Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Ben de ofisteyim, ofiste sakin bugün nazar değmesin.kızlar ben geldim boğazım şişmiş çok fena kalkamadım yataktan:2: geçmişi okuyayım geliyorum![]()
günaydın tatlım götüşürüzgünaydınlar çıtırlarım ben yine okul yollarına çıkıyorum öptüm hepiniziiii![]()
GÜNAYDIN HERKEZE
kepekli bisküvi hani şu diyet olanlardan onunda mı zararı oluyor :18: ama zaten bir haftada küçük bi paketi bitirmiyorum bile yani günde bi tane falan yiyorum bir bardak çay 1 tane bisküvi.
günaydın tatlımGünaydııııın![]()
![]()
Geçmiş olsun canım. Ben de ofisteyim, ofiste sakin bugün nazar değmesin.Mad Men izliyorum kulaklık taktım hihihi
![]()
Aynen! Yarın da tatil oh missağol bebeğimohh mis olmuş o ofis çalışırken dizi izlemek kalp ben
Tam da gezilecek hava var dışarıda... Ama iyi ettin de uğradın canım, topicimiz boş kalıyordumerhaba...
nasılsınız? budünde dışarıdayım ..oğlumla geziyoruz..şimidedeannemlere geldim..tosun paşa uyurken kendimi buraya attım..
geçmişe bakınayım ..![]()
dışarıdan bir göz görüş çok iyi hissettirir..Ay bir de bugün yaklaşık 3 haftadır şehir dışında olan ve öncesinde de homeoffice çalışan bir elemanımız ofise döndü. Beni çok fazla görmüyordu, o ofise geldiğin ortalıklarda koşturuyordum. Durup sen spor mu yapıyorsun diye sordu.Diyet yaptığımı bilmiyordu. İki dakika kaybolduk baya incelmişsin dedi. Diyet yaptığımı bilmeyen birinin böyle bir yorum yapması çok hoşuma gitti.:82::78:
çok yorulma az bölüm izleGeçmiş olsun canım. Ben de ofisteyim, ofiste sakin bugün nazar değmesin.Mad Men izliyorum kulaklık taktım hihihi
![]()
geçmişolsunkızlar ben geldim boğazım şişmiş çok fena kalkamadım yataktan:2: geçmişi okuyayım geliyorum![]()
zelişhastan var misafiin var kolay değil ama boşlamamay çalış canım..Kızlar burayı çok boşladim biliyorum ama okul ev misafir temizlik derken vakit bulamıyorum ve evdeki interneti kestik hep mobilim bundan sonra
internet kesilince video indiremiyorum ebru şallı değilde businin dediği gibi dambılsiz jilliana başlıycam çünkü o video elimde var
menümu beğenmenize çok sevindim bu hafta en başta yaşadığım cozutmanin telafisi olur inşallah bide spora başladım mi oh süper olacak
kızlar hepinizi çok seviyorum böyle ayrı kalmamı mazur görürsünüz umarım iyi geceler öpüyorum hepinizi![]()
sabah güzel kahvaltı diyetin incisidir..Menü
Sabah saat 10 :00
Cay ve kepekli bisküvi
Öğlen saat 13:00
Koca bir tabak salata
iki dilim ekmek anneme gitmistim kepek ekmegi yoktu beyaz ekmek
Peynir
Aksam saat 20:00
Gec oldu ama ancak yemek yapabildim
Bir kase sehriye çorbası
Domates salatası bol elma sirkeli
Iki yemekkasigi kiymali patates
Bir dilim kepek ekmegi
Simdi yesil cay içiyorum iki litrede su içtim
amin canım cümlemize kolaylık versin..Sende bendensin canim Allah kolaylik versin
hayırdır neyin var doktor felan iyisin değilmi..mnüme yaptığınız yorumlar çok güzeldi,bayıldım hepsine
doydum bu kadarla sancım var ya yiyemiyorum bugün.yarında dr a gideceğm tüm günüm hastanede gececek yarın karatay iptal![]()
menün güzel yumurtanın beyazını tüketmeni öneririm ikisde sarısıyla yedinse diyete balta vuruyor..gecmise dalmadan menümü paylasayim en iyisi
