Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
sabah 7:45 sirkeli su
kahvaltı 8:15
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek..
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..

öğle 12:45
tavuk but ızgara
bir tabak kıvırcık salat yağsız bol limonlu
2 kaşık bulgur pilavı

ara 16:00
1adet yeşil elma

akşam 18:30
et kavurma 4 kaşık
salata
1 kase pul biberli yoğurt..
su bugün az içtim 1 litre belki oldu ..:/ akşama kadar 2ye tamamlarım..
Afiyet olsun canım şuan gayet iyi gözüküyor menün. Su çok az ama canım. 1 litre bile çok az yahu
:8:

menüm
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
1 domates
1 salatalık

tavuk but ızgara
2 kaşık bulgur pilavı

1adet yeşil elma

et kavurma 4 kaşık
salata

menün gayet güzel canım afiyet olsun :) suyu arttırırsın zaten daha zaman çok :)

Çok mantıklı bence de canım. Kaçamak yapmamışsındır umarım
:16:

Çok yararlı buluyorum Walk at Home programını. Zamanı olmayanlar için süper bence.
Evet İngilizcemi geliştirmek istiyorum canım. Ekim gibi de Almanca kursuna başlayacağım. Yüzmeyi bende istiyordum ama artık 1 aylık tatilimde yüzebileceğim ancak
:8:

ben okulda başlıyorum derslerden sonra 1,5 saat iyi olacak su korkum var benim 2 kere boğulma tehlikesi atlattım artık yenicem kararlıym :)

hala annemdeyim menü kesindi erken yazdım..
başka giremeyebilirm mesajları kime atıyoruz bilmiyorum..

bana atıyosun canım :)

Slm kızlar :16:Gelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.

GÜNAYDIN CANIM cıkıyomuşsun ama gelince yazarsın sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım?

canm benim bugün diyette 47. günüm

günaydın tatlım götüşürüz :16:

canım aslında sıkıntı yok diyet bisküvi sonucta sadece hazır işlenmiş olduğu için dedim :) sabah kepekli ekmeğin arasına domates peynir salam koyup soğuk sandviç yapsan güzel olur :)

günaydın tatlım :16:

sağol bebeğim :16:ohh mis olmuş o ofis çalışırken dizi izlemek kalp ben

şöle bi geçmişi okudum kızlar akşam görüşürüzzzzzz:16:

Slm kızlar :16:Gelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.

hoşgeldin kaptancımm :16: o zaman neslihanı 3. takıma yönlendirmem gerek gelince söylerim:31:

ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?

hoşgeldin kaptancımm :16: o zaman neslihanı 3. takıma yönlendirmem gerek gelince söylerim:31:
Aynen canım doğru anlamışsın. :34:

ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?
Neslihan'cım en son mesajınıda okudum 3. takımda. Siz gerekeni yapın yazmışın yanlış hatırlamıyorsam. Onlarda seni listeye izinli olarak yazmışlar. Bu nedenle 3. takımda yarışmaya devam etmen lazım. 3. takıma gidip durumunu anlatıp yeniden takıma devam etmek istediğini söylersin. Onlar gerekeni yapacaklardır.

neslihancım seni gördüm aşağıda 3. takımdan ayrıldığın 3. takımla devam etmen lazımmış :31:

tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar :5:

tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar :5:

seninle de tanışmak güzeldi canım umarım kilolarını bi an önce verir rahatlarsın :16: tekrar görüşmek üzere istediğin arada muhabbete gel beklerim :)

Kızlaaaarr, tüm gündür koşturuyoruuum, manyak yoruldumm.. şu banka-tapu vs işleri... neyse, bi geçmişe bakayım hızlıca, sonra çıkıcam, alışveriş yapmam lazım, bir arkadaş doğum yaptı , yrn bolu'ya gidicez onları ziyarete...
daha akşam spora gidicem :50::50::50:

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah(12:00)

sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir

ara(14:00)

2 yeni dünya+10 fındık

ara(15:30)

2 kaşık yoğurt

akşam(17:00)

150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik

:7:
2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay
:42::42::42:

Kızlaaaarr, tüm gündür koşturuyoruuum, manyak yoruldumm.. şu banka-tapu vs işleri... neyse, bi geçmişe bakayım hızlıca, sonra çıkıcam, alışveriş yapmam lazım, bir arkadaş doğum yaptı , yrn bolu'ya gidicez onları ziyarete...
daha akşam spora gidicem :50::50::50:

nasıl yoğun bi gün geçirmişsin canım :) hayırdır ev mi alıyosunuz yoksa tapu falan :52:

Hihihi iletişim benim mesleğim... Kişiler arası, toplumlar arası, şirketler arası iletişim ve psikoloji bizim işimiz
:82::86:

Akşam yemeğinden sonra yapmıyorsun ozaman sporu? Ben de mi senin gibi yapsam acaba? Çok acıkmaz mı insan o zaman da yahu
:96:

yok venüs'cüm, akşam yemek yemiyorum, bazen öncesinde (2-3 saat önce tost-yoğurt..) bi şeyler yiyorum sonra da yine yoğurt ayran falan...

Sağlıklı ve huzur içinde büyüsünler de
:119:

balon şişirerek zayıfla hakkında ne düşünüosnuz kızlar :44:

ben denicem Burcuuu:52::52:

bugün menüm

11.30 gibi

1 yumurta
biraz peynir

18.30 gibi

buğdaylı,mercimekli yoğurt çorbası

kız bu neee, doydun mu kuzum? :52::52:

Kızlar bugün tam 60.günüm, diyetisyenim bugün kendine ödül ver dedi. Cıs bir şeyler yemeyi planlıyorum, tatlı olanlardan.
yakışır venüs'cüm ama abartma diicektim ki sopnrası mesajları gördüm.. neyse kusma sakın.. oldu olan, önümüze bakalım :52::52::52: zaten çok çok kötü de değil...

hoşbulduk ayşe..

o nedir ?hiç fikrim yok..

:nazar::46:

Aferin zeliş..ara öğünde ekle canım çok güzel olacak..

spor aç gitmemelisin ve spor sonrası karbo yemelisin..:34:

teşekkürler..

:nazar::46::8::9::13:

paylaşım için teşekkürler..

ya benim spor hocam da spor öncesi ve sonrası karbonhidrat alma dio.. diyetisyenim de protein verioo.. anlamadım ben bu işi...:26::26::26: sen nerden biliyorsun cnm karbonhidrat yemem gerektiğini.. bi de benim tiroidim var, insülinim de dengesiz, endokrinoloji uzmanım da diyetisyenimle görüşüyor, karbonhidratı az tutuyorlar... ben arada yesem de :52::52:

sabah(10:00)
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
domates ve salatalık
1 h. yumurta
ara(12:00)
10 fındık
öğle(14:00)
1 tabak haşlanmış taze fasülye üzerine yoğurt
kuzu kulağı,taze nane, kıvırcık marul, roka
ara(16:00)
8 çilek
akşam(17:30)
1 kase semiz otlu baharatlı yoğurt
4 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
spor bi süre yok

brawooo:46::46::46::46:

Aynen! Yarın da tatil oh mis
:12:

oohhh :46::46::46::46::52::52::52::52::51::51::51::51::51:
bebiş sevmeye gidicez biz yrn bolu'ya.. :51::51::51::51:

menüm
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
1 domates
1 salatalık

tavuk but ızgara
2 kaşık bulgur pilavı

1adet yeşil elma

et kavurma 4 kaşık
salata

çok güzel cnm, bulgur pilavını da çok severim :) ekmek yerine olmuş... biraz su az tabii, farkındasın zaten :52::52:

seninle de tanışmak çok güzeldiii cnmmmm, arada yaz bize, durumunu bildir, merak ederiz :34::34:

sabah(12:00)

sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir

ara(14:00)

2 yeni dünya+10 fındık

ara(15:30)

2 kaşık yoğurt

akşam(17:00)

150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik

2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay

bravissimooo :33::33::33::33: nasıl yazılır artık bilemedim, öööle salladım , anladın sen :52::52::52::52::52::52::52:

nasıl yoğun bi gün geçirmişsin canım :) hayırdır ev mi alıyosunuz yoksa tapu falan :52:
ay çok fenaydı cnm ya, yok ev almıyoruz Emoş'um, almıştık zaten, kredi faizleri düştü ya, başka bankaya taşıyoruz, o yüzden koşturuyorum..

Son düzenleme:
emooşş,
ben sana dünkü mesaj sayımı yolladım mı kızzz? dur ona bakayım, sonra da kaçayım...
önce bugünkü menümü de yazayım...

bugünkü menüm:

sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt

öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)

ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi

200ml light sütlü kahve

ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi

ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası

2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..

kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi) :52::52::52::52:

bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...

öpüldünüüüzzz..

bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem :52::52::52:

bravissimooo :33::33::33::33: nasıl yazılır artık bilemedim, öööle salladım , anladın sen :52::52::52::52::52::52::52:

ay çok fenaydı cnm ya, yok ev almıyoruz Emoş'um, almıştık zaten, kredi faizleri düştü ya, başka bankaya taşıyoruz, o yüzden koşturuyorum..

hadi ya bizde ev alıcaz da esad kredileri araştırıyodu evlendiğimizde sıkıntı olmasın diye ondan merak ettim :)

emooşş,
ben sana dünkü mesaj sayımı yolladım mı kızzz? dur ona bakayım, sonra da kaçayım...
önce bugünkü menümü de yazayım...

atmamıştın sanırım canım bakarım birazdan :)

bugünkü menüm:

sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt

öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)

ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi

200ml light sütlü kahve

ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi

ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası

2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..

kuzum sen bu pt günleri acıkıyomusun çok az geldi gözüme hiç yemek yok neredeyse:26:

kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi) :52::52::52::52:

bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...

öpüldünüüüzzz..

bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem :52::52::52:

yolda yapma canım çok zor olur sık sık tuvalete çıkıyosun :) yarın görüşürüz o zman bebişi benim yerime de sev :)

Back
X