• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su

Son düzenleme:
Ay kızlar ben de regl oldum, umarım tartıya yansımaz. Bugün daha tam başlamadı bile çünkü :26:

inşallah Venüs'cüm yaa, benim daha 3-4 günüm var, durum fena.. :50::50::50:

sabah(07:30)

yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost

1 kutu süt

öğle(11:45)

1 kase yayla çorba

1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)

1 bardak şekersiz çay

akşam(18:15)

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

:42::42::42:

kurubaklagil günü olmuş Burcu'cum, diyetisyen arada yapıyordu bana kilo verdirir arada diyordu.. afıyet olsun şekerim, bi de sen iyi alıştın roll ekmeğe:52::52:

menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata

ara 15:30
3 kuru kayısı

akşam 17:50

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre

afiyet olsun cnm, güzel olmuşş :54:

11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su

güzel olmuş Ayşe'cimm.. afiyet olsun :51:

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost

ara(11:00)
bir avuçtan az leblebi

öğle(12:00)
ızgara tavuk - yoğurt-salata

ara(16:00)

1 activia + 2 kaşık yulaf ezmesi

--sonrasında bi şey yemem, spordan çok geç gelicez..

*akşam ptye gidicez, 2 saate yakın yaparız
su 1,5 ama 3e yaklaşır
1 yeşil çay- 1 de gelince içerim :)

güzeller ben kaçıyorum, eşim geldi, 9a doğru spora gidicez zaten.. biraz muhabbet edelim :52::52::52::52: sonra konuşmaya bile halimiz kalmıo walla...
yrn görüşürüüüzzz, byeezzzz...:54::54::54::54::54::54::54:

bugünkü menüm:

bir avuçtan az leblebi

su 1,5 ama 3e yaklaşır

afiyet olsun canım.son tost yerine başka bişey olsa daha güzel olurmuş.

aynen ayşecim kaçamak yapına daha hızlı kilo verilio sanırım ama bu kaçamak cumaya yakın olmayınca :1:

emoş öldüm bitti bugünnn

harika bi fikir:16:

burcum neyseki bitti gün :)

merhaba..nasılsınız hatunlar yarın büyük gün ..:9:

yarın nasıl olacağız çok merak ediyorum :16:

liste var sanıyorum onadna sorup duruyordum..:34:

oy gece uykusuzluğu rabbim yardımcın olsun..

iyi fikir..:46:

evet haftada bir ödül iyi oluyor ..çok sıkırsam bendede ayn ı arada ödülle daha çok gidiyor..:13:

menü güzel :nazar::46:

teşekkür ederim .. pazartesi salıyı gönderdim ama ..tekrara göndereyim..

tamam ebru anladım aktiflik konusu şu an 5 mesajı anca doldurur durumdayım..eşim evde istek talep iş anladın :34:

tamam canım teşekkürler...:9:

canım başkasına mı gönderdin acaba dünde baktım yoktu ama bugün yollamışsın :)

1 kutu süt

1 kase yayla çorba

1 bardak şekersiz çay

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

afiyet olsun bebeğim :16: yarın güzel bişeyler çıkıcak galiba :52:
menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

1 bardak ayran
az salata

3 kuru kayısı

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre

afiyet olsun canım güzel menü :) sen hep sirkeli su içiyosun faydasını görüyo musun?

11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su
afiyet olsun ayşecim :) bugün mercimek günü sanırım :)
bugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim:8:

çok iyi canım ya ben hiç ölçmedim keşke ölçseydim :)

bugünkü menüm:

bir avuçtan az leblebi

su 1,5 ama 3e yaklaşır

tostun birini fazla mı yazdın canım 16:00 da 2 farklı ara olmuş sanki

güzeller ben kaçıyorum, eşim geldi, 9a doğru spora gidicez zaten.. biraz muhabbet edelim :52::52::52::52: sonra konuşmaya bile halimiz kalmıo walla...
yrn görüşürüüüzzz, byeezzzz...:54::54::54::54::54::54::54:

ohh ne güzel yaaa eşinle spora gidiyosun :) ben esada demiştim beraber gidelim diye de sen git benim sporum var zaten demişti pislik (spor dediği de yamaç paraşütü :9:) :19:
görüşürüz canım :)