kahvalti
10:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
yarim salatalik
1 tam bugday ekmegi
2 yesil cay
14:00
Cafe au lait sekersiz
1 kuru kayisi koyu
18:00
2 balik filet izgara
salata 1tk sivi yag (zeytin yagi kalmadi)
1,5lt su
daha icerim
2 bardak yesil cay
1 saat yürüyüs
Bugünkü Menüm
sabah(10:00)
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
domates ve salatalık
1 h. yumurta
ara(12:00)
10 fındık
öğle(14:00)
1 tabak haşlanmış taze fasülye üzerine yoğurt
kuzu kulağı,taze nane, kıvırcık marul, roka
ara(16:00)
8 çilek
akşam(17:30)
1 kase semiz otlu baharatlı yoğurt
4 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
spor bi süre yok
senin menüler onayılı zaten ..29.4.13
Sabah
Yok
Ara
10 çilek
Öğle (16:30 - 17:30)
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 kutu (%0,1 yağlı yoğurt)
1/2 kase mercimek çorbası
Ara (18:30 - 19:00)
1 Tablerone
4 dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon yağlı domates, biber közlemesi
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
10 çilek
(Not: Bugün 60.günüm olduğu için bir öğünümde ödül olarak ne istiyorsam onu yedim. Ancak ardından kendimi kusturdum. Böyle de bir ruh hastası oldum.)
* 2,5 lt su
2 kupa yeşilçay
28.4.13
Sabah (11:00 - 11:30)
1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
10 altın çilek
Ara (12:30 - 13:00)
1 ceviz
2 kuru kayısı
Öğle (15:00 - 15:30)
2 tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
Ara (17:30 - 18:00)
4 yemek kaşığı nesfit
1 bardak (%0,15 yağlı süt)
Akşam (19:30 - 20:00)
1 orta boy sarı elme
* 2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
hadi kusma bir daha...
Nihihihi
Ay baya kustum ama artık napalım. Bir öğünde istediğimi yiyecektim, abarttım sanırım. Neyse kustum baya...![]()
tamam anlaşıldı..patatesin pirincin glisemik indeksi çok yüksek onları yedikten sonra kısa bir süre sonra acıkıyoruz o yüzden önerilmiyo :) zayıf olduktan sonra rahatlıkla yiyebilirsin tabiki de :)
Kızlar bu arada yarın yepyeni bir ay!:124: Yeni ay, yeni kararlar diyerek yeni alışkanlıklar edinmeye karar verdim.:129:
Yarından itibaren spora ve İngilizce çalışmaya başlayacağım.:119:​
Ay bir de bugün yaklaşık 3 haftadır şehir dışında olan ve öncesinde de homeoffice çalışan bir elemanımız ofise döndü. Beni çok fazla görmüyordu, o ofise geldiğin ortalıklarda koşturuyordum. Durup sen spor mu yapıyorsun diye sordu.Diyet yaptığımı bilmiyordu. İki dakika kaybolduk baya incelmişsin dedi. Diyet yaptığımı bilmeyen birinin böyle bir yorum yapması çok hoşuma gitti.:82::78:
merhaba...
nasılsınız? budünde dışarıdayım ..oğlumla geziyoruz..şimidedeannemlere geldim..tosun paşa uyurken kendimi buraya attım..
geçmişe bakınayım ..![]()
Hihihihi çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle...diyet yaptığımı zaten bütün çevrem konuşuyor, birbirilerini gaza getiriyorlar yorum yaparken. Ama bu adamın hiçbi şeyden haberi yoktu. Sanırım şuana kadar aldığım onlarca iltifattan gerçekten üstüme aldığım sadece bu oldu.dışarıdan bir göz görüş çok iyi hissettirir..
