Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar çıtırlarım ben yine okul yollarına çıkıyorum öptüm hepiniziiii :16::16:
günaydın tatlım götüşürüz :16:
GÜNAYDIN HERKEZE

kepekli bisküvi hani şu diyet olanlardan onunda mı zararı oluyor :18: ama zaten bir haftada küçük bi paketi bitirmiyorum bile yani günde bi tane falan yiyorum bir bardak çay 1 tane bisküvi.

canım aslında sıkıntı yok diyet bisküvi sonucta sadece hazır işlenmiş olduğu için dedim :) sabah kepekli ekmeğin arasına domates peynir salam koyup soğuk sandviç yapsan güzel olur :)
Günaydııııın :16: :32:
günaydın tatlım :16:
Geçmiş olsun canım. Ben de ofisteyim, ofiste sakin bugün nazar değmesin.:nazar: Mad Men izliyorum kulaklık taktım hihihi:8:

sağol bebeğim :16:ohh mis olmuş o ofis çalışırken dizi izlemek kalp ben

Kızlar bu arada yarın yepyeni bir ay!:124: Yeni ay, yeni kararlar diyerek yeni alışkanlıklar edinmeye karar verdim.:129:
Yarından itibaren spora ve İngilizce çalışmaya başlayacağım.
:119:​

Ay bir de bugün yaklaşık 3 haftadır şehir dışında olan ve öncesinde de homeoffice çalışan bir elemanımız ofise döndü. Beni çok fazla görmüyordu, o ofise geldiğin ortalıklarda koşturuyordum. Durup sen spor mu yapıyorsun diye sordu.:8: Diyet yaptığımı bilmiyordu. İki dakika kaybolduk baya incelmişsin dedi. Diyet yaptığımı bilmeyen birinin böyle bir yorum yapması çok hoşuma gitti.:82::78:

merhaba...:16:
nasılsınız? budünde dışarıdayım ..oğlumla geziyoruz..şimidedeannemlere geldim..tosun paşa uyurken kendimi buraya attım..:32:
geçmişe bakınayım ..:34:

Ay bir de bugün yaklaşık 3 haftadır şehir dışında olan ve öncesinde de homeoffice çalışan bir elemanımız ofise döndü. Beni çok fazla görmüyordu, o ofise geldiğin ortalıklarda koşturuyordum. Durup sen spor mu yapıyorsun diye sordu.:8: Diyet yaptığımı bilmiyordu. İki dakika kaybolduk baya incelmişsin dedi. Diyet yaptığımı bilmeyen birinin böyle bir yorum yapması çok hoşuma gitti.:82::78:
dışarıdan bir göz görüş çok iyi hissettirir..
Geçmiş olsun canım. Ben de ofisteyim, ofiste sakin bugün nazar değmesin.:nazar: Mad Men izliyorum kulaklık taktım hihihi:8:
çok yorulma az bölüm izle :60::9:
kızlar ben geldim boğazım şişmiş çok fena kalkamadım yataktan:2: geçmişi okuyayım geliyorum :10:
geçmişolsun:71:
Kızlar burayı çok boşladim biliyorum ama okul ev misafir temizlik derken vakit bulamıyorum ve evdeki interneti kestik hep mobilim bundan sonra :5:

internet kesilince video indiremiyorum ebru şallı değilde businin dediği gibi dambılsiz jilliana başlıycam çünkü o video elimde var

menümu beğenmenize çok sevindim bu hafta en başta yaşadığım cozutmanin telafisi olur inşallah bide spora başladım mi oh süper olacak :32:

kızlar hepinizi çok seviyorum böyle ayrı kalmamı mazur görürsünüz umarım iyi geceler öpüyorum hepinizi :16:
zelişhastan var misafiin var kolay değil ama boşlamamay çalış canım..:34:
Menü

Sabah saat 10 :00
Cay ve kepekli bisküvi

Öğlen saat 13:00
Koca bir tabak salata
iki dilim ekmek anneme gitmistim kepek ekmegi yoktu beyaz ekmek
Peynir

Aksam saat 20:00
Gec oldu ama ancak yemek yapabildim
Bir kase sehriye çorbası
Domates salatası bol elma sirkeli
Iki yemekkasigi kiymali patates
Bir dilim kepek ekmegi