afiyet olsun kızar güzel olmuş menüleriniz

sağol canım

11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su

güzel olmuşşşş :D

inşallah Venüs'cüm yaa, benim daha 3-4 günüm var, durum fena.. :50::50::50:

kurubaklagil günü olmuş Burcu'cum, diyetisyen arada yapıyordu bana kilo verdirir arada diyordu.. afıyet olsun şekerim, bi de sen iyi alıştın roll ekmeğe:52::52:

afiyet olsun cnm, güzel olmuşş :54:

güzel olmuş Ayşe'cimm.. afiyet olsun :51:

canım roll ekmeği annem iş yerinden getirio malum ev yemeği satıolar kepekliden banada getirio bende hepsi fazla gelio yarısından yapıorum roll ekmek bildiin şu küçük yemekhanedeki poşetlerden yani yarısını düşün artık ceren

bugünkü menüm:

bir avuçtan az leblebi

su 1,5 ama 3e yaklaşır

2 tane tost mu :D ama güsel :16:

burcum neyseki bitti gün :)

yarın nasıl olacağız çok merak ediyorum :16:

canım başkasına mı gönderdin acaba dünde baktım yoktu ama bugün yollamışsın :)

afiyet olsun bebeğim :16: yarın güzel bişeyler çıkıcak galiba :52:

afiyet olsun canım güzel menü :) sen hep sirkeli su içiyosun faydasını görüyo musun?

afiyet olsun ayşecim :) bugün mercimek günü sanırım :)

çok iyi canım ya ben hiç ölçmedim keşke ölçseydim :)

tostun birini fazla mı yazdın canım 16:00 da 2 farklı ara olmuş sanki

ohh ne güzel yaaa eşinle spora gidiyosun :) ben esada demiştim beraber gidelim diye de sen git benim sporum var zaten demişti pislik (spor dediği de yamaç paraşütü :9:) :19:
görüşürüz canım :)

evet emoş ya 1 saat uyumuşum kendime gelmişim bide duş aldım mis valla ya son 2 haftadır iyi gitmedğimi düşünüodum ama bu hafta umdugum gibi olcak inş. canım benim şimdi bi yeşil çay içicem az da spor yapıcam ama squats ı bıraktım çok fazla gelio yaparken sıkılıorum baştan savma yapıodum bıraktım okul oldugu günler sadece egzersiz okul yokken walk at home devam :16:

kızlar menüye ekleme 500 ml yeşilçay 20 dk basen bacak egzersizi 30 normal mekik 30 obliks :16:

$922978_456012354480809_1707826670_n.webp

fırattttttttttttt :52::52:

iyi geceler çıtırlarım ben yatar sabah bildirim yaparım umarım çok güzel bi sonuç olr en azından 1 kilo olur yani hadi inş. :16::16:

aslında bence bu sistem daha iyi ebrucum tek elden çıkması,karışıklık durumu olmuyor.bugün kime atılıyor vs gibi.daha düzenli bu şekilde
Ayşe'cim bu sistem çok güzel de tek kişiye yük oluyor. Diğer şekilde sıra arada bir geliyor. Kimse sıkılmıyor. Ben yine toplu şekilde kendi listeme not alacağım ama mesaj listesini herkes sırayla yazacak topiğe. En güzeli o. Yoksa diğer şekilde tek kişinin sırtına yük olacak.

kaptanım hamilelik şekerinin mutlaka kiloyla ilgisi vardır ama benim bir arkadaşım da o kadar zayıf ki, 170 boyunca 50 kilo yok 48-49 hep.. hayatı boyunca da spor yapmış birisi... ama hamilelikte şekeri çıktı, o da dikkat etti.. yani olacağı varsa da oluyor demek ki... di mi... sağlıklı olmak en güzeli tabi.. napalım 10-12 kilo alcaz artıkk.. aman o kadarda kalsın da :52::52::52:
Ben tam 20 kilo aldım Ceren'cim ama allaha şükür şuan çoğu gitti azı kaldı. Şeker hastalığının genetik yatkınlığı çok büyük ama en büyük sebebi düzensiz ve sağlıksız beslenmek ile fazla kilo. İnşallah sende zayıfladıktan sonra hamile kalırsın. Sonrasında zaten yine dikkat ediyorsun ama diyetten hemen sonra hamile kalma sakın vücut ne yapacağını şaşırıyor örnek bendeniz :9: Gerçi benimki sürpriz bir hamilelikti :16:

merhaba..nasılsınız hatunlar yarın büyük gün ..:9:
Nerdesin bakim sen diyecektim ki açıklamışsın. Hayırdır canım eşin neden evde? Bi sorun yoktur umarım. :44:

