• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marullu sandviç (tost ekmeği yiyorum heo zaten kızlar)

ara (10:00)
5 fındık

öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası (hatta daha az)
tavuklu sebzeli bir yemek vardı adını bilmediğim :)(3-4 kaşık kadar ondan yedim)
1,5 dilim kepekli ekmek

ara (16:00)
2 ceviz + 5 çiğ badem (tuzsuz,kavrulmamış)

ara (18:30)
10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi
*spora gidicem diye yedim ama sonra bir bel ağrısı başladı, gidemediiimm..

akşam (20:00)
1 kase , light sütlü nesfit

2 kupa yeşil çay
2lt su
spor yok (regl olucam ya belim ağrıyor kızlar ... Dolap yerleştirdim spor sayılır mı :52::52: kışlıkları ayırdım, bir de odamıza yeni dolap yaptırmıştık ya, yazlıklarımızı ona taşıdım, 1,5 saat sürdü :52::52:)

hala gelen giden yok kızlar, bugün olması gerekiyor , zaten olayım da şişliğim varsa insin di mi ama :52::52:
öpüyorum hepinizi, kimse yok, 1-2 saat sonra gelirim yine, byeeeee :54::54::54::54::54::54::54:

Mid_night_sun günaydın:)
Yaprakları bi öğrencim getirmiş,ziyan olmasın diye yaptım :-) yapmıyorum kolay kolay :-) adın nedir?ne diyeyim sana?

benden size kocaman Günaydın kızlar :9:

dün dünde kaldı benim için hiç bi şey moralimi bozmaya diyetimi bırakmaya değmez :32:

öyle kolay kurtulamazsiniz benden tam gaz devam diyete :9:

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Asla, asla ve asla bu hatayı tekrarlamayacağım, 2 aylık emeğimi hiç edemem.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
Kızlar kendime gelmem gerek bana yardım edin!!!
:14::14::14::14:

Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz :52::52::52:

günaydın cerencim

Anladım cnm, süpermiş o zaman... :46::46::52::52:

tatlım menü güzel ama dengesiz bence de, kahvaltıyı en geç 10, öğlen 14 bir de 19’da yapsan süper olacak...
fasulyeyi yememen iyi olmuş cnm :46::46:

Yoookk, yapraktan vazgeçmiyor bu kız :) bulgurluymuş gördüm ama yine de yeme bence cnm... :20::20::20:

Bravo Burcuuuu... :46::46::46::46:

sağol cnm

dünkü menüm:

2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marullu sandviç (tost ekmeği yiyorum heo zaten kızlar)

5 fındık

tavuklu sebzeli bir yemek vardı adını bilmediğim :)(3-4 kaşık kadar ondan yedim)
1,5 dilim kepekli ekmek

10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi

2 kupa yeşil çay
2lt su
spor yok (regl olucam ya belim ağrıyor kızlar ... Dolap yerleştirdim spor sayılır mı :52::52: kışlıkları ayırdım, bir de odamıza yeni dolap yaptırmıştık ya, yazlıklarımızı ona taşıdım, 1,5 saat sürdü :52::52:)

iyi iyi :16:

Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:

venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:

Ya çok kötü hissediyorum inan... Çok kötü bir durum bu! Yine kendi ellerimizle kendi hayallerimizi suya atıyoruz. Bu hatayı asla tekrar etmeyeceğim. Hayatımın dönüm noktasına girdim ve devamını getireceğim. Sürekli ağlayasım geliyor. Ama vazgeçmeyeceğim.:14::14::14:

günaydın canlarım :16: bugün dersim iptal edilmiş bi sevindim sormayın :) işlerimi bitirebilmek için baya bi vaktim olacak :) geçmişi okuyup geliyorum kızlar :10:

Venüs toparlanman gerek ya biliyorum o duyguyu yedikçe ağlamak istiyor insan ne olur toparlan batman için en önemlisi kendin için

Çok kötüyüm ve mutsuzum.

Huhhh bu ruh halinden de nefret ediyorum.Bende yaklaşık iki haftadır aynı moddayım.Akşama kadar süperrr akşam çayımın yanında kurabiyeler.Dün akşam utanmadan poaça bile yaptım kendime:9::9::9:Akşam afiyetle götürdüm sabah olunca da hepsini buzluğa kaldırdım.Aptallık işte ne kadar çabala çabala pis boğazlığım yüzünden kalanları vermek yerine gidenleri geri alıyorum:50::50:
Dışarı çıkıp bol nefes al ver ve kendin için harika bir yürüyüş yap.Kafanı boşalt ve hatta biraz da alışveriş yap ama içinde yiyecek bişey olmasın:52::52:
Bende bazen işe yarıyor:37:

