• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bişey sorcam ben mesaj yazarken smileylerim sayı olarak görünüyo mesajı gönderince görünüyo eskiden direk görünürdü bende mi sıkıntı sizde de var mı mesela kalın yaptığımda da bunlar çıkıyo [B ] [/.B] normalde direk yazı kalınlaşırdı yani ben yazarken göremiyorum ama mesajı gönderince görünüyo

öyle olmuo canım işte keşke nerde 2 haftada 4 gün staja çıkıyorum önümüzdeki hafta gitcem sonraki hafta gitmicem zaten o hafta okul bitio benim derslerim 17 mayısta bitio sınavlarım da 27 mayıs sonra okul tatil :16:

2 hafta kalmış zaten biter o da göz açıp kapayana kadar :) 10 gün tatil mi var ya off bizim 24 mayısta okul bitiyo 25 mayısta sınavlar başlıyo :25:

sana da geçmiş olsun burcum benimki ilaçlardanmış ya hastaneye gidip geldim artık dayanamadım

iyi geceeler tatlım inşallah vermişsindir o kadar canım :16:

kaptancım hakkaten noldu bize ya hepimizde bi kırgınlık hastaneye gidip geldim artık :31:
Geçmiş olsun canım yeniden umarım şimdi daha iyisindir. :16:

menüm

8:00 kahvalti
1 yumurta haslanmis
1 tam bugday tost ekmegi
1 seker kasigi tahin pekmez

12:00 (disarida)
dönet dana eti
salata
1 ayran

19:00 (disarida)
1 parca tavuk izgara
karnibahar havuc haslama
salata

20:00
8 leblebi

2,5-3 lt su
bol hareketli bir gün,
kutlama da vardi baya dans ettin:32:
Gayet güzel bir menü olmuş ama perşembe günü yediklerinize dikkat edin. Leblebi olmamış akşam akşam hemde perşembe akşamı.

Dünki menüm

sabah 7:30
1 dilim ekmek
peynir

öğlen 12:00
2 yumurta
yoğurt
domates
3 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 20:00
haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
Kahvaltı haricinde güzel bir menü. Akşam geç yemişsin. Emine ninde söylediği gibi su ve sporda yazmamışsın.

günaydın kızlar;

kilo bildirimimi yapıyorum.

başlangıç : 78,6
geçen hafta : 75,1
bu hafta :74,8
fark : -0,3
%lik : 0,4

* yüzdeliği doğru hesapladım mı bir kontrol edin kızlar.
0,3/75,1 * 100 yaptım.
Az gitmiş ama tebrik ederim yinede gitmiş. Ceren'cim senin bir sağlık problemin mi var çünkü kilon çok az gidiyor. Doktora gittin mi hiç?

evet cnm ama o kadar acıkmıştım ki, bi de akşama spor olunca dayanabilmek için yedim walla :52::52:

yok tost fazla değil de aranın saati yanlış olmuş... 2.si 16:00 değil 18:00 olacak :)

hmm, biliyorum cnm, çok değil zaten, hele yarısı 1 dilim ekmek eder heralde... çok diye söylemedim yani, baktım hep roll'a yapıyorsun o yüzden dedim, takpteyim yani :52::52::52:

tostlar evet 2 oldu ama akşam spor olayından dolayı yemiyorum ya , çok acıkmıştım , yedim gitti :52::52::52:

evet emoşş ya, benim de alerjim var, geziniyorum ööle akan burun ve gözlerle ortada...:52::52:

ya cnm ikinci tostu işte spordan dolayı akşam yemek yemiyorum ya, o yüzden yedim.. manyak acıkmıştım, regl olucam heralde onun etkisi ama yani midemden gurultular geliyor ve dışaıdan duyuluyordu, o derece :52::52::52: yemem lazımdı yoksa akşama spor mpor yalan olurdu...

hamilelik olayına gelince, sanırım hemen olacak cnm yaa.. yani şöyle, eşim diyorki haziran sonunda korunmayı bırakalım, ne zaman olursa artık... inşallah o zamana kadar 65 olurum ama çok zor... çok yavaş veriyorum ben.. dikkat edicem hamilelikte cnm.. pööff, hemen kalırsam çok mu kilo alırım sence?

