• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..:( telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..:( muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış:( morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak..:( kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş.:( neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı :( çıkmam gerek..:5:

geçmiş olsun :2:

canım bn kendimi tanıttım ama görmedn sanırım :9:

ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm :16:

kızlar geçmişi okudum ama çok kötüyüm herkese tek tek cevap yazamıcam

venüscüm senin metabolizman çok hızlı temmuza kadar 13 kiloyu rahat verirsin :51:

burcu nasıl oldun canım? iyimisin biraz?:34:

herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..:( telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..:( muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış:( morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak..:( kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş.:( neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı :( çıkmam gerek..:5:
geçmiş olsun deryacım,dikakt et kendine..
üzüldüm ya.. :50:

iyileşene kadar idare edebiliriz diye düşünüyorum ben ...:26:
mideme kramplar girio canım ya valla bilmiorum ki arada fena halde ateşim çıkıo :2:
doktora gitseydin,gittinmi?

geçmiş olsun deryacım,dikakt et kendine..
üzüldüm ya.. :50:

iyileşene kadar idare edebiliriz diye düşünüyorum ben ...:26:

doktora gitseydin,gittinmi?

gittim canım gece acilleştim serum yedim ama kramplarımm bi kaç gün geçmez iğnemi de yaptırdım ağrı kesici ateş düşürücü olarak ama kramplar bnmle :2:

kızlaaaaaarrrrrr :52: nasılsın bakayım, nasıl gidiyooorr :32:

geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim :32::46:

herkese merhaba..

geçmiş olsun cnm, umarım kolayca atlatırsın yaparsan.. ben de lazer yaptırmıştım 2008 senesinde, çok memnunum.. bende hem miyop hem astigmat vardı, ikisi de geçti..:34::34:

anım bizim senle aramızda 2 hafta var ve ben 8 9 anca verdim sen 13 14 vrdin mesela ki bn daha önceden de dikkat ediodum

ben bu muhabbete hiç girmiyorum Burcuuuu ve Venüüssss...
dün benim 6. haftam doldu, verilen kilo belli... ayıp ayıp yanımda yapmayın bari :33::33::33::33:

gittim canım gece acilleştim serum yedim ama kramplarımm bi kaç gün geçmez iğnemi de yaptırdım ağrı kesici ateş düşürücü olarak ama kramplar bnmle :2:

ay çok geçmiş olsun kuzum yaa yeniden...

geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim :32::46:

buseeee, nerelerdesin seennn? özledik seniiii....

tickerıma bakınız :51:

wauuwwwww, 47yi görücem başka yolu yok diosun :51::51::51::51::51: :46::46::46::46::46:

kızlar bu arada eve gelir gelmez spora gittim ben :52::52::52::52:

daha hastalanmadım, ee dün gitmedim, bu gidişle yrn da gidemeyeceğim, çok ara vermiyim dedim ama fırladım hemen..
1 saat bodypump dersine katıldım, öncesinde 15dk yürüdüm, sonrasında 15dk yürüdüm ve 15dk merdiven çıktım..
oldu mu 1saat 45dk:52::52::52:

suyum da 2,7 lt şu anda :52::52::52::52: 3lt yaparm ben onu :52::52::52: birazdan da yeşilçayımı içicem, oooohhh, keyfim yerinde:51::51::51::51::51:

kimsecikler yoookkk:53::53::53:

hadi ben de kaçtım, uyumadan belki gelirim yine, menümü o zaman yazarım, gelemezsem iyi geceler fıstıklaaaarrr.. yrn görüşürüüüzzz :54::54::54::54:

bugün menüm

11.30 da

2 haşlanmış yumurta
badem
peynir

15.30 da
3 kuru incir

akşam 20.30

fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.

su 3,5 lt

busecim hoşgeldin nerelerdeydin,harika hala devam ediyorsun kg vermeye motivasyonuna hayranım sırrın nedir canım:16:

cerencim iyi akşamlar

tickerıma bakınız :51:

burcuuu çok geçmiş olsun kuzuuum :26:

kuzucum nerelerdesin sen ya çok sevindim hadi 47 yi gör rahatlayalım :16:

geçmiş olsun cnm, umarım kolayca atlatırsın yaparsan.. ben de lazer yaptırmıştım 2008 senesinde, çok memnunum.. bende hem miyop hem astigmat vardı, ikisi de geçti..:34::34:

ben bu muhabbete hiç girmiyorum Burcuuuu ve Venüüssss...
dün benim 6. haftam doldu, verilen kilo belli... ayıp ayıp yanımda yapmayın bari :33::33::33::33:

ay çok geçmiş olsun kuzum yaa yeniden...

buseeee, nerelerdesin seennn? özledik seniiii....

wauuwwwww, 47yi görücem başka yolu yok diosun :51::51::51::51::51: :46::46::46::46::46:

sağol kuzucum

bugün menüm

11.30 da

2 haşlanmış yumurta
badem
peynir

15.30 da
3 kuru incir

akşam 20.30

su 3,5 lt

güzel canım

kızlar ben geldim ama acayip yorgunum :( ev bulduk sonunda 2 gün içinde taşınıyoruz büyük ihtimalle :) çıkmışken onu da hallettik kafam rahat olucak valla bi geçmişe bakıp geliyoum :)

sabah(10:45)

2 yumurtadan sebzeli omlet

peynir

3 zeytin

1 kepekli roll ekmek

3 bardak şekersiz çay

1 küçük domates

ara(13:30)

fındık

öğle(15:00)

1 yumurtadan çılbır

1 kaseden az tarhana

1 dilim tam bugday

ara(16:30)

erik ve dut

akşam(18:00)

1 kase tarhana

2 litre su

spor yok kızlar ama bi ara hava almak için çıktım bi 40 dk gezdik anamla

inş. verirsin.. Bizimde 28 Temmuzda evlilik yıldönümümüz.65 kilo olmak için iddiaya girdik,1 milyarına :1:2.5 ay var, 15 kilo var önümde.. olurmu bilemiyorum ama elimden geleni yapıcam...

hoşgeldin Hilal...
Bende Melek, 24 yasındayım,evliyim 3 yasında 1 oglum var.
Kur'an kursunda görev yapıyorum bende...

Önceleri sen gibi 9. takımdaydım :1:

Kaderimiz aynı.. Başak burcu erkeğiyle evliyim :1: Boğa burcuyum...
Biraz karmasık tipler :9:

seni anlayabiliyorum :60:

emoşum afiyet bal şeker olsun
melekcim verirsin bence inanmak ve kaçamaksız devam etmek lazım disiplinle gidecek kilolar :)
herkese merhaba..

canımcım çok geçmiş olsun. bu konuda ebrunun ve takımın fikrini almak durumundayım ben tek başıma karar veremem

hoşgeldin busiiiim :) sen nerelerdesin ya mezun oldun gittin bi daha yüzünü gören cennetlik :) biz demedik mi sana bırakıp gitmek yok geleceksin diye :) 48e düşmüşsün tebrik ederim tatlım :)

bugün menüm

11.30 da

2 haşlanmış yumurta
badem
peynir

15.30 da
3 kuru incir

akşam 20.30

su 3,5 lt

afiyet olsun ayşecim yine klasik karatay :)

Back
X