1 kutu süt

1 kase yayla çorba

1 bardak şekersiz çay

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

Burcu'cum olmuşmu hiç perşembe günü nohut yemeği. İnşallah bu nohut şişkinlik yapıp yarın tartıda etkilemez seni. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

1 bardak ayran
az salata

3 kuru kayısı

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre
Afiyet olsun Derya'cım güzel bir menü. Ama su az olmuş. Adım sayıyor musun yine?

bugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim:8:
Diyete başladığından beri mi yoksa spordan sonra mı olmuş incelme? 7 cm çok güzel bir rakam. Tebrik ederim :46:

bugünkü menüm:

bir avuçtan az leblebi

su 1,5 ama 3e yaklaşır
Afiyet olsun canım ikinci tost haricinde güzel bir menü olmuş keşke onun yerine daha doyurucu bişeyler yeseydin. Gece zor geçecek gibi senin için.

kızlar felaket başım ağrıyo dizi izlerken uyumuşum biraz biraz da uyuyacağm. bahar çarptı valla 30 kere falan hapşırdım heralde :2:
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.

dikkat et cnm kendine bende öleyim felaket bi baş ağrısı ve nezleyim 1 saat uyudum duş aldım geçti :2:
Noldu size yaaaa bence dikkat etmediniz kendinize havalarda bi ısındı bi soğudu tabii çarptı hepinizi. Geçmiş olsun ikinize de. İnşallah ilerlemeden düzelirsiniz. Sağlam olanlar dikkat etsin kendine :34:

dikkat et cnm kendine bende öleyim felaket bi baş ağrısı ve nezleyim 1 saat uyudum duş aldım geçti :2:
sana da geçmiş olsun burcum benimki ilaçlardanmış ya hastaneye gidip geldim artık dayanamadım
iyi geceler çıtırlarım ben yatar sabah bildirim yaparım umarım çok güzel bi sonuç olr en azından 1 kilo olur yani hadi inş. :16::16:
iyi geceeler tatlım inşallah vermişsindir o kadar canım :16:
Ayşe'cim bu sistem çok güzel de tek kişiye yük oluyor. Diğer şekilde sıra arada bir geliyor. Kimse sıkılmıyor. Ben yine toplu şekilde kendi listeme not alacağım ama mesaj listesini herkes sırayla yazacak topiğe. En güzeli o. Yoksa diğer şekilde tek kişinin sırtına yük olacak.

Ben tam 20 kilo aldım Ceren'cim ama allaha şükür şuan çoğu gitti azı kaldı. Şeker hastalığının genetik yatkınlığı çok büyük ama en büyük sebebi düzensiz ve sağlıksız beslenmek ile fazla kilo. İnşallah sende zayıfladıktan sonra hamile kalırsın. Sonrasında zaten yine dikkat ediyorsun ama diyetten hemen sonra hamile kalma sakın vücut ne yapacağını şaşırıyor örnek bendeniz :9: Gerçi benimki sürpriz bir hamilelikti :16:

Nerdesin bakim sen diyecektim ki açıklamışsın. Hayırdır canım eşin neden evde? Bi sorun yoktur umarım. :44:

Burcu'cum olmuşmu hiç perşembe günü nohut yemeği. İnşallah bu nohut şişkinlik yapıp yarın tartıda etkilemez seni. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

Afiyet olsun Derya'cım güzel bir menü. Ama su az olmuş. Adım sayıyor musun yine?

Diyete başladığından beri mi yoksa spordan sonra mı olmuş incelme? 7 cm çok güzel bir rakam. Tebrik ederim :46:

Afiyet olsun canım ikinci tost haricinde güzel bir menü olmuş keşke onun yerine daha doyurucu bişeyler yeseydin. Gece zor geçecek gibi senin için.

Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.