Simdi yesil cay içiyorum iki litrede su içtim
sabah güzel kahvaltı diyetin incisidir..
Sende bendensin canim Allah kolaylik versin
amin canım cümlemize kolaylık versin..:16:
mnüme yaptığınız yorumlar çok güzeldi,bayıldım hepsine:9:

doydum bu kadarla sancım var ya yiyemiyorum bugün.yarında dr a gideceğm tüm günüm hastanede gececek yarın karatay iptal:50:
hayırdır neyin var doktor felan iyisin değilmi.. :(
gecmise dalmadan menümü paylasayim en iyisi :1:

kahvalti
10:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
yarim salatalik
1 tam bugday ekmegi
2 yesil cay

14:00
Cafe au lait sekersiz
1 kuru kayisi koyu

18:00
2 balik filet izgara
salata 1tk sivi yag (zeytin yagi kalmadi)

1,5lt su
daha icerim
2 bardak yesil cay

1 saat yürüyüs
menün güzel yumurtanın beyazını tüketmeni öneririm ikisde sarısıyla yedinse diyete balta vuruyor..
:56:Bugünkü Menüm:56:
sabah(10:00)
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
domates ve salatalık
1 h. yumurta
ara(12:00)
10 fındık
öğle(14:00)
1 tabak haşlanmış taze fasülye üzerine yoğurt
kuzu kulağı,taze nane, kıvırcık marul, roka
ara(16:00)
8 çilek
akşam(17:30)
1 kase semiz otlu baharatlı yoğurt
:7:
4 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
spor bi süre yok
:42::42::42:

29.4.13

Sabah

Yok

Ara

10 çilek

Öğle (16:30 - 17:30)

1 porsiyon zeytinyağlı fasulye

1 kutu (%0,1 yağlı yoğurt)

1/2 kase mercimek çorbası

Ara (18:30 - 19:00)

1 Tablerone

4 dilim tam buğday ekmeği

1 porsiyon yağlı domates, biber közlemesi

2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)

10 çilek

(Not: Bugün 60.günüm olduğu için bir öğünümde ödül olarak ne istiyorsam onu yedim. Ancak ardından kendimi kusturdum. Böyle de bir ruh hastası oldum.)

* 2,5 lt su

2 kupa yeşilçay

28.4.13

Sabah (11:00 - 11:30)

1 kase yoğurt (%60 az yağlı)

10 altın çilek

Ara (12:30 - 13:00)

1 ceviz

2 kuru kayısı

Öğle (15:00 - 15:30)

2 tam buğday ekmeği

1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)

Ara (17:30 - 18:00)

4 yemek kaşığı nesfit

1 bardak (%0,15 yağlı süt)

Akşam (19:30 - 20:00)

1 orta boy sarı elme

* 2,5 lt su

2 kupa yeşil çay

3 kupa sade kahve

senin menüler onayılı zaten ..:34:

Nihihihi
Ay baya kustum ama artık napalım. Bir öğünde istediğimi yiyecektim, abarttım sanırım. Neyse kustum baya...
:53::53:
hadi kusma bir daha...:47:
patatesin pirincin glisemik indeksi çok yüksek onları yedikten sonra kısa bir süre sonra acıkıyoruz o yüzden önerilmiyo :) zayıf olduktan sonra rahatlıkla yiyebilirsin tabiki de :)
tamam anlaşıldı..

Kızlar bu arada yarın yepyeni bir ay!:124: Yeni ay, yeni kararlar diyerek yeni alışkanlıklar edinmeye karar verdim.:129:
Yarından itibaren spora ve İngilizce çalışmaya başlayacağım.
:119:​

bende salona yazıldım ayak bileklerimddeki şişlik inince hemen başlıcam :) ceroşun pt si gibi bi yer buldum sonunda :) ingilizce de haftaya başlıyo aynı şeyleri planlamışız venüüüüüss :):)

süper bişey bu gerçekten insan çok mutlu oluyo bunları duyunca :) annemler de beni görünce şok oldular :) diyet yaptığımı bildikleri halde :) babam şarkı bile söyledi "o eski halinden eser yok şimdi.." :9:
merhaba...:16:
nasılsınız? budünde dışarıdayım ..oğlumla geziyoruz..şimidedeannemlere geldim..tosun paşa uyurken kendimi buraya attım..:32:
geçmişe bakınayım ..:34:

hoşgeldin canım :)

dışarıdan bir göz görüş çok iyi hissettirir..

