• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldiiimmm, daha şimdi girdik eve kızlar...
biraz okuyup, yatıcamm..

ooo iyiymiş valla :) benim hayalimde insansız hava aracı tasarlamak :D aslında hazırda varda daha icraate geçemedim :) havacılığa ayrı bi ilgim var okul bitince iş başvurusu yapayım bende oraya :D

Emooşş, al sana bir ortak yön daha, havacılığa özel ilgim var diosun ya, benim babam da pilot , yani şimdi emekli oldu ama pilottu yani..
hatta ilk başka uçak teknisyeniydi, eskiden uçuşlarda zorunluydu bir uçuş teknisyeni, sonra bir uçağın bakımı sırasında bir tasarım hatası buldu,boeing'e bildirdi, bu arada millet babamla dalga geçti koskaca mühendisler bilemedi de sen mi bildin diye, sonra boeing'e çağırdılar biz de heyecanlandık nooluo diye , amerika,kanada neyse işte tam hatırlamıyorum (ikisine de gitti de hangisi hangisiydi hatırlayamadım şimdi) işte ödül verdiler, sonra dediler sana eğitim verelim, ve pilot oldu ... :52::52::52:

ben geldiiimmm, daha şimdi girdik eve kızlar...
biraz okuyup, yatıcamm..

Emooşş, al sana bir ortak yön daha, havacılığa özel ilgim var diosun ya, benim babam da pilot , yani şimdi emekli oldu ama pilottu yani..
hatta ilk başka uçak teknisyeniydi, eskiden uçuşlarda zorunluydu bir uçuş teknisyeni, sonra bir uçağın bakımı sırasında bir tasarım hatası buldu,boeing'e bildirdi, bu arada millet babamla dalga geçti koskaca mühendisler bilemedi de sen mi bildin diye, sonra boeing'e çağırdılar biz de heyecanlandık nooluo diye , amerika,kanada neyse işte tam hatırlamıyorum (ikisine de gitti de hangisi hangisiydi hatırlayamadım şimdi) işte ödül verdiler, sonra dediler sana eğitim verelim, ve pilot oldu ... :52::52::52:

waow çok iyiymiş haaaaa :16::16:

kızlar, püsküüt'ün önerisi bana da mantıklı geldi, değişiklik olur :) evet dedim ben de...

kızlar yeni bi foto yükledim bakın :52:

Burcuuu, şık olmuşsun cnm ve geçen seferki resminle bile fark var, bravo cnm...

sabah(11:00)

2 dilim tam bugdayın arasına yarım kk peynirle yağsız tost

roka maydanoz

2 zeytin

öğle(15:00)

çılbır (kaynayan suya yumrtayı kırdım üzerine yoğurt döktüm pulbiber ve nane)

salatalık

1 dilim tam bugday

akşam(19:30)

1 tane haşlanmış yumurta

ot yemeği (4 yemek kaşığı yağa 2 büyük baş soğan ve otu koyup kavuruosun)

1/4 kk peynir

3 zeytin

3.5 litre su

20 dk bacak egzersizi

100 mekik(50 normal 50 obliks)

500 ml yeşilçay

9 bardak şekersiz çay :42::42::42::42:

çok iyi cnm..

dünkü menüm
sabah(08:30)
1 h. yumurta
1 dilim peynir
4-5 ince dilim domates
4-5 ince dilim salatalık
bol yeşillik
ara(11:00)
1 bardak yoğurt 200 gr
öğle(13:30)
1 porsiyon tavuk çorbası
1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği
3-4 kaşık yoğurt
ara(15:00-16:00)
10 çilek 10 erik
akşam(17:30)
200 gr et mangal
2 bardak ayran
salata

3 lt su, 1 fincan nescafe, 1 türk kahvesi, 2 fincan yeşilçay
1 saat yürüyüş, 30 dk egzersiz

süper emoşş..

bugünkü menüm
sabah+öğle(12:00)
4 yk melemen (2 yk z.yağlı 4 kişilik)
bol yeşillik
domates+salatalık
1 dilim peynir
2 dilim salam
4 zeytin
ara(15:00)
1 türk kahvesi+10 çilek
akşam(18:00)
1 porsiyon et şiş
1 kase cacık
salata
1 bardak ayran
3 lt su, 1 fincan yeşilçay, 2 fincan nescafe 1 türk kahvesi

1 saat yürüyüş, 1 saat bisiklete bindim

bravoo..

