• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar geçmişi okurken esad aradı konuşurken yazamadım tabi :) bu arada takımımıza bir transfer daha geldi lypsa arkadaşımız :) 9. takımdan kendisi :)

lypsacım kendini biraz tanıtırmısın biz seni tanıyalım sen de bizi tanı :)

Şimdi yemek saatini bekliyorum.Atıcam kendimi sokağa.Ne kadar yürüsem kar değil mi:46:Sabah tartıda yeniden 88,3 gördüm.Geçen hafta bildirimde 87 görmüştüm.Kendine gel dedim artık bu sabah napıyorsun sen böyle..Hemen koştum ofise yumurta aldım.Haşladım bismillah dedim inşallah yeniden ayı azim ve hızla yoluma devam edebilirim ve bugünde kaldığım yerden başlamamın ilk günü olur.103 ten 85 e gelsim de burdan sonra koşmam lazım artık.Ben sadece yerimde sayıyorum:19::19::19:
Yok yok bitti artık.Kendime geldim ben yok kaçamak falan.Hayatımın en güzel günleini göbeğimi saklayarak geçirdiğim yeter:113::113::113::113::95::95::95::95::88::88::88::84::84::84::57::57::57::57:

en doğrusu canım bugüne bakmak ve yeniden başlamak lazım

bahar geldi herkes bi kopuş yaşıyo valla :D sakın sakın bırakmak yok. ya ben de dayanamıyorum bazen ama katlanıcaz biraz daha artık herşeye sabrediyorum yemiyorum ama dondurmaya nasıl dayanaıcam bilmiyorum 60 olana kadar yemicem diye kendime söz verdim şimdi herkes elinde dondurma geziyo şeytan dürtecek diye korkuyorum. yersem biliyorum ki her gün yerim. bu hafta spor yapmadığım için ayrı bi üzgünüm zaten dün spora başladım artık

okulun tatile girmesine 1 ay kaldı canım :)

afiyet olsun burcum süpersin :16:

ekmekler çok değil aslında canım ama sende görmeye alışkın olmadığımız için garip geldi :) afiyet olsun canım :)

onu nasıl hesaplıyosun burcu merak ettim acaba bende atabiliyomuyum ya doktor bana su tutuyosun demişti :26:

yine 2 öğün olmuş ama akşam yememen doğru bi karar olmuş canım afiyet olsun :)

bu menün biraz daha iyi ben beğendim :) afiyet olsun canım :) yalnız bulgurlu yemekleri çarşambadan sonra tüketme tartıda fazla çıkıyo :)

kız sen bunları yazıyosun kaç dk sürüyo ben bunları yazamıyorum listeye

hoşgeldin canım bu hafta buralarda ol tamam mı bak önemli senin için :)

tamam canım not aldım :)

iyi toparlamışsın canım akşamı :) afiyet olsun :)

aferin hep bu düşünce de ol zeliş :)

venüüüüüs noluyo sana ya kendine gel lütfen hani spora başlıyodun hemen başlıyosun madem temmuz başına hedef koydun o hedefe koşarak gitmelisin 2 ileri 1 geri değil. hadi bakalım bundan sonra ne kaçamak görmek istiyorum menünde ne de sporsuz bir gün yoksaaaa hiç kimseye göstermediğim kadar şeytanlarımı sana gösteririm ona göre :47:

emoş dondurmya düşkünlüğüm yok da tatlı bu aralar beni germeye başladı dayanamıorum artık. canım taş çatlasın 15 dk sürüodur mekikler

Şimdi yemek saatini bekliyorum.Atıcam kendimi sokağa.Ne kadar yürüsem kar değil mi:46:Sabah tartıda yeniden 88,3 gördüm.Geçen hafta bildirimde 87 görmüştüm.Kendine gel dedim artık bu sabah napıyorsun sen böyle..Hemen koştum ofise yumurta aldım.Haşladım bismillah dedim inşallah yeniden ayı azim ve hızla yoluma devam edebilirim ve bugünde kaldığım yerden başlamamın ilk günü olur.103 ten 85 e gelsim de burdan sonra koşmam lazım artık.Ben sadece yerimde sayıyorum:19::19::19:
Yok yok bitti artık.Kendime geldim ben yok kaçamak falan.Hayatımın en güzel günleini göbeğimi saklayarak geçirdiğim yeter:113::113::113::113::95::95::95::95::88::88::88::84::84::84::57::57::57::57:

hoşgeldin canım bn burc hemşirelik öğrencisiyim 21 yaşımdayım sözlüyüm ankaradayım :16:

güzel bir kahvaltı yaptım bugünü güzel bitireceğim.hadi kızlar siz de toparlanın
.

lpysa cnm hoşgeldin

Anladım cnm, süpermiş o zaman... :46::46::52::52:

tatlım menü güzel ama dengesiz bence de, kahvaltıyı en geç 10, öğlen 14 bir de 19’da yapsan süper olacak...
fasulyeyi yememen iyi olmuş cnm :46::46:

Yoookk, yapraktan vazgeçmiyor bu kız :) bulgurluymuş gördüm ama yine de yeme bence cnm... :20::20::20:

Bravo Burcuuuu... :46::46::46::46:

canim ama hergünün akisi farkli oluyor yeme saatleride uymuyor birde ya 2 yada 3 ögün oluyor degisiyor.
bunu düzeltebilecegimi sanmiyorum :50:
birde kahvaltiyi erken yapinca afedersiniz kusasim geliyor cok mecbur kalmadikca yemiyorum erkenden.
ancak 11 gibi yiyebiliyorum. bu sefer uzun süre tok kaldigimdan 16larda acikmaya basliyorum o zaman yiyincede aksam 19larda yine tok hissediyorum. pöfff zor durum :50: nasil düzeltebilirim ki ben bunu :5:

ne güzel kilo vermissin 103ten 85e az degil, ama 85dede halen "sismanlar" arasindasin bunu düsün, magzalara girdiginde büyük beden sorunu yasamayacaksin, indirime gittiginde bedenini bulacaksin bunu düsün canim. ve dedigin gibi en önemlisi göbegini saklamak zorunda kalmayacaksin bu insani cok rahatsiz ediyor.
birkac saniyelik kacamak zevki icin insan kendine bu kötü durumu yasatmamali.
bende dahil hep bunu düsünüyorum.
yiyicemde nolcak yine acikicam diyorum saglikli yemeye calisip hem tokluk yapmaya calisiyorum hemde kilo veriyorum bu cok daha zevkli bisey.
:32::32::32:

bahar geldi herkes bi kopuş yaşıyo valla :D sakın sakın bırakmak yok. ya ben de dayanamıyorum bazen ama katlanıcaz biraz daha artık herşeye sabrediyorum yemiyorum ama dondurmaya nasıl dayanaıcam bilmiyorum 60 olana kadar yemicem diye kendime söz verdim şimdi herkes elinde dondurma geziyo şeytan dürtecek diye korkuyorum. yersem biliyorum ki her gün yerim. bu hafta spor yapmadığım için ayrı bi üzgünüm zaten dün spora başladım artık

okulun tatile girmesine 1 ay kaldı canım :)

afiyet olsun burcum süpersin :16:

ekmekler çok değil aslında canım ama sende görmeye alışkın olmadığımız için garip geldi :) afiyet olsun canım :)

onu nasıl hesaplıyosun burcu merak ettim acaba bende atabiliyomuyum ya doktor bana su tutuyosun demişti :26:

yine 2 öğün olmuş ama akşam yememen doğru bi karar olmuş canım afiyet olsun :)

bu menün biraz daha iyi ben beğendim :) afiyet olsun canım :) yalnız bulgurlu yemekleri çarşambadan sonra tüketme tartıda fazla çıkıyo :)

kız sen bunları yazıyosun kaç dk sürüyo ben bunları yazamıyorum listeye

hoşgeldin canım bu hafta buralarda ol tamam mı bak önemli senin için :)

tamam canım not aldım :)

iyi toparlamışsın canım akşamı :) afiyet olsun :)

aferin hep bu düşünce de ol zeliş :)

venüüüüüs noluyo sana ya kendine gel lütfen hani spora başlıyodun hemen başlıyosun madem temmuz başına hedef koydun o hedefe koşarak gitmelisin 2 ileri 1 geri değil. hadi bakalım bundan sonra ne kaçamak görmek istiyorum menünde ne de sporsuz bir gün yoksaaaa hiç kimseye göstermediğim kadar şeytanlarımı sana gösteririm ona göre :47:

ayy evet tatil vardi dimi :1::1:

Son düzenleme:
emoşcumn kullanmıştı oyumu.püskütü severim çok emeği var takımlarda sormasına bile gerek yok

Kızlar motivasyon bozuklugundan bahsetmişsiniz...
Sonradan kilo alan biri olarak,kendinizi kaybetmeyin diyorum.
Onca emeği çöpe atmayın..

O istediginiz şeyleri yiyince ne olacak?
Ben söyleyeyim,kısa süreli bi hazdan sonra uzun süreli pişmanlık yaşayacaksınız..
Çok istiyorsanız ucundan tadına bakın ama gerisini getirmeyin derim ben...

Verilen kilolar alınınca cok kötü oluyor.
Emeklerinize yazık etmeyin...:16:

kizlar günaydin yazmadan gecmise daldim.
iyi ögleler hatta.
bakalim bugün kim neler yicek kacamaksiz:56:
ne hareketler yapacak :8::8::8:
ne kadar su icecek :7::7::7:

güzel bir gün olmasi dilegiyle görüsürüz kizlar :3::3::3::3:

kızlar şu mesajı okuyun mutlaka görmeyenler için tekrar yazıyorum. oy kullanmayan arkadaşalar da kullansın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-811.html#post30212866

ben püsküüt burada paylastiginda oyumu vermistim.
her takimin ilk sayfasinda onun adi olduguna göre tabiki evet :32::32:

Kızlar motivasyon bozuklugundan bahsetmişsiniz...
Sonradan kilo alan biri olarak,kendinizi kaybetmeyin diyorum.
Onca emeği çöpe atmayın..

O istediginiz şeyleri yiyince ne olacak?
Ben söyleyeyim,kısa süreli bi hazdan sonra uzun süreli pişmanlık yaşayacaksınız..
Çok istiyorsanız ucundan tadına bakın ama gerisini getirmeyin derim ben...

Verilen kilolar alınınca cok kötü oluyor.
Emeklerinize yazık etmeyin...:16:

cok haklisin canim.
bu yüzden ne kacamak yapicaz nede kilo verdikten sonra oh zayifladik diyip girisicez.
saglikli beslenmeye alismaliyiz :32::32::32:

burcucum gecmis olsun canimmm :54::54:

Venüs toparlanman gerek ya biliyorum o duyguyu yedikçe ağlamak istiyor insan ne olur toparlan batman için en önemlisi kendin için
Evet canım haklısın dün resimlerine bakıp ağladım sonra dönüp yine yemek yedim ya allah cezamı ondan uzak bırakarak veriyor. 7 haftalık program yaptım kendime 7 hafta sonra batmanimin kollarında olacağım!
Huhhh bu ruh halinden de nefret ediyorum.Bende yaklaşık iki haftadır aynı moddayım.Akşama kadar süperrr akşam çayımın yanında kurabiyeler.Dün akşam utanmadan poaça bile yaptım kendime:9::9::9:Akşam afiyetle götürdüm sabah olunca da hepsini buzluğa kaldırdım.Aptallık işte ne kadar çabala çabala pis boğazlığım yüzünden kalanları vermek yerine gidenleri geri alıyorum:50::50:
Dışarı çıkıp bol nefes al ver ve kendin için harika bir yürüyüş yap.Kafanı boşalt ve hatta biraz da alışveriş yap ama içinde yiyecek bişey olmasın:52::52:
Bende bazen işe yarıyor:37:
Evde kalmak kötü oluyor evet! Neyseki bugün iş yerindeyim diyetimi doğru düzgün yapıyorum. Akşam da plates yaparsam huzurla uyuyabilirim...
venüscüm ben de aynı haldeyim.zorla adapte olmaya çalışıyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum.cumaya kadar tartılma kaçamak yaptın bitti,düşünme onu bugün yeniden başla.yaptığın kamakları da unut kafana takma.
Öyle yapmaya çalışıyorum canım Cuma'ya kadar da tartılmayacağım... Haftaya Pazartesi tartıda 71 çıkmam gerek, belki olur
Ay maşallah nazar değmesin

Çok haklısın canım benim 1 Temmuz'a kadar kaçamak yapmayacağım. Bundan sonraki ilk kaçamağım batmanimle birlikte olsun...

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Asla, asla ve asla bu hatayı tekrarlamayacağım, 2 aylık emeğimi hiç edemem.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
Kızlar kendime gelmem gerek bana yardım edin!!!
:14::14::14::14:

Venüs'cüm hayalini düşün, hedefini düşün... yapma etme dememizin hiç bir anlamı yok, sen zaten biliyorsun ne yapıp ne yapmayacağını... ama ben sana hayranım cnm yaa, bu kadar zamanda süper kilo verdin... gerçekten emeklerine yazık etme, devam et... fıstık gibi olacaksın... ben de çok aldım-verdim ama burası iyi geldi bana.. bu desteği harcama.. derin bi nefes al, kendine bi kahve yap... 10dk hiç konuşma, iç sesin bile konuşmasın, son düşün... ya sorunları düşünüp çözüm bulacaksın, ya da zaten bulmuş olduğun çzümü uygulamaya başlayacaksın... yapabileceğini biliyorum ben... :54::54::54:

kizlar günaydin yazmadan gecmise daldim.
iyi ögleler hatta.
bakalim bugün kim neler yicek kacamaksiz:56:
ne hareketler yapacak :8::8::8:
ne kadar su icecek :7::7::7:

güzel bir gün olmasi dilegiyle görüsürüz kizlar :3::3::3::3:
sagol canım sanada..
adım Ceren :) senin adın neydi, yazmıştı kızlar ama unuttum :17:
peki hadi bakalım öyle olsun, afiyet şeker bal olsun :) aman dikkat yağ olmasın :52::52::52::52:
adım Melek canım...
ben püsküüt burada paylastiginda oyumu vermistim.
her takimin ilk sayfasinda onun adi olduguna göre tabiki evet :32::32:

cok haklisin canim.
bu yüzden ne kacamak yapicaz nede kilo verdikten sonra oh zayifladik diyip girisicez.
saglikli beslenmeye alismaliyiz :32::32::32:

burcucum gecmis olsun canimmm :54::54:

inşaallah Nurcum.. Nur du degilmi? Yanlış hatırlamıyorum?

Venüs'cüm hayalini düşün, hedefini düşün... yapma etme dememizin hiç bir anlamı yok, sen zaten biliyorsun ne yapıp ne yapmayacağını... ama ben sana hayranım cnm yaa, bu kadar zamanda süper kilo verdin... gerçekten emeklerine yazık etme, devam et... fıstık gibi olacaksın... ben de çok aldım-verdim ama burası iyi geldi bana.. bu desteği harcama.. derin bi nefes al, kendine bi kahve yap... 10dk hiç konuşma, iç sesin bile konuşmasın, son düşün... ya sorunları düşünüp çözüm bulacaksın, ya da zaten bulmuş olduğun çzümü uygulamaya başlayacaksın... yapabileceğini biliyorum ben... :54::54::54:
Çok teşekkür ederim canım. Kendime 1 Temmuz'a kadar kaçamak yapmamak ve her gün Ebru Şallı'nın DVDlerini yapmak için söz verdim. Kendi kendimi yarı yolda bırakmayacağım. Şu aptal davranışlarımı son vereceğim inşallah...

Back
X