dünkü menü harika olmuş zeliş'çimm!! :46::46::46::46::46::46:
Korunmayı bırakınca zaten hemen hamile kalmak mucize gibi bişey canım. Allahtan hayırlısı. Çünkü ben hayatım boyunca hiç korunmadığım halde çocuk düşündüğümüzde 8-9 ay sonra oldu. Hatta ben tam ümidi kesmiştim olmuyor diye, hazır ideal kilomada ulaşmışken vazgeçmiştim çocuktan. Sonra büyük bir sürpriz oldu bana bebişim. Çünkü öğrendiğimde 1,5 aylık hamileymişim. Haberim yokmuş :9:

geçen hafta 63.3
bu hafta 61.9 :nazar::21:
giden 1.4 :nazar::7::10:kg yüzde hesaplamyı unuttum :26: ne neyle çarplıyordu ne neye bölünüyordu..:60:
kızımın performans ödevi var onu yapacağız .sonrasında gelerim inşALLAH..:16:
Derya'cım süper ötesi tebrik ediyorum seni. Büyük ihtimal ödem attın ama süper gitmiş. Hedef kilonu 58 yazıyorum. Haberin olsun.

valla çok sıkıntı olmadı kaptancım nohut :1:

vermişim vermişim :16:

çok güzel canım

çok iyi zelişşşş

bu hafta regl haftası hadi bakalım öle olsun :15:

çok iyi yaaaaa müthiş süper :16:
Bence sen o nohutu yemesen daha iyi verirdin. :34:

başlangıç:76

geçen hafta: 68.3

bu hafta: 66.9

fark : 1.4

yüzde: 2.05

umarım doğru hesaplamışımdır :16::16: :52::52::52::52::64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118:
Tebrik ediyorum Burcu süper vermişsin canım. Maşallah sana :nazar: Bu arada Emine'yle senin kalan kilolar azaldıkça azaldı. İçimden sizi mezun etmek gelmez sanırım hedefe ulaştığınızda :14::16:

ya bişey sorcam ben mesaj yazarken smileylerim sayı olarak görünüyo mesajı gönderince görünüyo eskiden direk görünürdü bende mi sıkıntı sizde de var mı mesela kalın yaptığımda da bunlar çıkıyo [B ] [/.B] normalde direk yazı kalınlaşırdı yani ben yazarken göremiyorum ama mesajı gönderince görünüyo
Bizde de aynı canım. Sanırım siteyle alakalı bir durum var.
Bir ara benim enter tuşumda çalışmıyordu sadece bu siteye özel. Şimdi o düzelmiş ama bu kezde yazı stili değişmiş.
kızlar ben bi markete gidip geliyorum hala kahvaltı yapmadım ben :9: ekmeğim peynirim bitmiş bi koşu alıp geleyim :)
Hadi git gel bakalım. Bi koşu :9:

sabah(07:30)

yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost

1 kutu süt

öğle(11:45)

1 kase yayla çorba

1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)

1 bardak şekersiz çay

akşam(18:15)

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

:42::42::42:
Afiyet olsun canım, roll ekmek nasıl oluyor?
menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata

ara 15:30
3 kuru kayısı

akşam 17:50

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre
Afiyet olsun canımm
dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..
Hallettim canım sildirdim bir sıkıntı yok :16:
11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su
Afiyet olsun Ayşeciğimmm
inşallah Venüs'cüm yaa, benim daha 3-4 günüm var, durum fena.. :50::50::50:
Ay ay eyvah
bugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim:8:
Oha süpeeeeeeeeeeeeer darısı başıma darısı başımızaaa
bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost

ara(11:00)
bir avuçtan az leblebi

öğle(12:00)
ızgara tavuk - yoğurt-salata

ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost

ara(16:00)
1 activia + 2 kaşık yulaf ezmesi

--sonrasında bi şey yemem, spordan çok geç gelicez..

