• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar geçmişi okuyayım
Merhaba canımmm
tünaydın kızlarrr :):) sabahtan beri netim yok yeni geldi. nasılsınız? geçmişi okuyayım biraz:10:
Ay yine yoğunluk başladı canım ya
evet venüsüm ya bomboş kalmış buralar :19:
Olmuyor böyle yeni bir şeyler düşünmüşsün brokolim takımın kraliçeleri falan belki bizi canlandırır bu iş bravo
Kızlaaaar, ben geldiiim, bakayım dünden beri neler olmuş , hemen dönüyorum...
Hoşgeldin canımmm
venüüsss, biz ne yapalım tatlım yaa, her gün gidiyoruzzz :52::52::52:
Ay benim de başladı yine canım tatil dediğime pişman oldum :D
kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
kategoriler de şöyle olabilir mesela:
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre ;))
Evet bence de süper fikir canımm ama yüzdeye göre olunca ne fark olacak ben onu bilmiyorum bebeğim?
Slm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.
Hihihih minik prensese kıyamam ben yaa çocukcağız
sanırım herkeste bahar yorgunluğu var.ben de biraz ders çalışayım,bi de kave içeyim ağırlık çöktü :7:
Ay evet o kadar işim var uyuycam şimdi

Merhaba canımmm

Ay yine yoğunluk başladı canım ya

Olmuyor böyle yeni bir şeyler düşünmüşsün brokolim takımın kraliçeleri falan belki bizi canlandırır bu iş bravo

Hoşgeldin canımmm

Ay benim de başladı yine canım tatil dediğime pişman oldum :D

Evet bence de süper fikir canımm ama yüzdeye göre olunca ne fark olacak ben onu bilmiyorum bebeğim?

Hihihih minik prensese kıyamam ben yaa çocukcağız

Ay evet o kadar işim var uyuycam şimdi

cuma günü hesapladığımız kilo yüzdesi var ya o canım. 80 kilo olan birinin 1 klo vermesiyle 60 kilo olan birinin 1 kilo vermesinin farklı olmasından dolayı öyle dedim tatlım

Ay kızlar ben de regl oldum, umarım tartıya yansımaz. Bugün daha tam başlamadı bile çünkü :26:

Peki hangisinin yüzdesi daha yüksek oluyor brokolim

inş. yansımaz tatlım.kg su 60 olanın yüzdesi daha fazla çıkar.kg az olan insanın vermesi daha zor ve yavaştır venüscüm.zatn takım hesaplamalarıda yüzdeye dayalı yapılıyor.

deryacım eve karataya devam.menüz az görünüyor ama ben çok doyuyorum:26:

bir de ben gecen seneki deneyimimi de dayanarak kendimle ilgili şu sonuca vardım.ben hangi tür diyet olursa olsun birebir kaçamaksız uygulayınca yavaş kg veriyoru metobolizmam yavaşlıyor ama arada kaçamak yaparsan hafta bir kere falan metobolizmam geçirdiği afallama sonucu hızlı çalışıyor ve daha iyi kg veriyorum.herkeste böyle değildir mutlaka,ama ben de bu etkiyi veriyor bu sene daha emin oldum

aynen ayşecim kaçamak yapına daha hızlı kilo verilio sanırım ama bu kaçamak cumaya yakın olmayınca :1:

türlü yazınca ben sadece sebze siye düşünmüştüm caım et varsa iyi o zman :)

yaa alsınlar kilo ya bi ara ben esaddan kiloluydum neyse ki ondan zayıfım artık :9:

pek kaynatılamıcak gibi burcum saat kaç olmuş 4-5 tane mesaj var sadece :47:

günaydın canım :) kolay gelsin sana :)

evet venüsüm ya bomboş kalmış buralar :19:

hoşgeldin canım :16:

emoş öldüm bitti bugünnn

kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre ;))

harika bi fikir:16:

Emine'cim bildirimleri bu hafta sana yapalım. Pazartesiden itibaren liste hazırlayacağım. Listeye göre her gün bir üye yayınlayacak mesaj listesini. Eski sistem böyleydi. Sonra üyeler hep yeni olunca anlatması uygulaması zorlaştı. Hamilelik döneminde de ben evde olduğum için üzerime aldım liste işini ama artık pazartesiden itibaren eski sisteme döneceğiz. O yüzden Derya sorup duruyor bugün mesajları kime atıyoruz diye. Ben listeyi hazırlar yayınlarım burdan. :34:
liste var sanıyorum onadna sorup duruyordum..:34:
Slm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.
oy gece uykusuzluğu rabbim yardımcın olsun..
-su
-spor
iyi fikir..:46:
deryacım eve karataya devam.menüz az görünüyor ama ben çok doyuyorum:26:

bir de ben gecen seneki deneyimimi de dayanarak kendimle ilgili şu sonuca vardım.ben hangi tür diyet olursa olsun birebir kaçamaksız uygulayınca yavaş kg veriyoru metobolizmam yavaşlıyor ama arada kaçamak yaparsan hafta bir kere falan metobolizmam geçirdiği afallama sonucu hızlı çalışıyor ve daha iyi kg veriyorum.herkeste böyle değildir mutlaka,ama ben de bu etkiyi veriyor bu sene daha emin oldum
evet haftada bir ödül iyi oluyor ..çok sıkırsam bendede ayn ı arada ödülle daha çok gidiyor..:13:
:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah(10:00)

1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday

öğle(12:30)

1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )

ara(15:00)

2 yeni dünya
5 çilek

akşam(17:00)

1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata

:7:
3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay

:8:
normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa :16:
menü güzel :nazar::46:

deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım :nazar::16:

bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)

150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)
teşekkür ederim .. pazartesi salıyı gönderdim ama ..tekrara göndereyim..

Afiyet olsun canım gayet güzel bir Derya menüsü :)

Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.

Deneme süresi yok sana Derya'cım. Ama aktiflik konusunu biliyorsun. Eğer onda sorun yoksa bu hafta listedesin canım. Çünkü eski ve mezun bir üyesin. Yeniden denenmen mantıksız. Daha doğrusu seni takımda bilenler varken denemeye gerek yok. :34:

Bayılırım madımağa. :56:
tamam ebru anladım aktiflik konusu şu an 5 mesajı anca doldurur durumdayım..eşim evde istek talep iş anladın :34:
emoşş a limonlubrokoli :P

tamam canım teşekkürler...:9:

sabah(07:30)

yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost

1 kutu süt

öğle(11:45)

1 kase yayla çorba

1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)

1 bardak şekersiz çay

akşam(18:15)

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

:42::42::42:

menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata

ara 15:30
3 kuru kayısı

akşam 17:50

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre

1 kutu süt

1 kase yayla çorba

1 bardak şekersiz çay

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..

menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

1 bardak ayran
az salata

ara 15:30
3 kuru kayısı

akşam 17:50

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre

güzel menüüü :nazar:

menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..

teşekkür ederim

dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..

dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..

ablacım o öyle oldu venüs arkadaşımız kişisel bilgilerini burada paylaşmıo kaptanda facebook dan ekliymiş doğum günü olduğu görmüş burdanda kutlamı o kutlayınca bizde kutladık ama venüüs istemediğini söyledi ben sildim kaptan sildi nur silemedi zamanı geçmiş onu sildirmek için sana sorcaklardı öyle kapandı gitti sonra

1 kutu süt

1 kase yayla çorba

1 bardak şekersiz çay

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

1 bardak ayran
az salata