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]70[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]61[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]68[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]115[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]79[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]467[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yukarda düzeltme yaptım bebeğim.:126:
Haklısın canım ama işte erkek doğasına güvenip kendimi atamıyorum karşısına kaybetmekten korkuyorum.:96: Hayırlısı olsun.. Merlin, Supernatural! ikisine de bayılırım. Benim dizilerim o kadar çok ki yazacaktım vazgeçtim.:90:anladım venüscüm zor bir durum ama her türlü uzaklaştırıyorsun kendinden.ben önemli bir kısmı tamamladığını düşünüyorum,bundan sonrası onunla da olabilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun diyelim canım...
bu arada ben de tam bir yabancı dizi tutkunuyum.vampir günlükleri,once upen the time,supernatural,little prety liars,dowton abey şuan takip ettiklerim.davinci biraz daha biriksin öyle başlayacağım ama çok merak ediyorum.bir de merlinim vardı bittiğine çok üzüldüm
Tamam bebeğim bidakine öyle yapayım, sana kolaylık oluyordur sandım.:120: Birde kaptanımız öyle yap demişti ondan. Mesajını gördüm canım, teşekkür ederim.bana gönderirsen daha iyi olur canım not alıyorum çünkü hepsini toplamlar karışıyo böyle olunca
topiğini de okudum mesajımı yazdım :)
Benim o halde belkide diyetisyenden yardım almalısın. :114: Bir de ayıp olmayacaksa sormak istedim, eşin sana hiç mi yardımcı olmuyor? :105:
Selam canımmm, geçmiş olsun ilaç falan içseydin. :100:
Ay Da Vinci's Demons aynen acayip sürükleyici bir dizi ben de bayıldım. :101: Türk dizilerini hiç izlemem, ABD yapımı dizi veya film olsun her zaman daha kalitelidir. (İşin mutfağı açısından) Yabancı yapımlar arasından da en beğendiklerimden birisi oldu bu dizi... :126:
Umarım hiç bırakmaz bitanem, yine kaçtım yine kaçtım. Allah belamı verecek yani... :120:
Oku lütfen hikayeyi bebeğim tavsiyeye ihtiyacım var. :96:
Hatta linki tekrar paylaşayım görmeyenler bakar belki... :97:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html
Haklısın canım ama işte erkek doğasına güvenip kendimi atamıyorum karşısına kaybetmekten korkuyorum.:96: Hayırlısı olsun.. Merlin, Supernatural! ikisine de bayılırım. Benim dizilerim o kadar çok ki yazacaktım vazgeçtim.:90:
Tamam bebeğim bidakine öyle yapayım, sana kolaylık oluyordur sandım.:120: Birde kaptanımız öyle yap demişti ondan. Mesajını gördüm canım, teşekkür ederim.![]()
ilk 3te olmaya alışkınız 1.likler de olacak inşallah :)
burcuuuu şu 2 günlük sapıtmamdan sonra benden iyisin iyi olursun
yürüyüş tempoluydu canım annemde de karın bölgesinde yağlanma başladı aslında çok zayıf 4 çocuk doğurdu 58 kilo 162 boyla 50 yaşında bideama tek sıkıntısı karın yani zorla çıkartıyorum artık yürüsün diye :)
deryacim çok memnun oldum bende emine emoş dersin nasıl rahat ediyosan :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum okuldan dolayı ıspartada yaşıyorum ama aslen denizliliyim. kaptan yardımcısıyım :)
canım vermen gereken kilo çok az senin yapman gereken spor. spor paylaşım konuları var onları tavsiye ederim sana motivasyonu da çok güzel yapılan sporların da inanılmaz faydası oluyo :)
zelişim bebeğim lütfen böyle düşünme bak hep diyoruz sana güçlü ol diye ama bilemeyiz tabiki yaşadıklarını yine de sen bu kadar çok sıkma canını inşallah iyi olacak annen Allah'tan ümit kesilmez derdini veren de o dermanını veren de pozitif düşün tatlım seni o kadar çok seviyorum ki böyle üzüldüğünü gördükçe ben de çok üzülüyorum
deryacım çok güzel olmuş menün gayet dengeli :) biraz sporla çok daha güzel olabilirdi :)
zeliiişşşşşturtalar börekler havada uçuşuyo hemen kendine gel bu yediklerin seni hedefinden 2 hafta daha alıkoydu haberin olsun hiç beğenmedim su içmen gerektiğini sürekli söylüyorum ama sen hala içmiyosun bir daha böyle bi menü görmek istemiyorum lütfen dikkat et artık
kolay gelsin canım. geçmişi okuyomusun bilmiyorum ama sana yazdığım bişeyler vardı cevap gelmemiş
benim diziiiimmmm
o nasıl bir dizidir ya ilk bölümden bu kadar bağlayamaz hiç bi dizi cumartesi günlerini iple çekiyorum artık
ayşecim maşllahçok güzelsin hiç anne olmuş bir bayan gibi değilsin
gofret olamayaymş iyiymiş
ayşeee seni yolda görsem taş çatlasın 20 yaşında derdim
cerencim geçmiş olsun hasta olmana rağmen menün güzel olmuş
iyileştim bileeee :):) ödem gidince daha da süper olucam
regl olmadan yap canım reglde yapmıyolar genelde faydası olacaktır mutlaka :)
evet canım o iğneler :) bende seni öpüyorum kocaman :) iyileştim canım en azından hastaneden çıktım