çok yorulma az bölüm izle
senin menüler onayılı zaten ..
hadi kusma bir daha...![]()
Ay bebeğim o zaman birbirimizi motive ve kontrol edebiliriz ister misin? Hihih sevindim senin adına ayrıcaaabende salona yazıldım ayak bileklerimddeki şişlik inince hemen başlıcam :) ceroşun pt si gibi bi yer buldum sonunda :) ingilizce de haftaya başlıyo aynı şeyleri planlamışız venüüüüüss :):)
süper bişey bu gerçekten insan çok mutlu oluyo bunları duyunca :) annemler de beni görünce şok oldular :) diyet yaptığımı bildikleri halde :) babam şarkı bile söyledi "o eski halinden eser yok şimdi.."![]()
Hihihihi çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle...diyet yaptığımı zaten bütün çevrem konuşuyor, birbirilerini gaza getiriyorlar yorum yaparken. Ama bu adamın hiçbi şeyden haberi yoktu. Sanırım şuana kadar aldığım onlarca iltifattan gerçekten üstüme aldığım sadece bu oldu.
Ay bebeğim o zaman birbirimizi motive ve kontrol edebiliriz ister misin? Hihih sevindim senin adına ayrıcaaa![]()
kızlar bende yeni karar aldım akşamdan kendime kepek ekmekli domatesli peynirli sandvıç hazırlıycam sabah da işe gelince onu yiycem yok sa kahvaltı olmadan karnım çoook acıkıyor saldırıyorum yemeklere...
kızlar bende yeni karar aldım akşamdan kendime kepek ekmekli domatesli peynirli sandvıç hazırlıycam sabah da işe gelince onu yiycem yok sa kahvaltı olmadan karnım çoook acıkıyor saldırıyorum yemeklere...
leslie çocuklaral yapılabilniyor..bide şu leslie sensone ile evde yürüyüş varya ondan yapıcam çok terletiyor hemde zevkli çocuklarla yapıyorum onlarda oyun sanıyorlar daha öncede yaptım faydasını gördüm,ve twister ımı kaybetmiştim onuda bulmanın vaktii geldiii
hoşbulduk..babanın şarkısı da çok güzel olmuş..bende salona yazıldım ayak bileklerimddeki şişlik inince hemen başlıcam :) ceroşun pt si gibi bi yer buldum sonunda :) ingilizce de haftaya başlıyo aynı şeyleri planlamışız venüüüüüss :):)
süper bişey bu gerçekten insan çok mutlu oluyo bunları duyunca :) annemler de beni görünce şok oldular :) diyet yaptığımı bildikleri halde :) babam şarkı bile söyledi "o eski halinden eser yok şimdi.."
hoşgeldin canım :)
bide şu leslie sensone ile evde yürüyüş varya ondan yapıcam çok terletiyor hemde zevkli çocuklarla yapıyorum onlarda oyun sanıyorlar daha öncede yaptım faydasını gördüm,ve twister ımı kaybetmiştim onuda bulmanın vaktii geldiii
Çok mantıklı bence de canım. Kaçamak yapmamışsındır umarımkızlar bende yeni karar aldım akşamdan kendime kepek ekmekli domatesli peynirli sandvıç hazırlıycam sabah da işe gelince onu yiycem yok sa kahvaltı olmadan karnım çoook acıkıyor saldırıyorum yemeklere...
Çok yararlı buluyorum Walk at Home programını. Zamanı olmayanlar için süper bence.bide şu leslie sensone ile evde yürüyüş varya ondan yapıcam çok terletiyor hemde zevkli çocuklarla yapıyorum onlarda oyun sanıyorlar daha öncede yaptım faydasını gördüm,ve twister ımı kaybetmiştim onuda bulmanın vaktii geldiii
Evet İngilizcemi geliştirmek istiyorum canım. Ekim gibi de Almanca kursuna başlayacağım. Yüzmeyi bende istiyordum ama artık 1 aylık tatilimde yüzebileceğim ancaksüper olur tatlımingilizceye geliştirmek için mi gideceksin? bu arada bide yüzme kursum var o da mayıs 15te başlıyo :) ben bu yaşıma geldim hala yüzme bilmiyorum
![]()