*akşam ptye gidicez, 2 saate yakın yaparız
su 1,5 ama 3e yaklaşır
1 yeşil çay- 1 de gelince içerim :)
Afiyet olsun canım benim
Nihahahha çok komik bu ya
menüm

8:00 kahvalti
1 yumurta haslanmis
1 tam bugday tost ekmegi
1 seker kasigi tahin pekmez

12:00 (disarida)
dönet dana eti
salata
1 ayran

19:00 (disarida)
1 parca tavuk izgara
karnibahar havuc haslama
salata

20:00
8 leblebi

2,5-3 lt su
bol hareketli bir gün,
kutlama da vardi baya dans ettin:32:
Afiyet olsun canımmm
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapıcam ve çıkicam dersteyim

başlangıç 10212
bu hafta 97.8

kızlar 2 hafta önce bildirim yapmıştım ve tartımi değiştirdim bu hafta böyle başlamak istedim 1 kilo artım var sanırım onuda kısa sürede yok edicem
Evet bitanem yok edeceğiz birlikte :)
Dünki menüm

sabah 7:30
1 dilim ekmek
peynir

öğlen 12:00
2 yumurta
yoğurt
domates
3 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 20:00
haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
Afiyet olsun fıstık menülerin çok iyiye gidiyor
günaydın kızlar;

kilo bildirimimi yapıyorum.

başlangıç : 78,6
geçen hafta : 75,1
bu hafta :74,8
fark : -0,3
%lik : 0,4

* yüzdeliği doğru hesapladım mı bir kontrol edin kızlar.
0,3/75,1 * 100 yaptım.
Süpeeer

geçen hafta 63.3
bu hafta 61.9 :nazar::21:
giden 1.4 :nazar::7::10:kg yüzde hesaplamyı unuttum :26: ne neyle çarplıyordu ne neye bölünüyordu..:60:
kızımın performans ödevi var onu yapacağız .sonrasında gelerim inşALLAH..:16:
Oha süpersinnnn
başlangıç:76

geçen hafta: 68.3

bu hafta: 66.9

fark : 1.4

yüzde: 2.05

umarım doğru hesaplamışımdır :16::16: :52::52::52::52::64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118:
Oha len ohaaaaa süpersin ben seni yeriiiiimmmmmmmmmmm
kızlar benim kilom 65,9
gece serum yedim o da şişirdi galiba çünkü çarşamba günü 65,2 ydim Allahtan haftaya giricem listeye :)
Serumdandır canım kesinlikle. Hayırdır ne oldu ki?

Ben bu hafta listeye girme işini erteledim. Çünkü akşam geç vakitti mercimek köftesi yedim. Bulgurla yapıldığı için tartıyı kötü etkiledi. Geçen hafta 70,6 kiloydum. Dün sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm tartıda ama bu sabah köfte sağolsun tartıda beni 70 gösterdi. 600 gr içinde listeye girmeye değmez. Bi dahaki cumaya bakalım eğer güzel bir kilo verirsem listeye girerim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayanları da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada öğleden sonra minik prensesimin doktor kontrolü var. Yarın inşallah tam bir aylık oluyor. Pazarteside aşısı var. Anlayacağınız bugün yorucu bir gün olacak.

Afiyet olsun canım, roll ekmek nasıl oluyor?

Afiyet olsun canımm

Hallettim canım sildirdim bir sıkıntı yok :16:

Afiyet olsun Ayşeciğimmm

Ay ay eyvah

Oha süpeeeeeeeeeeeeer darısı başıma darısı başımızaaa

Afiyet olsun canım benim

Nihahahha çok komik bu ya

Afiyet olsun canımmm

Evet bitanem yok edeceğiz birlikte :)

Afiyet olsun fıstık menülerin çok iyiye gidiyor

Süpeeer

Oha süpersinnnn

Oha len ohaaaaa süpersin ben seni yeriiiiimmmmmmmmmmm

Serumdandır canım kesinlikle. Hayırdır ne oldu ki?

ayyy çok mutluyum venüsüm yaaa $kepekli_roll_ekmek.webp roll ekmek de bu canım klasik yemekhanelerde verilen bunun yarısına tost yapıorum işte :52:

Ben bu hafta listeye girme işini erteledim. Çünkü akşam geç vakitti mercimek köftesi yedim. Bulgurla yapıldığı için tartıyı kötü etkiledi. Geçen hafta 70,6 kiloydum. Dün sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm tartıda ama bu sabah köfte sağolsun tartıda beni 70 gösterdi. 600 gr içinde listeye girmeye değmez. Bi dahaki cumaya bakalım eğer güzel bir kilo verirsem listeye girerim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayanları da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada öğleden sonra minik prensesimin doktor kontrolü var. Yarın inşallah tam bir aylık oluyor. Pazarteside aşısı var. Anlayacağınız bugün yorucu bir gün olacak.

başımızın üstünde yerin var kaptancım her zaman :16:

Back
X