çok yorulma az bölüm izle :60::9:

senin menüler onayılı zaten ..:34:

hadi kusma bir daha...:47:
Hihihihi çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle...diyet yaptığımı zaten bütün çevrem konuşuyor, birbirilerini gaza getiriyorlar yorum yaparken. Ama bu adamın hiçbi şeyden haberi yoktu. Sanırım şuana kadar aldığım onlarca iltifattan gerçekten üstüme aldığım sadece bu oldu.
:16:
bende salona yazıldım ayak bileklerimddeki şişlik inince hemen başlıcam :) ceroşun pt si gibi bi yer buldum sonunda :) ingilizce de haftaya başlıyo aynı şeyleri planlamışız venüüüüüss :):)

süper bişey bu gerçekten insan çok mutlu oluyo bunları duyunca :) annemler de beni görünce şok oldular :) diyet yaptığımı bildikleri halde :) babam şarkı bile söyledi "o eski halinden eser yok şimdi.." :9:
Ay bebeğim o zaman birbirimizi motive ve kontrol edebiliriz ister misin? Hihih sevindim senin adına ayrıcaaa
:16::8:

kızlar bende yeni karar aldım akşamdan kendime kepek ekmekli domatesli peynirli sandvıç hazırlıycam sabah da işe gelince onu yiycem yok sa kahvaltı olmadan karnım çoook acıkıyor saldırıyorum yemeklere...

bide şu leslie sensone ile evde yürüyüş varya ondan yapıcam çok terletiyor hemde zevkli çocuklarla yapıyorum onlarda oyun sanıyorlar daha öncede yaptım faydasını gördüm,ve twister ımı kaybetmiştim onuda bulmanın vaktii geldiii

Hihihihi çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle...diyet yaptığımı zaten bütün çevrem konuşuyor, birbirilerini gaza getiriyorlar yorum yaparken. Ama bu adamın hiçbi şeyden haberi yoktu. Sanırım şuana kadar aldığım onlarca iltifattan gerçekten üstüme aldığım sadece bu oldu.
Ay bebeğim o zaman birbirimizi motive ve kontrol edebiliriz ister misin? Hihih sevindim senin adına ayrıcaaa
:16::8:

süper olur tatlım :16: ingilizceye geliştirmek için mi gideceksin? bu arada bide yüzme kursum var o da mayıs 15te başlıyo :) ben bu yaşıma geldim hala yüzme bilmiyorum :9:

kızlar bende yeni karar aldım akşamdan kendime kepek ekmekli domatesli peynirli sandvıç hazırlıycam sabah da işe gelince onu yiycem yok sa kahvaltı olmadan karnım çoook acıkıyor saldırıyorum yemeklere...

en mantıklısı canım :) bende sabah erken kalkıp çıkacaksam öyle yapıyodum kahvaltısız olmuyo çünkü :)

tam geçmişi bitirdim oğlum uyandı..
:46::46:
bide şu leslie sensone ile evde yürüyüş varya ondan yapıcam çok terletiyor hemde zevkli çocuklarla yapıyorum onlarda oyun sanıyorlar daha öncede yaptım faydasını gördüm,ve twister ımı kaybetmiştim onuda bulmanın vaktii geldiii
leslie çocuklaral yapılabilniyor..:9:

hoşgeldin canım :)
hoşbulduk..babanın şarkısı da çok güzel olmuş..

leslie gerçekten çok iyi evde yapılabilecek en iyi egzersiz bende bi süre yaptım baya faydasını gördüm :)

menüm
sabah 7:45 sirkeli su
kahvaltı 8:15
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek..
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
1 domates
1 salatalık

öğle 12:45
tavuk but ızgara
bir tabak kıvırcık salat yağsız bol limonlu
2 kaşık bulgur pilavı

ara 16:00
1adet yeşil elma

akşam 18:30
et kavurma 4 kaşık
salata
1 kase pul biberli yoğurt..
su bugün az içtim 1 litre belki oldu ..:/ akşama kadar 2ye tamamlarım..

Son düzenleme:
Çok mantıklı bence de canım. Kaçamak yapmamışsındır umarım
Çok yararlı buluyorum Walk at Home programını. Zamanı olmayanlar için süper bence.
süper olur tatlım :16: ingilizceye geliştirmek için mi gideceksin? bu arada bide yüzme kursum var o da mayıs 15te başlıyo :) ben bu yaşıma geldim hala yüzme bilmiyorum :9:
Evet İngilizcemi geliştirmek istiyorum canım. Ekim gibi de Almanca kursuna başlayacağım. Yüzmeyi bende istiyordum ama artık 1 aylık tatilimde yüzebileceğim ancak
:8:

Back
X