Noldu size yaaaa bence dikkat etmediniz kendinize havalarda bi ısındı bi soğudu tabii çarptı hepinizi. Geçmiş olsun ikinize de. İnşallah ilerlemeden düzelirsiniz. Sağlam olanlar dikkat etsin kendine :34:

kaptancım hakkaten noldu bize ya hepimizde bi kırgınlık hastaneye gidip geldim artık :31:

Selam kizlar, iyi aksamlar/geceler hepinize.
Yogun ve cok yorucu bir gün gecirdim, üzerimi vs. degistirip hemen buraya geldim.
Birazdan menümü paylasip gecmise dalacagim.

menüm

8:00 kahvalti
1 yumurta haslanmis
1 tam bugday tost ekmegi
1 seker kasigi tahin pekmez

12:00 (disarida)
dönet dana eti
salata
1 ayran

19:00 (disarida)
1 parca tavuk izgara
karnibahar havuc haslama
salata

20:00
8 leblebi

2,5-3 lt su
bol hareketli bir gün,
kutlama da vardi baya dans ettin:32:

ebrum annem de böyle hiç spor diyet yapmadan kilo vermişti sadece bol et ürünü tüketti gerçi 60 kiloydu zaten 7. ayda 55 e düştü :) ben hiç çekmemişim ona 50 yaşında kadın halen benden zayıf :9: ssen de çok geçmeden verirsin inanıyorum :)

tatlım menünü alıntılamayı unutmuşum :) öğlenki ekmek 2 dilim olsa çok göze batmazdı :) suyunda önce 2,5 içmeye alış sonra 3 e çıkart su konusunda çok sıkıntılısın su içmeye alışman bile zaman aldı çünkü

biliyorum tatlım durumunu :) en azından bi meraba derdin de ondan azcık trip attım sana :)

bu süper bi haber zelişciğim :16: çok sevindim annenin iyi olmasına daha da iyi olur inşallah :)

ayşecim seni haftanın su kraliçesi ilan ediyorum :16: her zmaanki gibi karatay süper olmuş :16:

farkettim canım :) yurtdışında olmasan telefonla haberleşelim dicem ama çok yazıyo :9:

yürüyüşün suyun süper :16: akşamki kayısı biraz sıkıntılı sadece afiyet olsun tatlım arayı da yapmışsın gözümden kaçmadı :34:

suyunu inşallah arttırmışsındır tatlım. afiyet olsun gayet sağlıklı bi menü olmuş :16:

kahvede çok sıkıntı yok tatlım şekersiz ve süt tozu kullanmazsan iy bile :) hatta bi dergide okudum kahve çekirdeği yemek bile yağ yaktırıyomuş

ben yumurtayı her gün yiyorum 1 tane yiyenler için sıkıntı yok 2den fazla yiyenlerde sadece beyazını yiyin diyolar çünkü sarısı kolesterol yapabiliyo

burcuuuuuuu sabahki yumurta dışında hiç protein yok güçsüz kalacaksın dikkat et canım dünde yoktu sanırım ya da yanlış mı hatırlıyorum bilemedim:26:. afiyet olsun :)

deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım :nazar::16:

ne desen haklısın canım yaptım bi hata azarı yiyim bi daha yapmiyim dedim iyi de oldu ağzıma sürmücem artık :19:

burcuuu bu bizim cacık ya babaannem cacık derdi küçükken hiç anlamazdım böreğin içine de koyardı çok güzel tadı yemek olarak hiç yemedim merak ettim tadını :)

evet canım ebru da geldi :) bundan sonra daha da dikkat edicem hedefime çok az kalmışken yapmamam gerekirdi :31:

bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)

150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)

çok iyi yaaa :52: şimdi emziriyo biraz daha verir mutlaka :)

iyi geceler tatlım :16:

tamam tatlım iyi geceler ben öpüyorum :16:

görüşürüz canım :16:

jillianı yap sen canım ağırlıksız yapınca sıkıntı yok bende ağırlıksız yapıyodum kollarım inceldi ama ağırlıkla kas yapıyo kilon çok olduğundan ağırlıkla yapma sakın :)

evet ara yaptim canim :)

yumurtayi ben hep 2 yiyorum kahvaltida,
dikkatli olayim o halde bazen 1 bütün 1 beyaz kirayim.

kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
kategoriler de şöyle olabilir mesela:
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre ;))

evet evet bu fikri cok sevdim kimden ola ki bu fikir :9::9:

Back
X