bugün 13. takıma çok kızdım :47: sabahtan beri kimseler uğramamış 2 kere dışarı çıkıp geldim misafirimle ilgilendim fırsat buldukça girdim her seferinde sadece burcu vardı geçmişi okuyosanız farkedersiniz zaten. tamam bugün pazar ama bi meraba diyen bile olmamış :47: hala gönderilmeyen mesaj sayıları var. paylaşılmayan menüler. her hafta ilk 3teyiz diye salmayalım lütfen. bizim takımımız gibi bir takım daha yok şu yarışmada. motivasyonumuz çok yüksek ama haftaiçi de böyle giderse dereceleri unutun bence. birazdan yeni uygulama olan kraliçeleri açıklayacağım sonuç ortada zaten kim buradaysa o kraliçe :31:
aşkolsuuuunn :( ben gelmiştim kuzucum, unuttunuz beni :(

kızlar, püsküüt'ün önerisi bana da mantıklı geldi, değişiklik olur :) evet dedim ben de...

çok iyi cnm..

süper emoşş..

bravoo..

ay ceren ya kıyafetlerim büyük gelio bi olan o ceket valla onada zor giriodum önü kapanmıodu :52: valla püsküüt olursa biraz daha paylaşım artıcak sanırım bide emoş çok sinirlenmiş sanırım şu an cezamızı kesio :52:

13. Takımın Kraliçeleri 1. Hafta(Yeni başladığımız için su ve spor 3 günlük)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

venuskadini ( 75.6/73.9/1.7/ %2,25)

• venüskadini bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 9,5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Spor Kraliçesi :8::17:

• burcugncy 215 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 186 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Son düzenleme:

• venüs bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

şu an gerçekten çok utandımmmmmm :17::17::17::17: duygulandım baya azimliymişim :43:

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
1kk beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
közlenmiş biber + marul
1 kupa light sütle neskafe

ızgara istavrit (tava yaptırmadım walla)
3-4kalamar (tavaydı ama mecbuurr, yemicem de naapcem )
2 dilim ekmek
bol yeşil salata

2,5lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT
* bi de yemekten sonra 40dk kadar caddede yürüdük...

• venüskadini bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Venüüüsss, Burcuuu, tebrikler kızlaaarrr :46::46::46::46::46::46:

çok iyi cnm..

süper emoşş..

bravoo..

cerencim bu 1 kişiye söylenmiş bişey değil genel olarak söyledim. sabahtan beri sadece burcuyu gördüğüm için ismini verdim yoksa sabah uğrayanları da biliyorum canım unutmadım :)

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
1kk beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
közlenmiş biber + marul
1 kupa light sütle neskafe

ızgara istavrit (tava yaptırmadım walla)
3-4kalamar (tavaydı ama mecbuurr, yemicem de naapcem )
2 dilim ekmek
bol yeşil salata

2,5lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT
* bi de yemekten sonra 40dk kadar caddede yürüdük...

güzel menü canım benim :nazar::nazar:

güzeller ben kaçıyorum, çok yoruldum bugün, biraz tv seyredip yatarım... yrn 6da kalkıcam malumm.. ay bi de belim ağrıoo, karnımda hafif sancılar ama gelen giden yok :52::52::52:
heralde yrn akşam ya da salı hastalanırım.. daha da gecikmesin zaten de cumaya kadar insin şişlikleerr :52::52::52:

Venüüüsss, Burcuuu, tebrikler kızlaaarrr :46::46::46::46::46::46:

cerencim bu 1 kişiye söylenmiş bişey değil genel olarak söyledim. sabahtan beri sadece burcuyu gördüğüm için ismini verdim yoksa sabah uğrayanları da biliyorum canım unutmadım :)

bence bu takımın azmini artırmalı ben çok onur dydum yani en azından olunca oluomş demek ki yapabiliomuşum dedim hadi kızlarrr biraz daha asılın :kkk::kkk::kkk::kkk:

burcu sendeki de nasıl bir azim :9: bütün taçları topladın valla :D

bence o azim herkeste var da bi ben ortaya koydum sanırım emoşşş :52: halbuki canım sıkılıo da yappıorm yoksa kmse yermden kaldırmz bugün walk at home yapmadım ders çalıştım die ama şu okul bitsin yardırcam haziran son çıtır olup biriktirdiğim parayla alışverişe gitcem :51: :52:

Back
X