Huhhh bu ruh halinden de nefret ediyorum.Bende yaklaşık iki haftadır aynı moddayım.Akşama kadar süperrr akşam çayımın yanında kurabiyeler.Dün akşam utanmadan poaça bile yaptım kendime:9::9::9:Akşam afiyetle götürdüm sabah olunca da hepsini buzluğa kaldırdım.Aptallık işte ne kadar çabala çabala pis boğazlığım yüzünden kalanları vermek yerine gidenleri geri alıyorum:50::50:
Dışarı çıkıp bol nefes al ver ve kendin için harika bir yürüyüş yap.Kafanı boşalt ve hatta biraz da alışveriş yap ama içinde yiyecek bişey olmasın:52::52:
Bende bazen işe yarıyor:37:
Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedim :17: ne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam:37:

Çok kötüyüm ve mutsuzum.

venüscüm ben de aynı haldeyim.zorla adapte olmaya çalışıyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum.cumaya kadar tartılma kaçamak yaptın bitti,düşünme onu bugün yeniden başla.yaptığın kamakları da unut kafana takma.

Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedim :17: ne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam:37:

Senin artık korumaya çalışman daha kolay olur.Benim işim çok zor.Aslında zor da değil yani şurda 4-5 aylık işim var benimde pis boğazlığımdan:9::9::9::9:

Şimdi yemek saatini bekliyorum.Atıcam kendimi sokağa.Ne kadar yürüsem kar değil mi:46:Sabah tartıda yeniden 88,3 gördüm.Geçen hafta bildirimde 87 görmüştüm.Kendine gel dedim artık bu sabah napıyorsun sen böyle..Hemen koştum ofise yumurta aldım.Haşladım bismillah dedim inşallah yeniden ayı azim ve hızla yoluma devam edebilirim ve bugünde kaldığım yerden başlamamın ilk günü olur.103 ten 85 e gelsim de burdan sonra koşmam lazım artık.Ben sadece yerimde sayıyorum:19::19::19:
Yok yok bitti artık.Kendime geldim ben yok kaçamak falan.Hayatımın en güzel günleini göbeğimi saklayarak geçirdiğim yeter:113::113::113::113::95::95::95::95::88::88::88::84::84::84::57::57::57::57:

Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

geçmiş olsun burcum iyibak kendine sonra uğra :)

teşekkür ederim canlarım :16:

offf ya bende aynı durumdayım kek filan yiyesim gelio artık

venüscüm ben de aynı haldeyim.zorla adapte olmaya çalışıyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum.cumaya kadar tartılma kaçamak yaptın bitti,düşünme onu bugün yeniden başla.yaptığın kamakları da unut kafana takma.

motivasyon bnde sfır bide hasta oldum bi tavuk yüzünden yne poff

burcucum geçmiş olsun canım

sağol cnm bnm :43:

emoş benim motivasyona ihtiyacım var ya çok sıkıldım böle bütün gün yatmak istiyorum :43:

bahar geldi herkes bi kopuş yaşıyo valla :D sakın sakın bırakmak yok. ya ben de dayanamıyorum bazen ama katlanıcaz biraz daha artık herşeye sabrediyorum yemiyorum ama dondurmaya nasıl dayanaıcam bilmiyorum 60 olana kadar yemicem diye kendime söz verdim şimdi herkes elinde dondurma geziyo şeytan dürtecek diye korkuyorum. yersem biliyorum ki her gün yerim. bu hafta spor yapmadığım için ayrı bi üzgünüm zaten dün spora başladım artık

evet emos usulü :9:
daha önce hic limonlu brokoli yememistim ama cok sevdim emos sagolsun :16::9:

ben genelde salatama 1 tane avuc rendelerdim ama daha rendelemiyorum. artik hayitlisi olsun zayiflayayimda havuc yemesemde olur yani :9::9:
hadi bakalim bu sefer rüzgar olmaz insallah ucarsiniz güzelce, hem 58 kilonun ucmasida kolay olur :1::1:

canim ben hidirellez kutlamasi icin yazmadim onu, o kutlanabilir eger dilek tutulup nehire dilegin kabul olacak diye girilmesyecek, ates üzerinden atlayabilirsem dilegim kabul olur diye düsünülmeyecekse, yada ne bileyim dallar kopartilip bereket getirecek diye evlere asilmayacaksa, kagitlara dilekler yazilip kabul olur diye suya atilmayacaksa hidirellez kutlanabilir neden olmasin.
ben orada yazdigimi biri gül agacina dileginizi astinizmi gibi bir soru vardi ona karsi yazdim.
bizim oradada hidirellez kutlanir, ismi daha farkli bizim orada ama batil inanc katilarak kutlanmaz, yani senklik halinde gecer.

tesekkür ederim canim evet yedim bitirdim seni limonlubrokoli :9::9::9:

canim gecmis olsun ama sarkintilik mi yapti anlamadim ben, adam sadece otobüste arkandan ilerlediyse bunda tek basina bir sey yok aslinda. ben mi yanlis anladim :44:

ama siniri atma cözümünü cok begendim :8::8::8::9:

neye 1 ay kaldi canim?

okulun tatile girmesine 1 ay kaldı canım :)

sabah(07:15)

yarım kepekli rol ekmeğe yarım kk peynirle yağsız tost

öğle(11:45)

1 kase şehriye çorba

tavuk gögsü yoğurtlu

1 porsiyon köfte

1/2 dilim ekmek

akşam(19:30)

menemen 5 yemek kaşığı

5 zeytin

1 kk yağsız tuzsuz peynir

kalan kepekli roll ekmek

bol yeşillik

3 bardak şekersiz çay

3.9 litre su

1 saat yürüyüş

20 dk bacak egzersizi

mekik çekicemde kaç tane olr sonra yazarım

500 ml yeşilçay :42::42::42:
afiyet olsun burcum süpersin :16:
menümü yazayım

12 gibi

1 yumurta
peynir

18 gibi

kıyma kavurma
yoğurt
2 dlim ekmek:26:

3,5 lt su

20 dk egzersiz

ekmekler çok değil aslında canım ama sende görmeye alışkın olmadığımız için garip geldi :) afiyet olsun canım :)

aslında suyu eger atamıosan zararlı cerencim hücreyi şişirir patlatır hücreden çıkan potasym zehirler ama ben dün kendime hastalara yaptığımız gibi aldığı çıkardığı takibi yaptım tam dengelemişim hatta çıkardığım 100 ml daha fazlaydı yanii vücudum su tutmuo demek bu :52:

onu nasıl hesaplıyosun burcu merak ettim acaba bende atabiliyomuyum ya doktor bana su tutuyosun demişti :26:

bugünki menüm

kahvalti 11:00
2 yumurta ve 1 kk peynir (45%) ile omlet
1 dilim tam bugday tost ekmegi
2 bardak yesil cay

14:30
2 kuru kayisi koyu

17:00
1 balik filet izgara+ 1 limon
salata + 1tk yag (1 domates, 1 salatalik, eisberg, 1 limon)
2 bardak yesil cay

toplam 4 bardak yesil cay
2lt su (daha icecegim)
1 saat yürüyüs (herkese tavsiye ediyorum faydasini görüyorum, inanamiyorum ama kalcalarim incelmis :32::32::32: )

kizlar birde aksam fasulye yemegi yemeyi düsünüyordum ama saat 20:00 oldu artik bu saatten sonra yemiyim ben en iyisi

yine 2 öğün olmuş ama akşam yememen doğru bi karar olmuş canım afiyet olsun :)

Menüm:

Sabah: (8.00)

1 dilim peynirli tost
1 ayran

Ara:
1 elma

Öğle: (14.00)

4 kaşık kıymalı mantar sote
Çoban salata
Yarım dilim ekmek

Akşam: (19.00)
3 yaprak sarma
1 kase mercimek çorbası

2.5 lt. su
20 dk. zumba

Sarmadan 7-8 tane yicektim ,sizden korktum valla :60:
Suyumu cogalttım,sporda yaptım. ii bugün :1:
Ama şimdi siz niye sarma yedin dersiniz :60:

bu menün biraz daha iyi ben beğendim :) afiyet olsun canım :) yalnız bulgurlu yemekleri çarşambadan sonra tüketme tartıda fazla çıkıyo :)

kızlar 150 mekik çektim 100 tane normal 50 tane obliks :52:

kız sen bunları yazıyosun kaç dk sürüyo ben bunları yazamıyorum listeye

Kızlar internet paketim bitmişti yeniledim ama 2 gün haber veremedim şu sıralar desteğinize çok ihtiyacım var çünkü hatalar yapıyorum yarın tekrar burdayım kızlar iyi geceler :16:

hoşgeldin canım bu hafta buralarda ol tamam mı bak önemli senin için :)

peki canim ben simdilik yürüyüsle dvm edeyim biraz daha inceldigimde o videoya baslarim insallah :54:

emos canim ben cumartesiyi gönderdim saniyordum yanilmisim.
04.05.13 mesaj sayim 11

toplamda 87 mesaj canim

diger kirmizilar netim yoktu, birinde son anda gelmisti ancak 4 olmustu :50:

tamam canım not aldım :)

Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz :52::52::52:

dünkü menüm:

5 fındık

1,5 dilim kepekli ekmek

10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi

2 kupa yeşil çay
2lt su

iyi toparlamışsın canım akşamı :) afiyet olsun :)

benden size kocaman Günaydın kızlar :9:

dün dünde kaldı benim için hiç bi şey moralimi bozmaya diyetimi bırakmaya değmez :32:

öyle kolay kurtulamazsiniz benden tam gaz devam diyete :9:
aferin hep bu düşünce de ol zeliş :)
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
venüüüüüs noluyo sana ya kendine gel lütfen hani spora başlıyodun hemen başlıyosun madem temmuz başına hedef koydun o hedefe koşarak gitmelisin 2 ileri 1 geri değil. hadi bakalım bundan sonra ne kaçamak görmek istiyorum menünde ne de sporsuz bir gün yoksaaaa hiç kimseye göstermediğim kadar şeytanlarımı sana gösteririm ona göre :47:

Back
X