tamam canım not aldım ama özel mesaj atarsan bana daha iyi olur gözden kaçabilir burada çünkü
sağol tatlım :) ödem var sadece onun için de ilaç kullanıyorum zaten :)
çok sevindim zelişciğim iyi ol sen de :)
sağol bebeğim
zeliş sen jillian yapma daha walk at home falan yap vermen gereken çok kilo var önce güzelce kilolarını ver ondan sonra jillian yap çünkü jillian kas yapıyo kilo veremiyosun
canım 2 öğünlerde ısrar ediyosun ama dikkat et sende ters tepebilir afiyet olsun akşam güzel olmuş :)
canım benim laktoz alerjim var da onun için iğne var onu yaptırdım da iyiyim şimdi çok teşekkürler
venüüüüüüüs bu süper bi haber :) sen taş olunca hiç bırakamıcak seni
perfectoooo :) afiyet olsun tatlım çok güzel çok beğendim
kaptancım hoşgeldin biraz geç oldu ama :)
tamam ebrucum hemen sorup not alıyorum :)
gayet güzel menü :) afiyet olsun canım :)
nurucum meyveyi 15:00den sonra yememeye çalış canım yani akşam saatlerinde yanlış anlaşılmış sanırım :)
yayla çorbasını yarım porsiyon olarak içebilirsin canım kahveyi de süt tozuyla değilde normal sütle içebilirisin sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra değil de gündüz saatlerinde içebilirsin :)
süpersinn burcum :) afiyet olsun bebeğim
bu kadar ara verme canım senin tiroidin var kilo vermen zor zaten bu kadar aç kalmak daha da zorlaştırır dikkat et canım :)
ceren valla hiç bilmiyodum böyle bişey olduğunu şişkinlik oluyo ama hiç sebebini düşünmemiştim araştırmamıştım teşekkürler canım
ayy bende esadla izlemeyi özledim bi ara bi sinema yapalım bari
akşamı hafif geçirmişsin canım ama ara çok fazla hiç iyi olmaz bu durum bünyen için arada meyve falan yesen iyi olurdu tatlım
birazdan okuyacağım canım çok merak ettim
burcuuu ben bıraktım tamamen iyileşeyim baştan başlıcam artık
diyette en çok önerilen kuruyemiş beyaz leblebi gerçekten çok faydalı :)
günaydın cerencimm
az yemek iyi canım ama kızartmadan ne kadar az yersen ye zararlı yemek yapamıyosun basit haşlama yemekler de yapabilirsin mesela tavuk yapıyosun fırında yağsız yap, yada kızartıcaksan kendi yiyeceğini haşla eşin ve çocukların için olan kısmını kızart zmanla oturtmaya çalış yoksa kızartmalarla yağlı yemeklerle kilo vermek çok zor
günaydın canım :)
tiroidde kilo vermek çok sıkıntı hemen ilacına başla bnce. gece sakın yemek yeme direk kilo alırsın gece acıktığında yoğurt ya da ayranla geçiştireblrisin :)
evet canım aslında kızartma yapmıyorum yani bu ayda bekide bi kere olucak bişey fırında pişiriyorum patetesi falan ama çok acele olduğu için çocuklara bu seferlik böle oldu yani,tiroidimin farkında olmadan da bu şekilde diyet yaparak güzel kilo vermiştim daha önceden çünkü ciddi boyutta bi sorunun yok yani ilacı bile en küçük miligramını ikiye bölerek veriyodu doktor tabi ama yinede faydası olur ilaç kullanmanın,bide artık zaten geceleri yemiyorum yemek kışın daha çok böle yapmıştım ondan kilo aldım,geçmişe bakıyorum ama neye cevap vermediğimi bulamadım ben:18:
Anladım canım bence üzerindeki yükleri bir orada paylaşmalısın, anlattığın kadar yorularak kendini çok yıpratırsın sonuçta bir evlilik tek kişilik değildir. Diyet haricinde konuşuyorum, bu şekilde erkenden yaşlanırsın yani bence kendin için düzenini değiştirmeye çalışmalısın arkadaşım.:97:Eşim çocuklarla ilgileniyor onları gezdiriyor falan bende işleri yapıyorum ama o hiç ev işine falan alışmamış küçüklükten yapmak istese bile eline yüzüne bulaştırıyor onun için ben yapıyorum...
He anladım canım tamamdır:125:ben exelde hazırlıyorum da ondan kopyala yapıştır![]()
NES84 daha önce yarışmışsın sanırım eski yarışma bilgilerini yazman lazım.
ne zaman yarışmadan ayrıldın?(hangi etapta)
ayrılma sebebin neydi bi de hangi takımda yarışmıştın?
bunların cevabını bekliyorum canım tekrar yarışablmen için bunlar gerekli
tamam canım yazıyım da iki sene oldu galiba belkide daha çokk bende unuttum 13 takımdım yine galiba 8 kg verdim yarışmada ayrılınca da iki verdim ama tam etabı falan hatırlamıyorum ki yani hedefime ulaşmıştım ayrılmamın sebebi bebek için tedaviye başlamıştım iğneler ilaçlar falan kilo almamı sağlıyordu şişiriyordu onun için yani bu bilgilerle forumdan ulaşa bilirmiyim acaba![]()
Bugün de evdeyim, yine tembellik yapıyorum.. Canım hiçbir şey yemek istemiyor, sabahtan beri 10 çilek ve bir şişe soda içtim.:120:
Bir Radio Voyage bir NTV radyo dinleyip kendimden geçiyorum.:119:
Bu mevsim bizi bir acayip yaptı galiba! Geçen hafta doymuyordum, bu hafta yiyemiyorum yahu.:122:bende evdeyim ve hiç birşey yapasım yokalışveriş yapmam lazım ama çıkasım yok :18: deli gibi şiştim diye yemek yiyesim de yok
pofffff :18: