herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış
morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak..
kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş.
neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı
çıkmam gerek..
![]()
geçmiş olsun :2: